Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co myslíte, je to reálné...spravit prochlastaný játra?

asi ano, když to tvrdí důvěryhodná osoba...
27
68%
zkusím to...
7
18%
nevěřím ani slovo...
6
15%

Celkem hlasů: 40

habana

Re: sanogel

Příspěvek od habana »

Promiň, pokud se nemýlím, tak profanované = degradované... no a co, že jsem sám nevyzkoušel...moc to opravdu nechápu... :roll: :roll: :roll:

habana

pro: craft

Příspěvek od habana »

cizí slovo odpovídající význam detail
zprofanovaný >> Upozornění: definici formuloval uživatel kriplozoik a ověřil editor
po profanaci (viz.), tedy banalizovaný, znesvěcený nebo natolik známý/používaný, že pozbyl původního významu » zprofanovaný

krovak
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: sanogel

Příspěvek od krovak »

habana píše:Promiň, pokud se nemýlím, tak profanované = degradované... no a co, že jsem sám nevyzkoušel...moc to opravdu nechápu... :roll: :roll: :roll:
je dost velky problem ze si to sam nevyskusal, alebo aspon nevyskusal na nejakom znamom. Papier znesie vela, reklame sa tiez prilis neda verit. Navyse bez nejakych skusenosti sa tazko radi pouzivajte/nepouzivajte a kedy. Cize v tomto pripade som nachylny skor verit craftovi nez Tebe. Mozno keby som vyskusal bolo by to ine, ale momentalne nie su argumenty prilis na Tvojej strane. (navyse naco investovat do draheho chemickeho sajrajtu kopec penazi, ked ostropestrec mas v lekarni "za babku" a pupava ako druhy skvely pecenovy detoxikant rastie skoro vsade)
edit: trosku som sa nechal uniest, povodna tema je rada od dobreho zdroja, co to posuva niekam inam. Tak ci tak vyvstava problematicka cast - presna indikacia, cize kedy ano a kedy to nepomoze.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro habana

Příspěvek od Craft »

Promiň, pokud se nemýlím, tak profanované = degradované... no a co, že jsem sám nevyzkoušel...moc to opravdu nechápu...
profanovaného nahraď propagovaného. Už jsme spokojeni? :roll: :roll: :roll:

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Pro habana

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Tvůj článek o užívání Sanogelu nebo Enterosgelu je velice inspirující a já osobně za něj velice děkuji! Enterosgel je podstatně levnější (jak jsem se již také porozhlédla po netu) a je hlavně na tu detoxikaci jater jak uvádějí, zatímco Sanogel také detoxikuje, ale o játrech se nemluví.
Já získala žloutenku C při operaci s dodáním "nové" krve.. Teď právě stojím před (v červnu) zahájením jaterní léčby.. Už jsem si koupila MMS.. a pátrám dál, protože tu léčbu nechci podstoupit. Už vím, že i koupel v Epsomské soli je moc dobré.. A nyní tvůj další super článek!
Moc díky!!

habana

Re: Pro habana

Příspěvek od habana »

To víš, někteří zde nesou nelibě, že mluvím o něčem, co jsem nevyzkoušel. Mám ale pocit, že pro někoho ta informace může být k nezaplacení.
Ale myslím, že ti, co takto píší, vůbec nečetli můj úvodní příspěvek.
Myslím, že dostatečně obhajuji důvod, proč tak činím, již v prvních šesti řádcích co jsem napsal v tomto vláknu.
HOWGH :shock: :shock: :shock:

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Enterosgel

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Tady jsem našla Enterosgel za docela dobrou cenu http://www.enterosgel.kurecka.cz/nakoupit.htm Krásný den vám všem

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Re: Pro habana

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

habana píše:To víš, někteří zde nesou nelibě, že mluvím o něčem, co jsem nevyzkoušel. Mám ale pocit, že pro někoho ta informace může být k nezaplacení.
Ale myslím, že ti, co takto píší, vůbec nečetli můj úvodní příspěvek.
Myslím, že dostatečně obhajuji důvod, proč tak činím, již v prvních šesti řádcích co jsem napsal v tomto vláknu.
HOWGH :shock: :shock: :shock:
No vidíš, a já než něco "plácnu", tak nejdřív čtu a čtu.. A proto ti za ten původní článek ještě jednou moc děkuji.
Každý jsme hold jiný, to se nedá nic dělat. Myslím si, že komu "teče fakt do bot", tak si všecko řádně přečte.. Je to každého postoj sám k sobě. A nemyslím si, že jsi to musel nutně ty sám na sobě vyzkoušet. To vůbec není důležité. Důležité je to, že jsi o tom napsal pro druhé lidi, co by jim tak, jako tvému kamarádovi mohlo pomoci. Je to zájem šířit zdraví, kterého je tolik potřeba. Vážím si toho moc!
Pročetla jsem už znovu o tom Enterosgelu kde co a rozhodně si ho koupím. Doporučují se nejdřív takto vyčistit, což trvá (jak píší) 6-8 dní, což považuji také za zázrak! To je fofr!! Takže asi začnu tímto a pak hned šupky dupky na MMS..
Přeji ti moc krásný den! :lol:

habana

pro Světluška

Příspěvek od habana »

Hele, rozhodně buch dodržel to, co radí Ivan ze Slovenska. Je sice fakt, že ta dlouhá očista je určená pro ty naprosto totálně cirrhotický játra...ale kdo ví?
Proto, jestli ti to nedělá finanční problém, asi bych šel na tu drahou variantu. A samozřejmě polévkové lžíce a ne lžičky...

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Re: pro Světluška

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Cirhózu ještě nemám, ale do ní daleko také ne! Takže sedět se složenýma rukama a procházet lékařskou léčbou, která ani zabrat nemusí, je pro mne ztráta času. Chci rozhodně něco dělat a to nejlépe včera :o Proto jsem já osobně přešťastná za tyto úžasné stránky a ještě úžasnější lidičky kteří tu jsou! Pro mne osobně je to obrovský pohon a chuť se do čehokoli pustit, aby se z těch srágor člověk dostal zase pěkně ven.
Jsi hodný. Díky moc. Jen neboj, udělám, koupím, jdu do toho!! :)

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Enterosgel

Příspěvek od lajos »

SVĚTLUŠKA píše:Tady jsem našla Enterosgel za docela dobrou cenu http://www.enterosgel.kurecka.cz/nakoupit.htm Krásný den vám všem
To jsem paf, jsem kupoval enterosgel v lékárně v Liberci a 225gr a myslím že stál 235,- , sice dodaly za dva dny ale lékárna byla v kauflandu.
Doporučuji zkusit lékárny ve vašem okolí, už jen bez dobírky na tom dost ušetříte.

SVĚTLUŠKA
Starší člen

Re: Enterosgel

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ano, ano, určitě máte pravdu! Nejdříve lékárna! A víte co, jdu tam hned! Mám jí pár kroků ad domu, tak budu zvědavá, za kolik to pořídím! Krásný den a díky!

isabel
Zasloužilý člen

enestrogel

Příspěvek od isabel »

tak jsem si tedka donesla z lékárny v kauflandu Enterosgel za 319kč..jsem zvědavá co to se mnou udělá..jdu dělat očistu :lol:

isabel
SVĚTLUŠKA
Starší člen

Pro isabel

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Tak to ti závidím (a hlavně samosebou přeji!) , protože já se do lékárny nedostala. Přišla mi návštěva (před chvilkou odešli)..
Tak hezkou očistu izabelko!! ;)

isabel
Zasloužilý člen

Re: Pro isabel

Příspěvek od isabel »

jé ..si mi vyloudila usměv na tváři..moc děkuji a ať brzo začneš i ty..jinak já nikdy detox nedělala..tak jsem zvedavá :oops: :lol: ;)

isabel
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“