JE TO VZÁCNÉ, ALE OBČAS SE STÁVÁ, ŽE NĚKDO DOSÁHNE BODU, KDY JEHO TĚLO REAGUJE TĚŽKÝMI PRŮJMY NEBO NEVOLNOSTÍ. V TAKOVÉM PŘÍPADĚ OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE S DALŠÍMI DÁVKAMI A VYČKÁVEJTE, DOKUD TENTO STAV NEPOMINE. PAK ZAČNĚTE ZNOVU, S MÉNĚ KAPKAMI NA DÁVKU; RADĚJI S MÉNĚ NEŽ POLOVINOU MNOŽSTVÍ, U NĚJŽ JSTE PŘESTALI. VŠECHNY DENNÍ DÁVKY BY MĚLY BÝT STEJNÉ, TAKŽE, POKUD SNÍŽÍTE NAPŘÍKLAD NA 9 KAPEK AKTIVOVANÉHO MMS, BUDOU VŠECHNY DENNÍ DÁVKY PO 9 KAPKÁCH MMS S ODSTUPY PO 1 HODINĚ, OPAKOVANĚ TŘIKRÁT DENNĚ. (TO ZNAMENÁ CELKEM 6 DÁVEK PO DEVÍTI KAPKÁCH). PAMATUJTE, BERTE NEBO PODÁVEJTE VŽDY JEN TOLIK, KOLIK ČLOVĚK SNESE, ANIŽ BY MU POTOM BYLO ŠPATNĚ NEBO DOSTAL PRŮJEM.Ivuska píše:Dobrý den. Začala jsem brát MMS posle předpisu. 3 x to skončilo průjmem. Poprvé to trvalo pomale 8 hodin. Hrůza. Při dalším, jsem si vzala hned černé uhlí a po hodině bylo dobře. Vím, že je dobře, když se tělo vyčistí, ale absolvovat to 8 hodin a přitom se starat ještě o děti?! Tak jestli to také někomu pomůže, tak budu ráda. Snad to nevadí?
Já MMS a chřipka. V úterý večer mě začalo bolet v krku. Vzala jsem si kapky a šla spát. Ve středu jsem je brala celý den. Bylo mi hrozně. Ve čtvrtek znova a skončilo to průjmem. Tak černé uhlí. Jak přestal průjem, tak jsem nasadila vitamín C a ostatní vitamíny. A od pátku jsem mohla normálně fungovat. Sice to ještě není ono, mám ještě trochu rýmu. Dnes jsem znovu nasadila MMS, tak jsem zvědavá. Mějte se moc hezky. Ivuška
Ivuško, buď v klidu a nesnaž se (jako kdysi já) o světové rekordy v užívání MMSka. Nehleď na to, co se kde píše, ale poslouchej své tělo. Až ucítíš, že by ti po další kapce mohlo být nevolno, tak jednoduše přestaň - vždyť zítra je také den a jistě ho nechceš prožít na WC