Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od sisa »

Mo, děkuji. Jak dlouho už jsi na MMS? A co výsledky na onko. Dobrý? Moc Ti držím palce. :-)
Já jenom lituji, že jsem o MMS nevěděla dřív. Ale u mě to bylo dost rychlý, mezi stanovením diagnózy a operací neuplynul ani týden.
Ohledně MMS2 zkusím napsat dotaz přímo autorovi. Možná mi odpoví, i když při tom množství mailů, co dostává, to asi nebude hned. :-)


Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada

Příspěvek od děda Slavík »

ale tiež si myslím, podľa toho, čo som čítala, že mms1 by zatiaľ mohlo stačiť
Rád dělám pokusného králíka, ale na MMS v tobolkách si netroufnu. ŽELUDEK NENÍ NEZMAR. A tam mám strach, že nerozpuštěný prášek v tobolce po jejím rozleptání se přilepí na stěnu žaludku a naruší jej. I když tobolku zapiji půl litrem vody, nemám záruku, že tobolka nebude připlácnutá na stěně žaludku a "nevyžere díru".
Mně osobně zatím dobře a bez problémů slouší klasika- MMS1. Na začátku 3X15 kapek a dnes jen udržovačka 1X5-8 (odhad). Občas několik dní pauza na nějaký ten vitamín navíc.
To ale neradím napodobovat. Každý je jiný a musí zvolit svou metodu. Pokus-omyl.


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od milda »

:lol: :lol: Ahoj dědo, nevyžere. jakmile začne žrát, je to docela dobře znát a stačí se znovu napít vody. -Vyzkoušeno. Žaludek taky dost vydrží. Horší by bylo, kdyby se to bralo nalačno a dostalo do tenkýho střeva. :x To by mohl být průser. Jenže nalačno to neberem...
Hůř jsme na tom my, co to užíváme za jízdy v autě. Když dojde pití, může to být docela nepříjemný... ;)


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od hanka »

milda píše:...
Hůř jsme na tom my, co to užíváme za jízdy v autě. Když dojde pití, může to být docela nepříjemný... ;)
K MMS2 mám takový respekt, že mám vždycky připravenou vodu, než si MMS2 vezmu - když chybí voda, MMS2 se nebere ;) .


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od milda »

OK, tak to má byť :D bez vody to je opravdu WO HUBU.. ;) :lol:


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od Mo »

sisa píše: Mo, děkuji. Jak dlouho už jsi na MMS? A co výsledky na onko. Dobrý? Moc Ti držím palce. :-)
Ahoj Sisa ;) ani nevrav, o tom, že sme mms nepoznali skôr, ale som rada, že som ho niekde na nete našla, a už som ho aj objednávala s knižkou - začala brať vo februári, klasickú kúru 15 kvapiek 2 krát denne, teda, keď som sa na ten počet dopracovala - dva týždne som bola na 15 kvapkách 2xdenne a potom udržiavacia - denne 6 kvapiek večer mms1 len, o tomto fóre som dlho nevedela tiež, no ja som mala rýchly priebeh operácie aj chemo a nikto mi nedával na výber, preto vravím, že keď už operácia, čo už, ale zaisťovaciu chemo by som si nevybrala, som si myslela, že je to dobré, všetko ukazovalo, že je to nezhubné, tak som ani nehľadala, niečo ako alternatívu, ale to už je jedno, je to za nami ;)
výsledky boli zatiaľ dobré, v 2.4.2009 som skončila chemo, a všetko bolo fajn, tak som si v októbril dala Breussovu kúru-cviklovú len šťavy, upravila stravu na vegetariánsku, a prestala jesť sladké, okrem horkej čokolády, tú si občas dám, no a teraz na poslednom ct, že sú výsledky nejasné, a po troch týždňoch dovolávania sa výsledkov, mi sestrička zavolala-včera, že o mesiac idem na preventívnu magnetickú rezonanciu brucha (nemám vaječník) na ct vraj bolo hrubé črevo nejasné a malý rast ascitesu ??? to mi povedali, ale s tým, že je to nejasné, tak ani netuším, čo tým myslia, tak som zvedavá, čo bude. Ale už pred dvoma týždňami som začala protirakovninovú kúru, najprv týždeň po tri kvapky mms1 a druhý týždeň 4 kvapky a mms2, najprv jeden - v poho, potom dva a teraz som na troch, do nedele to bolo v poho, a chcela som zvýšiť na 5 kvapiek mms1 a 4 tobolky mms2, ale začalom mi byť divne, páli ma chrbát po lopatky (po požití mms2-neviem prečo), ekzem sa mi zhoršil-ale tak, že ma aj bolí, a to také nemávam, mám ho vrodený - ekzem, od malička a včera sa mi vyhodili afty na vrchnej pere ale zvnútra, neviem, čo to je, nemávam to, tak ostávam na tom, mms1 4 kvapky 10 hodin denne a 3 mms2, alebo možno to zvýšim na 4 uvidím, doteraz som sa cítila fit, teraz sa cítim akoby trochu chorá, ale dá sa to zvládnuť, už keď som mms1 začala brať po hodine 3 kvapky, som cítila asi obličky, alebo čo, nie sú to kríže, je to nad, na chrbáte zvnútra, ale to som pripisovala tomu, že cez obličky idú škodliviny von, no neviem, vydržím, hádam, a uvidím, čo bude ;) ja som ale slobodná a mám 26 rokov, preto som písala, že situáciu máme každý inú :) preto sa treba riadiť podľa seba a svojich možností :) ja sám ešte aj DMSO - potieram si ho dvakrát denne :) som zabudla :)
som rada, že si napísala, držím palce :D na dobré výsledky a dobré zotavenie :D


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Rada

Příspěvek od Mo »

milda píše: :lol: :lol: Ahoj dědo, nevyžere.
aj ja si myslím, že nevyžerie, to by boli straty na životoch, a nie sú, a si myslím, že sú aj slabšie aj silnejšie žalúdky, a našťastie sú všetky ok :D :D


maricio
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04 kvě 2010 16:40

Dotaz

Příspěvek od maricio »

Zdravím,

udělal jsem si rozpis k braní MMS1 a byl bych rád, kdybyste mi ho schválili a popř. upravili. Chci ho brát pro zvýšení imunity, a odstranění menších problémů.
Mezi braním MMS chci také prokládat koupele v MMS 2x týdně.

Můžu se zeptat, jak dlouho mám brát 15 kapek mms? Stačí ten poslední týden, pak dát 1 týden, nebo 2 týdny pauzu a najet na MMS2....?

Takhle bych to rád provedl.

Děkuju :pivko:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

maricio

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Tvůj rozpis se mi líbí, protože nikam nespěchá, ale je uspořádán pěkně pomaloučku, polehoučku. Ale jistě se ti k němu vyjádří i jiní, co již celou kůrou fundovaně prošli. Ovšem já bych doporučila pročítat tuto diskusi pěkně popořadě a všecko. Najdeš úplné informační poklady, fakt! :lol:
Hodně štěstí a zdravíčka!


maricio
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: úte 04 kvě 2010 16:40

Světluška

Příspěvek od maricio »

Já právě celé fórum přečetl a jsem z toho zmatený, pár lidí přišlo na jiný způsob, ale zase to staré ,,každý jsem jiný''.......Přeci jen, mám se taky dost rád a bojím se o sebe :D
Nadruhou stranu, zkusit třeba po 1. týdnu přidat každý večer místo 1 kapky 2 kapky...............nevím, možná zkusím, jak mi bude.
Bohužel už 14 dní čekám na MMS1+MMS2, které se někde zadrhlo, nebo spíše ho nějáký dobrák scizil. :cry:


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: Světluška

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Neboj nic, balíček příjde v pořádku. Jinak můžeš začít 2 kapkami, uvidíš, co ti to "poví", ale většinou se dobře snáší. Jak tu bylo tisíckráte řečeno, dej na své pocity, nekopíruj ostatní, protože každý snáší různé dávky jinak. Proto se mi líbil tvůj poznenáhlý, pomalý rozpis. Já jsem si vybrala 3 kapky po hodině, ale myslela jsem, že se nic neděje a tak jsem přitvrdila a byla najednou další den hrr, nezůstala u nich a přidávala a přidávala, takže za den jsem skončila na 49 kapkách! Jak to mohlo dopadnout! Hrůza mi bylo a dostávala jsem se z toho pár dní. Takže já nejsem vůbec správný příklad. Teď už jsem hodná a jedu pěkně jak se má :lol:

Čtěte Peterův post dole na stránce http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6580#66580


Uživatelský avatar
Dita
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07 říj 2009 23:46

Z prazske prednasky

Příspěvek od Dita »

Priprava celodenni davky najednou urcite spouste lidi velmi usnadni uzivani MMS.


Peter SK
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 03 zář 2009 12:12
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Dostal: 1 poděkování

Po kúpeli vo vani

Příspěvek od Peter SK »

Po kúpeli vo vani v MMS sa mi osvedčili dve veci

1. Zabalím sa do plachty, prikryjem dekou a 20 minút si užívam čistej pokožky. :shock:

2.Aktivovanú vodu nenechávam hneď odtiecť do kanála ale s ňou poumývam dlážku v kuchyni a chodbe. Tiež tri kýble prejdú cez záchod. Kto vie, pochopí. :D


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Prosba o radu :)

Příspěvek od Mo »

Ahojte všetci ;)
mám otázku, teda skôr prosbu o radu, od ľudí, ktorí už skúšali mms, pretože: ako som už Sise písala, dala som si protirakovinovú kúru, chcem sa spýtať na obličky, nie, že či im to neubližuje, skôr inak to myslím, odkedy som si začala dávať len mms1 cítila som malý tlak na jednej strane chrbta, podľa situovania tlaku mi došlo, že to bude zrejme oblička a pripísala som to vylučovaniu škodlivín z tela, no a o pár dní som pridala mms2, a tak tri dni sa nič nemenilo, a keď som chcela o trochu zvýšiť dávku, lebo som nepociťovala žiadne negatívne účinky, začala som cítiť viac obličky, povedala by som, že obe, vačší tlak tam mám, a niekedy, hlavne keď užijem mms2 ma akoby boli po obličky chrbát, neviem, ako tom mám lepšie popísať, akoby ma bolel stred chrbáta, taký pás, na ktorom sú obličky, a keď užijem mms2 tak aj väčšia plocha chrbáta, a teraz OTÁZKA: lebo dávala som to tu aj do vyhľadávača, že obličky, a nič moc mi to nevyhodilo, len, niekto ich cítil jeden deň, no ale ja už ich cítim týždeň, a skôr to stúpa, ako uľavuje, taktiež sa mi zhoršil ekzem, o dosť a vyhodil sa mi herpes na ústach a bolia ma kútiky očí, som unavenejšia a nesústredená, čo som vyčítala aj ako symptómy poruchy obličiek, zľakla som sa, keď som si o obličkách všeličo prečítala, ale problémy s obličkami som nemala, mala som vyšší tlak - už nemám, na nefrológii som vtedy bola, ale nebolo to z obličiek, nemala som žiadnu liečku, no a keď mi mali operovať nádor, mala som veľmi vysoký vápnik, ale keď nádor vyoperovali, zmizol - vysoký vápnik myslím, a na nefrológiu ma nikto neposielal, cez doktorov by som to veľmi nerada riešila, najviac by ma potešilo, keby mi napíšete, že pri tejto kúre, protirakovninovej, to je možné, že môžem obličky cítiť dlhodobo, a ak to nemôže byť spôsobené kúrou, tak vás naozaj prosím o radu, na koho sa obrátiť, prípadne skôr, ako to riešiť, budem vám naozaj veľmi vďačná, neviem si rady, ďakujem, naozaj :?


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Prosba o radu :)

Příspěvek od sisa »

Ahoj Mo, ve které části zad máš ty bolesti? Jestli je to v oblasti beder, může to ukazovat na játra (pečeň).


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“