Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Prochlastaný játra, aneb totální detoxikace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co myslíte, je to reálné...spravit prochlastaný játra?

asi ano, když to tvrdí důvěryhodná osoba...
27
68%
zkusím to...
7
18%
nevěřím ani slovo...
6
15%

Celkem hlasů: 40

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: .

Příspěvek od lajos »

isabel píše:pomóóóc..třeští mně šíleně hlava..možná z toho enterosgelu a nechci si dávat prášeeeeek... :cry: :bhead: :bhead: :bhead:
Presspunktura, ukazováčkem a hned tím nejdelším prstem u sebe, tlačit na kořen nosu(pod středovou přepážkou u nosu). 20 vteřin až minutu. Při tlačení bys měla cítit změnu tlaku v hlavě. Občas to bývá úspěšnější od cizího, pokud se v tom nevyznáš. Nebo jiný zdravý člověk ti může poskytnout i svou sílu a schopnosti, kterých nemusí být ani vědom.

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

tohleto si dělám pokaždé ale většinou mi to teda nepomáhá,nevím proč..i tak ale moc děkuji :oops: :P :P :P

isabel
isabel
Zasloužilý člen

Re: PROCHLASTANÝ JÁTRA, ANEB TOTÁLNÍ DETOXIKACE ORGAniSMU

Příspěvek od isabel »

Dávkování a čas užití
Oboje je velice důležité dodržet. Podle Ivana je ale nutné ve všech případech pro dávkování Sanogelu použít polévkovou lžíci, namísto kávové lžičky, než jak je původně uvedeno v návodu. Dobu užití je nutné prý dodržet přesně podle návodu a to kvůli činnosti jater v příslušné denní době.

můžu se zeptat konkretně jak Ivan užívá??protože na strankach enterosgelu je dávkování 1-3krát denně..takže z toho moc nepoznám jestli užívá jednou denně pol.lžíci nebo třkrát. ja tedka užívám 3krát denně něco mezi lžičkou a lžící.

isabel
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

pro Isabel

Příspěvek od la »

Brala to mamča takhle,rozpuštěný ve vychlazené a před tim převařené vodě.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0

isabel
Zasloužilý člen

..

Příspěvek od isabel »

asi to něc dělá páč je mi pořád nějak blivno..včera hrozné blesti hlavy a dneska špatně od žaludku a studený pot. :oops:

isabel
lena

Re: ..

Příspěvek od lena »

je to cisteni tela, musi se hodne pit, ale je to jako kdyz prestaneme brat nejakou drogu, pote je nam asi taky zle, neni to moje zkusenost, ale cetla jsem to, ale take kdyz jsem delala nekdy pust tak byly podobne vedlejsi ucinky ci reakce, coz si myslim je pozitivni

odebira to telu jedy, normalne by to melo po par dnech prejit, dulezity je pit hodne tekutin a nejlepe cistou vodu,

je to zajimave vedet jak to pusobi, porad jsem se jeste nerozhodla si to koupit, cekam co kdo jakou zkusenost napise,

Isabel, diky, to me hodne pomuze

isabel
Zasloužilý člen

Re: ..

Příspěvek od isabel »

Isabel, diky, to me hodne pomuze

a já také děkuji Tobě za vše co tu píšeš a že tu jsi :oops: :P :P

isabel
habana

Re: PROCHLASTANÝ JÁTRA, ANEB TOTÁLNÍ DETOXIKACE ORGAniSMU

Příspěvek od habana »

isabel píše:můžu se zeptat konkretně jak Ivan užívá??protože na strankach enterosgelu je dávkování 1-3krát denně..takže z toho moc nepoznám jestli užívá jednou denně pol.lžíci nebo třkrát. ja tedka užívám 3krát denně něco mezi lžičkou a lžící.
3xdenně polévkovou lžíci...
a neužívá Ivan, on je léčitel...takže užívají jiní... :P :P :P

habana

Příspěvek od habana »

isabel píše:pomóóóc..třeští mně šíleně hlava..možná z toho enterosgelu a nechci si dávat prášeeeeek... :cry: :bhead: :bhead: :bhead:
Jasný detoxikační příznaky.
Měla by jsi pít takk 2,5 až 3 litry čisté vody denně.
Odměř si to, a PYJ. :P :P :P :P
Prosím tě ale NE ŠŤÁVU, NE DŽUSY, NE SODOVKU, NE ČAJ, NE PIVO, NE LIMO, NE VÍNO, NE TVRDEJ CHLAST...PROSTĚ JEN ČISTOU VODU.
Byl jsem poučen, že všechny tyto výše jmenované tekutiny mají v organismu jinou funkci, než odvádět jedovaté zplodiny z těla...
TAKŽE OPRAVDU VÝHRADNĚ ČISTOU VODU.

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

alkohol nepiju...možná tak jedou za dva roky...jediny co piju je uplně malinko sirupu a čista kupovaná voda..ta naše se važně nedá pít..teče nám žlutá břečka...
:lol:

isabel
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Vodu nejlépe čistou pramenitou, ze studánky a když není tak Dobrou vodu neperlivou, má nejnižší obsah minerálů.
Aj šlivovica se s tím dá ředit :)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
habana

Re:pro hmmm

Příspěvek od habana »

Hmm... píše:Máš pocit že viac ako 1000 násobný rozdiel ,,niečoho" naozaj nič neznamenal alebo že je to len ,,mlatenie prázdnéj slami" ? . Habana len naivný človek sem dáva prispevky typu ,,Jedna pani povedala" a ešte naivnejši mu to ,,žerie" bez toho aby si to overil . P.
Chtěl bych se ještě dotknout tématu, které nám zde před časem sveřepě předkládal náš zahraniční přítel pod nickem hmmm...
Chtěl bych především říci, že samozřejmě aktivní uhlí znám. Nechtěl jsem ale o něm předčasně hovořit.
Proč předčasně?
Protože jsem cítil, že ho nemám ještě tak zmáknuté. Takže vězte. Nelze míchat jablka s hruškami zrovna tak, jako Sanogel/Enterosgel s aktivním uhlím. Podstata totiž spočívá v tom, že každá z těchto látek je díky zcela rozdílné velikosti pórů (ano, i Sanogel je pórovitý...) předurčena k zachycování úplně jiných látek. Přesněji řečeno látek s různou velikostí molekul.
Aktivní uhlí má póry buď velice malé, anebo, pokud tedy vím, tak potom velké.
Sanogel/Enterosgel je má něco mezi tím - střední.
A vo tom to asi je. :shock: :shock: :shock:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re:pro hmmm

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Habano,

To aktivni uhlí se děla v celé škále poréznosti a velikostí porů. Moc jsi tomu nedal. Nicméně, jeden by si musel zjistit, jak se to dá porovnat s tím Sanogelem. Dalši věc, kterou bys zjistil při podrobnějším průzkumu je, že se nechá z aktivního uhlí různých velikostí porů namíchat velmi univerzalní směs. Pokud bys po tom projel použití toho uhlí, zjistil bys, že menší pory berou kdejaký kov kromě železa, zatímco větší pory berou mnoho organických sloučenin, tedy především těch, které se považují za prudší a prudké jedy, a navíc pohlcují bakteriální infekce. Yatímco dělá tuto bohulibou službu, nejsou ynáme případy, kdy by dlouhodobé užívání narušovalo absobci živin. Jedinné co uhlí nechce moc brát jsou alkoholy a petrolejove produkty, ale do jisté míry je to bere také a celkem dobře poslouží hlavně pak prvniho Ledna.

Vzhledem k tomu, že zivočišné uhlí se používá jak při organických otravách tak pri anorganických, dá se předpokládat, že je míchané universálně a má celou škálu velikostí porů. Život bych na to ale nevsadil, dobrý průzkum u výrobce je podstatně lepší, než "si myslet."

Takže mi odpustˇ, že jsem ti ten obláček trochu píchnul. Problém s tím uhlím je, že je to příliš lacinka. Ortodoxní medicína na to kydá hnůj na základě teoretických strašáků, zatím co alternativní to ještě stále vychvaluje na základě zkušeností. Jenže i ta alternativní roste a sílí a bude čím dál tím víc propagovat to, na čem se lépe uživí.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
habana

Slávkovi Křepelkovi

Příspěvek od habana »

Vím o různých velikostech pórů a co dokáží.
Akorát jsem zatím nenarazil na velikost odpovídající velikosti pórů Sanogelu.
A že se míchají, to tak může i být.
A výrobce ti nic neřekne, nebuď naivka.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Slávkovi Křepelkovi

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Habano,

nevím jak v Česku, ale tu informaci jsem vyštoural na webových stránkách výrobců, kteří ti to namíchají 50 lb = 23.5 kg za U$50. Takže, nemáš pravdu. Chceš odkazy? Mohu ti poslat pouze Anglické.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“