Včera (v sobotu) po ránu jsem vstával bolavý, nevyspaný a vůbec jsem se necítil dobře. Po ranní procházce se zvířátky jsem musel znovu zalehnout, cítil jsem se marod s ,,obtížným dýcháním",pokašláváním, bolestmi celého těla a teplotou 38,5 . V 16hod. mi horečka vystoupala až přes 40
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
A tu jsem si opět vzpomněl na naše zázračné MMS. Bral jsem každou půlhodinu 3kapky. Během 3,5 hodin celkem 21 kapek!
Tady trochu odbočím. Připomenu vám můj první příspěvek.....Přátelé,již celý měsíc se nalévám ředěným MMS. Zkouším to zrychleně (co 2 hod.), ale také jen ráno a večer. Vždy však skončím na WC s těžkým průjmem!!! A to jsem se za celý ten měsíc dopracoval pouze max. na 2xd. 9 kapek.....
Představte si, žádná ,,hnačka" ani špatně, vše v pohodě a to jsem MMS nebral vlastně již 5 měsíců (mimo nemocí). Po celou tu dobu jsem se jen čistil (především tlusté střevo, žlučník a játra) a díky tomu nemám s MMSkem dřívější potíže. Teď mi už jen pomáhá
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V noci se mi dobře spalo a ráno už jsem zase fit . A tak hurá zase na zahrádku, ale teď již s rozumem.