Neptám se jen ze zvědavosti, ale povzbudilo by to nás, kteří ještě váháme...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tasemnice odchází z těla po dílcích,proto jsi nic neviděl. Ale Tobě byly naměřeny i jiné potvůrky mimo střevo - ty Ti zůstaly? Na tasemnici ve střevě Ti mohl zabrat česnek a ostré jídlo, prazík likviduje i ve svalech a jinde v těle - tam to zůstalo v původním stavu?Palo píše:....No... K těm hadůmByla mi diagnostikována mimojiné i tasemnice vroubená (ve střevech) a jak jsem se na ni těšil, tak jsem se s ní nepotkal a zároveň mi - jestli se dobře pamatuju - znovu naměřena nebyla (praktikoval jsem česnek, ostrá jídla, jednu polovičně úspěšnou jaterní kůru a klystýr s MMS.). Mirabelko, jestli Tě Praziquantel zbaví tasemnice, tak se rozhodně nebude hýbat, jak půjde z tebe
![]()
Tasemnice odchází z těla po dílcích normálně, nebo při likvidaci?hanka píše:...tasemnice odchází z těla po dílcích, proto jsi nic neviděl. Ale Tobě byly naměřeny i jiné potvůrky mimo střevo - ty Ti zůstaly? Na tasemnici ve střevě Ti mohl zabrat česnek a ostré jídlo, prazík likviduje i ve svalech a jinde v těle - tam to zůstalo v původním stavu?
Jojo, Prazíkhanka píše:Palo, Ty jsi asi právě skončil první kolo s Prazíkem, ne? Jak je? Co dělá ekzém a tak?
Takže to mám chápat jako že je to dobře, nebo špatně?Vinc píše:Ještě k těm vyrážkám, exémům atd. Pí Bláhová potvrdila Craftovu hlášku, že kromě běžné Herx-reakce u toho může být i vyrážka, exém a vůbes veškeré potíže s pokožkou, tedy i "hroší kůže"
Ahoj Vinci, jsem ráda, že jsi se ozval (já tušila, že jsi to byl asi Ty), protože se Tě potřebuji zeptat, prosím Tě, jakou dávku Zentelu jsi při užívání bral, 1-0-1, nebo 2-0-0 ?Vinc píše:To Hanka:
Nevím jestli jsem to byl já, či někdo další. Já jsem skusil ZENTEL, ale jenom jeden den, protože jsem fofrem onemocněl a to hned druhý den. Všechny příznaky jako když jsem v minulosti "marodil". Jenže bez léků jsem byl za 2-3 dny zase v normálu. Takže to ty potvory budou mít určitě neradi. ..."