![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Jump :jump:](./images/smilies/icon_jump.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Deane píše:....Ukáže sa tu pekná baba a hneď sa idú chlapi pozabíjať ktorý skôr poradí. Samý gentleman, aj děda Slavík.![]()
![]()
Zkoušela jsi změřit ph žaludečních kyselin před a po požití sody se sirupem, kyseliny citronové nebo něčeho jiného? Místo toho, abys to vyzkoušela, tak ses buď zeptala nějakého odborníka nebo Tě napadlo změřit ph sody se sirupem. Obojí je holka špatně. Chceš mi říct, že když mám pálení žáhy a dám si sirup se sodou, tak to "skoro" nic neudělá? Musím Tě zklamat, moje zkušenosti jsou úplně, ale úplně jiné... Vím, proč to dělám. A stavím na svých zkušenostech. Můžeš mít klidně nějakej zásaditej jed a stejně z toho budeš mít pálení žáhyhanka píše:Palo, takže ten Tvůj chutný nápoj se sodou tělo odkyselovat nebude, soda se vší pravděpodobností jenom vyrovná pH nápoje tak, aby neškodil. Zkusil jsi mu změřit pH?
No, pH žaludečních kyselin před a po požití sody se sirupem, kyseliny citrónové nebo něčeho jiného by mohl změřit asi jenom gastroenteorolog při zavedené hadici do žaludku - jinak si to vážně nedovedu představit - a to mi neříkej, že jsem se tady někdy někoho tak hloupě zeptalaPalo píše: Zkoušela jsi změřit ph žaludečních kyselin ...
Díky Batles, máš pravdu je to tam. Sorry.Batles píše:str.101 cituji: Dbejte na to, abyste mezi podáním MMS1 a MMS2 udrželi odstup alespoň 1/2 hodiny. Nikdy neužijte oba přípravky současně. Konec citátu.
V knize je to nejméně dvakrát zdůrazněno.
Blokáda přejde, chce to čas - podle mých zkušeností hodně času bez MMS . Řešení s tobolkami je výborné - já to nedělala, protože se mi to zdálo příliš složité, vidím, že to byla chyba.Batles píše:....Jak mám vypít, tak katastrofa. Je to určitě nějaká psychická blokáda ale co s ní? Prostě mne tobolky zachránily.
Nebude, mně také MMS znechutil cigarety, tak jsem to radši vynechal a kouřím dál.isabel píše:tak a mám tu zase další objev..nechutnají mi cigarety a já je tak ráda kouřilano třeba to zitra to bude lepší
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Máš dost draslíku (KCl - sůl), vápníku, popř. želé (aspik by mohl bejt dobrejisabel píše:mám problemy s kyčelním kloubem a pokaždé co si dám MMs mně tam docela dost píchá..snad je to právě známka toho že se tam něco dějea taky mně bolí nohy,svaly jak při chřipce