Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Očkování (nejen) proti prasečí chřipce
Řízená likvidace populace
Ano toto je řízená likvidace populace a pokud s tím něco neuděláme tak z nás za chvíli moc nezbyde.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
stojí za podívání...
http://mustwatch.hztz.cz/film/interview ... ermeister/
http://www.novinky.cz/domaci/190573-kla ... ovani.html
m11
http://www.novinky.cz/domaci/190573-kla ... ovani.html
m11
... věřím, že se " TO " povede ......
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: chřipka
Vůbec nezáleží na tom, jestli je to prasečí, a dokonce ani na tom, jestli je to chřipka. Samozřejmě se "z toho dostane", takže o nic nejde. Ale mediálně je to takhle daleko zajímavější, takže "hlavní hygienik má prasečí chřipku" a hotovo.alda píše:Jak to ví. Test na prasečí chřipku trvá poměrně dlouho.
Zdravím - poota
P.S. Osobně mě to přivádí do značných rozpaků - domnívám se, že na tak vysokých postech mohou být jenom "prasata", a přitom se tvrdí, že právě prasata prasečí chřipku dostat nemohou.
Som z toho akýsi zmetený, a tak si to holt musím nějak vysvětlit.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
To stojí za to odcitovať:pavelz píše:je vůbec toto možné http://www.novinky.cz/domaci/190929-hla ... ripku.html
Hlavní hygienik ČR Michael Vít dostal prasečí chřipku a léčí se doma.
??? veď predsa každého hneď pchajú do karantény!!!
"Skutečně mě postihla. Mám svalové potíže, bolí mi hlava, prostě všechny příznaky chřipky. A protože 95 procent populace má letos prasečí chřipku, jsem naprosto přesvědčen, že jsem ji dostal i já,"
Skôr mi to pripadá ako vtipný bonmot...
"Je to chřipka,“ odpověděl na přímý dotaz Novinek Vít. "Jestliže máte příznaky chřipky a nic jiného než prasečí chřipka se zde ve zvýšené míře nevyskytuje, lze říci, že se jedná s největší pravděpodobností o prasečí chřipku,“ doplnil vrchní hygienik.
??? "Ste blbý. Vyčerpali sme všetky možnosti určenia Vašej diagnózy a nič. Ale keďže nič iné než blbosť sa tu vo zvýšenej miere nevyskytuje, dá sa povedať, že ste s najväčšou pravdepodobnosťou BLBÝ"
A na toto nemám slov.....
V nejbližších dnech měl být očkován proti prasečí chřipce. K tomu už ale zřejmě nedojde. "V tuto chvíli to pro mne nemá význam, protože organismus si určité protilátky proděláním prasečí chřipky vytvoří. Nemám jiná onemocnění, a tak věřím, že do týdne budu fit," soudí Vít.
Prečítajte si to viackrát. Tí zabijaci si z nás už ozaj robia volov!
...a aby sa to nestratilo:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Memám rád keď zo mňa niekto robí vola. Treba si uvedomiť niektoré čísla a až potom organizovať pandemické sabaty!
"Bežná" sezónna chrípka zabije ročne asi 250.000 až 500.000 ľudí.
...a to len z jediného dôvodu - záujmy farmaceutických spoločností
"Bežná" sezónna chrípka zabije ročne asi 250.000 až 500.000 ľudí.
...a to len z jediného dôvodu - záujmy farmaceutických spoločností
- Denny
- Zasloužilý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
To je ale filuta
Je docela možné, že pan Vít nyní nařídí povinné očkování z kterého se právě sám elegantně (jak je přesvědčen) vyvlíkl
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
kdepak...
Nevyvlíkl se z ničeho.Všichni vědí, že vrchnost káže vodu a pije víno a LŽE. Dokonce tak intenzivně lže, že je sama přesvědčena o korektnosti svých bludů.
Se podívejte na posrance v parlamentu. Vždyť každá hokyně, co by nehákovala by nedostala ani zlámanou grešli. A ty hovedá nevědí, co by ještě. Pan vít je špička ledovce. Se podiv na bursíka.... nebo vlastně na kohokoli z těch
bezpáteřních hochštaplerských defraudantů.......
Se podívejte na posrance v parlamentu. Vždyť každá hokyně, co by nehákovala by nedostala ani zlámanou grešli. A ty hovedá nevědí, co by ještě. Pan vít je špička ledovce. Se podiv na bursíka.... nebo vlastně na kohokoli z těch
bezpáteřních hochštaplerských defraudantů.......
- Denny
- Zasloužilý člen
Re: To je ale filuta
Po těžké kritice od pana prezidenta, dnes slíbil, že jakmile mu bude lépe, tak se ihned nechá očkovat. To není Vít, ale VůLDenny píše:Je docela možné, že pan Vít nyní nařídí povinné očkování z kterého se právě sám elegantně (jak je přesvědčen) vyvlíkl
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: To je ale filuta
...no protože už tu chřipku měl ...tak mu ta injekce nemuže uškodit......ale stejně...chtěl bych to očkování vidět....za účasti státního notáře.20ti nezávislých novinářů ..a serum by se vzalo z bedýnky náhodně....to by jste asi viděli tanec....svatýho Víta........ale ten notář...nesměl by studovat v Plzni.......karkulka p.s. muj osobní lékař se také nenaočkoval...ani sestřička....
...chtěkl bych vidět lékaře, který se nechal očkovat...je to vůbec někdo na Foru kdo se nechal očkovat...???....
...chtěkl bych vidět lékaře, který se nechal očkovat...je to vůbec někdo na Foru kdo se nechal očkovat...???....
... věřím, že se " TO " povede ......
- Denny
- Zasloužilý člen
H1N1
Obdržel jsem nové varování o tom, že prasečí chřipka ještě ani zdaleka nekončí..........Snad mě za to nikdo neukamenuje, když ho zde přepošlu.
Puritánům se omlouvám
Puritánům se omlouvám
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Očkování ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Jak se dělá pandemie - Kniha zdarma
Podvody ve vědě a politice
Proč neexistují důkazy virů ?
Přídavné látky
Nano částice
Proč neexistují důkazy virů ?
Přídavné látky
Nano částice
rival - živý člověk