Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: knia

Příspěvek od děda Slavík »

aktivace probíhá v žaludku, takže se nic neztrácí, nevyprchá a reakce se ničím nezpomaluje
Takže v žaludku namísto kyseliny citronové jsou využity žaludeční šťávy- kyseliny.

Proč ale jsou někde navrženy kombinace obou způsobů??

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

MMS2 je Chlornan vápenatý (CaClO2) - "Modrý šíp"
Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??
Je fakt, že obsahuje naprosto čistý chlornan vápenatý v různém množství (mezi 40ti a 95ti procenty), doplněný ještě nějakými, zdraví neškodnými látkami. Například "Modrý blesk" z Mountfieldu má uvedeno 67 až 70%.
:D asi není dobré to dávat příliš blízko k očím, protože v návodu stojí, že "likviduje přítomnost řas", na obočí to snad žádný vliv nemá, nebo se o tom raději nezmiňují :D
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Modrý šíp

Příspěvek od milda »

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

děda Slavík píše:
MMS2 je Chlornan vápenatý (CaClO2) - "Modrý šíp"
Ten Modrý šíp, že obsahuje čistý CaCIO2 je fakt a nebo jen tak trochu, jako to bylo podobné s tím savem a NaCIO2??
Chlornan vápenatý po rozpuštění ve vodě uvolní kyselinu chlornou. Nemůžete jej ale koupit ve 100% čisté formě. Bývá k sehnání ve směsích, které ho obsahují mezi 55% – 80%.

RADĚJI NEPOUŽÍVEJTE NIC S OBSAHEM CHLORNANU VÁPENATÉHO POD 68%! ČÍM NIŽŠÍ PROCENTO TÍM VÍCE JE V PŘÍPRAVKU ČEŘIDEL A STABILIZÁTORŮ. V NOUZI MŮŽETE POUŽÍT I TY HORŠÍ, PROTOŽE CHEMICKÉ SPOLEČNOSTI DO NICH NESMÍ DÁVAT NIC, CO BY MOHLO OTRÁVIT PLAVCE.

Osobně tuto chemikálii nakupuji v obchodech s pomůckami pro bazény. Tušíte co? Je to takzvaný bazénový chlór. „Chlor shock.“ Ano, to je ono. Požíváme přípravek, který v žaludku uvolňuje kyselinu chlornou. Není to chlór. Mezi netoxické patří i ostatní obsažené chemikálie. Jsou to většinou soli sodíku, jako uhličitan sodný a bikarbonát, běžně používané v potravinářství čili vhodné ke konzumaci i do vody v bazénu. Chlornan vápenatý se v bazénu nemění na chlór, jak si lidé většinou myslí. Mění se na kyselinu chlornou, která v sobě sice má vázaný chlór, ale ten se stejně jako v případě MMS-1 a kuchyňské soli v těle jako chlór nechová. (cit. J.H.)

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Modrý šíp

hafo informací k MMS2 je o dvě témata níže:
Prošel jsem celý "hafo" iformací, které jsem tady našel a vymudroval otázku.

Pochopil jsem z toho, že MMS1 a MMS2 mají podobné účinky. Jedno je kapalina druhé prášek. Kapalina se aktivuje kyselinou citronovou a prášek se aktivuje až v žadudku ŽALUDEČNÍ KYSELINOU.

Co takhle naředit vodou pouze svou dávku kapek a počkat na aktivaci žakudeční kyselinou jako v případě chlornanu vápenatého v prášku? Nepřišel bych o žádný "blahodárný plyn"
Mám udělat pokusného králíka a vyzkoušet to? Nebo je to již odzkoušeno a je to nepoužitelný způsob?

Kluci, do toho.
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

děda Slavík píše:
hafo informací k MMS2 je o dvě témata níže:
Prošel jsem celý "hafo" iformací, které jsem tady našel a vymudroval otázku.

Pochopil jsem z toho, že MMS1 a MMS2 mají podobné účinky. Jedno je kapalina druhé prášek. Kapalina se aktivuje kyselinou citronovou a prášek se aktivuje až v žadudku ŽALUDEČNÍ KYSELINOU.

Co takhle naředit vodou pouze svou dávku kapek a počkat na aktivaci žakudeční kyselinou jako v případě chlornanu vápenatého v prášku? Nepřišel bych o žádný "blahodárný plyn"
Mám udělat pokusného králíka a vyzkoušet to? Nebo je to již odzkoušeno a je to nepoužitelný způsob?
Omyl, chlornan vápenatý reaguje v žaludku s vypitou vodou a ne se žaludečními kyselinami!!!!!!! Ne, že někoho napadne si vzít MMS2 bez vody!!!!

Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Omyl, chlornan vápenatý reaguje v žaludku s vypitou vodou a ne se žaludečními kyselinami!!!!!!!
Takže další otázka. Proč se s tím dělat pracně a draze do želatinových tobolek, když to mohu rovnou rozpustit ve vodě a rychle vypít???

Kluci, do toho.
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Modrý šíp

Příspěvek od Bardioc »

Každému podle jeho gusta. Myslím, že si stačí k Modrému šípu přičichnout :color: a je po chuti se toho napít.

Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Červený fľak na stehne!!!

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:...Palo ty si tu na fóre niekde písal ktorý protiparazitný prípravok je vhodný pri borelióze. Prosím ťa, mohol by si napísať jeho názov? Lebo parazita určite mám, keď mám boreliózu.(môj úsudok)
Ahoj marlenko,

že je turboklára pěkně silná? :D

No... O borelioze jsem se vyjadřoval, že je podle mě s největší pravděpodobností způsobována parazitem. Pak jsme se ve vlákně o parazitech bavili o Cesolu, Vermoxu, Entizolu o česneku, o výtažku z ořešáku černého apod... No v podstatě jednoduše řečeno - hlavně nám zřejmě pomůže nemluvě o různých názvech toho samého - Praziquantel. Dasena to má na starosti a je to v řešení. Sehnání je složitější, ale né nemožné ;) Chce to jen čas.

V podstatě jedna butela toho, co je objednáno by měla stačit až pro 5 osob. Je možné se domluvit a poslat např. jen několik prášků pro jednoho. Vyjde to takto na peněženku lépe...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chloritan sodný prášek

Příspěvek od Palo »

Tak jsem si za pomoci mé ženy udělal XLSko na míchání chloritanu sodného. Zjistili jsme, že návod 100 g prášku na 266 ml vody je špatný. Tímto se udělá cca 21,7 % chloritan sodný místo zmiňovaného 22,4 %.

Přikládám XLS. Měnit lze pouze bílé pole s čísly.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:...Mám udělat pokusného králíka a vyzkoušet to?...
Pro mě je opravdovou záhadou, jak ses mohl dožít tak požehnaného věku, když postrádáš pud sebezáchovy?
Zdravím - poota

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro mě je opravdovou záhadou, jak ses mohl dožít tak požehnaného věku, když postrádáš pud sebezáchovy?
Asi proto, že pud sebezáchovy mám slušně vyvinutý a používám jej. Chráním se doktorů, jezdím opatrně, snažím se nepřekročit určitou hranici. No a jako první pokusný králík je můj pes. Co nežere, nevezmu ani já do huby.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

dožít tak požehnaného věku,

Stáří mimo nemocí má ještě i nějaké vady na kráse. Již několik let jsem měl na hřbetní straně dukou tmavší "stařecké" skvrny. Již jsem si na ně zvykl a tedy jim nevěnoval pozornost. Patří to ke stáří a má je většina lidí tohoto věku.
Včera jsem se chvilku díval na moje pracky a říkám jim "no, už jste udělaly pořádný kus práce" a nejednou jsem si uvědomil ŽE VŠECHNY SKVRNY JSOU PRYČ.
MMS beru měsíc a ani jsem si nevšiml, prvních reakcí. DNES JSOU PROSTĚ FLEKY A FLÍČKY PRYČ a hotovo.

Jedna známá má příšerné skvrny po celém těle. Nevím ani jak se to jmenuje. Stydí se s tím jít mezi lidi. Není to nakažlivé ani nijak přenosné, ale ošklivé na pohled. Ruce, krk. Pokusím se na ní vyzkoušet MMS.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

děda Slavík píše:... ŽE VŠECHNY SKVRNY JSOU PRYČ...
No bodeť by nebyly, vždyť to je, mimo jiné, taky odbarvovač :D Jenom nevím, jak to funguje u černochů :D
Zdravím - poota

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“