Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ZÁSADY

Příspěvek od Merlin »

Zásady použití MMS

Ukázalo se, že chemická sloučenina vytvořená aktivací MMS nezůstává v těle déle, než jednu nanejvýš jeden a půl hodiny. Velikost dávky, jak se zdá, nemá na dobu po kterou MMS zůstává v těle aktivní žádný velký vliv. Je tedy jedno, zda dávka je velká či malá, v každém případě se za hodinu nebo dvě rozloží na trošku kuchyňské soli. Ukázaly to i mé vlastní laboratorní zkoušky v podmínkách napodobujících prostředí zažívacího traktu.
Z rozboru více než 1000 případů vyšlo najevo, že malé dávky, podávané v častých intervalech až jednou za hodinu, jsou mnohem efektivnější než velké, podávané jednou nebo dvakrát denně. Tento poznatek zčásti vychází z mé vlastní zkušenosti z období, kdy má skupina léčila lidi v Mexiku, a v neposlední řadě z poznatků došlých poté, kdy jsme tento postup začali doporučovat v odpovědích na dotazy došlé v e-mailech. Při nasazení různých metod použití MMS mějte na paměti, že je mnohem účinnější užívat menší dávky každou hodinu nebo jednou za 2 hodiny, které pak v denním součtu poskytnou i více, než jedna hůře snesitelná velká dávka. Pokaždé začnete dávkou z jediné kapky. Každou kapku MMS aktivujte 5 kapkami kyseliny citronové, počkejte 3 minuty, a teprve pak přidejte vodu nebo džus.

ZÁKLADNÍ PRAVIDLO č. 1: Jste-li hodně nemocní dostaňte do těla tolik MMS, kolik snesete, aniž by to vyvolalo zvracení, nevolnost nebo průjem.

Jestliže se vám po první neudělalo nevolno (což se ve většině případů nestane), můžete druhou dávku zvýšit na 2 kapky. Běžně by to mělo být hodinu po první dávce. Pak dávkování zvyšujte každou hodinu, tak dlouho, dokud nevycítíte, že jste dosáhli maximální únosnou míru nebo si povšimnete mírné nevolnosti. Obvykle ale nebudete potřebovat více, než 2 až 4 kapky na dávku.
Nevolnost a průjem jsou dobré indikátory. Průjem s nutkáním trvajícím jednu nebo dvě hodiny je dokonce velmi dobrý, ale jestliže přetrvává, může způsobit víc škody než užitku.

ZÁKLADNÍ PRAVIDLO č. 2: Snižte počet kapek o množství potřebné k předejití nevolnosti nebo průjmu, ale nepřestávejte brát MMS.

Držte se obou pravidel při použití všech metod užívání MMS podrobně vylíčených v této knize. (Kniha číslo 2)


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ZÁSADY

Příspěvek od Palo »

Merlin píše:Zásady použití MMSUkázalo se...
Nevím, proč to pořád papouškuješ. Z tohoto lidé vycházejí a na problémy, kvůli kterým se pustili právě do MMS1 jim podle tohoto návodu MMS1 nepomáhá.
Lidé nehledají alternativy k uzdravení, když jim stačí MUDrc na opary...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ZÁSADY

Příspěvek od Palo »

Přikládám (bez svojení autorky) jeden z posledních dopisů:
______________________________
Dobrý den Palo,

obracím se na Vás jako na nejen zkušeného uživatele, ale také ochotného rádce. Na foru jsem skoro nic nenašla, no možná jsem špatně hledala, jsem teprve začátečník. Nebyla jsem si jista zda založit nové vlákno, abych někoho nerozlobila a když máte uveden i email tak si říkám, že Vás takto zkusím oslovit o radu. MMS jsem si objednala kvůli svému tátovi abych vyléčila hlavně jeho astma, dále vysoký krevní tlak, zvětšenou prostatu, alergii a bůh ví co ještě. V léčbě, na kterou pro svoji náročnost osobně dohlížím, postupujeme podle nových receptů na léčbu astmatu z knihy od J.H., tj. 3 kapky co hodinu po 8 hodin denně. Ted bere už 4. týden. Zlepšení žádné. Bolí ho celé tělo. Jeho dva měsíce šíleně ucpaný nos, na který nezabírají ani žádné farmaceutické nosní kapky se mu tak maximálně směje. Hrozně moc jsem si od MMS slibovala a odmítám se smířit s tím, že nepomůže. Vím, že další, tedy 5.týden tak intenzivně, tedy 8 hodin denně táta už MMS brát nechce, není ignorant, jen nevidí, že by to k něčemu bylo. Poradíte jak dál?

Moc děkuji za odpověď

______________________________

Tak co poradíme, ať bere dál málo kapek po hodinách?

Tak zkuste teď někro poradit místo mě. Paní (slečna?) už ode mě odpověď dostala, tak teď to nechám na Vás. Zkusíš to Merline?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ZÁSADY

Příspěvek od děda Slavík »

dostaňte do těla tolik MMS, kolik snesete, ]aniž by to vyvolalo zvracení, nevolnost nebo průjem.
Hoši, nechte hádek a hlavně NIKDO NEUTÍKEJTE Z FÓRA.
Víte, my chlapi máme jednu velice nutnou vlastnost. Určitou dávku CHLAPSKÉ JEŠITNOSTI A HRDOSTI. Je tomu tak u samečků v celé přírodě. Jejich barevnost, rádi se vytahujou. Při svých soubojích ale mohou přijít o to, o co usilovali. Na příklad dva jeleni se rvou o přízeň laně a zatím co se rvou, tak ji kamarád jelen v klidu obšťastňuje.

I tady se může stát, že jakýsi boj a uražená ješitnost může připravit nejen nás o dobré myšlenky a poznatky tohoto fóra, ale taky ostatní o to, CO JIM MŮŽEME DÁT MY. A tady je přínosem k poučení všechno. I OMYLY A PROTICHŮDNÉ NÁZORY. ono časem se vše srovná.

Mnohokrát zde byla myšlenka, že KAŽDÝ JSME JINÝ. A to je potřeba brát v úvahu i v případě aplikace MMS. Někomu funguje MMS1 třikrát ve velké dávce, jinému malé dávky několikrát denně. Někomu to stačí a je spokojen, jiného výsledek neuspokojil a hledá dál MMS2, 3, různé kombinace.

Fakt je jeden. MMS funguje, ale na každého a každou jeho nemoc jinak. A to si na sobě musí každý osobně vyzkoušet. To co funguje jednomu, nemusí pro druhého stačit. To co snese jeden, může druhého pořádně prohnat a zhoršit jeho stav.

Jedno Biblické přísloví říká "moudrý, když vidí nebezpečí, včas se vyhne" a to platí i u MMS. Zvážit nebezpečí, klady i zápory a použít VLASTNÍ ROZUM.

A přesně o tohle mi jde! Nemohu a NESMÍM nikomu, kdo je nerozhodný, doporučovat: ber větší dávky.. když jeho tělo evidentně říká NE! A to je to, co se tady děje. Člověk musí poslouchat vlastní tělo - a to je jediná správná odpověď. Je blbé, když je někdo, kdo nemá dostatek vlastní vůle, řízený zvenčí "radami" někoho, kdo má úplně jiný metabolismus atd. NEMŮŽE odpovědně posoudit stav nikoho, koho ani neviděl. Je jasné, že 120kg vážící chlap snese něco úplně jiného, než 60 kg vážící, nemocí vyčerpaná žena.

Berte to ale jen jako můj, pro ostatní nezávazný názor.

Ještě malý příklad.
Vedle na fóru je debata o magnetických motorech atd. Příklad s magnety. Na stole bude ležet kus železa o váze 20 kg. (železo= naše nemoc) pokusím se toto železo odstranit ze stolu tím, že na něj budu působit odpudivou silou malého magnetu s tlakem 5 kilo. Co se stane? Naprosto nic. Budu to každou hodinu opakovat. Zase nic. Vezmu tedy magnet o síle 30 kilo. Břemeno se o kus pohne. Udělám to dvakrát a nebo třikrát a břemeno je ze stolu na zemi.

Tak to je na Nobelovku.. když máš magnet odpuzující železo, je magnetický motor moucha.. ;)

Je to ale jen příklad. Nemoc se chová i jinak, než ten kousek železa.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

HCl

Příspěvek od Palo »

Když se už bavíme o HCl, tak jsem si uvědomil, že existují potraviny, které požírají ohromné dávky HCl a tím pádem vzniká pálení žáhy, nebo překyselený organizmus (dna apod.).

Takže ve své podstatě je o tom toto vlákno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1252

A dál to odpovídá na fakt, proč MMS na dnu nezabírá...

Další fakt je v tom, že kdyby měli lidé s dnou motolici ve střevech v poslední fázi, tak dřív než dna by se jim projevila rakovina...

Tákže když se to uzavře, tak vlastně tím, co prodávají v potravinách nám způsobují snížení HCl a tedy obranyschopnosti, tzn. že nás dělají nemocnými ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
maricio
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04 kvě 2010 16:40

Tak ted nevim

Příspěvek od maricio »

Zdravím,

tak jsem teď ze všeho vedle. Objednáno mám mms1+mms2, ovšem nevím, jak to brát. Přečetl jsem celou diskuzi, ale vše se mi plete.

Já bych začal takto: MMS1......1den - 1 kapku mms večer
2den - 2 kapky ráno a 2 kapky večer
3den - 3 kapky ráno a 3 večer
..............atd stále navyšovat až do 15 kapek. Po-té týden pauza na vitamíny atd.

Chci zatočit s candidou, problémy s dýcháním, zahojení pooperační otevřené rány a celkově prostě imunitu, jako všichni.

Mám brát HCL spolu s MMS1???


A teď jsem doraženej tím, že se tady propaguje ihned nasadit 15(?) kapek 1x denně. :cry:



Ách ju.....


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak ted nevim

Příspěvek od Palo »

maricio píše:...ihned nasadit 15(?) kapek 1x denně. :cry: Ách ju.....
15 kapek ze začátku v žádném případě! Pěkně navyšovat, přesně, jak píšeš, akorát by to bělo být: 1 večer, jedna ráno, dvě večer, dvě ráno...

Reaguju na bláhovou domněnku, že stačí brát 3 kapky po hodině a že všechno bude v pořádku s tím, že větší dávky jsou pouze ojedinělé případy.

Už jsem to psal dříve - začít na jedné kapce a brát dál podle vlastního pocitu, kolik snesu a kdy to snesu. Žádné hodiny, žádné pravidla, jen vlastní pocit.
Nebo zkus ze začátku podle původních pravidel, ale nezastavuj se na nějakých 4 kapkách, ale jeď dál - tedy pokud máš nějaké zdravotní problémy...

Na tu Candidu začni s třeba se samotnou HCl, mělo by to stačit samo o sobě, jak psal Denny...

Klidně se ptej dál...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
maricio
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04 kvě 2010 16:40

OK

Příspěvek od maricio »

Takže to HCL brát během dne, a k tomu můžu brát i MMS..chápu to tak správně? Nebo po 14. dnech braní MMS brát HCL? Myslím v pauze.


Jasně.....2 večer, 3 ráno...4 večer.....atd :)


díky


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: OK

Příspěvek od Palo »

HCl můžeš brát pořád. Ať s MMS, nebo bez MMS. Dokonce bych dával radši HCl, než vitamín C při MMS pauze...

Pane doktore, je tady ještě jedna varianta, ale bojím se ji napsat... protože hrozí, že ji hned budeš doporučovat všem, a to ve dvojnásobné dávce, nebo tak nějak.

MMS je možné aktivovat přímo 10% HCl! Dolít vodou podle kyselosti, nemělo by to být kyselejší, než citron, raději více vody do kyselkava. Kyselina samozřejmě musí být z laboratorní nebo lékárenské sorty, ale v lékárně má jen 3,5%, takže je třeba upravit dávkovací poměr.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Stále zimnice a horečky

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ahoj přátelé, vylezla jsem z pelechu, kde strávím poslední dny nejvíc času. Cloumá semnou neustále zimnice s horečkou. Jinak pohoda, nic mi jiného není. Žádná rýma, bolení v krku, nic..
Jenže doma už nademnou kroutí hlavou, že to není normální ať jdu k doktorovi, což odmítám samosebou.
Chci se zeptat, jak dlouho tento stav může trvat? Týden, dva, měsíc? Zatím beru vitamíny. Asi nasadím HCI, ať se to někam pohne.. Co? Jo a jinak, každý den teplota stoupá, dnes mám 39,3°C. Stále je tento stav normální??
Moc děkuji za odpověď.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: OK

Příspěvek od Palo »

Palo píše:HCl můžeš brát pořád. Ať s MMS, nebo bez MMS. Dokonce bych dával radši HCl, než vitamín C při MMS pauze...

Pane doktore, je tady ještě jedna varianta, ale bojím se ji napsat... protože hrozí, že ji hned budeš doporučovat všem, a to ve dvojnásobné dávce, nebo tak nějak.

MMS je možné aktivovat přímo 10% HCl! Dolít vodou podle kyselosti, nemělo by to být kyselejší, než citron, raději více vody do kyselkava. Kyselina samozřejmě musí být z laboratorní nebo lékárenské sorty, ale v lékárně má jen 3,5%, takže je třeba upravit dávkovací poměr.
No pane inženýre, abych se přiznal, tak jsem třeba i uvažoval nad tím, že by HCl mohla snižovat právě kyselina citronová, co se týče aktivátoru. MMS se dá aktivovat - jak to vypadá - téměř každým kyselým roztokem (známe vyjímky, nepletu-li se), ale né každé jsou příjemné, ostatně na tom strávil hodně času sám pak Humble, jestli si správně pamatuju... Takže na tom základě by mě zajímalo, jestli pálení žáhy způsobí MMS aktivované citronem. V mém případě se tedy tak nestalo, co si pamatuji... Vesměs všichni odrazují od citronu, jakožto údajně nevhodného, tedy spíše pouze nouzového aktivátoru, ale zatím jsem neslyšel důvody, o které bych se mohl opřít - tedy nevhodnost citronu pro aktivaci MMS.

Určitě by to stálo za vyzkoušení aktivovat i tím 3,5% roztokem HCl... Buď je to Váš skromný nápad nebo... jste to někde vyčetl? Píše to třeba sám pan Humble?

Třeba by se dalo aktivovat MMS i práškem z Betainu HCl (případně trochu předtím naředit). Je to jen nápad... Ale celkově míchat MMS HCl-kem se jeví jako dobrá varianta, s tím souhlasím... Chtělo by to trochu praxe...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stále zimnice a horečky

Příspěvek od Palo »

SVĚTLUŠKA píše:Ahoj přátelé, vylezla jsem z pelechu, kde strávím poslední dny nejvíc času. Cloumá semnou neustále zimnice s horečkou. Jinak pohoda, nic mi jiného není. Žádná rýma, bolení v krku, nic..
Jenže doma už nademnou kroutí hlavou, že to není normální ať jdu k doktorovi, což odmítám samosebou.
Chci se zeptat, jak dlouho tento stav může trvat? Týden, dva, měsíc? Zatím beru vitamíny. Asi nasadím HCI, ať se to někam pohne.. Co? Jo a jinak, každý den teplota stoupá, dnes mám 39,3°C. Stále je tento stav normální??
Moc děkuji za odpověď.
Určitě nezatěžuj tělo tučným jídlem a běžným cukrem, dával bych hodně ovocných a zeleninových šťáv např. z mrkve... Ale zase žádné nektary z obchodu (tam je zas ten cukr), ideálně vše doma "vytvořené".
Co jsem měl podobnou herxku, tak mi trvala 3 dny, ale teplota byla asi "jen" kolem 37,8, tak bych si tipnul max. ten týden.

Bude Merlin souhlasit?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: ZÁSADY

Příspěvek od kutil »

děda Slavík píše: Jedno Biblické přísloví říká "moudrý, když vidí nebezpečí, včas se vyhne" a to platí i u MMS. Zvážit nebezpečí, klady i zápory a použít VLASTNÍ ROZUM.
... malý příklad s magnety.
Na stole bude ležet kus železa o váze 20 kg. (železo= naše nemoc) pokusím se toto železo odstranit ze stolu tím, že na něj budu působit odpudivou silou malého magnetu s tlakem 5 kilo. Co se stane? Naprosto nic. Budu to každou hodinu opakovat. Zase nic. Vezmu tedy magnet o síle 30 kilo. Břemeno se o kus pohne. Udělám to dvakrát a nebo třikrát a břemeno je ze stolu na zemi.
Je to ale jen příklad. Nemoc se chová i jinak, než ten kousek železa.
Ahoj dědku :lol:
kókám očima že máš hlavu na správným místě ;)
Já mám separovanou kandidózu a mmsko nemmsko se mi včil vrátila v plné síle -grrr
Zrovinka sem vyméšlel jak na ni vyzrát, že budu muset jít do větších dávek atd... jak mi jednou radil Palo :oops:
a ty takhle ....(promiň mi to tykání, moc si tě vážím).
To přirovnání s magnetem tak krásně sedí, že by to blbec nevymyslel :lol: :lol: :lol:
Ještě jednou díky za radu a vydržať
cucák H.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ZÁSADY

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Ahoj dědku :lol: kókám očima že máš hlavu na správným místě ;)
Přesně tak, o tom to je, náš "dědek" má pravdu ;)

Eště bych doplnil, že to závaží může zjišťovat, že ho "něco" snaží vykopnout a tak úmyslně přibírá na váze. Oproti tomu magnet, kterým ho chceme "vykousat" přestává mít na síle...

Jen jedna technická :) Magnetem nemůžeme působit odpudivou silou na železo :lol: Tedy pokud by to nebyl jiný magnet ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Ahoj dědo Slavíku,

Příspěvek od hanka »

děda Slavík píše:Hoši, nechte hádek a hlavně NIKDO NEUTÍKEJTE Z FÓRA.
Víte, my chlapi máme jednu velice nutnou vlastnost. ...
všechno jsi to vysvětlil moc dobře :lol: . Díky+ :good:!


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“