Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co myslíte, je to reálné...spravit prochlastaný játra?

asi ano, když to tvrdí důvěryhodná osoba...
27
68%
zkusím to...
7
18%
nevěřím ani slovo...
6
15%

Celkem hlasů: 40

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Re: Pro isabel

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Tak co jsem tu tak už prolezla a "proštudovala", tak se potom budeš cítit "jako v ráji":lol: Tak jen neboj a šup do toho. Zítra poreferuj.., budu se těšit.
Přeji pro dnešek moc krásný večer, ahojík.

isabel
Zasloužilý člen

pro světlušku

Příspěvek od isabel »

to už bude tak brzo vidět nějaká změna jo?,tak to by byla paráda :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
jinak jsem sedvala na orgánové hodiny a játra jsou od 1h v noci do 3h v noci...normálně jsem v tuto hodinu bývala vzhuru ale tedka se snažím chodit spát dřive takže si detox musím udělat dřive...škoda

isabel
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

isabel SVĚTLUŠKA

Příspěvek od lajos »

Koukám že pozítří budete mít svátek(narozeniny), dvě správně nadchnuté čarodejnice. Doufám že vaše čáry budou úspěšné.
Psychycky jste na úspěch naladěni dost dobře.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Pro habana

Příspěvek od Slavek Krepelka »

habana píše:
To víš, někteří zde nesou nelibě, že mluvím o něčem, co jsem nevyzkoušel. Mám ale pocit, že pro někoho ta informace může být k nezaplacení.
Ale myslím, že ti, co takto píší, vůbec nečetli můj úvodní příspěvek.
Myslím, že dostatečně obhajuji důvod, proč tak činím, již v prvních šesti řádcích co jsem napsal v tomto vláknu.
HOWGH :shock: :shock: :shock:
Habano, nedej se.

Pokud to poslal tvuj kamos, poslal to muj kamos. Slusni a hodni lide sice mohou obcas rozkecat blbost, ale nedelaji to profesionalne. Pokud vyzkouseli, neni o cem mluvit. Navic ta kura dava kazdemu, kdo trochu vi o traveni a vylucovani jedu z tela naprosto perfektni smysl. Ostatni at pijou rum, cim vic, tim lip.

Ahoj, Slavek.

P.S. jeste jsem se nedostal k te chemii, ale dostanu. Zatim jsem skalopevne presvedcen, ze aktivni slozkou je obycejny sillika gel, ale to snad pozdeji, pokud neco vystouram.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Sillica gel a methyl-sillica hydrat

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Habano,

OK, neni to to same.

http://www.springerlink.com/content/k248671097822915/

Ten metylat je zase porezni zalezitost, ale: 160 m²/g. V podstate jde o jinne zpracovani silikonu, nez sillika gel.

No, a sillika gel: 800 m²/g.

Jedovaty ani jeden. V podstate se jedna o porezni nahrazku jilu, ci zivocisneho, ci aktivniho uhli, kde je aktivnim cinitelem mechanicka poreznost, schopna absorbovat at uz cokoliv.

Pro porovnani,

http://en.wikipedia.org/wiki/Activated_carbon

zivocisne uhli je nekde tady. 900 m²/g and 1100 m²/g

http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_sear ... h&x=29&y=4

Takze ja to vidim tak, ze: silika gel udela o dost lepsi praci za podstatne mene penez nez ten metyl hydrat, tedy pokud bude ve velmi malych krystalech. Male krystaly zkrati cas, ktery potrebuji k nacucani at uz cehokoliv. Kdyz to udela ten metylat, nebo uhli, sillica gel to udela take a za min chechtaku nez ten metylat. Ten metyl-hydrat je vyrobne daleko narocnejsi nez sillika gel, proto je o hodne drazsi. Sillika gel by musel byt objednan bez jedovatych pridavku.

Ahoj, SLavek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
isabel
Zasloužilý člen

Re: isabel SVĚTLUŠKA

Příspěvek od isabel »

lajos píše:Koukám že pozítří budete mít svátek(narozeniny), dvě správně nadchnuté čarodejnice. Doufám že vaše čáry budou úspěšné.
Psychycky jste na úspěch naladěni dost dobře.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to víš že jo..a jestli výsledek nebude stát za to tak tady začaruji všechny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

prosím můžu užívat ENTEROSGEL i MMS1 současně??Nemyslím naráz ale v jeden den když dodržím určirté hodinové odstupy?

isabel
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

isabel píše: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to víš že jo..a jestli výsledek nebude stát za to tak tady začaruji všechny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neboj, úspěch zaručen, nebude třeba začarovávat všecky. Já ten Enterosgel v lékárně nesehnala, nemají ho.. Nemají ani Epsomskou sůl, navíc na mě koukali, co že to vlastně chci :shock: :shock: :lol: :lol:

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Játra dle Navara

Příspěvek od NAVAR »

Zajímavé téma. Ne že by mi bylo zas až tak vzdálené. :) Co jsem slyšel tak játra jsou orgán kterým po zničení stačí 5% zdravé tkáně na to aby se regenerovaly, nesmí se ovšem jednat o cirhozu. Tak nevím…
Ono totiž člověk dříve v pravěku zbaštil kolikrát i jedovaté věci a tak jsme na přísun jedů vcelku připraveni. Má to ale háček. Každý den do sebe rveme spousty svinstva v éčkách, to si málo kdo uvědomuje. Do toho do sebe cpeme alkohol pochybných kvalit který má v případě komerčních palíren kolem 3% nízkovroucích alkoholů a metylalkoholu.
Takže optimální by bylo moc nejíst a nepít aby celková zátěž organismu byla co nejnižší. (Jestli mne slyší můj velký bratr jaroušek Ovčáků tak mu zajisté při této představě běhá mráz po zádech) :) Ale lidi v pravěku taky nejedli 3x denně a už vůbec ne éčka, vlastně ani sůl jak mne napadá, ta se dávala zajícům aby měli velký játra.
Co považuji za výtečnou věc je ostropestřec mariánský. Pít odvar několikrát denně. Dají se jíst i semínka podrcená v kapslích ale to raději uprostřed jídla. Samotné to trochu dráždí, člověk pak škytá a nebo ho pálí žáha. Kdo má čas namíchá si přípravek Cleansee.
Co je výborné tak dodržovat lunární půst 4x do měsíce, tělo se srovná, budeme svěží a dobře se s tím redukují nadbytečná kila.
Fyzický pohyb alespoň něškolik hodin denně, běhání, štípání dřeva atd. zrychlí se metabolismus a z těla se vyloučí svinstva.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
lena

alkohol a jatra

Příspěvek od lena »

to souhlasi, ze se behem ruznych jidel v nasem tele tvori alkohol, takze to dava odpoved na ocistu jater, jedno jakou si najdeme cestu, staci se trochu informovat a vyzkouset, nebot kazdy z nas reaguje jinak a potrebuje proto take jine prostredky.

pokud nam nepomuzou leky a je nam zle tak hledame cestu sami z tohoto dilema, abychom mohli citit v dusi a tele mir, preji to kazdemu, kdo se nad vlastnim zdravim zamysli a zkousi i jine prostredky, nez nam daji lekari,

nic proti lekarum, jsou momenty, kdy je opravdu potrebujeme a pomoc je v blizku, horsi je, kdo zustava jenom na jejich pomoci a nepokusi se podivat kolem sebe, priroda nam dala mnoho dobrych veci, nesmime pred nima zavirat oci,

v jednoduchosti je nejvetsi sila a pomoc :!: :!: :!:

habana

Příspěvek od habana »

isabel píše: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to víš že jo..a jestli výsledek nebude stát za to tak tady začaruji všechny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prosim tě, když už budeš v tom čarování, nepřihrála by si mi novou prostatu ??? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Jo a rovnou nový játra, ať to mám bez detoxikace a nabeton. :shock: :shock: :shock:

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

Prosim tě, když už budeš v tom čarování, nepřihrála by si mi novou prostatu ???
..přijed k nám na dovolenou do jeseníků..zapomeneš na všechno..i na to že ji nemáš

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a při uplnku můžem aj počarovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

pomóóóc..třeští mně šíleně hlava..možná z toho enterosgelu a nechci si dávat prášeeeeek... :cry: :bhead: :bhead: :bhead:

isabel
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: .

Příspěvek od milda »

isabel píše:pomóóóc..třeští mně šíleně hlava..možná z toho enterosgelu a nechci si dávat prášeeeeek... :cry: :bhead: :bhead: :bhead:
Místo chemie erotiku!! :laugh: :laugh:

isabel
Zasloužilý člen

Re: .

Příspěvek od isabel »

Místo chemie erotiku!! :laugh: :laugh:
......nepomohlo..!!! :laugh: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :laugh: :laugh:

isabel
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“