Tak až nebude elektřina a ani svíčky, tak už vím kde sehnat voskDenny píše:Po pokusu č.1 následoval č.2. Nechal jsem kamínky do druhého dne uschnout a pak s nima rovnou do pece. A co myslíte, že se stalo?
Roztavily a roztekly se jako vosk, - také to tak vypadalo, čadilo a hořící odkapávalo přes rošt do popelníku.
Takže ještě jednou. Čím více a déle si před vlastní kůrou nahřejeme pravé podžebří, tím lépe pro žlučník, žlučovody a potažmo pro nás
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mé léčení i trápení s MMS a očistou
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamínky
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
No stejně je zajímavé, jak můžou v nemocnicích ,,rozbíjet kameny", když je ve skutečnosti ugrilují (a žlučník asi také)
Má to konzistenci podobnou cukru, který se také taví a hoří. Za studena je to něco jako amorfní krystal se strukturou opálu. Minerály kombinované s cholesterolem. Tuto strukturu dokáže narušit ultrazvuk.
Má to konzistenci podobnou cukru, který se také taví a hoří. Za studena je to něco jako amorfní krystal se strukturou opálu. Minerály kombinované s cholesterolem. Tuto strukturu dokáže narušit ultrazvuk.
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Denny
- Zasloužilý člen
Re: Druhá očista
Nejsem sám, moje žena vše opakuje po mě. Jsem pro ní takový pokusný králíček a když vidí, že stále ještě žiju, tak udělá totéž. A ani na podruhé s tím neměla žáden problém a zvládla vše na výbornouCraft píše:Výborně Denny, konečně někdo, kdo to nedělá nějak polovičatě a taky nezůstane pouze u první kůry, ale pokračuje, jen tak dále
...
JAK JÁTRA POSÍLIT:
Mezi skvělé podpůrné a léčivé bylinky při onemocnění jater jsou: zeměžluč, kořen pampelišky, ostropestřec mariánský, vlaštovičník, měsíček lékařský, kořen hořce žlutého. Tyto byliny užíváme buďto jako odvar nebo si můžeme koupit homeopaticky zpracované tinktury.
Ostropestřec mariánský si můžeme pořídit ve formě oleje (lisovaného za studena ze semen), což považuji za unikátní lék.
Kořen hořce žlutého se užívá 2 x denně na špičku nože podrceného kořene, je to i naprosto spolehlivý prostředek při pálení žáhy.
Při krizi je výborné užívat 3 x denně odvar z kořene rybízu a to po dobu 14 dní a 2 x denně si dávat na oblast jater obklady z tvarohu smíchaného s rozdrcenou cibulí.
Velmi oblíbeným a účinným prostředkem je šťáva z hlávkového zelí, čerstvého nebo i kysaného. Převařením se ze zelí většina důležitých látek ztrácí, ale kysáním se výborně konzervují. Jaterní tkáň výborně posiluje a regeneruje černá ředkev. Přirozeným lékem na všechny jaterní potíže jsou také kroup, a proto by se měly často konzumovat.
Více informací na: http://www.prodamy.cz/jatra-a-jejich-de ... z0cy4Yq3px
- Denny
- Zasloužilý člen
Odčervení 1. etapa
Protože mám v sobě také nějaké ty motolice, měchovce a tenkohlavce, - spěchám se jich urychleně zbavit. Zakoupil jsem od ,,Dasena" Praziquantel, který pracně sháněla v daleké cizině - u nás se nakazí dle MuDrců pouze zvířata, člověk nikoli (zřejmě žijeme ve sterilním světě). Toto antiparazitikum působí proti oblým a plochým červům, které bohužel v sobě má každý člověk (viz. soubor Jak se léčit na str.5). Nakazit se jimi můžete doslova kdekoliv. Tito paraziti a jejich toxiny, mohou v nás vyvolat ty nejhorší nemoci, včetně rakoviny a proto je nutné alespoň 2x ročně se jich zbavit
Popis první etapy je zde....... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=330
Mohu k tomu pouze dodat, že je opravdu vhodné předem pročistit játra a raději vícekrát, než jsem to učinil dosud já
Popis první etapy je zde....... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=330
Mohu k tomu pouze dodat, že je opravdu vhodné předem pročistit játra a raději vícekrát, než jsem to učinil dosud já
- Denny
- Zasloužilý člen
Ták, ták, už jsem si to přečetl.....Alternativou je LERV. S použitím silných ultrazvukových vln se lékař pokusí kámen rozdrtit a ten samovolně odejde přes zbylou část močových cest. Nevýhodou je poměrně dlouhá doba tohoto zákroku, je potřeba, aby se lékař až 3.500krát "trefil" do kamene, aby jej dokonale rozdrtil. Na druhou stranu je to nebolestivé a není potřeba otevřené operace.cimirek píše: žlučové kameny se nerozbíjí-nejde to. Jen ledvinové (ty jsou tvrdé a křehké).
- Denny
- Zasloužilý člen
Re: Odčervení 1. etapa
Takže bohužel musím opravit svá tvrzení o tom, že Praziquantel likviduje také měchovce a tenkohlavce viz. citace z odpovědi zasvěceného odborníka:Denny píše:Protože mám v sobě také nějaké ty motolice, měchovce a tenkohlavce, - spěchám se jich urychleně zbavit. Zakoupil jsem od ,,Dasena" Praziquantel, který pracně sháněla v daleké cizině - u nás se nakazí dle MuDrců pouze zvířata, člověk nikoli (zřejmě žijeme ve sterilním světě). Toto antiparazitikum působí proti oblým a plochým červům, které bohužel v sobě má každý člověk (viz. soubor Jak se léčit na str.5). Nakazit se jimi můžete doslova kdekoliv. Tito paraziti a jejich toxiny, mohou v nás vyvolat ty nejhorší nemoci, včetně rakoviny a proto je nutné alespoň 2x ročně se jich zbavit
Prazík , jak ho hezky nazýváte, neničí oblé červy. Ti teď mají pré. Je potřeba po nějaké době na vzpamatování užít alespoň Vermox, já obvykle doporučuji 4 balení
s týdenní pauzou, aby se to rozložilo na 6 týdnů. Máte tam ještě tenkohlavce a měchovce. Paraziti mívají noční aktivitu-nespavost. Po prazíku mají všichni pohotovost.
Nemyslím, že by po Vašem Blickkrigu něco přežilo z motolic. Uvidíme při kontrole. HB
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Něco o Vermoxu: Vermox je určen k léčbě napadení jedním nebo několika ze jmenovaných cizopasníků: - roup dětský (Enterobius vermicularis); - tenkohlavec bičíkový (Trichuris trichiura); - škrkavka dětská (Ascaris lumbricoides); - měchovci (Ancylostoma duodenale, Necator americanus); - hádě střevní (Strongyloides stercoralis); - tasemnice (Taenia spp.).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Už jsem si myslel, že mám vyhráno, ale zdá se, že je to nekonečný příběh. V každém případě je velký úspěch zbavit se motolic, které podle Huldy Clark jsou hlavní příčinou vzniku rakoviny
Jedno je jisté - ŽIVÉHO MĚ NEDOSTANOU
motolice
ahoj denny ,
uz jsi kvuli motolici take pomyslel na boreliozu ci jeji viry?
tyto take dovedou poradne zamotat, mnoho lidi ma tento vir v tele, ale ne u kazdeho se projevuje stejne
ja ho mam asi take, ale nikdy jsem nedelala rozbory v laboratori, ale dle ruznych priznaku, ktere se uvadi
bych to typovala,
jako dite jsem byla mnohokrat od klistete kousnuta, asi proto, ze jsem bydlela na venkove, kde se casto chodi do lesa na houby, ale i jinak tam kde je proste priroda je velka moznost
pokud nas kousne klistak jako deti, pak si deti vytvori lepsi protilatky a nemusi nam to delat potize stejneho druhu
mms podle mych zkusenosti zabere stejne nejlepe, nebot likviduje vse, tak jako dospele, mlade ci larvicky(zarodky) v tele
toto jenom muj nazor a pozorovani ucinku
take jsem zde psala co je dulezite vyrovnat energii v tele a to muzes udelat jedine jako v terapii systematicka konstelace rodiny, kde se podivas na nemoc z uhlu proc mam tyto potize, problem lezi nekde v minulosti rodicu nebo babicek, ale muze to jit i dale. rodinnou kostelaci tuto hladinu vyrovnas a tim se take neco zahoji. jinak zustane i nadale velky dusevni schodek a bude te to i nadale (zdravotni potize urciteho ci stejneho druhu) pronasledovat ci te to vzdy najde.
musime zahojit nejenom telo, take dusi a psychiku.
tot vse, nejen muj nazor,ale take zkusenost
uz jsi kvuli motolici take pomyslel na boreliozu ci jeji viry?
tyto take dovedou poradne zamotat, mnoho lidi ma tento vir v tele, ale ne u kazdeho se projevuje stejne
ja ho mam asi take, ale nikdy jsem nedelala rozbory v laboratori, ale dle ruznych priznaku, ktere se uvadi
bych to typovala,
jako dite jsem byla mnohokrat od klistete kousnuta, asi proto, ze jsem bydlela na venkove, kde se casto chodi do lesa na houby, ale i jinak tam kde je proste priroda je velka moznost
pokud nas kousne klistak jako deti, pak si deti vytvori lepsi protilatky a nemusi nam to delat potize stejneho druhu
mms podle mych zkusenosti zabere stejne nejlepe, nebot likviduje vse, tak jako dospele, mlade ci larvicky(zarodky) v tele
toto jenom muj nazor a pozorovani ucinku
take jsem zde psala co je dulezite vyrovnat energii v tele a to muzes udelat jedine jako v terapii systematicka konstelace rodiny, kde se podivas na nemoc z uhlu proc mam tyto potize, problem lezi nekde v minulosti rodicu nebo babicek, ale muze to jit i dale. rodinnou kostelaci tuto hladinu vyrovnas a tim se take neco zahoji. jinak zustane i nadale velky dusevni schodek a bude te to i nadale (zdravotni potize urciteho ci stejneho druhu) pronasledovat ci te to vzdy najde.
musime zahojit nejenom telo, take dusi a psychiku.
tot vse, nejen muj nazor,ale take zkusenost
,,Chlapci a dievčatá" som velmi zvedaví kto z Vás ako prví pripustí možnosť že jak v prírode (v živote všeobecne - choroby z toho nevinímajúc , atď.atď.) tak aj v našóm organizne je to o ,,spolužití - simbióze" a nie o tvrdóm ,,vyhladzovaní". Mimochodom , čomu asi tak vdačí zdravý jedinec za správnu funkciu svojho imunitného sistému ? Žeby to boli len tie ,,plané poplachy" alebo žeby naozaj žil len v dokonale sterilnom prostredí ? Nie náhodou sa vravieva ,,Čistota pol života no špina celý". PePoDenny píše:...Jedno je jisté - ŽIVÉHO MĚ NEDOSTANOU...
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pepe, ty tu něco hovoříš o simbióze, ale jaksi bisme se se svím zdravím netrápili, kdibisme neměli žádné zdravotní problémi. Mě by zase zajímalo, kdy ty uznáš, že něco je jinak, než povídáš.
Co mislíš, udělal jsem někde chibu?
Palino ak raz ,,príroda" uzná že sa v niečom mýlila , tak i Ja uznám že moja viera v ňu a jéj pravidlá bola z mojéj strany omylom . Tých chýb v tvojom príspevku je ,,hafo", no jak ich riešenie tak i ich náprava k ,,obrazu svému" nie je účelom tohto fóra . Palino vedz že nemám najmenší dôvod neveriť tomu že prevažna večina predčasne chorobou zmarených ludí ma na svojom náhrobku epitaf napísaný gramaticky v poriadku a na druhú stranu priznám sa ti , nemám ten pocit žeby ktorémukolvek z nich jéj dokonala znalosť v niečom ulahčila ich trápenie . PePoPalo píše:...Mě by zase zajímalo, kdy ty uznáš, že něco je jinak, než povídáš.
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
OK, tahle odpověď mi bohatě stačí. Není potřeba nic doplňovat.pepo.bn píše:Palino ak raz ,,príroda" uzná že sa v niečom mýlila , tak i Ja uznám že moja viera v ňu a jéj pravidlá bola z mojéj strany omylom.
- Denny
- Zasloužilý člen
Vysvětlení
Velmi zjednodušeně: Pravda je taková, že se nesnažím o nemožné. Již 1x jsem napsal, že lidské tělo je vlastně živá schránka pro baktérie a parazity všeho druhu. Jsme přeplněni miliardami malých stvoření. Snad se i vzájemně potřebujeme, alespoň s některými.
Většinou z vlastní nevědomosti ( či lenivosti) o nich nevíme nebo vědět ani nechceme. Proč taky, když jsme zdrávi.
Ale říká se, že na každého jednou dojde, - ať již z jakéhokoliv důvodu. To nechť si přebere každý sám.
Poté běžíme za doktory. Ti mohou pomoci, ale také ne. A pak nezbývá, než si pomoci sami (alespoň ti, kteří se nechtějí s tímto stavem smířit).
Paraziti mi byli naměřeni v plících, srdci, žlučníku atd. Jsou přemnoženi a škodí. Způsobují ty nejtěžší problémy. Nedělám si naději, že se zbavím všech. Jen to chci dát do normálu.
Po počátečním úspěchu s MMS pokračuji s dosti radikální změnou stravovacích návyků a vnitřní očistou. Vede se mi podstatně líp, takže věřím, že jsem na dobré cestě.
Většinou z vlastní nevědomosti ( či lenivosti) o nich nevíme nebo vědět ani nechceme. Proč taky, když jsme zdrávi.
Ale říká se, že na každého jednou dojde, - ať již z jakéhokoliv důvodu. To nechť si přebere každý sám.
Poté běžíme za doktory. Ti mohou pomoci, ale také ne. A pak nezbývá, než si pomoci sami (alespoň ti, kteří se nechtějí s tímto stavem smířit).
Paraziti mi byli naměřeni v plících, srdci, žlučníku atd. Jsou přemnoženi a škodí. Způsobují ty nejtěžší problémy. Nedělám si naději, že se zbavím všech. Jen to chci dát do normálu.
Po počátečním úspěchu s MMS pokračuji s dosti radikální změnou stravovacích návyků a vnitřní očistou. Vede se mi podstatně líp, takže věřím, že jsem na dobré cestě.
Naposledy upravil(a) Denny dne sob 30 led 2010 9:48, celkem upraveno 1 x.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Symbióza?
S tou symbiózou mezi námi a cizopasníky se mi to přece jen poněkud nezdá. Už podle názvu je jasné, že žádný cizopasník nežije se svou obětí v symbióze, protože své oběti nedává nic z toho, co by potřebovala a bez něj nemohla získat. To tedy pro ujasnění pojmů.
Na druhou stranu je zřejmě dost běžné, že určitou dávku parazitů jsme schopni "uživit" bez nějakých větších či patrnějších potíží. Takže pokud jich není příliš, a nebo pokud se nedostanou někam, kam běžně nepatří. Hulda Clark to vysvětluje naprosto jasně: přítomností nepatřičných látek v těle, nejčastěji rozpouštědel, je parazitům umožněno "osídlit" i orgány, v nichž by za normálních okolností neměly šanci se usadit. Navíc se také může stát, že díky tomu mohou absolvovat celý svůj vývojový cyklus v jediném hostiteli. To se jim to potom množí, když nemusí hledat žádné mezihostitele.
Pochybuji silně, že si někdo zdravého rozumu bude dobrovolně nechávat nějaké parazity, i když by je mohl vyhubit všechny, jenom proto, aby si nenarušil symbiózu s těmi milými tvorečky. V krajním případě bude možná ochoten smířit se s tím, že je nevyhubí absolutně všechny, ale jak se začnou nějak projevovat, tak rovnou "hrr na ně, děti moje", jak říkával s oblibou jakýsi Žižka.
To jenom, že já si symbiózu představuji zatraceně jinak.
Zdravím - poota
Na druhou stranu je zřejmě dost běžné, že určitou dávku parazitů jsme schopni "uživit" bez nějakých větších či patrnějších potíží. Takže pokud jich není příliš, a nebo pokud se nedostanou někam, kam běžně nepatří. Hulda Clark to vysvětluje naprosto jasně: přítomností nepatřičných látek v těle, nejčastěji rozpouštědel, je parazitům umožněno "osídlit" i orgány, v nichž by za normálních okolností neměly šanci se usadit. Navíc se také může stát, že díky tomu mohou absolvovat celý svůj vývojový cyklus v jediném hostiteli. To se jim to potom množí, když nemusí hledat žádné mezihostitele.
Pochybuji silně, že si někdo zdravého rozumu bude dobrovolně nechávat nějaké parazity, i když by je mohl vyhubit všechny, jenom proto, aby si nenarušil symbiózu s těmi milými tvorečky. V krajním případě bude možná ochoten smířit se s tím, že je nevyhubí absolutně všechny, ale jak se začnou nějak projevovat, tak rovnou "hrr na ně, děti moje", jak říkával s oblibou jakýsi Žižka.
To jenom, že já si symbiózu představuji zatraceně jinak.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Asi je nutné rozlišovať medzi "priateľskými" baktériami ktoré sú žiadúce, zbytočne nebojovať proti tým, ktoré nám neškodia a tými čo spôsobujú problémy. Tie posledné sú nepriateľské a treba ich umlčať a poslať do
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.