Palo píše:Jsem rád, že můžu pomoct a těší mě, že si mé pomoci lidé váží
Zdravím všechny..
Píšu prvně, ale čtu už pár týdnů. Mám tady pocit konstruktivní, přátelské atmosféry, a ta není na každém rohu... Díky, hlavně dlouhodobým členům, organizátorům, badatelům
. Bez zdejšího fóra bych se nejspíš nikdy neopovážila nějaké mms vzít. I když po některých zde popsaných zkušenostech jsem první kapku polykala, jako by to byl snad nějaký druh dynamitu
ale nic nezvládnutelného se nestalo. Šla jsem na to velmi, velmi opatrně, z mnoha důvodů. Všechno, co jste tu napsali, mi dost pomohlo, protože jám mám vždycky potíže uvěřit něčemu fantastickému, ze zámoří... ale tady testovali, hledali a psali skuteční lidé, s kterými bych se mohla i osobně setkat a mluvit, nebyly to takové ty „miliony spokojených uživatelů po celém světě“.
Taky jsem si během užívání zapisovala co a jak, ale teď mám pocit, že bych se měla hlavně zabývat čištěním, než udělám nějaký další krok. Nejdřív střeva, pak jaterně-kamínkovou očistu... a pak se uvidí. Pátrala jsem po internetu, ale Epsomská sůl je nad zlato, když člověk není znalý chemie a neodveze si něčeho soudek rovnou z chemičky.. V lékárně nemám už sílu něco takového požadovat, těch pohledů a odkazování do patřičných mezí, co si to dovoluju, vymejšlet si takový blbosti, a to jsem nechtěla ani nic zvláštního... člověka to nakonec tak nějak opotřebí. Stejně by mi to asi v žádné neprodali. Naposledy jsem pěkných pár lékáren (nejen v našem městě) obíhala a žádala irigátor s nádobkou, ne se sáčkem, protože si myslím, že je to daleko praktičtější a trvanlivější. Dávali mi najevo, co si o mě myslí... no, zkrátka, nakonec jsem ho objednala na netu a po neděli snad bude tu...
Ale zažijou se tam i úsměvné scénky: starší paní v lékárně se nemohla rozhodnout, jestli si koupit všemohoucí preparát za 800 bez dárku nebo za 700 s dárkem.. fronta už byla až ke dveřím... a lékárnice ji to chtěla usnadnit a říká: máme ještě tenhle preparát za 750, ale reklama na něj bude až příští týden!!
Ze začátku mého užívání mms se najednou jakoby zvedla mlha, zmizela moje dlouholetá zoufalá únava a já najednou stihla tolik věcí, všechno mě snad i začalo bavit. Asi to nechápete, ale pro mě to bylo jako jiný život (aneb jak by asi můj život probíhal, nebýt toho všeho, co mi ho krade). I kdyby to neudělalo nic jiného, tohle byl v mém případě skoro zázrak. No, nevydrželo to, postupně se na mě začaly zase valit všelijaké nepříjemnosti, aby mi to pokazily, ale i tak jsem naživu víc, než dřív.
Doufám, že budete moci tu sůl na Blešák dát, koupila bych si tam zároveň i lahvinku mms, na koupele a tak vůbec..
Ještě bych vás chtěla poprosit, napište, kdybyste někdo věděl, kde koupit (platný odkaz) solící směs Mary (NaCl s KCl). Už se tady o tom psalo, Solné mlýny ji v nabídce jakoby mají, loni byla k mání běžně i v místním supermarketu, já jsem ji kupovala v jednom netovém obchodě, ale teď se po ní úplně slehla zem.
Promiňte že tolik mluvím, snad to nebude off-topic, základ toho všeho byl mms
chtěla jsem se jen trošku představit a říct DÍKY.