Na druhou stranu to obsahuje zase sodík, takže i Ty bys měla solit KCl+NaCl v poměru 40:60

Denny píše:(OCISTNA KURA JATER-harmonogram:)14:00 - Od této chvíle nic nejíst a ani nepít, až do ukončení procedury
Asi by účinkovala, i když slaběji, ale pro jistotu se zeptej tady: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... &start=300muflon píše:
DOTAZ: A jak by to šlo provést u příbuzného co má cukrovku-Diabetes II.stupně, a píchá si 5x denně inzulín....??!!
Má játra v hrozném stavu(hnědé skvrny pod očima, neustálá únava...), ale bojí se hypoglykemie.....a pokud by jedl něco LEHCE STRAVITELNEHO několikrát za den, účinkovala by vůbec nějak očistná kůra jater a žlučníku?
Občas mi napíší lidé, že cukrovku zvládli s MMS1 za jeden měsíc - např. že jim hladina klesla z 14 na 6. Obávám se ale, že to nebudou všechny případy a není jisté, jestli se to pak nevrátí...muflon píše:DOTAZ: A jak by to šlo provést u příbuzného co má cukrovku-Diabetes II.stupně, a píchá si 5x denně inzulín....??!!
V textech, co sem dal Craft se píše, že soda je potřeba k dosažení nějakého HCl v těle, jak jsme se bavili ve zkušenostech s MMS... Takže to vypadá, že nejde ani tak o zásaditost, ale o ten sodík... Takže nebát se a zkusit jedlou soduisabel píše:já se té sody pořád bojím..vím že se psalo že to není moc dobré to do sebe rvát a že se jen potlačuje příčína tak nevím no
Bere MMS1 cca od rijna min.roku a s cukrovkou to nehlo....pravda ale je ze ani nezmenil zasadni veci-nedostatek pohybu a dietni prohresky.....Palo píše:Občas mi napíší lidé, že cukrovku zvládli s MMS1 za jeden měsíc - např. že jim hladina klesla z 14 na 6. Obávám se ale, že to nebudou všechny případy a není jisté, jestli se to pak nevrátí...muflon píše:DOTAZ: A jak by to šlo provést u příbuzného co má cukrovku-Diabetes II.stupně, a píchá si 5x denně inzulín....??!!
No, tak pak bude jediná možnost zkusit Praziquantel+Albendazol, popřípadě preventivně předtím Metronidazol (Entizol). S tím by to mohlo být lepší. No a provětrat střeva Epsomskou solí by neškodilomuflon píše:Bere MMS1 cca od rijna min.roku a s cukrovkou to nehlo...
Taky věřím že jo. Koncem května jdu k mudr cukrokváři, tak se možná už něco dozvímePalo píše:
Ale asi počkáme na vyjádření mildy, jestli mu to s cukrovkou něco udělalo - vsadím se, že jo
Ahoj Denny,Denny píše: ........Kéž to tak zústane
To se hezky čte, děkuji.SVĚTLUŠKA píše:Všude, kudy procházím, tak tě moc ráda potkávám a čtu.
Jsi fakt velký bojovník, to tedy klobouk dolů, co všecko už jsi vyzkoušel a čím prošel a procházíš. Obdivuji tvoji houževnatost a přeji ti abys byl hóódně brzy sám se svým zdravotním stavem spokojen. Piš dál své poznatky..
Krásný večer.
Tak tohle je přesně můj případ, mohl bych říct to samé...Denny píše:Moje maminka již od dětství trpěla anginou pectoris...
Dám jí to přečíst, ať ví, co ji čeká s našimi doktory... A zajímalo by mě, co konkrétně...Denny píše:...30 let před svou smrtí se trápila bolestmi různých nemocí, na které by mi stránka nestačila.