Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

ešte niečo

Příspěvek od Deane »

http://www.agapeportal.sk/aktuality/35/ ... y-pristroj

nekomentujem to, bol som na vyšetrení aj nejakú liečbu som skúsil, no keď som zistil že čo je to za liečba som šiel od toho.
Naposledy upravil(a) Deane dne sob 09 led 2010 13:34, celkem upraveno 1 x.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Trochu googli

Příspěvek od děda Slavík »

ČO JE TO OBERON?
Přečetl jsem oba příspěvky a jsem z toho na větvi. Jeden popisuje užitečnost přístroje a chválí jej a druhý ukazuje na podvod (jako je ve většině případů tam, kde se točí prachy.)

I když jsem bez vyznání, přesto silně věřící. Věřím tedy v duchovno a to, že ten mizera satan má prsty ve všem. Z většiny praktik to je cítit. Ale OBERON neznám.

Jsou věci, které jsou skutečně prospěšné a kde se nějakého okuttického vlivu nemusím bát. Mezi ty čisté patří i naše MMS a nebo Zapper.

Počkám tedy na nějaké bližší osobní zkušenosti ostatních s OBERONEM. A mezi tím se mrknu na net.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Trochu googli

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:...jeden popisuje užitečnost přístroje a chválí jej a druhý ukazuje na podvod (jako je ve většině případů tam, kde se točí prachy...
Oba mají pravdu. Existují totiž falsifikáty přístroje, který jen dělá, že dělá správně. No a Šmudlo hledej, který je origo...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen

Trochu som to asi prepálil

Příspěvek od Deane »

Už som popisoval ako som dávky zvyšoval, dal som si 3xdenne. Od 11 kvapiek mi to začalo smrdieť a chuť sa mi začala protiviť. Včera večer som si chcel dať prvýkrát 13 kvapiek, v kvapátku bolo 14, tak som dal 14. a nad ránom som sa vzbudil (čo sa mi nestáva) a bolo mi akoby som sa napil vody ktorou som umyl schodište, fuj. Ani som nedostal chuť si ráno dať kvapky, poslal som syna kúpiť Esenciale a dal som si 2 kapsule. A uvaril som si veľkú šálku urologického čaju, teda trochu prepláchnuť pečeň a ľadviny.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

dodatek k oberonu

Příspěvek od Craft »

Ten človek, co psal ten silně negativní článek nemám v úmyslu komentovat, protože vše v alternativě je pro něj už automaticky podvod. A pokud onen přípravek, který byl doporučován od vyššího věku obsahoval nějaké látky i když přírodního původu (např. některé byliny, které česká legislativa označuje za nebezpečné), protože může vyvolat u citlivějších jedinců nebo dětí komplikace, tak je to tam jenom uvedeno. Divím se, že tohle už dotyčný nekritizuje třeba jenom u běžně používaných klasických léků :D Navíc existují falsifikáty, které dělají oberonu špatné jméno.
Dotyčný si také dosti protiřečí. Každopádně lidské tělo není jenom o fyzické schránce, ale také o té duchovní, jak už mnozí poznali, což je pro něj pouze výmysl, v lepším případě placebo efekt :)
Dobrodinec , ktory vykonava tuto diagnostiku samozrejme nie zadarmo najprv zisti a vymenuje vsetky mozne zdravotne problemy ktore dotycny ma (mal, bude mat). Tym ze vacsinou je to pravda a o mnohych aj sami vieme hned si "dobrodinec" ziska nasu doveru a uverime aj tomu o com sme este nevedeli.
Vyvstává mi z toho otázka, jak to teda může ten obsluhující oberonu vědět jaké problémy máme, pokud jsme mu to sami nesdělili, když to není ani doktor a mnohý doktor pokud nemá v ruce výsledky nějakých testu, které jsou taky mnohdy dosti zavádějící, tak to taky nepozná a jak může vědět o problémech klienta, které nejsou viditelné ani fyzicky?
Já mám zkušenosti s oberonem velmi dobré, snad jen malý příklad, oberon mi jednu dobu nacházel jednoznačné menší hodnotu Fe, aniž bych měl nějaké znatelné problémy, řekl jsem si, že si to teda ověřím krevním testem a moje lékařka se k tomu nijak moc neměla, ale nakonec krevní test nechala udělat a světe div se, Fe bylo opravdu nízké, než je norma, což je pouze jeden příklad. Pravděpodobnost, že se oberon trefí zrovna do tohodle je jako vyhrát hlavní výhru ve sportce ;)

Deane
Zasloužilý člen

hm

Příspěvek od Deane »

Ja som to tu hodil, síce som to nekomentoval, iba keď sa Magnea pýta čo sú to za prístroje. Článok som iba prebehol očami. Myslím že tam nejde o prístroj samotný a tuším tam sa jedná dokonca o prístroj Salvia, či nie? Ale ide o to že tí čo prístroj použijú akú ličbu nasadia. Moja skúsanosť bola negatívna.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od Palo »

Deane píše:...myslím že tam nejde o prístroj samotný a tuším tam sa jedná dokonca o prístroj Salvia, či nie?
Oberon a Salvia není to stejné. Jde o rozdílné druhy diagnostiky. Při Salvii jde o elektrodu v levé ruce a měří se tupým hrotem na pravé dlani (v jednom určitém místě). U Oberonu jsou sluchátka a dvě elektrody v obou rukách. U obou přístrojů lze "ampulkovat" - dávat vzorek pro měření, avšak Salvia může fungovat bez softwaru, přičemž Oberon svůj software vyžaduje.
Na Oberonu, na kterém jsem byl, házel haluze a bylo zajímavé, že k tomu vůbec nebyly potřeba elektrody (s největší pravděpodobností šlo o falsifikát).

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

(s největší pravděpodobností šlo o falsifikát).
Ze všech příspěvků na téma OBERON jsem pochopil, že i když se jedná o kvalitní přístroj, může být zneužit na kšeft a o to víc, kdy jde o napodobeninu, kterou žádný lajk nepozná.
Je dobré. když jsou poučení z obou směrů. Pro i proti.

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:
(s největší pravděpodobností šlo o falsifikát).
Ze všech příspěvků na téma OBERON jsem pochopil, že i když se jedná o kvalitní přístroj, může být zneužit na kšeft a o to víc, kdy jde o napodobeninu, kterou žádný lajk nepozná.
V podstatě tak nějak to je. Ani tak nejde o to, že by to bylo zneužito na kšeft, ale spíš v tom vidím snahu farmaceutických firem opět "nakukat všem, že jsou zdraví" ;)

Deane
Zasloužilý člen

hm

Příspěvek od Deane »

Ja som najskor vygooglil to o Oberone, co je v prvom príspevku a potom som hladal Salviu, to som hodil do druheho, ale pravdu povediac som precital len kusok, inak by som to tam ani nedal. Nijaký okultizmus, satanizmus a podobné praktiky - s tým nesúhlasím. Ale ten začiatok čo tam píšu tak s tým súhlasím, tam sa jedná o tú metódu dr. Jonáša, jedna známa nám to doporučila, tá pani mi dala do pravej ruky jednu elektródu, na ľavej mi hľadala rôzne body, múdro sa tvárila, myslím že som jej nemal nič povedať o problémoch, lebo ona potom vie čo nám dať. Čo som si všimol tak ona potom tie liečivá položila na misku pri tom prístroji, (myslel som že to váži) a potom som sa niekde dočítal že to akože vkladá informácie do nich, no a ked sme k nej mali ist nabuduce tak tá známa čo nám ju doporučila bola skôr u nej a povedala že už nepojde, lebo pani jej sama povedala že už neberie od Jonáša, že zistila že je to nejaká ducharina. (Pani bola sama dosť pobožná a ked to zistila cúvla, aj ked nechápem že na to prišla tak neskoro) To ona sama povedala. Ona potom dávala už len tie prípravky od ktorejsi z tých spoločností, už si nepamätám od ktorej. A na to nepotrebujem niekam chodiť, to si môžem aj sám objednať.

Možno som to trochu schomolene napísal, ale už sa mi to nechce opravovať, snád sa dá pochopiť čo som chcel povedať.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Přístroje

Příspěvek od Merlin »

Salvia je bezesporu kopií přístroje nazývaného SYNCROMETER, který vynalezla Dr. Hulda Clark. Zázračně se u nás objevil nějaký čas poté, co jistý léčitel navštívil H.C. ve Státech...
O principu Syncrometru a jeho použití se hodně dozvíte z knihy H. Clark, která u nás vyšla pod názvem "Léčení a prevence všech druhů rakoviny". Použití tohoto zařízení vyžaduje mnohaletou zkušenost, protože "tester", který ho používá, je v podstatě jeho součástí. V žádném případě si tedy nelze něco takového koupit nebo nechat postavit, zapnout a začít "radit" lidem, či dokonce poskytovat jakési "diagnózy". To opravdu smrdí jen podvodem.
O Oberonu mnoho nevím, jsou ale přístroje fungující na principu "molekulární vibrace", jimiž se dá zjistit stupeň únavy organizmu, např efektivita zpracování cukrů. Tyto přístroje používali Sověti u svých atletů. (Na podobném principu fungují například i detektory plastických trhavin na letištích.) Jde o úzce specializovaná zařízení, která nepotřebují žádné elektrody. Pak jsou zde ještě scannery za nějakých 5000 US dolarů.. které naprosto dokonale měří - vlastní šum!
Je jen logické, že ti, kteří si podobný brak pořídili, chtějí být opět "na svém"; dá se tedy těžko očekávat, že takové "prohlídky" budou zadarmo. Největší průšvih přitom je, že tito lidé značně poškozují pověst jiných alternativních oborů, například homeopatie.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Přístroje

Příspěvek od Palo »

gewo píše:...že tito lidé značně poškozují pověst jiných alternativních oborů, například homeopatie.
Dokud určití jedinci nepřistoupí na možnost, že by mohli mít parazita, pak budou slepě věřit homeopatii, která v podstatě sice zjistí problém, ale jen takový, který parazit způsobil. Homeopatie nikdy nenajde parazita, protože nejsou k dispozici vzorky parazitů (možná jsou, ale vlastně je nikdo nemá). Ať si každý říká co chce, ale sám jsem to vyzkoušel. Jejich antiperle za 260 Kč se mnou udělali mnohem míň než MMS za 10 Kč.

Lívia
Nový člen

Užívanie MMS

Příspěvek od Lívia »

Chcela by som sa opýtať skúsenejších, že aký je rozdiel, keď sa MMS kvapká do aktivátoru a po uplynutí 3 minút zriedi s vodou a pije a bežným postupom podľa návodu z knihy. Priateľový rodičia to robia opačne, hoci majú aj knihu, aj my im vravíme ako to namiešať, ale nedajú si povedať, lebo takto im to je vraj najlepšie. Sú to 70-tníci a majú na to svoj názor. Ak to je výlučne zlý postup, tak ich môžeme varovať, ale ak to až tak nevadí, tak ich v tom necháme, nech si to robia po svojom. Ďakujem za váš názor.

Šťastný je ten, kto sa pri západe slnka teší z vychádzajúcich hviezd (Shakespeare)
Deane
Zasloužilý člen

Logické

Příspěvek od Deane »

Ak ich to baví rátať presne kvapky, ja som ich spočiatku tiež poctivo kvapkal, tak sa im to takto robí jednoduchšie. Už sme tu o tom písali že ak som napr. na 13 kvapkách a kvapkám aktivátor do kvapiek, pokiaľ ich budem poctivo rátať, ako starý človek s roztrasenými rukami, tak sa to zdá problém. Ale do vopred pripravených kvapiek aktivátora sa im ľahšie rýchlo naráta tých pár kvapiek MMS. Keďže to nevybuchne tak sa zrejme nič nedeje. :D
Starších ľudí asi ťažko presvedčíš že nejaká kvapka citrónovej šťavy navyše nič nepokazí. Ale kvapka chloritanu navyše už môže niekomu urobiť problém, to som skúsil na vlastnej koži.

Marcela+
Nový člen

Re: Užívanie MMS

Příspěvek od Marcela+ »

Lívia píše:Chcela by som sa opýtať skúsenejších, že aký je rozdiel, keď sa MMS kvapká do aktivátoru.
PMN je to takovy rozdil ,jako kdyz vezmes prasek do peciva a nasypes ho do suche casti pripravovaneho testa nebo do mokre.
V prvnim pripade testo zkypri,ve druhem se nestane nic.Takze ja osobne bych "nepoucovala"chemicke reakce. ;)

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“