Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: MMS a průjem

Příspěvek od Denny »

Ivuska píše:Dobrý den. Začala jsem brát MMS posle předpisu. 3 x to skončilo průjmem. Poprvé to trvalo pomale 8 hodin. Hrůza. Při dalším, jsem si vzala hned černé uhlí a po hodině bylo dobře. Vím, že je dobře, když se tělo vyčistí, ale absolvovat to 8 hodin a přitom se starat ještě o děti?! Tak jestli to také někomu pomůže, tak budu ráda. Snad to nevadí?

Já MMS a chřipka. V úterý večer mě začalo bolet v krku. Vzala jsem si kapky a šla spát. Ve středu jsem je brala celý den. Bylo mi hrozně. Ve čtvrtek znova a skončilo to průjmem. Tak černé uhlí. Jak přestal průjem, tak jsem nasadila vitamín C a ostatní vitamíny. A od pátku jsem mohla normálně fungovat. Sice to ještě není ono, mám ještě trochu rýmu. Dnes jsem znovu nasadila MMS, tak jsem zvědavá. Mějte se moc hezky. Ivuška
JE TO VZÁCNÉ, ALE OBČAS SE STÁVÁ, ŽE NĚKDO DOSÁHNE BODU, KDY JEHO TĚLO REAGUJE TĚŽKÝMI PRŮJMY NEBO NEVOLNOSTÍ. V TAKOVÉM PŘÍPADĚ OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE S DALŠÍMI DÁVKAMI A VYČKÁVEJTE, DOKUD TENTO STAV NEPOMINE. PAK ZAČNĚTE ZNOVU, S MÉNĚ KAPKAMI NA DÁVKU; RADĚJI S MÉNĚ NEŽ POLOVINOU MNOŽSTVÍ, U NĚJŽ JSTE PŘESTALI. VŠECHNY DENNÍ DÁVKY BY MĚLY BÝT STEJNÉ, TAKŽE, POKUD SNÍŽÍTE NAPŘÍKLAD NA 9 KAPEK AKTIVOVANÉHO MMS, BUDOU VŠECHNY DENNÍ DÁVKY PO 9 KAPKÁCH MMS S ODSTUPY PO 1 HODINĚ, OPAKOVANĚ TŘIKRÁT DENNĚ. (TO ZNAMENÁ CELKEM 6 DÁVEK PO DEVÍTI KAPKÁCH). PAMATUJTE, BERTE NEBO PODÁVEJTE VŽDY JEN TOLIK, KOLIK ČLOVĚK SNESE, ANIŽ BY MU POTOM BYLO ŠPATNĚ NEBO DOSTAL PRŮJEM.

Ivuško, buď v klidu a nesnaž se (jako kdysi já) o světové rekordy v užívání MMSka. Nehleď na to, co se kde píše, ale poslouchej své tělo. Až ucítíš, že by ti po další kapce mohlo být nevolno, tak jednoduše přestaň - vždyť zítra je také den a jistě ho nechceš prožít na WC :roll:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

MMS komplet (MMS1 + MMS2) a pár slov...

Příspěvek od rival »

Jistě řada z Vás zaregistrovala, že v Blešáku přibyla tato nová nabídka. Chtěl bych Vás tímto požádat, aby jste mi pomohli s rozjezdem Blešáku. Část z jeho zisku jde totiž na podporu fóra. A musím přiznat, že se nám z něj stává pěkný Otesánek, který mi dělá radost :D. Právě teď už "váží" více než 5GB a hezky nám dále roste. Také čile komunikuje a dává o sobě vědět světu: http://www.toplist.cz/veda-technika (hledejte v první čtyřicítce "Fórum U Pramene - Nejen kutilské fórum"). Velmi tomu pomáhá i sekce Zdraví.

Bohužel od spuštění Blešáku se realizovalo jen několik málo objednávek. Takže pokud uvažujete, že si v něm něco pro sebe, či pro své známé objednáte, klidně tak učiňte. Uděláte tím nejen něco pro své zdraví, ale i pro fórum. A pokud by se to opravdu hezky rozjelo, byly by finance i na další projekty a nápady, které zatím nelze realizovat. Navíc by bylo více času na tématické uspořádání příspěvků a vytvoření určitého "výcucu" toho podstatného z jednotlivých vláken. Což by fórum nesmírně zpřehlednilo...

Děkuji Vám všem za spolupráci :good:.

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

50% kyselina citrónová jako aktivátor

Příspěvek od rival »

Aktuální info:

Ukázalo se, že stejných výsledků lze docílit i za použití 50% roztoku kyseliny citrónové (místo dosud běžně používaného 10% roztoku kyseliny citrónové) jako aktivátoru. Znamená to zjednodušení v tom, že pak na 1 kapku chloritanu sodného použijeme 1 kapku (nikoliv 5 kapek) 50% kys. citrónové. Výsledek je totožný (jako když se použije 5 kapek 10% kys. citrónové), tedy platí to pro všechna stávající doporučení. Snad jsem to popsal dosti srozumitelně ;).

Rival

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Kupele

Příspěvek od Jayo »

Chcem zacat s vecernymi kupelmi, no niekde som tu cital, ze sa ma predtym zobrat aj oralna davka 6 kvapiek. Bolo to vsak v case, ked bolo este doporucovane brat kvapky 2x za den, rano a vecer. Ako je to vsak v pripade, ze berem davky kazde 2 hodiny, a este som teda len na davke 7x1 kvapka za den. Mozem zaradit vecerny kupel uz teraz?

Inak, to s tymi pomarancami sa mi nezda. To by som sa skor obaval beznej varenej stravy, maso, vajcia, syry a pecivo, co blokuje MMS, ked zaplavi telo kyselinami, hlienami a v nich sa zacnu mnozit kysle patogeny. Ja som na vitarianskej strave, a skutocne si nemyslim, ze by pomarance blokovali MMS viac nez tepelne upravena strava.

lena

Re: Kupele

Příspěvek od lena »

Koupani je bez problemu, dle rad pan Humbleho, 20 kapek + aktivator, staci to pry na poprve bohate

pozdeji 30 + aktivator

urcite se ti to bude libit, je to nadherne relaxovani

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Kupele

Příspěvek od jvj56 »

Jayo píše:Chcem zacat s vecernymi kupelmi, no niekde som tu cital, ze sa ma predtym zobrat aj oralna davka 6 kvapiek. Bolo to vsak v case, ked bolo este doporucovane brat kvapky 2x za den, rano a vecer. Ako je to vsak v pripade, ze berem davky kazde 2 hodiny, a este som teda len na davke 7x1 kvapka za den. Mozem zaradit vecerny kupel uz teraz?
Vůbec to neřeš, koupej se jak je libo. Na MMS neexistuje nějaká přesná terapie.
Nejdůležitější je pozorovat sám sebe !!! Tělo ti to poví samo.
JInak koupel je super

Jayo
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

koupel

Příspěvek od Jayo »

Diky moc, idem do toho. :good:

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Včera som si urobil prvý raz kúpeľ. Len ma nenapadlo že by som mal na bojleri nastaviť vyššiu teplotu vody, takže som si nemohol vaňu naplniť poriadne. Dal som plné kapátko MMS, teda cca 60 kvapiek. Bol som vo vani asi 25 minút.
Už som si zarobil aj nový aktivátor podľa rady 50%. Bude jednoduchšie dávkovanie.

Ako často si robíte kúpeľ?

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 50% kyselina citrónová jako aktivátor

Příspěvek od Vinc »

Rival píše:Aktuální info:

Ukázalo se, že stejných výsledků lze docílit i za použití 50% roztoku kyseliny citrónové (místo dosud běžně používaného 10% roztoku kyseliny citrónové) jako aktivátoru. Znamená to zjednodušení v tom, že pak na 1 kapku chloritanu sodného použijeme 1 kapku (nikoliv 5 kapek) 50% kys. citrónové. Výsledek je totožný (jako když se použije 5 kapek 10% kys. citrónové), tedy platí to pro všechna stávající doporučení. Snad jsem to popsal dosti srozumitelně ;).

Rival
Myslím ale, že bude trochu problém s rozpouštěním. Při normální teplotě (pokojové) se 10% kyselina rozpustí při míchání asi za 10 min. Kolik to bude při 50%? Možná bude nutné vodu trochu přihřát :roll:

lena

Příspěvek od lena »

neni problem zadny,

ja pouzivam 50 % kyselinu citronovou od zacatku a dle informaci se rozpousti behem par sekund, je to rychlejsi jako 10% procentova.

ja i presto nadale nechavam aktivaci pribllizne 3 minuty, je to uz asi zvyk, nic jineho

pohybuji se take ve forum v nemecku, pouzivaji zde take jine druhy kyselin, jako vinna, ocet, kyselina solna a vsichni o tom pisou pozitivne. nedrazdi to zaludek jako kyselina citronova a take se netvori plisen ci houba.

zdravim

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

lena píše: ...ja i presto nadale nechavam aktivaci pribllizne 3 minuty, je to uz asi zvyk, nic jineho...
zdravim
Doba aktivace je stále stejná, tedy 3 minuty !!! Mění se jen počet kapek aktivátoru. U 50% kys. citrónové je to 1:1 (na každou jednu kapku chloritanu sodného připadá jedna kapka 50% kys. citrónové). V případě, že používáme 10% kys. citrónovou je poměr kapek 1:5 (na každou jednu kapku chloritanu sodného připadá pět kapek 10% kys. citrónové).

50% roztok kyseliny citrónové (jedná se o objemový poměr, nikoliv hmotnostní) získáme, tak že vezmeme libovolnou skleničku (třeba o objemu 1dcl) a nasypeme do ní až po rysku krystalickou kys. citrónovou. Skleničkou poklepeme o stůl a po slehnutí doplníme další krystalickou kyselinou citrónovou, až k rysce. Pak obsah vyklopíme do větší skleničky (minimálně 2dcl). Pak do té samé skleničky (1dcl) nalijeme vodu, opět až po rysku. A následně její obsah vylijeme do té druhé větší skleničky (2dcl). Tímto jsme získali 50% roztok kyseliny citrónové (ve skleničce 2dcl). Tuto větší skleničku (2 dcl) je nutno protřepat a počkat až se krystalky zcela rozpustí... Pak je aktivátor připraven k použití.

tonik
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

50% kyselina citrónová jako aktivátor

Příspěvek od tonik »

Rivale, 50% roztok je hmotnostní poměr kyseliny a vody 1:1.
Já používám také 50% roztok, také proto, že větší množství kyseliny se líp váží.

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Kdo má pravdu?

Příspěvek od jvj56 »

50 % roztok může být jak hmotnostní tak objemový.
Podle mě je u MMS používání jedno jestli hmotnostní nebo objemový.
Aktivátor (kyselina) je v nadbytku. :D

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Vnější použití MMS

Příspěvek od Denny »

Jelikož manželčin pubertální syn se trápí s červenými až centimetr velkými a lehce hnisajícími boláky na obličeji a zádech, hledal jsem od rána pro něj nějakou pomoc. Podařilo se mi zatím najít jediný příspěvek k tomuto problému.
MuDr-ci mu již předepsali kde, co - vč. napařování. Stálo to již majlant a výsledek žáden.
A tak jsem založil nové vlákno a moc Vás prosím, kdo máte s tímto a podobnými problémy zkušenosti, abyste je zde uvedli.
Ať se ti naši ,,puboši", nemusí za sebe stydět :!: :oops:

Avocas

PříspěvekZasláno: st 04 listopad 2009 16:54 Předmět: Zkušenost s vnějším použitím

Trvalo mi to sice dlouho, než jsem se dokopala k napsání své zkušenosti, ale lepší pozdě než vůbec.
Takže: moje dcera přijela jednou v pátek z internátní školy s několika ošklivými lézemi na obličeji. Jak to popsat... prostě místo nepokryté pokožkou (asi 1 cm v průměru), otevřený bolák, mokvající, uvnitř drsný, vylučující žlutou tekutinu, z níž se po okrajích vytváří krusta. Moc hezké to na pohled nebylo, docela mě to vyděsilo, nikdy jsme se s tím nesetkaly. Protože jsem však žena činu, hmátla jsem po MMS, které jsem obdržela pouhé 2 dny předtím. Vygooglila jsem si vnější použití (možná by to stálo za zvláštní vlákno?) a namíchala jsem roztok do rozprašovače. Posléze to dcera stříkala na boláky dle mého návodu. (To jest "kdykoliv si vzpomeneš"). Musím říct, že výsledek byl mimo jakékoliv očekávání. Během půl hodiny (!!!) se uprostřed té největší ze tří lézí začalo utvářet růžové, hladké kolečko celistvé pokožky a pokračovalo to směrem k okrajům. Když v neděli odjížděla, byly všechny rány zataženy dohladka tenoučkou růžovou blankou. Když se vrátila za týden, měla na obličeji sotva znatelné začervenalé flíčky. Docela mi to přišlo, jako by mě tato příhoda měla přesvědčit o účinnosti MMS, neb jsem celkem skeptik (zejména vůči všemu, co se inzeruje jako "zázračné"). Nechci ani domýšlet, jak bychom se asi natrápily, kdybychom s tím šly na kožní. Je mi jen líto, že jsem to nevyfotila - znáte to: jeden obrázek za tisíc slov. Pak jsem roztok nabídla sousedce k ošetření ošklivého úrazu na noze a taky se to hojilo rychle, ale tady nemám dostatek informací k bližšímu popisu.
Příprava "postřiku":
20 kapek MMS, 100 kapek kyseliny citronové, 3 minuty ustát a přidat 2 unce (oz) vody. To jsem přepočítala jako 56 ml, ale netuším, jestli dobře. V každém případě to funguje. Tento roztok se nalije do lahvičky s rozprašovačem a údajně vydrží 3 dny. Po třech dnech si ho prostě naliju do koupele těla či nohou a udělám další.
Sama to používám na jakékoliv povrchové nepohody a na nehtovou plíseň. Vypadá to dost dobře, zdá se že nehet odrůstá zdravě, ale zatím je to jen krátce.
Snad to bude někomu k užitku.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Vnější aplikace "příkladem"

Příspěvek od poota »

Asi mluvnicky správnější by bylo "přiložením", ale jak nám nová pravidla s oblibou sdělují, nejspíš bude "správné oboje".
Než k věci - nemaje žádné volné postřikovadlo (zvané Ct-ct), použil jsem odličovací tampón, o který jsem bez výčitek svědomí připravil svoji dobrou polovici. Od známějších a propagovanějších tampónů se liší tím, že je to lehce vatózní placička o průměru 5 až 6 cm. Ne že bych to neuměl změřit přesně, ale ono je to většinou dosti šišaté. Vzhledem k tomu, že si tím má žena "okopává" fasádu, nazývám toto zařízení zkráceně kramle.
Jednu aktivovanou kapku MMS rozředím asi dvěma až třemi ccm vody, zmíněnou "kramlí" to vysaju a lehce zavlhlou kramli přiložím na ošetřovanou pokožku. Většinou tam poměrně ochotně drží. Doba aplikace je závislá hlavně na odolnosti kůže, například v okolí očí je lépe nepřekračovat jednu hodinu a případně pokožku ještě před aplikací máznout nějakým krémem. Ostatní kůže je podstatně trvanlivější, hřbetovice snad neomezeně. Aplikovat můžeme i opakovaně a funguje to i do hloubky, výrazných úspěchů jsem docílil s opuchlinami po vosích žihadlech a "boreliózových" skvrnách.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“