Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Hmm...

Re: Anonym?

Příspěvek od Hmm... »

Rival píše:"Já bych anonymům povolil si jenom číst
Jednoznačne súhlasím . P.

Návštěvník

Re: Anonym?

Příspěvek od Návštěvník »

Hmm... píše:
Rival píše:"Já bych anonymům povolil si jenom číst
Jednoznačne súhlasím . P.
Celá tato debata a "hraní" s mým podpisem nemělo jiný smysl ... :ptrain:
P.

Hmm...

Re:Anonymni

Příspěvek od Hmm... »

Keď že aj Bohovia sa mǒžu mýliť , nemám ti to za zlé . Nieje to ani o tebe a ani o mne ale o tých anonymoch ktorí napriek tomu že tu majú svoj(e) nick(y) , ak chcú niekoho zhodiť alebo zosmiešniť vystupujú ako anonym . Myslím si že ty by si mal dobre vedieť o čom hovorím , keď že často si sám býval terčom takýchto útokov . P.

Návštěvník

Re:Anonymni

Příspěvek od Návštěvník »

Hmm... píše:Keď že aj Bohovia sa mǒžu mýliť , nemám ti to za zlé . Nieje to ani o tebe a ani o mne ale o tých anonymoch ktorí napriek tomu že tu majú svoj(e) nick(y) , ak chcú niekoho zhodiť alebo zosmiešniť vystupujú ako anonym . Myslím si že ty by si mal dobre vedieť o čom hovorím , keď že často si sám býval terčom takýchto útokov . P.
Snaď to teraz pochopia aj iní. Alebo nie?
P.

Hmm...

Re: nedostatok HCL pricina ?

Příspěvek od Hmm... »

Palino je velmi pravdepodobné že dosť vela ,,tvojích pacientov" riadiacích sa večinou tvojich ,,rad" skončí predčasne ,,vystavených na katafalku" . Dúfam že v prípade tvojho svedomia si s tým už vyrovnaný . P.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Hmm... píše:Palino je velmi pravdepodobné že dosť vela ,,tvojích pacientov" riadiacích sa večinou tvojich ,,rad" skončí predčasne ,,vystavených na katafalku". Dúfam že v prípade tvojho svedomia si s tým už vyrovnaný . P.
Co ti na to mám říct... Hmm, hmm, hmm, hmm, hmm...

To je furt rypákování kolem, ale jaksi bys aspoň mohl vysvětlit, co tím chceš říct... Takže akorát bláboly typu "jedna paní povídala". No jak to vypadá, tak je to tu samej Syfylitik a šíří bezdůvodné hrůzy a to bez vysvětlení...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

Mimo téma (offtopic)
Palino toto poznáš ? - ,,Povedz mi čo ješ a jati poviem akým si človekom". Vzhladom na tvoj nezodpovedný prístup k vlasnému zdraviu nepatrýš medzi tých ludî ktorý naozaj potrebujú poznať odpovede .P.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
To Hmm...:
Palo tu předvádí, a to již delší dobu, takže se dá říct, že setrvale, naprosto upřímnou snahu dávat k dispozici co nejlepší informace, a to hlavně na základě vlastních, a někdy i dost divoce získávaných, zkušeností. Vyvíjejí se, a to pozitivně, jak jeho zkušenosti a názory, tak i jeho rady. +1 :good:

A teď zas něco k Tobě - Ty nám tu předvádíš, a to již delší dobu, takže se dá říct, že taky setrvale, jenom sýčkování bez jakýchkoli konkrétních údajů, takže dokonale nepřínosné. "Hovoríš, ako hovoríš", ale prakticky pořád jenom jako Pýthie, takže aby se v tom prase vyznalo - nebo aspoň já si z těch Tvých řečí v drtivé většině nedokážu vybrat, jestli tak nebo onak.
Takže buď máš co říct - a nebo tu neotravuj vzduch. Tohle Tvoje předvádění "heč, já něco vím" už je opravdu poněkud fádní, a docela mám dojem, že i Tvého formátu kapánek nedůstojné.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

Mimo téma (offtopic)
poota píše:...Palo tu předvádí, a to již delší dobu,...

Poota súhlasím s tebou - předvádí . Ty tvrdíš že sú jeho rady užitočné , ja tvrdím že sú jeho rady často i život ohrozujúce . Uvidîme komu z nás dvoch dá časom prirodzená selekcia za pravdu . Preboha Poota , prezraď mi prosím ťa čo človek ako ty s tak negatyvistyckým pohladom na svet možeš vedieť o ludskéj dôstojnosti ? P.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Toho, že Palo předvádí, sis povšimnul - že předvádíš Ty, o tom jaksi už řeč nezavádíš. Skoro by se dalo citovat: Smítko na prahu bližního svého vidí, břevna v oku svém nevidě.
To, že "sú jeho rady často i život ohrozujúce" je sice zajímavé tvrzení, ale když k tomu nenapíšeš které a v čem, tak nám prosťáčkům je to celkem na nic, a nemusel jsi to ani psát. To je totiž dobré jenom tehdy, kdybys chtěl časem napsat "vidíte, já jsem vám to říkal". Palo většinu toho, co radí, taky vyzkoušel - a pokud mě paměť nešálí, tak ještě dnes psal nějaký příspěvek, z čehož bystře usuzuji, že zatím stále ještě žije.

Že bych měl negativistický pohled na svět se dozvídám až od Tebe - ale slibuji, že se nad tím zamyslím, jak nejlépe jen Dront dokáže. Zatím jsem žil, a celkem spokojeně, v bláhovém domnění, že si jen občas dokážu povšimnout nějaké maličkosti, která mi v jinak souladném celku poněkud neladí. Mělo by Tě potěšit, že ty Tvoje "špatné" detaily mě ruší v "dobrém" celku. Když se mi to pak stane u někoho i několikrát, a jak jsem huba nevymáchaná a nesmlčím, tak to pak v něm může docela snadno i vyvolat pocit, že naň třeba nevražím, byť i byl tento dojem neopodstatněný. Vycházím z přesvědčení, že pokud svou chybu nevidím sám, což je dost běžné, a neupozorní mě na ni někdo jiný, což není častý obyčej, jen těžko ji budu moci odstranit.
Mea culpa. Pokusím se polepšit, ale že by se to setkalo s trvalejším úspěchem, raději neslibuji, abych neotřásal darmo důvěrou, kterou by mě někdo třeba poctil.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

;) Stále žiju a plánuju ještě nějaké to desetiletí žít dál ;) Děkuji pootovi za podporu.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Hmm...
Stálý člen

Re: Další omezení anonymů

Příspěvek od Hmm... »

Rival píše:Reaguji na dění na fóru a rozhodl jsem se na základě Vašich podnětů, že od této chvíle, již žádný anonymní uživatel nemůže publikovat v žádné části našeho fóra...
Rival priznám sa ti je to pre mňa absúrdné no i zábavné zároveň sledovať jak k podnetu podávajúcich pánov hrajúcich sa tu na neomylných a dokonalých ,,demokratov" k ich rozhodnutiu ,,dotlačil" im všetkým dobre známi ,,anoným" ktorý ako nick s tým istým podnetom a u toho istého administrátora neuspel . Takže páni radujte sa tešte sa - výtaztvo je ,,Vašé" . Z mojéj strany si v kolonke ,,anonymnî" v mojom zozname vytíčených ,,bojových úkolov v mieri" dávam fajočku . S pozdravom ,,Svetu mier" , Vás zdraví na tomto fore asi jediný platiaci anoným ,,Hmm...". Hmm...

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Další omezení anonymů

Příspěvek od martin11 »

Hmm... píše:
Rival píše:Reaguji na dění na fóru a rozhodl jsem se na základě Vašich podnětů, že od této chvíle, již žádný anonymní uživatel nemůže publikovat v žádné části našeho fóra...
Rival priznám sa ti je to pre mňa absúrdné no i zábavné zároveň sledovať jak k podnetu podávajúcich pánov hrajúcich sa tu na neomylných a dokonalých ,,demokratov" k ich rozhodnutiu ,,dotlačil" im všetkým dobre známi ,,anoným" ktorý ako nick s tým istým podnetom a u toho istého administrátora neuspel . Takže páni radujte sa tešte sa - výtaztvo je ,,Vašé" . Z mojéj strany si v kolonke ,,anonymnî" v mojom zozname vytíčených ,,bojových úkolov v mieri" dávam fajočku . S pozdravom ,,Svetu mier" , Vás zdraví na tomto fore asi jediný platiaci anoným ,,Hmm...". Hmm...
...zdravím Pepe...němaj boja...že si jediný platící anonym.....je nás viacerých.....máme tu mezi námi i našeho kolegu Karbana...a jsme rádi, že ho zde máme.....každý známe něco, akaždý můžeme přispět svým stébelkem k pokroku a blahu..../ to je jako předlispopadové heslo.../...
.....pepe měj se fajn...a zachovej nám...i když v anonymitě přízeň.....zdraví tě osobně martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Hmm...
Stálý člen

Re:Další omezení anonymú

Příspěvek od Hmm... »

Martin11 nemaj boja nemám boja . Vedz že mám ešte v pláne odfajknuť pár koloniek z mojho zoznamu , no vzhladom na náročnosť vytýčených ,,bojových ukolov v mieri" a za podmienok ktoré su v súčasnosti na tomto fore mi plnenie týchto cielov ešte chvýlku potrvá . Verím tomu že pri priebežnom odfajkovaní jednotlivých koloniek začne i toto forum postupne plniť účel pre ktorý bolo pôvodne vytvorené tj. slúžiť rovnako a bez rozdielu všetkým ktorý sem prispievajú alebo sem časom budú po nás prispievať a nie len niektorým jednotlivcom tak ako je tomu na škodu veci dnes . Hmm...

Hmm...
Stálý člen

Re: mozna PRILISNY OPTIMISMUS ohledne HCL

Příspěvek od Hmm... »

Palo píše:...Tělu je pH ukradené! ;)
Palino tu si ,,troška" uletel . Npr. takú osteoporózu má na svedomý rozhádzane pH v organizne . Atď.atď... . Hmm...

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“