Probírala se tu svého času otázka ohledně toho zda muže mít užívání mms vliv na plodnost....
otázka je vyřešena
Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
A dělal se taky někde nějaký seriozní výzkum jeho vlivu na plodnost důchodců?laik píše:...Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
Rád bych se zeptal co je podle Vás občasné užívání??tj. jednou týdně..... Jinak mám známého, kt. má 24 let a bere mms co druhý den vždy před spaním. Neohrozí ho to v plodnost? Děkujilaik píše:Zdravím
Probírala se tu svého času otázka ohledně toho zda muže mít užívání mms vliv na plodnost....
otázka je vyřešena
Občasné užívání mms u mužu do 35 let a v rozumných dávkách ,NEMÁ vliv na plodnost...
Má odpověď je spíše rada. Nevěř MUDr-cům, kteří dnes plní pouze roli distributorů léků, či jejich prodavačů. Nenič si své zdraví antikoncepcí, máš jen jedno, další ti už nikdo nepřidáKaterina1 píše:Dobrý den.
S MMS mám samé kladné zkušnosti, jen sem si uvědomila že s polečně s MMS užívám antikoncepci, nevíte zda se můžou navzájem ovlivňovat.? Večer jsem většinou užila pilulku a MMS cca tak s půl hodinovym odstupem.
Na Jeffa a jeho MMS se může kdokoli spolehnout!paspulka píše:ahoj chtěl jsem se zeptat,máte zkušenost s tím mms o Jeffa, je fakt v pohodě, nedá mi něco jinýho??