Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Zvířátka

Příspěvek od Denny »

kutil píše: Já dával pipulenkám m.j. drcené kosti nebo od řezníka spařené kostní piliny (jak mají cirkulárku na řezání kostí). Je v tom i špik, pro pipulenky laskomina ;) Když sem na kovadlině kladívkem drtil kosti od oběda, tak už věděli vo co gou a lítaly po svým dvorku jak divý..Zrním sem šetřil, ale chleba a zelenýho měli dost. Na zimu sem nasušil kopřiv = krásný žloudky i v zimě ......
Tak, tak, slípky milují všechno ,,od masa". Měl jsem za pár korun pořízený pákový drtič a když jsem drtil kostičky, tak pipiny úplně šílely a skákaly půl metru vysoko, jen aby to uzmuly dříve než ta druhá.
Na zahrádce se mi přemnožili mravenci a tak jsem jim nachystal pastičky v podobě obráceného květináče, vystlaného např. hoblinami a s kostkou cukru. Za dva, tři dny se tam mravenečci přestěhovali i s celým mraveništěm a pak stačilo pod květináč podstrčit nějakou tvrdou podložku, květináč otočit a s celým mraveništěm jej odnést slepicím.
Jednou sem vešel do skleníku, pipky ke mně a ta jedna zůstala vzadu. Koukám proč a z poza kurníku vykukovala myš. Když povylezla asi na délku těla, slepice máchla křídly a už ji měla v zobáku. A to byla od myši asi 1,5 m :!:
Myš je rychlá, ale to se nestačila ani otočit, natož utýct :roll:
Slepice se nezdá, ale je to velký dravec :!:
H.v.
Slepice je opravdu ,,velký bojovník". Asi před dvaceti lety, stavěli blízko moji zahrádky velkou halu pro sportovce. A pod uskladněným materiálem se to hemžilo potkanama. Ti podnikali loupeživé výpravy pro něco na zub, právě k mým pipinám. Osobně jsem byl několikrát svědkem, jak jim to slepice ,,natřely" a dokonce také při tom sem tam nějakého potkana uklovaly a ozobaly. Holt maso je maso.

Zajímavé je také to, že se pipinám vyhýbají veškeré kočky i kocouři. Slepice je prostě zaženou. Zato ale mají veliký strach z toho, co lítá nad nima. Vyděsí je jakýkoliv rychlý pohyb ,,ve vzduchu" ať je to třeba pouhý kos. Proto se velice rády zdržují v blízkosti různých úkrytů, které jim poskytují živé ploty, křoví, či větve nízkých dřevin.

Ti cizopasníci jsou čmelíci. Pokud často nečistíte a nedesinfikujete (např. MMSkem) kurník, pak tyto malé potvůrky doslova terorizují vaše slípky a ty se pak ozobávají a přestávají snášet.

Slepicím je srdečně jedno v čem se tzv. popelí. Může to být i suchá zemina. Důležité je, aby to byl jemný prach. Ten při popelení ucpe čmelíkům dýchací cesty a udušený čmelda pak již dále neškodí :roll:


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
peroxid
Stálý člen
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 04 čer 2009 11:04
Bydliště: JM
Dal: 6 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Zvířátka

Příspěvek od peroxid »

Denny píše: Slepicím je srdečně jedno v čem se tzv. popelí. Může to být i suchá zemina. Důležité je, aby to byl jemný prach. Ten při popelení ucpe čmelíkům dýchací cesty a udušený čmelda pak již dále neškodí :roll:
To se nám tu slepice vesele rozběhly :)
Suché prašné zeminy mají na popelení dost. Dal jsem jim i trochu dřevěného uhlí a přidám i popel. Zkusím zkontrolovat jestli nenajdu nějakého neudušeného čmeldu. MMS na dezinfekci kurníku nasadím, jenom se obávám jestli bude na čmelíky platit.
Děkuji za tip s tím dolomitovým gritem, pokusím se sehnat nebo nakopat.
Kosti jsou také moc dobrý postřech, začnu tedy drtit :)
Léčbu "ducha" slepic pomocí květinových esencí řešit nebudu. Věci s duchovnem mají svá úskalí. Děkuji za zájem a snahu pomoci. Na druhou stranu mě to inspirovalo k tomu, že jsem jim k zelenému přihodil i několik pampeliškových květů a jakých si fialově kvetoucích hluchavek, či co. Ať si to přeberou, jak chtějí.
Nad dravostí slepic jsem přemýšlel již dříve, ve smyslu, že bych určitě nechěl potkati v lukách nějakou dvoumetrovou pipku. Ale použít slepice místo kocoura to mě vážně nenapadlo. Minule jsem viděl vykukovat pod kurníkem myšku. Přemýšlel jsem o vzduchovce nebo pastičce, ale zkusím, jestli si s nima holky neporadí samy.
Vypadá, že už se s tím ozobáváním trochu umoudřily, našel jsem na webu ještě další postřehy k tomuto tématu a dávám jim do kurníku na těžce dosažitelné místo zelené lahůdky. Asi se tím natahováním krků baví natolik, že nemají kdy vymýšlet nepravosti. Už jsem i přemýšlel, jestli by těm nejagresivnějším trochu nesrazil hřebínek kohout, ale zatím mi ho Denny rozmluvil. Stejně je to zajímavé - kolik rčení je spjato s drůbeží. :)
Ještě zvažuji, že bych jim MMS do vody aktivoval. Četl jsem, že jako prevence kokcidiózy se doporučuje mírně okyselená voda. Uvidíme.


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Kocky a STRAVA,MMS,Aloe Vera,vit.C

Příspěvek od muflon »

Zdravim vsechny majitele milacku...o ktere casto pecujem vic nez o sve blizke ...a o sve zdravi...

Mame 2 kastrovane kocouri. Kastrati trpi casto na nepruchodnost mocovych cest a ledviny (krystalky kys.mocove jim znepruchodnuji cesty a zabodavaji se...odtud proto krev v moci....). Uz jsme je nekolikrat vytahli hrobnikovi z lopaty, nyni jsou ve zdravi a plne sile ve veku 15 let !! :lol: :lol:

Na radu veterinare ktery uz byl bezradny a u jednoho kocoura delal i chirurgicke premosteni mocoveho vyvodu (pomohlo ale jen na chvilku...pred x lety), jsme u tohoto kocoura meli zkouset vit.C. To pomohlo zase jen docasne, pak jsme museli zvysovat davky aby to zabiralo a to je nebezpecne tak sme s tim prestali(mohou odejit ledviny u vyssich davek vit.C u zvirat!!!).

Definitivne obema kocourum prospelo az nasledujici:

1) UPLNE VYNECHANI VSECH(i kvalitnich!!) SUCHYCH GRANULI !!! Davame kapsicky naredene trochou vlazne ci teple vody, ruzne masove "polevky" a vyvary, a samozrejme syrove maso.

2) Dale zarazeni Aloe Vera (cca 1c.lzicka) kazdy den = jak preventivne tak lecebne.

3) Pri kocicich virozach davat MMS1(jen 1 aktiv.kapku naredenou pak vodou,tak casto jak jsme je byli schopni "odlovit" a dat jim to(ale to se uz opravdu dost branily(ostatne jako my lidi ze... :lol: kdo z Vas uz MMS zkousel na sobe???... :roll: )...ono i tu Aloi do nich dostat bylo problem ale uz si zvykli a jeden kocour evidentne citi ze mu to pomaha a sam si prijde! :D :)
Pravidelne jim preventivne davame Aloi ta je snesitelnejsi nez MMS-to se s nama pak kocouri "nebavily" a vyhybali se nam - takze Aloi snasi celkem dobre, MMS davame jen v nalehavych pripadech... :? )

NYNI krasne leskla srst, mokry cumacek(suchy svedci o nemoci nebo nedostatku neceho), proste jsou zdravejsi nez my..!! :oops:

Aby se nam kocky nezacali vyhybat(abychom je odlovili k jejich pravidelne denni davce Aloe nebo neceho jineho...tak jsme zavedli odmenovani nejakym pamlskem hned po vnitrnim naliti Aloe do krku jim dame ke zchroupani neco co maji radi. :lol:

Mate nekdo zkusenost s odcervovanim kocek??? Rozpustit tablety asi nejde...Ti nasi kocouru zadne tablety nechteji a plivou, tak pouzivame vse spise tekute- to jim stece do krku... :roll:


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

Re: Kocky a STRAVA,MMS,Aloe Vera,vit.C

Příspěvek od isabel »

Mate nekdo zkusenost s odcervovanim kocek??? Rozpustit tablety asi nejde...Ti nasi kocouru zadne tablety nechteji a plivou, tak pouzivame vse spise tekute- to jim stece do krku... :roll:
já vezmu kočku,chytnu jí za hlavu,otevřu tlamičku a dám ji ten prášek až do krku a ona chtě nechtě polkne..je to rychlý a myslím si že tím kočce neublížím-miluji zvířata ,nedělala bych to kdybych si myslela ,že je tím trápím. ;) :D


někdy stačí dát to do syrového nebo vařeneho masa ale nekteří chytráci to tam stejně cití a plivou :mrgreen:


isabel
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: Kocky a STRAVA,MMS,Aloe Vera,vit.C

Příspěvek od muflon »

Jo,jo primerene nasili je nekdy v zajmu milovane osoby(resp.milacka....) :cry: :laugh:
Kdyby to tak slo i u nasich blizkych....ale to uz je o dobrovolnosti a vlastnim rozhodnuti, akorat kdo se pak ma koukat na to jak (mnohdy zbytecne..) trpi a nesmet jim nejak pomoci kdyz se k tomu nerozhodli...... :cry:


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

Re: Kocky a STRAVA,MMS,Aloe Vera,vit.C

Příspěvek od isabel »

to mi mluvíš z duše...muj chlap dělá cavyky když má mmsko jenom spolknout..všechno mu nachystám připravím a stejně prská...
má 9měsíců po težkém úrazu noh pořád si stěžuje že ho to bolí ale nenechá si pomoct... :devil: :devil: :devil: :devil: :mrgreen:


isabel
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Isabel

Příspěvek od Iv »

Ten chlap má devět měsíců ???? Však oni chlapi jsou kocouři ! Neee v pořádku, jsem rád, že je tady pohoda, jen jsem sem nahlíd a pročet, jestli tady neřádí nějaký vztekloun. Díky všem.
P.S. Holka, aspoň jsem se trochu zasmál, dík za humor.
Naposledy upravil(a) Iv dne ned 02 kvě 2010 23:27, celkem upraveno 1 x.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

Re: Pro Isabel

Příspěvek od isabel »

Iv píše:Ten chlap má devět měsíců ???? Však oni chlapi jsou kocouři ! Neee v pořádku, jsem rád, že je tady pohoda, jen jsem sem nahlíd a pročet, jestli tady neřádí nějaký vztekloun. Díky všem.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :laugh: :laugh: to je masakr..se tady řehním...ten jeho úraz má 9měsícůůůůůůůů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :angel: :laugh:


isabel
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

ODCERVOVANI a prenos na cloveka

Příspěvek od muflon »

Craft napsal(jine vlakno- Parazite...):
...sám sem od domácích mazlíčků nachytal spoustu preberek, protože jsem si v té době naivně myslel, že jejich roční odčervování přece musí stačit.....

Diskuse na celkove tema paraziti ma samostatne vlakno...takze co se tyka lidi(nebo souvislosti-lidi+zvirata) piste prosim tam(tento prispevek ma slouzit i jako odkaz) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Ale co se tyka prenosu ze zvirat na lidi uvedu cast zajimaveho citatu p.Blahove z Brna:
TOXOPLASMA GONDII - PROTOZOA , COCCÍDIE

Kočka je definitivní hostitel, ale člověk může být jedním z dvou set mezihostitelů. Kočka vylučuje infekční oocysty trusem, ty na vzduchu dozrávají a za několik hodin jsou infekční. Kočka se umývá a zanese si oocystu na srst a my ji pohladíme :!: , neumytýma rukama pak něco sníme/. Nakazit se však můžeme i nedostatečně tepelně upraveným masem, nebo přenosem z matky na dítě :!: . Ve střevě nakaženého hostitele se z oocysty aktivně uvolňují zralé sporozoity rohlíčkovitého tvaru. Oocysta má 11 – 12 mikrometrů, nemůžeme ji tedy spatřit. Sporozoity mají rozměr 2 x 8 mikrometrů. Sporozoity pronikají do nejrůznějších orgánů hostitele, včetně mozku, oka, ucha, svalů, zažívacích i pohlavních orgánů atd. Toxoplazma je lymfotropní, proto ji můžeme přednostně najít v lymfatické tkáni, ucpává lymfatické uzliny :!: . Tak jako borrelie, je to patogen, který lze najít ve všech tkáních. Při AKUTNÍ nákaze se můžeme setkat s těmito symptomy: zduření lymfatických uzlin na krku a šíji, teplota až horečka, oslabení toku lymfy, bolest hlavy a svalů, celková únava :!: , výjimečně vyrážka s puchýřky a pupínky, hepatitida, encefalitida a myokarditida.
Nakazí-li se matka během těhotenství, může dojít k potratu, nebo poškození plodu. Toxoplasma gondii může přispívat k neplodnosti. :!:
Další stadium toxoplasmy jsou tachyzoiti a bradyzoiti. Tachyzoiti se mohou množit,
ale při imunitní odpovědi hostitele se stáhnou do tkáňových cyst, a přemění se :!: v bradyzoity
uvnitř hostitelské buňky. Bradyzoiti jsou méně agresivní vůči hostiteli, mají snížený metabolismus a tím na sebe minimálně upozorňují. Unikají tak pozornosti imunitního systému hostitele / T-lymfocyty, NK-buňky/. Nastává rovnováha mezi hostitelem a parazitem a infekce se dostává do latentní fáze. Imunitní systém hostitele není schopen parazita jednou
provždy zlikvidovat, ale ani parazit již nemá možnost uvolnit se z cyst a množit se. Výjimkou
jsou vážné poruchy imunity, nebo užívání imunosupresiv. Pak se reaktivovaná toxoplasmóza
projevuje jako zánět mozku. :!: / RNDr. Sedlák, MUDr. M. Bednář/ . Jaroslav Flégr z katedry parazitologie Přírodovědecké fakulty UK v Praze vystoupil před časem v televizi, kde
prezentoval výsledky posledního výzkumu. Co se týče četnosti záchytu a odhadovaného procenta toxoplasmy v populaci, je to stará písnička: zatímco v Praze má být procento
nakažených kolem 30%, ve zbytku republiky kolem 40 %. Okolní státy /Německo, Francie,
Rakousko/ hlásí 50-60 % infikovaných obyvatel. Opět je vidět rozdíl v práci našich laboratoří
a těch na západ od nás. My detoxikační poradci bychom to číslo posunuli ještě o desítku nahoru. Pan Flégr uváděl zajímavé souvislosti . Toxoplasma zvedá testosteron u mužů, /agresivita, sobectví,nestálost/, ale snižuje testosteron u žen. Lidem s toxoplasmózou se rodí více chlapců. Potomci mužského pohlaví totiž pravděpodobněji budou více cestovat, pobývají více mimo domov a mají za život větší šanci setkat se s kočkovitou šelmou. Lidé nakažení toxoplasmózou jsou méně pozorní, náchylní k rizikovému chování, jsou statisticky častějšími účastníky dopravních nehod :!: . Paraziti manipulují svými hostiteli. Jen si myslíme, že rozhodujeme sami o tom, co uděláme.

NEJZAVAZNEJSI NAKAZY- Echinococcus a Hymenolepis- MUZEME DOSTAT OD PSU !! :!: :roll: . V ČR je
evidováno 2 000 000 psů. Připočtěte ty neevidované. Jsme státem s největším počtem
psů na počet obyvatel. :shock: V tomto směru trumfneme i Angličany. Přitom jsme národem, který není zvyklý po svých čtyřnohých přátelích uklízet. Rozšlapané a větrem rozvířené psí výkalypak dýcháme, naše děti si hrají ve znečištěných pískovištích. Nepořádní Češi jen sklízejí, co zaseli :( :(

Při zaměření pozornosti na parazity p.Blahova dospěla k mnoha doslova šokujícím poznatkům, které nejsou běžné populaci známy.
Nechci vyvolat dojem, že za všemi nemocemi světa se skrývají pouze parazité, ale mohli by se na některých diagnózách velmi výrazně PODÍLET. Proč hledat složitá vysvětlení tam, kde nejsou prověřena jednoduchá. Zapojte zdravý selský rozum a přemýšlejte se mnou :ethink: :idea: :

Popisuje DÁLE o jaké DALŠÍ parazity se muze zvire a clovek spolu nesobecky "rozdelit", a hlavne ukazuje jaké nemoci(casto netusene,chronicke a casto i dedicne predavane!!!) se za nimi MOHOU skrývat a jake moznosti lecby jsou(proto doporucuju si precist vice-viz odkaz):
vice viz
http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... ew&id=43[i]
Naposledy upravil(a) muflon dne úte 04 kvě 2010 1:54, celkem upraveno 1 x.


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

Re: ODCERVOVANI a prenos na cloveka

Příspěvek od isabel »

Pouzivas Isabel na odcerveni kocek Drontal nebo neco jineho?
bohužel nevím jak se to jmenuje..ale teďka bych měla jít zase pro další tak se podívám

jinak je to masakr co všechno za parazity existuje..běhá mi z toho mráz po zádech :shock: :shock: :shock:


isabel
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

MMS a odcerveni

Příspěvek od muflon »

Jarda ovcak svitavy napsal
že celé stádo(myslim ovcí..) odčervil pomocí mms !
viz zde:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=90

reakce Palo cituji:
Přiznám, že moc nevěřím, že by MMS stoprocentně zbavilo Tvé otroky(ovecky) cizopasníků, ale kdyby ano, bylo by to fajn No spíš bych vsadil na ten Albex nebo co si to dáváš do polívky
Určitě ale už nemají toxoplazmu, jestlis na nich MMSkem nešetřil.....


Riga
Stálý člen
Příspěvky: 46
Registrován: sob 22 srp 2009 20:21
Bydliště: Prostějovsko

Re: MMS a odcerveni

Příspěvek od Riga »

Já teď dávám koním MMS pro odčervení.Dostali dvě dávky,ráno dostanou třetí.Potom prohlídnu,jestli z nich něco vyleze.Zatím jsem nic nenašla.Asi nic nemají,no uvidíme!


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a odcerveni

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Přiznám, že moc nevěřím, že by MMS stoprocentně zbavilo Tvé otroky(ovecky) cizopasníků, ale kdyby ano, bylo by to fajn No spíš bych vsadil na ten Albex nebo co si to dáváš do polívky... Určitě ale už nemají toxoplazmu, jestlis na nich MMSkem nešetřil.....
Riga píše:Já teď dávám koním MMS pro odčervení.Dostali dvě dávky,ráno dostanou třetí.Potom prohlídnu,jestli z nich něco vyleze.Zatím jsem nic nenašla.Asi nic nemají,no uvidíme!
No u zvířat je lepší to, že mají kratší střeva, tak by to na střevní cizopasníky mělo účinkovat líp, než u lidí... Ale jak je známo, u ovcí je hodně známá motolice jaterní, tak tam bych pochyboval... Ale zas - Albex/Albendazol je spíš na tasemnice, tzn. na ovčí motolice bych dal Prazi. Měl by existovat pro ryby, někdo mi povídal, že to sehnal na Slovensku (prášek) - používal to pro sebe (trochu sebevrah, ale to jsem já taky, že jo :lol: )...

Pro zajímavost: Kdosi mi povídal (ať se klidně přihlásí), že když porcoval prase, tak že tam našel opravdu hezkou sbírku parazitů... ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: ODCERVOVANI kocek,psu, a jejich majitelu

Příspěvek od muflon »

isabel píše:
Pouzivas Isabel na odcerveni kocek Drontal nebo neco jineho?
bohužel nevím jak se to jmenuje..ale teďka bych měla jít zase pro další tak se podívám
Tak kocky by se dle nazoru Jardy Zajicka(a myslim ze veterinar by souhlasil...) mely odcervovat kazdy minimalne aspon 1x za půl roku!
(PS: a lidi prubezne neustale....ale jak...?? kdo na to ma mit kupovat furt nejake drahe bylinne kury...
:(
V lekarne jsem za 130kc(vyrobce=Bayer) koupil pro kocky Drontal-jsou to jen 2 tablety. 1tableta je na 4kg jednorazove.
8)
Zajimave povidani v pribalovem letaku:
Drontal je kombinace 230mg pyrantelu a 20mg praziquantelu. Je vhodny proti vetsine(...) tasemnic u kocek.
Praziquantel pusobi proti vsem stadiim techto parazitu vyvyjejicich se ve strevech kocek.
Pyrantel pusobi proti skrkavkam.
Dale pisou(cemuz moc nerozumim...): Ve vztahu k mozne reinfekci tasemnici Dypilidium caninum je nutne odbleseni zvirete.... :?

PS: Pokud pouzivate pro kocky jeste neco jineho, napiste co !! Dik (na Drontalu pisou ze to funguje POUZE NA OBLE A PLOCHE CERVY !!)
Naposledy upravil(a) muflon dne stř 12 kvě 2010 20:44, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: ODCERVOVANI kocek,psu, a jejich majitelu

Příspěvek od Denny »

Veškeří domácí mazlíčci a kočky především, by měli být odčervování alespoň 1 x za 3 měsíce (a člověk tím pádem také) :!:


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“