Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ako ja skúšam

Příspěvek od poota »

Deane píše:...Ono sa ten čas blbo ráta lebo neviem, ako rátať čas? Keď končím s kvapkaním 60 kvapiek tie prvé už pol minúty reagujú.
Už jsem to sem dával, ale abys to nemusel hledat, tak znova:
1 ccm (kubický centimetr či mililitr) je 15 kapek. Když si koupíš injekční stříkačku, tak můžeš kyselinu odměřovat podstatně rychleji a pohodlněji. Na každé 3 kapky MMS dáš jeden ccm kyseliny. Na jednu kapku je to třetina ccm. Na 15 kapek 5 ccm.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

kapátko

Příspěvek od Deane »

No vidíš, nakoniec som zistil že na mojom kapátku sú na boku tie ml. označené po 0,5ml, až po 3ml.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: no jasne

Příspěvek od děda Slavík »

Máte niekto skúsenosti, či liečba nejak ovplyvňuje kŕčové žily? A Hemoroidy, čo je vlastne to isté, len v zelenom?
Manželka má také křečové žíly a tak jsem se díval jestli MMS a nebo Zapper, by něco nezvládl. Nejprve jsem hledal příčinu. Ta je asi taková
* hormonální změny
* vysoký krevní tlak
* obezita
* dlouhodobé stání
Tam splňuje všechny podmínky Žena po 70, to znamená po přechodu, vysoký tlak, obezita a jako prodavačka za pultem neustále na nohou.

Já tento problém nemám. Jsem ještě v pubertě, i když věkem po 75, tlak mám po operaci srdce akorát, obezitu nemám, pouze nadváhu a dvakrát jsem seděl. Takže to dlouhodobé stání neznám.

Léčba- gumová punčocha, nějaký utrejch se spoustou vedlejších účinků a operace. Klasická, nebo u slabších žilek lejzrem.
MMS ani Zapper si s tím asi neporadí. Je to porucha jako zlomená noha. Uspokojivější informaci jsem nikde nenašel. Někdo má možná i lepší zkušenost a radu.

Takle to zatím chápu já, děda z Moravy.

Kluci, do toho.
devaa
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ako ja skúšam

Příspěvek od devaa »

poota píše:Už jsem to sem dával, ale abys to nemusel hledat, tak znova:
1 ccm (kubický centimetr či mililitr) je 15 kapek. Když si koupíš injekční stříkačku, tak můžeš kyselinu odměřovat podstatně rychleji a pohodlněji. Na každé 3 kapky MMS dáš jeden ccm kyseliny. Na jednu kapku je to třetina ccm. Na 15 kapek 5 ccm.
Zdravím - poota
Přesně jak říká poota, není problém si to třeba na stříkačce odměřit. Tu jsem si koupil hned s kapátkem. A 75 kapek mi vyšlo zhruba 4 ml.

Deane
Zasloužilý člen

Příspěvek od Deane »

děda Slavík píše: MMS ani Zapper si s tím asi neporadí. Je to porucha jako zlomená noha. Uspokojivější informaci jsem nikde nenašel. Někdo má možná i lepší zkušenost a radu.
Takle to zatím chápu já, děda z Moravy.
Nemyslel som žeby to vyliečilo, ale ja mám dojem že mi to na hemoroidy trochu pomahá, možno to je len nejaká zhoda okolností. A hemoroidy sú vlastne tiež kŕčové žily, len na inom mieste. Známa povedala že tiež sa jej problémy s hemoroidami zmiernily.
Ja hovorím hemoroidom pomiešané poklady - v r..i zlato a v peňaženke h...o.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Známa povedala že tiež sa jej problémy s hemoroidami zmiernily.
Já jsem měl tento problém vyřešen operací. Ale to jsem ještě neznal ani MMS ani Zapper, abych to mohl zkusit i jinak. Možná byla ZBYTEČNÁ oprace, srdce, bypassu a dalších věciček, které mohla vyřešit některá z těchto metod, o kterých se zde bavíme. Bylo by to bez vedlejších problémů, jako je kardiostimulátor a umělá chlopeň.
Asi bude u všeho záležet na původci, příčině nemoci, jestli to jde tímto způsobem napravit a nebo ne.

Teď jsem četl, že doktorka Clark, propagátorka a tvůrce Zapperu loni na podzim zemřela v 81 letech. Psala tam mimo jiné, že všichni jednou musíme zemřít. Ale je škoda zemřít zbytečně a předčasně.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen

Vysvetlenie

Příspěvek od Deane »

Musím teda vysvetliť prečo ma zaujímajú tie kŕčové žily. Manželka potrebuje operáciu ale teraz je tu problém. Niektoré kolegyne ju od klasickej operácie odhovárajú, problémom je aj dlhá PN čo zamestnávatelia u nás odmeňujú výpoveďou (dôvod si nejaký vždy nájdu) No sú aj iné moderné metódy, ale tie (rádiofrekvenčná metóda alebo laser) varixy veľké 13 mm. nedokážu spáliť. Bola na konzultáciách 2 dni pred vianocami jej robili sono a vraj to nepôjde, dnes bola u iného lekára, ten ale chce robiť sám sono, že to on musí mať svoje (za 10€) a potom uvidí.
Preto sa pýtam, napadlo ma že ak by sa jej to trochu zlepšilo by jej urobili tú rádiofrekvenčnú.

Azul
Stálý člen

marlenko

Příspěvek od Azul »

Zdravím , marlenko, mě ze začátku taky na tu bolest v pravým boku pomohl Ostropestřec, pak už nee, a včil zabrala kůra z gemmoterapie. A nebolí nic, ale v momentě kdy si dám mms začne se znova ozývat, přitom mě teď skolil bacil nachlazení a MMS bych velmi potřebovala, mám ale strach si ty játra zase rozhasit, tak nevím.Užíváš ted MMs po sylimarinu a bolest se nevrací?

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Azul!!!

Příspěvek od marlenka »

Ja v pondelok idem lekárke na preventívku a dám si zobrať krv aj na hepatálky(pečeňové testy). Ja neviem či to máme z toho, že tam šarapatí nejaký parazit alebo z toho, že je MMS-ko pre pečeň u nás riadna záťaž. Ja mám teraz pauzu od MMS-ka asi 6 týždňov, no chcela by som znova začať ,ale sa trochu bojím,kedže tá bolesť bola dosť nepríjemná a odpáliť si pečeň,nehodlám. Nemyslím, že MMS škodí pečeni (možno ak to človek užíva mesiac v kuse, ale ja som vždy MMS-ko brala 6 dní a 6 dní vit.C 3 gramy). Mne teraz zabral ten Ostropestrec a vit C 5 gramov denne.
Okrem toho mi na Oberone bolo povedané ,že parazita nemám (čomu neverím kedže mám boreliózu) a ževraj mám neaktívnu borelku. Pochybujem že borelku nemám lebo mám všetky príznaky vrátane typického fľaku. Keď užívam MMS-ko tak zbledne a nie je ho vôbec vidieť, no a ako prestanem s dávkami,tak sa mi znova objaví. Dobré nie?
Ty si si dávala robiť hepatálky kontrolné u lekárky,alebo nie?
Lebo nemôžme vedieť či to bola pečeň a nie žlčník alebo či niekto iný (ha-ha) nešarapatil.
Neviem každopádne z testov sa to budúci týždeň dozviem.

marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Azul!!!

Příspěvek od marlenka »

A prosím ťa ,Azul aká gemmoterapia ti pomohla?
Orešák americký alebo nejaká iná tinktúra?

Azul
Stálý člen

marlenko,

Příspěvek od Azul »

u doktora jsem s tím nebyla , mám k tomu nechuť vůbec se mi tam nechce.Ale žlučník to asi nebude nereaguje to na jídlo, ani nemám takové jako že od žaludku špatně a říhání a pod co bývá u žlučníkových záchvatů. Ta gemmo jsem napsala paní podhorné a sestavila mi kůru a pochopila jsem že je to na nervovou soustavu a borelku, mám totiž ještě jiné neurologické obtíže dlouhodobé, Takže bříza, lichořeřišnice, javor, topol, bělotrn a jinan.Ještě nemám dobráno ale na bolest v pravo to pomohlo během prvního týdne, sice ne 100% ale asi 75 určitě. Jsem zvědavá co ti vyjde v těch testech příští týden, pa, Azul.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Vysvetlenie

Příspěvek od la »

Deane píše:Musím teda vysvetliť prečo ma zaujímajú tie kŕčové žily. Manželka potrebuje operáciu ale teraz je tu problém. Niektoré kolegyne ju od klasickej operácie odhovárajú, problémom je aj dlhá PN čo zamestnávatelia u nás odmeňujú výpoveďou (dôvod si nejaký vždy nájdu) No sú aj iné moderné metódy, ale tie (rádiofrekvenčná metóda alebo laser) varixy veľké 13 mm. nedokážu spáliť. Bola na konzultáciách 2 dni pred vianocami jej robili sono a vraj to nepôjde, dnes bola u iného lekára, ten ale chce robiť sám sono, že to on musí mať svoje (za 10€) a potom uvidí.
Preto sa pýtam, napadlo ma že ak by sa jej to trochu zlepšilo by jej urobili tú rádiofrekvenčnú.
Dceři se upravily křečové žíly na 8 kapkách,ale na druhou stranu je pravda že má teprve 40let,Nebydlí v česku tak jsem mms poslal poštou komunikujeme po netu.

Deane
Zasloužilý člen

Re: Vysvetlenie

Příspěvek od Deane »

No ani moja žena nebydlí v Česku, (jasne že na Slovensku) :P a už je na 9 kvapkách 2x denne. Dík za odpoveď, uvidíme čo povie sono. (má 55 rokov)

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

EAV diagnostika

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, v pondeok idem na Eav diagnosticky pristroj. Vacisnou tu spominate Oberon a Salviu, ja sa v tom , priznam nevyznam, preto sa pytam mozno naivne,... su to ceskoslovenske nazvy? So mimo SK, tak teraz neviem ci sa stretnem s jednym z tyxto 2 pristrojov, laebo nieco ine? a aky je v tom rozdiel?

Deane
Zasloužilý člen

Trochu googli

Příspěvek od Deane »

Diagnostický prístroj OBERON
Submitted by maria on 21. May 2008 - 0:30 Oberon
ČO JE TO OBERON?
Diagnostický prístroj Oberon patrí k najmodernejším prístrojom v oblasti alternatívnej medicíny. Bol vyvinutý v Rusku, pôvodne pre účely kozmického výskumu.
AKO DIAGNOSTICKÝ PRÍSTROJ OBERON FUNGUJE?
Prístroj funguje tak, že sníma elektromagnetické vlny v tele a pomocou počítača sú zmeny v týchto vlnách vyhodnocované. Dáta z organizmu sú prenášané do prístroja na analýzu a výsledky sa zobrazujú na monitore počítača. Hlavnou časťou diagnostického prístroja sú hlavové senzory v podobe sluchátok a hlavový laserový snímač. Prístroj je schopný zachytiť stav a zmeny vlnení rôznych telesných tkanív, buniek a dokonca aj jednotlivých enzýmov a hormónov.
ČO VŠETKO DOKÁŽE OBERON ODHALIŤ?
Prístroj hodnotí aktuálny stav vášho organizmu, vyhľadáva príčiny vašich zdravotných (fyzických aj psychických) problémov a dokáže určiť predispozície k určitým ochoreniam. Ďalej vyhľadáva chýbajúce látky v tele (vitamíny, minerály); alergény a kontroluje účinnosť jednotlivých preparátov na terapiu.
DIAGNOSTICKÝ PRÍSTROJ PRE ZDRAVÝCH AJ CHORÝCH.
Ak máte problémy neurčitého druhu alebo vás trápi niečo konkrétne, ale príčinu však neodhalilo žiadne z lekárskych vyšetrení, Oberon vám môže pomôcť tieto príčiny nájsť. Diagnostiku prístrojom môžu využiť aj celkom zdraví ľudia ako preventívne vyšetrenie. Ak sa objavuje vo vašej rodine závažné dedičné ochorenie, prístroj zistí, či nemáte k takémuto ochoreniu predispozíciu. Vďaka Oberonu je možné odhaliť skryté choroby ešte pred ich prepuknutím a kontrolovať, ako účinná je liečba, ktorú ste nasadili.
METATERAPIA
Po analýze vášho celkového zdravotného stavu je možné urobiť tzv. Metaterapiu, ktorá obracia patologické signály na fyziologické, čím dochádza k harmonizácii elektromagnetického vlnenia v tele a k aktivovaniu sebauzdravovacích procesov. Keďže technológia Metaterapie pracuje len s vlastnými pacientovými signálmi, je bezbolestná a neškodná.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“