jarda ovčák svitavy píše:Cukrovka je nemoc utrápených lidí.mají ji přesně ti, co se sami sebe týrají představama, domněnkama, výčitkama , smutkem, strachem a vnitřním utrpením. Jednorázové utrpení či šok to zcela evidentně nezmůžou. Jedná se o psychosomatickou nemoc , která končí smrtí stejně samozřejmě, jako nádorové onemocnění.
Změňte způsom myšlení a životní postoj a pak sáhněte po glukometru. Zbytek je omáčka.
Promiň, jardo ovčáku, tentokrát se snažíš mít pravdu za každou cenu. Cukrovka je můj osobní problém a kdy a za jakých okolností jsem ji dostala, vím nejlépe já sama!
Bylo to přesně před 21 lety tak, jak jsem to popsala. Shodou okolností jsem krátce před tou událostí byla na vyšetření krve, kde mi mimo další byla zkontrolována i glykémie - byla normální. Za dva měsíce po této události jsem při druhém vyšetření už měla zvýšený cukr a dalším vyšetřením mi byla zjištěna cukrovka. I další dva případy, které jsem tady uvedla, jsou tutovky!!! Je vidět, že mě neznáš, jsem velice opatrná s jakýmikoliv úsudky a
nikdy bych si nedovolila veřejně tvrdit věci, o kterých nic nevím!
Takže zbrzdi, prosím Tě, a neznásilňuj moje myšlení svými domněnkami. Uvědom si, prosím, že nemusíš mít vždy a za všech okolností pravdu - vidíš, to je zase Tvůj problém,
změň způsob myšlení a životní postoj , já to udělala, 20 let na sobě pracuju a přesto si nemyslím, že jsem pobrala všechnu moudrost světa a už nemusím brát nikoho a nic v úvahu. Zůstávám otevřena jiným myšlenkám i nadále. Jak říkám, neznáš mě, ani můj život a Tvoje poslední věta byla ale hodně bezohledná a necitlivá - přitom se jedná ZCELA EVIDENTNĚ pouze o Tvůj osobní názor. Ujišťuji Tě, že je mylný a hodně prozrazuje o Tvé povaze!