Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

problémy a pod...

Příspěvek od laik »

Hoooj ty seš ale rychlej....

Tebe asi ještě potrvá přesvědčit že většina problémů pochází z mozku že? :D

co to je za výraz šanka?...to slyším prvně ,ani google mě to nenašel :D

Problémy já nemám ,tedy alespon ne fyzického rázu ,proto vím o čem mluvím když píšu o tom že většina problému je v mozku

Kysaným zelí neřeším problémy ale snažím se předcházet problémům fyzického těla....

ale toto je vlákno o očistě těla tak zpátky k věci....
já jen chtěl naznačit isabel ,aby to s tím léčením moc nepřeháněla....všecho z mírou....
a řešit problém komplexně....od příčiny....
:bye:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: problémy a pod...

Příspěvek od Palo »

laik píše:co to je za výraz šanka?

Problémy já nemám ,tedy alespon ne fyzického rázu ,proto vím o čem mluvím když píšu o tom že většina problému je v mozku

Kysaným zelí neřeším problémy ale snažím se předcházet problémům fyzického těla....
Šanka - jogínský průplach střev slanou vodou, ten název se tu na fóru zavedl, origo název je šílenej ;) A psal jsi mi, že to zkoušíš ;)

Kysaný zelí nepotřebuješ, když nemáš problémy fyzického těla... A ikdybys měl, tak je to přece od psychicky, ne? Teda takto se mě snažíš stále přesvědčovat ;)

Neprotiřečíš si někdy? ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: melta?

Příspěvek od Denny »

isabel píše: byl to olej z prvního lisu,extra panennský,pul litra za 170kč..!!myslím že ten kvalitní byl.
pěkně mně to vážně štve..mám poslední šanci 10.června..ale nevím jestli k tomu ještě dostanu odvahu.. :cry:
Ahoj, když už ses do toho pustila bez přípravy (jako já), tak věz, že nejsi sama, kdo měl pocit, že na poprvé z něj nic nevyšlo. Pokud jsi udělala vše přesně podle návodu, tak se zcela jistě uvolnily tzv. blátivé zátky, které mohou být žlutobílé, hnědé až černé. Někdy to mohou být pouze krystalky cholesterolu, které nevytvořily kameny, vypadá to jako hnědé vláknité smetí. V každém případě to plave na hladině v míse. Odstranit tyto krystalky je stejně důležité, jako odstranit kameny!

Nyní si odpočiň a za 14 dní /ze začátku je to vhodné, to se již stačí kameny uvolnit/ se do toho dej znova, tak abys 26.5. provedla kůru samotnou (olej s grepem). Je to datum - 2 dny před černým měsícem, kdy je nejvhodnější tuto kůru provést! (vyzkoušeno a potvrzeno jak na sobě, tak dalšími samoléčiteli).

Nezapoměň že se tyto kůry musí opakovat tak dlouho, dokud z tebe něco vychází!!! Já mám dnes již osmou za sebou a stále ještě musím pokračovat.
Píšeš o tom, že je to fuj, ale pro své zdraví musíš něco překonat a vydržet. Jinak z tebe Drci udělají "mrzáka" :evil:

Těch 14 dní můžeš využít na "opravu jater" buď: 100g semínek ostropestřce mariánského + 70g oleje z ostrop. marian. vše rozmixovat na kašičku a užívat 1klž 3xdenně - až do doby, kdy k tomu začneš cítit odpor - čili ji tělo již nechce.

A nebo samotný ostropestřec mariánský, semínka v objemu až 1 polévkové lžíce, 3x denně cca 20 minut před jídlem. Je nutné je velice důkladně v puse rozžvýkat a až ztratí jakoukoliv chuť, tak ten zbytek spolknout. Trvá to poměrně dlouho a semínka jsou dost tvrdá, pokud ti to z nějakého důvodu nepůjde rozkousat, tak rozbít třeba v hmoždíři a potom stejně žvýkat do vymizení chuti a spolknout. V žádném případě si semínko nedrť do zásoby, po rozdrcení se totiž prakticky okamžitě zkazí a pak je dost toxické.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

Ahoj Denny moc ti děkuji že si mi napsal..jsi můj Samaritánec ohledně jaterní očisty.
...něco jako smetí-přišlo mi to jako pár stebel slámy jsem tam našla ale nic víc..jinak to datum myslíš 10.června jak jsem už psala a ne 26.5..asi si se ne :P chtíc spletl že? Denny díky za vše!

jinak nevš prosímtě jak je to s tou meltou??kam vylučuje žluč?ze žlučniku ven,nebo z jater do žlučníku???

isabel
Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

isabel píše:Ahoj Denny moc ti děkuji že si mi napsal..jsi můj Samaritánec ohledně jaterní očisty.
...něco jako smetí-přišlo mi to jako pár stebel slámy jsem tam našla ale nic víc..jinak to datum myslíš 10.června jak jsem už psala a ne 26.5..asi si se ne :P chtíc spletl že? Denny díky za vše!

jinak nevš prosímtě jak je to s tou meltou??kam vylučuje žluč?ze žlučniku ven,nebo z jater do žlučníku???
Za tím, co jsem napsal si stojím, datum je také v pořádku, nebuď líná a podívej se do kalendáře. Přestaň stále plakat a rozhodni se už konečně pro něco. To pak dělej poctivě a výsledky se dostaví. Potom se s námi o ně můžeš podělit.
Na meltu se vykašli, buď dělej jedno a nebo druhé a nepleť vše dohromady . :!:

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

Denny píše: Za tím, co jsem napsal si stojím, datum je také v pořádku, nebuď líná a podívej se do kalendáře. Přestaň stále plakat a rozhodni se už konečně pro něco. To pak dělej poctivě a výsledky se dostaví. Potom se s námi o ně můžeš podělit.
no ja právě vím a dívala jsem se už davno do kalendáře že černý měsíc vychází na 12.června..tak nějak nechápu co si tím chtěl napsat..
cituji tě:"se do toho dej znova, tak abys 26.5. provedla kůru samotnou (olej s grepem). Je to datum - 2 dny před černým měsícem"
vždyt 26.5. bylo včera!a 2 dny před černým měsícem vychází na 10června :!: :!: :!:

a s tou meltou to bylo myšleno tak,že kdyby zvyšovala žluč ve žlučníku tak si myslím, že by to bylo pro tu jaterní očistu ještě lepší,byl by tam větší tlak a vyloučilo by se tím třeba ještě více kamenů.

isabel
Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

Denny píše: Za tím, co jsem napsal si stojím, datum je také v pořádku, nebuď líná a podívej se do kalendáře. Přestaň stále plakat a rozhodni se už konečně pro něco. To pak dělej poctivě a výsledky se dostaví. Potom se s námi o ně můžeš podělit.
Ano datum je v pořádku, ale na úplněk. Asi se mi zatmělo před očima, promiň. Černý měsíc bude 12.6. tzn. že 9.6. budeš "hladovět" a 10.6. provedeš očistu.
Jinak vše ostatní platí v původním znění.
Hezký den

isabel
Zasloužilý člen

..

Příspěvek od isabel »

ahoj Denny díky,,už jsem si myslela že jsem blázen :D jinak vím v čem jsem asi udělala chybu..v tom tvém popisu je že od 14hodin nejíst ale ani nepít..a u pana Zajíčka je to popsané tak, že se mám zavodnovat jako" velbloud v oaze "až do 18hodin .. :shock:

isabel
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Palo »

Zajíček to má podle mě správně a řekl bych, že to není ono, co u Tebe selhalo... Jedna neúspěšná jaterka ještě neznamená, že to nepůjde nikdy ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

díky za podporu..jinak taky si myslím že podle Zajíčka je to lepší..protože já ja nepila už od 14hod.. tak jsem ani neměla co ven vypouštět..kromě tech 600ml vody se solí..

isabel
lena

ocisty

Příspěvek od lena »

chce to se nedat a pomalu jit dale,

ja ted piju denne caj z kotvicniku a mam pocit, ze to ty kameny ze zlucniku take pomalu odstranuje

mozna, ze by to byla dobra vec,

ale musi si to kazdy sam vyzkouset.

isabel
Zasloužilý člen

...

Příspěvek od isabel »

ještě mně napadlo že se mi to nepodařilo jak mělo proto,že jsem měla dělat očistu v 17.hod. a 19.hod. a né se řídit letním časem!Škoda, že se na to někde více neupozornilo.Mně to napadlo hnedka,ale když se to všem dařilo i tak,tak jsem se nechtěla blbě ptát.Budu se pro příště řídit přírodou :oops:

isabel
lena

letni cas

Příspěvek od lena »

to souhlasi, ja jsem to posledne take delala dle casu prirodniho, jist jsem prestala v 15 hodin, namisto v 18 hodin jsem zacala v 19 hodin pit tu sul a dalsi v 21 hodin, v 23 hodin grepova stava, olivovy olej. rano jsem zacala az od 7 hodiny, takze to dokonce vyhovuje lepe, nebot jsem mohla jist a pit az do 15 hodin, coz je lepsi.

i kdyz si myslim, ze to nema moc veliky vliv, ale u tebe to bude trochu dele trvat, asi mas ty zlucovody extremne zanesene, ale staci se ridit dle pokynu palo, denny a spol. a uvidis, ze se k tomu dostanes a pujdou z tebe kameny take bez potizi.

preji hodne zdaru

isabel
Zasloužilý člen

Re: letni cas

Příspěvek od isabel »

jé vidíš já to popletla..jsem to napsala špatně ty časy... :oops: :shock: :D :D :laugh: já jsem to posunula blbec ještě na dřiv

isabel
Denny
Zasloužilý člen

Příspěvek od Denny »

Palo píše:Zajíček to má podle mě správně a řekl bych, že to není ono, co u Tebe selhalo... Jedna neúspěšná jaterka ještě neznamená, že to nepůjde nikdy ;)
Původně jsem to propagoval také, ale nevím, kolikrát jste to vy a Jarda vyzkoušeli na sobě. Já tedy hned 2x, jednou jsem po čtrnácté hodině ještě i jedl. Pokaždé mi pak bylo po vypití oleje hodně a dlouho špatně a proto již to pití nedoporučuji - a nejsem sám. Důležité je řádné zavodnění (min. 3l tekutin) do 14! Ráno pak již je to o něčem jiném. Ten návod na první straně také dle vlastních zkušeností (zatím 8x) průběžně opravuji.
Ale fakt je ten, že každý jsme jiní .

Nyní také vřele doporučuji ten Hepatil, opravdu při očistě hodně pomáhá!!!

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“