Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: Pro Palo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Palo píše:Jsem rád, že můžu pomoct a těší mě, že si mé pomoci lidé váží ;)
Napiš, jasně ;)
Ano, moc se tě tu lidé váží a já také. Jsi sluníčko.
Palo, poslala jsem ti mail..


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Pro Batles a Inge97

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Dnes jsem si udělala objednávku u Palo, tak jakmile to dojde, ihned MMS2 nasadím! Takže plnou tobolku a předem dobře rozdrtit. Děkuji za cenné informace! Jste moc hodní.


marketa5
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: pát 07 kvě 2010 18:25
Dal: 1 poděkování

všem místním

Příspěvek od marketa5 »

Palo píše:Jsem rád, že můžu pomoct a těší mě, že si mé pomoci lidé váží
Zdravím všechny..

Píšu prvně, ale čtu už pár týdnů. Mám tady pocit konstruktivní, přátelské atmosféry, a ta není na každém rohu... Díky, hlavně dlouhodobým členům, organizátorům, badatelům :) . Bez zdejšího fóra bych se nejspíš nikdy neopovážila nějaké mms vzít. I když po některých zde popsaných zkušenostech jsem první kapku polykala, jako by to byl snad nějaký druh dynamitu :lol: ale nic nezvládnutelného se nestalo. Šla jsem na to velmi, velmi opatrně, z mnoha důvodů. Všechno, co jste tu napsali, mi dost pomohlo, protože jám mám vždycky potíže uvěřit něčemu fantastickému, ze zámoří... ale tady testovali, hledali a psali skuteční lidé, s kterými bych se mohla i osobně setkat a mluvit, nebyly to takové ty „miliony spokojených uživatelů po celém světě“.

Taky jsem si během užívání zapisovala co a jak, ale teď mám pocit, že bych se měla hlavně zabývat čištěním, než udělám nějaký další krok. Nejdřív střeva, pak jaterně-kamínkovou očistu... a pak se uvidí. Pátrala jsem po internetu, ale Epsomská sůl je nad zlato, když člověk není znalý chemie a neodveze si něčeho soudek rovnou z chemičky.. V lékárně nemám už sílu něco takového požadovat, těch pohledů a odkazování do patřičných mezí, co si to dovoluju, vymejšlet si takový blbosti, a to jsem nechtěla ani nic zvláštního... člověka to nakonec tak nějak opotřebí. Stejně by mi to asi v žádné neprodali. Naposledy jsem pěkných pár lékáren (nejen v našem městě) obíhala a žádala irigátor s nádobkou, ne se sáčkem, protože si myslím, že je to daleko praktičtější a trvanlivější. Dávali mi najevo, co si o mě myslí... no, zkrátka, nakonec jsem ho objednala na netu a po neděli snad bude tu...
Ale zažijou se tam i úsměvné scénky: starší paní v lékárně se nemohla rozhodnout, jestli si koupit všemohoucí preparát za 800 bez dárku nebo za 700 s dárkem.. fronta už byla až ke dveřím... a lékárnice ji to chtěla usnadnit a říká: máme ještě tenhle preparát za 750, ale reklama na něj bude až příští týden!!

Ze začátku mého užívání mms se najednou jakoby zvedla mlha, zmizela moje dlouholetá zoufalá únava a já najednou stihla tolik věcí, všechno mě snad i začalo bavit. Asi to nechápete, ale pro mě to bylo jako jiný život (aneb jak by asi můj život probíhal, nebýt toho všeho, co mi ho krade). I kdyby to neudělalo nic jiného, tohle byl v mém případě skoro zázrak. No, nevydrželo to, postupně se na mě začaly zase valit všelijaké nepříjemnosti, aby mi to pokazily, ale i tak jsem naživu víc, než dřív.

Doufám, že budete moci tu sůl na Blešák dát, koupila bych si tam zároveň i lahvinku mms, na koupele a tak vůbec..
Ještě bych vás chtěla poprosit, napište, kdybyste někdo věděl, kde koupit (platný odkaz) solící směs Mary (NaCl s KCl). Už se tady o tom psalo, Solné mlýny ji v nabídce jakoby mají, loni byla k mání běžně i v místním supermarketu, já jsem ji kupovala v jednom netovém obchodě, ale teď se po ní úplně slehla zem.

Promiňte že tolik mluvím, snad to nebude off-topic, základ toho všeho byl mms :) chtěla jsem se jen trošku představit a říct DÍKY.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 4Palo

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Řekl bych, že by bylo fajn větší množství Epsomské soli na Blešáku, co vy na to?
Tak své položky na Blešáku ruším, v případě MMS byla pouze jedna objednávka a co se týče kompletu pro vyzkoušení, ten byl kratší dobu, a byly zatím objednávky dvě. Přitom na e-mailech je objednávek nesrovnatelně. Snažím se věci vyřizovat nejrychleji, co to jde, občas se zadaří, že objednavatel má od objednání věc doma za dva dny... U Blešáku je to časově všechno zdlouhavé, navíc Rival je zřejmě tak vytížený, že objednávky vyřizuje snad jen jednou týdně, nebo se k tomu dostane až za týden...

Kdyžtak bych poprosil Rivala o vyjádření, jak to většinou bývá...

Epsomskou sůl mám k dispozici, stačí mi napsat, můžu samozřejmě poslat.
Celý seznam toho, co mám k dispozici, naleznete zde:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Oldřich Takeo
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 24 kvě 2010 17:37

MMS a bolest ledvin a jater

Příspěvek od Oldřich Takeo »

Zdravím,
jedu si mmsko už necelý 2měsíce, v podstatě menší dávkování - tj. ráno a večer do deseti kapek, nezaznamenal jsem žádné problémy, ba naopak můžu říci, že jsem vyléčenej alergik a už bezmála 3 týdny mi fungujou obě nosní dírky jak maj...což je úžasný, pokud někdo zná, co je celoroční rýma. Před 14dny jsem vysadil kapičky a dělal jsem si jen roztok (10/10 - byl jsem na přednášce p.Humbla a jelikož vývoj jde dopředu tak hlásal, že nejlepší je 50procentí kyselina citronová... mms se poté míchá 1:1 a čeká se pak jen 20vteřin) na čištění zubů a uzdravení dásní. Výsledek opět skvělej, já jako kuřák mám spoustu plaku a neřádu co se mi chytá na zubech... po 14dnech 80procent skloviny je jako nové a o dásních nemluvě. TO je vše samozřejmě k nadšení, jen mi kazí radost občasné tlaky(minibolest,kterou pozoruju už necelý týden,mms už jsem vysadil) na bedrech - oblast ledvin a jater... chvíli je, pak odezní... zkouším najít bližší info a vysvětlení, za odpovědi děkuji.
přeju krásnej den


___________________________________________
není lhostejné, kde právě těd jsme :)


HajHou
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 20 pro 2009 14:40
Dostal: 1 poděkování

Odkaz

Příspěvek od HajHou »

Jak psal zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 9e389d8ef7 poota:
"Trvalá bolest v ledvinách nebo játrech - nejspíš nestíhají odklízet "mrtvoly" z bojiště - snížit dávky nebo zařadit přestávku s vitamínem C, asi to chtělo napřed vyčistit ledviny a játra."
Takže možná jsou ještě tyto orgány vyčerpané z předchozího úklidu...


Oldřich Takeo
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 24 kvě 2010 17:37

Re: Odkaz

Příspěvek od Oldřich Takeo »

Děkuji za odpověd, doufal jsem, že by to mohlo být takhle. Jak si dovnitř nevidím, tak mě to trošku hlodalo, ale momentálně je zas aktuální pocit bezpečí(a hlavně víra v mms:) Je ale zvláštní, že tyhle příznaky nastaly až v době kdy jsem si kloktal a čistil tim zuby..... že by se takhle dokázala dostat do těla větší dávka, než při klasickým kapičkování a polykání?


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Odkaz

Příspěvek od milda »

Kloktání a čistění zubů je dobrá praktika, ale revoluci v těle by neměla způsobit. :D
Při očistě je určitě dobré hodně pít vodu a málo jíst. Osmotická voda dost pomáhá ledvinám (kromě jíného). Vynechat nějaké jídlo taky dost pomůže k úlevě tělních filtrů. Ze svých zkušeností bych jako účinnější viděl klystýr pomocí MMS. Je to velmi dobrá metoda. Je třeba začínat od jedné kapky, jako vždycky. Já třeba dělám klystýr s 10 kapkami, ale je to o tom, jak máme kdo zaneřáděný střeva odpadem a proto raději pomalu! :D


Oldřich Takeo
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 24 kvě 2010 17:37

Re: Odkaz

Příspěvek od Oldřich Takeo »

:arrow: kloktáním to asi opravdu nebylo :) s největší pravděpodobností nestíhalo tělo odklízet mrtvolky patogenů. Dal jsem si kůru dva dny céčkem (voda s citronem) a jedl jsem trochu méně-díky ... pomohlo to, bolest již necítím. K tomu klystýru...snad na něj někdy dojde, věřím, že je účinnej a osvobozující :) Btw. mě napadlo, že bolest taky způsobil jeden mejdan, kterýho jsem se zůčastnil a vypil jsem tam přehršle redbull+vodka, takže radši už jen plnotučnou a zdravou 12ku:) Ještě by mě zajímalo zbarvení jazyku, občas mi přijde potaženej nahnědlou vrstvou a zase tápu jestli to není cigaretama, bo to má spojitost s ledvinama nebo játrama. Každopádně pravda je, že cigareta po mmsku už tak dobrá nenji.

_______________________________
není lhostejné, kde právě těd jsme +


haska
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 04 črc 2007 20:59

MMS a zapálená sliznica tenkého čreva

Příspěvek od haska »

Chcela by som sa popýtať, či pomôže MMS aj pri zápale sliznice tenkého čreva /potvrdená celiakia/, napriek dvojročnej diete bez lepku sa stav nezlepšil, sliznica je stále zapálená, napriek tomu že na žiadne jedlo nereagujem ano bolesťou, ani nevoľnosťou.


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS a zapálená sliznica tenkého čreva

Příspěvek od jvj56 »

Já myslím, že určitě. Nejlépe nejdřív vyprázdnit střeva a potom aplikovat MMS (nejlépe taky do střev). No u dětí s klystyrem nemám zkušenosti.

Při dávkování do střev vem v potaz nejen hmotnost ale i vyšší účinek.
At se so povede :good:


ah
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 15 dub 2010 16:33

rada

Příspěvek od ah »

ake je maximum mms denne moze sa napr. 8 kvapiek kazde 2hod?


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: rada

Příspěvek od jvj56 »

Když to sneseš není problém. Já jsem v pohodě snesl při druhé kůře 60 kapek MMS denně.
Pozoruj své tělo a to ti řekne. :D


ah
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 15 dub 2010 16:33

rada

Příspěvek od ah »

neviete mi niekto povedat co je pisane v mms knihe o borelioze


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: rada

Příspěvek od Palo »

ah píše:ake je maximum mms denne moze sa napr. 8 kvapiek kazde 2hod?
Maximální dávku denně poznáš ;) Buď na to nebudeš mít vůbec chuť, nebo to do sebe nedostaneš ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“