Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: lišej v uších

Příspěvek od děda Slavík »

FrancJoeseph píše:A kolik aktivovaných kapek si čichal?
Asi moc. Byla to moje dávka na pití. 15 kapek, které jsem potom nalil do sebe.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od Palo »

Dostal se mi do ruky chloritan sodný - 80% prášek. Vznikla otázka, jak to ředit, aby se dosáhl v prvním případě 22,4% roztoku chloritanu sodného a v druhém případě 25% roztoku sodného.

Spočítal jsem si, že pro první případ musím použít 28 dílu (prášku) a 72 dílů (destilované vody) a druhý případ 31,25 dílu (prášku) s 68,75 dílu (destilované vody).

Tedy mi to dělá - jestli se nepletu v prvním případě poměr 7:18 a v druhém případě 5:11.

Zkusil jsem pro druhý případ (5:11) použít pro injekční 20 ml stříkačku, naplnil 11 ml destilované vody dosypal na 16 ml.
Zjistil jsem, že chloritanu jsem odsypal 12 gramů (na váze s přesností na 1 gram). Zdá se mi těch gramů celkem dost na 5 ml (tedy v přepočtu 2,4 kg na 1 litr).
Je možné, že to tak bude?

Přidávám odkaz na wiki, moc se v tom nevyznám: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chloritan_sodn%C3%BD

Přišlo mi mimochodem, celkem zajímavé, že jsem při míchání cítil jakoby vápno, jak jsem na chvíli zapochyboval, jestli mám vůbec chloritan sodný, ale při aktivaci jsem byl přesvědčen, že je to ok, bylo cítit, co cítit být mělo a ve vaně se to chovalo naprosto stejně jako tekutý chloritan sodný :) Při aktivaci to hezky šumělo, jelikož jsem "hrknul" prášek do vody a ten zajímavě zvločkovatěl. Pak to rozmíchat byl problém, tak jsem do toho šupnul 10% citrónovou tak, jako to bylo. Včera jsem v tom dal koupel, cítit od chlóru jsem ještě dnes, ani moc mi to nevadí :)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Dostal se mi do ruky chloritan sodný - 80% prášek...
Takže když to přepočítám - a mám např. 300 g práškového chloritanu, je ho tedy 125 ml a ten budu sypat do 275 ml vody, takže z toho bude celkem 400 ml 25% chloritanu sodného? Asi to tak bude to vypadá...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od poota »

Palo píše:Dostal se mi do ruky chloritan sodný - 80% prášek. Vznikla otázka, jak to ředit, aby se dosáhl v prvním případě 22,4% roztoku chloritanu sodného a v druhém případě 25% roztoku sodného....
Kdyby ses podíval na
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1006
Rivalův příspěvek "Zasláno: ne 19 duben 2009 10:57 Předmět: Domácí příprava MMS"
tak bys měl rázem po nejasnostech. Ono vůbec není od věci, podívat se občas i na příspěvky z počátku vláken. :)
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od děda Slavík »

Palo píše:
Palo píše:Dostal se mi do ruky chloritan sodný - 80% prášek...
Takže když to přepočítám - a mám např. 300 g práškového chloritanu, je ho tedy 125 ml a ten budu sypat do 275 ml vody, takže z toho bude celkem 400 ml 25% chloritanu sodného? Asi to tak bude to vypadá...
Jenže chlornan je prášek a tedy jiná váha, než voda, která je kapalina. Aby se to rovnalo musel by litr práškového chlornanu odpovídat váze litru vody. A to asi není. Proto bych asi vše převedl na společnou míru a tou je váha. Na litr (100 dkg) vody 25 dkg chlornanu by odpovídalo 25%

Trochu jsem se opozdil, jdu se mrknout na "rivala".
Naposledy upravil(a) děda Slavík dne pon 21 pro 2009 13:56, celkem upraveno 1 x.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

Re: lišej v uších

Příspěvek od Dasena »

děda Slavík píše:
FrancJoeseph píše:A kolik aktivovaných kapek si čichal?
Asi moc. Byla to moje dávka na pití. 15 kapek, které jsem potom nalil do sebe.
No tak to bude dědo tím. Mají se inhalovat dvě aktivované kapky, jinak to na sliznicích udělá paseku.

Likvidace plicních infekcí: Čtěte velmi pozorně - je zcela nutné dodržet přesný postup!
1. aktivujte pouze 2 kapky MMS 10 kapkami aktivátoru (10% roztok kyseliny citronové) v porcelánovém hrnku.
2. promíchejte a vyčkejte obvyklé tři minuty
3. po uplynutí tří minut se nad hrnkem velmi pozvolna ale dlouze nadechněte a pomalu vydechněte
4. opakujte třikrát nádech nad sklenicí a pomalý výdech, pokud se vám udělá špatně, nepokračujte dál a počkejte až se váš stav normalizuje.
5. poté si zacpěte nos (pokud se tři nádechy nijak u vás negativně neprojevily) a nadechněte se nad hrnkem s otevřenou pusou - opět velmi pomalu a zadržte dech. Poté vydechněte.
6. Opakujte nádech pusou a zadržení dechu ještě jednou .
Po této aplikaci dojde k okamžitému zničení drtivé většiny všech infekčních ložisek v plicích. V těchto dnech, kdy hrozí infekce ze všech stran, doporučuji provádět minimálně jednou denně - před spaním. Dodržujte však maximální počet kapek MMS - tedy pouze 2.
Jim V.Humble

Ale teda jinak :good: za odvahu a vlastně za všechno, co tu píšete, alespoň mne jste tak trochu zaštudoval v duši Vaší nezlomnou vitalitou, optimismem. ;)
Naposledy upravil(a) Dasena dne pon 21 pro 2009 14:01, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:Jenže chlornan je prášek...
Dědo, né chlornan, ale chloritan :)

Abychom Tě nepřejmenovali na "děda Savík" :lol:

Ale díky za námitku, že spíš než se řídit litry je lepší se řídit váhou :)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:Jenže chlornan je prášek a tedy jiná váha, než voda, která je kapalina.
Já to sem dám rovnou, abyste nemuseli nikam pobíhat.

Krok 1: Ověřte si, že máte 100 gramů 80% chloritanu sodného.

Krok 2: Odměřte devět US (kapalinových) uncí destilované vody (1 US oz je 0,029 l, potřebujete tedy 266 ml vody) a dejte ji do nádoby k ohřátí. Odměřujte pečlivě, musí to být přesné množství. (Co se laboratorní přesnosti týče, autor na jiném místě této knihy tvrdí, že lze použít i 25% roztok, aniž by bylo potřebné jakkoli měnit počty kapek v recepturách. Pozn. překl.)

Krok 3: Nasypte 100 gramů chloritanu sodného do 0,266 l vody v nádobě, postavte ji na vařič a za opatrného ohřívání míchejte směs tak dlouho, dokud se vločky úplně nerozpustí. Nádobu včas odstavte - voda se musí jen ohřát, postačí 40 - 50°C, NIKDY nesmí přejít do varu. Nikdy se nevzdalujte, zůstaňte u toho a stále míchejte až do úplného rozpuštění.


Teď už je to snad jasné - poota
P.S. Nemusí se to ohřívat, úplně stačí vlažná voda.


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
devaa
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: ned 28 čer 2009 15:43
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od devaa »

KEXIK píše:No tak k braniu MMS som sa pridal aj ja. Idem to vyskusat ake budu zmeny. Pouzivam flasticky z kvapiek proti kaslu takze kvapky su o nieco mensie. Prvy den som si dal rano 3/15 kavpiek na obed som skusil 5/25 ziadne zvlastne pocity. Na vecer som si dal 8/40 a absolutne bez zmeny. Myslim si ze to je tym ze su male kvapky takze som na dalsi den pridal a dostal som sa rano na 12/60 na obed 14/70 a na vecer 16/80 absolutne ziadne pocity akurat sa mi zda ze moje dlhodobo zapalene mandle su na tom lepsie. Nie su vyliecene ale zda sa mi ze niesu opuchnute a nebolia. No a dnes rano som skusil dat 18/90 kvapiek a uz to bolo citit neprehnalo ma ale citil som ze v zaludku to vrcalo ako motorova pila a trochu sa mi krutila hlava. Ale inak ziadne ine zmeny. Asi som zdravy uvidim co to povie po dlhsej dobe.
Dával sis bacha na céčko?


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od Denny »

Palo, příště dám pozor, hezký den
Naposledy upravil(a) Denny dne pon 21 pro 2009 17:30, celkem upraveno 1 x.


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od Denny »

Palo píše: No doplním jen, že aby se plíseň neobjevovala, stačí nekupovat / nekonzumovat obyčejný chléb (např. kmínový). Buď si péci vlastní, nebo obyč. chléb nahradit toustovým.
Palo a z čeho si myslíš, že je toustový chléb? Bílá mouka, jako rohlík.
Píše se, že je zdravější celozrnné pečivo, ale bohužel to snad nikde neprodávají a dokonce kolikrát ani pekaři nevědí, co to je. Dnes pod názvem celozrnné, prodávají pečivo s přídavkem barviv a různých druhů zrnek, ale z jemně mleté mouky.
Jestli se nepletu, tak to celozrnné pečivo je z celozrnné mouky, obsahující zrníčka vč. plev obilí, z kterého pochází.
S ovocem a zeleninou nic nepokazíš, ale pokud nejsi vegan, tak si s tím asi nevystačíš. :enaughty:


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Palo »

Toustový chléb je v pohodě, stejně jako rohlík. Ale kdo ví, jaké se dělají zásoby obilí na obyč. chléb a jestli se zjišťuje kvalita mouky na chléb před pečením... Podle mě to plesniví někde ve skladech hoooooodně dlouho, než se to použije a dle slov blízké osoby "pekárny použijí to, co mají"... A vůbec bych se nedivil, kdyby existovala pouze jedna "zásobárna" pouze na obilí (či mouku) na chléb po celou republiku - nebo je jich víc a mají stejné "strategie".
Nevíte někdo, jestli existuje nějaká možnost domácího "změření" plísní v chlebu?

Jinak Denny nezapomínej na uvozovky a hranaté závorky v citaci (nebo je nemaž) :)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od Denny »

Palo píše:Toustový chléb je v pohodě, stejně jako rohlík. Ale kdo ví, jaké se dělají zásoby obilí na obyč. chléb a jestli se zjišťuje kvalita mouky na chléb před pečením... Podle mě to plesniví někde ve skladech hoooooodně dlouho, než se to použije a dle slov blízké osoby "pekárny použijí to, co mají"... A vůbec bych se nedivil, kdyby existovala pouze jedna "zásobárna" pouze na obilí (či mouku) na chléb po celou republiku - nebo je jich víc a mají stejné "strategie".
Tak tomu nevěř :!: Pokud je plíseň v mouce, pak není ani tousťák a ani rohlík v pohodě - to dá přece koze rozum. Navíc tmavá mouka není, poze celozrnná :|
Obilná sila jsou v každém větším městě (tam to mají zemědělci nejblíž) a myslím si, že v silech plíseň nehrozí, naopak zrno ještě dosušují a třídí. Plíseň a červi se vyskytují při skladování ve vlhku (leckde je zrno jen pod střechou), než ho prodají. To se týká také skladování napytlované mouky - no a z té pak nezávadné pečivo asi nikdy nebude.
Při dlouhodobém skladování mouky se ti do ní obojí dostane taktéž ;)


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chloritan sodný, prášek 80%

Příspěvek od Palo »

poota píše:Kdyby ses podíval na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1006
Rivalův příspěvek "Zasláno: ne 19 duben 2009 10:57 Předmět: Domácí příprava MMS" tak bys měl rázem po nejasnostech. Ono vůbec není od věci, podívat se občas i na příspěvky z počátku vláken. :)
Jasný, jen když to teď čtu, tak je tam určitá nejasnost:
rival píše:MMS sestává z 28 procent práškového chloritanu sodného rozpuštěného v destilované vodě. (Protože prášková forma obsahuje jen 80% chloritanu sodného, který nemůže být vyráběn ve vyšší koncentraci, činí skutečný obsah chloritanu sodného v MMS jen 22,4%
rival píše:Chloritan sodný se prodává i v ředění 25% a má tedy blízko k našemu, který má 28%. Pokud si ho koupíte, je to v pořádku a můžete použít všechny recepty a počty kapek tak jak jsou udány v této knize.
rival píše:Příprava roztoku MMS: základem pro MMS je 28% roztok chloritanu sodného. 100 gramů je 28% z 357 gramů. Jestliže koupíte 100 gramové balení, měli byste obsah před použitím pro jistotu převážit.
rival píše:Nasypte 100 gramů chloritanu sodného do 0,266 l vody v nádobě, postavte ji na vařič a za opatrného ohřívání míchejte směs tak dlouho, dokud se vločky úplně nerozpustí. Nádobu včas odstavte - voda se musí jen ohřát, postačí 40 - 50°C, NIKDY nesmí přejít do varu. Nikdy se nevzdalujte, zůstaňte u toho a stále míchejte až do úplného rozpuštění.
A tedy taková, že se porovnává 28% práškový chloritan sodný s 25% rostokem s čistým obsahem NaClO2, tedy by se mělo porovnávat 22,4 s 25 nebo 28 s 31,25, né 25 s 28. Rozumíme si?


Že "domácí" obsahuje 25 % chloritanu sodného ukazuje ATEST, co tu uváděl před nedávnem chiq.
Tedy tím chci říci, že domácí chloritan - pokud ho někdo bude chtít "napřesno", bude ho muset trochu naředit z 25 % na 22,5 %, ale to tu řešit nechci, podle mě je to naprosto zbytečné, ostatně se to píše i ve zmíněném článku od Rivala.

Jinak OK, máš pravdu, je to zde a mohl jsem si to už zjistit :) Jen je už toho tady tolik, že popravdě řečeno jsem nevěděl, kde to hledat (ikdyž se mi to teď jeví naprosto logické) :)

Takže platí, že na 266 ml destilované vody dám 100 g práškového chloritanu. Tímto tedy udělám 22,4% původní "originální" roztok.
Pokud budu chtít udělat 25% roztok (31,25%), pak použiju na 100 g práškového chloritanu 238 ml vody? Spočítal jsem to dobře?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Palo »

Denny píše:Tak tomu nevěř :!: Pokud je plíseň v mouce, pak není ani tousťák a ani rohlík v pohodě - to dá přece koze rozum. Navíc tmavá mouka není, poze celozrnná :|
Obilná sila jsou v každém větším městě (tam to mají zemědělci nejblíž) a myslím si, že v silech plíseň nehrozí, naopak zrno ještě dosušují a třídí. Plíseň a červi se vyskytují při skladování ve vlhku (leckde je zrno jen pod střechou), než ho prodají. To se týká také skladování napytlované mouky - no a z té pak nezávadné pečivo asi nikdy nebude.
Při dlouhodobém skladování mouky se ti do ní obojí dostane taktéž ;)
Ano Denny, samozřejmě máš pravdu, jen taková drobnost - říkáš, že problém může nastat u všech mouk - já to samozřejmě nemám v úmyslu vyvracet, ale dosud VŽDY mi bylo špatně z obyčejného chleba, přičemž z čehokoliv jiného - vyráběného z jiné mouky mi špatně nebylo. Tak a teď to můžeš zkusit vysvětlit :) Prvně jsem myslel, že je to dáno BASem (údajně získáván přírodně a přidáván před pečením), ale později jsem přešel na názor, že je to dáno plísněmi.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“