Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klystýr
Jinak tímto jsem se zbavil celkem nepříjemných únavových syndromů
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klystýr s MMS
Jo, to je hezké, ale jaksi zapomněli doplnit, že zadek musí být výš než tělo, aby se takové množství do člověka dostalo, jinak je totiž problém už s pár deci...Blanka píše:...musíte střevo vyčistit aplikací čisté teplé vody (přibližně 2 až 3 litry)...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: chaos
V tomhle souhlas... Dělání jiných poměrů kyseliny citronové může být ku škodě - vemte si, že dva jedinci (třeba manželé) jsou zvyklí "aktivovat" normálně a oba jedou ze stejných "flaštiček" jeden z nich bude na 10 kapkách a udělá jiný ředění aktivátoru... Stačí aby to své drahé polovičce neřekl a bude průšvih... Anebo naopak... Drahá polovička se naštve, udělá jiný ředění a pak dojde třeba i k poleptání...sao píše:Prostě nechejte to tak jak to je , a nevymýšlejte prasečiny .
Jinak k věci džusů k snižování pachuti MMS - jablko či ananas - samozřejmě pomůže, ale má to jeden háček - bude to "dlouho žbluňkat" v těle, protože je to plné cukrů a žaludek to musí zpracovat. To znamená, že vám to bude může být dlouho dobu v žaludku nepříjemné - i zkrz brkání S vodou je zase MMS "nechutné", ale brzy jste schopni do sebe dostat další "várku". Napadá mě neslazený čaj s trochou citrónu. Není to zas tak hrozný Klidně může někdo přisladit, no jde o to si zjistit, co je pro každého nejlepší...
Ze začátku jsem dával žaludeční čaj a ten se jevil celkem dobře. Nejlíp se pachuť přebije jinou pachutí, na kterou jste už zvyklí
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Český a slovenský národ má asi strašně rozmlsaný jazýček. Jsou ale výjimky. Taky jsem mlsoun, ale MMS mně nevadí. Žádnou zvláštní pachuť tam necítím.Napadá mě neslazený čaj s trochou citrónu. Není to zas tak hrozný ;) Klidně může někdo přisladit, no jde o to si zjistit, co je pro každého nejlepší...
Ze začátku jsem dával žaludeční čaj a ten se jevil celkem dobře. Nejlíp se pachuť přebije jinou pachutí, na kterou jste už zvyklí
Ráno snídám krajíček suchého chleba a hodně slabou meltu (větší kafáč) Trochu melty si nechám do MMS. Oslazeno cukerinem. Kdyby to nebylo trochu kyselejší po té kyselině, tak ani nevím, že nějaké MMS jsem pil.
Když mně někdy něco nejelo (nechutnalo) tak se děda rozčílil a zvolal "kriminál na tebe pacholku, abys věděl, co je to hlad a potom zbaštíš všechno". Asi měl pravdu. V kriminále jsem byl dvakrát a tak proto mně asi ani MMS nějak nevadí.
Kluci, do toho.
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS - Zkusenosti uzivatelu
Ten cukerin - (umele sladidlo) taky neni zadna bomba, tady se rika, ze je horsi ho pouzivat nez pit normalni cukr...
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
děda Slavík píše: Trochu melty si nechám do MMS. Oslazeno cukerinem. Kdyby to nebylo trochu kyselejší po té kyselině, tak ani nevím, že nějaké MMS jsem pil.
Když mně někdy něco nejelo (nechutnalo) tak se děda rozčílil a zvolal "kriminál na tebe pacholku, abys věděl, co je to hlad a potom zbaštíš všechno". Asi měl pravdu. V kriminále jsem byl dvakrát a tak proto mně asi ani MMS nějak nevadí.
A tá melta neruší účinek? Nebolo by lepšie jedno plzeňské? Treba zacpat nos a hodit to do seba.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS - Zkusenosti uzivatelu
To je možné. Ale za třicet korun mám u "Lídla" krabičku na půl roku. Takže ho neberu ze zdravotního, ale finančního důvodu.Daria Lori píše:Ten cukerin - (umele sladidlo) taky neni zadna bomba, tady se rika, ze je horsi ho pouzivat nez pit normalni cukr... :!:
A to Plzeňské je už pro důchodce něco jako šampus. Prostě jen o velkých svátcích.
Naposledy upravil(a) děda Slavík dne pát 05 úno 2010 16:19, celkem upraveno 1 x.
Kluci, do toho.
-
- Stálý člen
sladidlo
caute, volá sa to aspartam, dávnejsie som o tom cítala velmi skaredé veci, oplatí sa na to pozriet ak to niekto pouzíva preto detomzakazujem zuvacky ale uz sa tazsie zakazuje po 18 tke
- Deane
- Zasloužilý člen
Re: MMS - Zkusenosti uzivatelu
Jak som správne googlil tak máte predsa na skok Zdravú Vodu.děda Slavík píše:A to Plzeňské je už pro důchodce něco jako šampus. Prostě jen o velkých svátcích.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: sladidlo
Tak jsem se honem podíval na to sladidlo ASPARTAM a vyšlo mně, že to moje od Lídla COLOGRAN je asi nezávadnější. S hlavně 1200 tabletek, které se okamžitě rozpouští a nemájí žádnou pachuť. V mém věku UŽ TAK OPATRNÝ NA ZDRAVÍČKO NEMUSÍM BÝT.volá sa to aspartam,
Kluci, do toho.
- Deane
- Zasloužilý člen
Hm.
Jak vravel Hrušínský?
"Tělo má jít do hrobu zhumplovaný"
"Tělo má jít do hrobu zhumplovaný"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Žvýkačky by měly obsahovat jako sladidlo Xylitol, což by měl být přírodní cukr. Ve větším množství způsobí údajně jen průjmy, ale závadný by neměl být... Pokud víte někdo něco jiného, sem s tímJoy píše:caute, volá sa to aspartam, dávnejsie som o tom cítala velmi skaredé veci, oplatí sa na to pozriet ak to niekto pouzíva preto detomzakazujem zuvacky ale uz sa tazsie zakazuje po 18 tke
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jo a co se týče sladidel, tak nezapomínat na Stevii rebaudianu Dá se pěstovat doma, případně zakoupit, ale pro peněženku určitě lepší domácí
-
- Stálý člen
- Deane
- Zasloužilý člen
Ten lopúch musím zohnať. Len na jar nezabudnúť objednať niekde, nepestuje ju niekto z kolegov?Palo píše:Jo a co se týče sladidel, tak nezapomínat na Stevii rebaudianu Dá se pěstovat doma, případně zakoupit, ale pro peněženku určitě lepší domácí