Chcem sa spytat ci sa moze uzivat mms pri cirhoze jater a po operacii zaludka. Aby som to upresnila:
Otec siel cez Velku noc do nemocnice so zachvatom bolesti a zistili mu zlcnikove kamene... Nechali si ho tam, potom zistili ze je to pankreatitida a nasadili mu dietu (pri ktorej nejedol myslim skoro nic) a tak dalej az to skoncilo tym, ze na CT mu zistili nalez na pankreasi, siel do inej nemocnice, kde ho operovali a pri operacii zistili ze sa jedna o rakovinu uz neviem presne coho s metastazami v pobrusnici, a cirhozu jater.
Uz asi desat rokov sa liecil na hepatitidu - bral kopec liekov...
Nador sa zrejme nedal pri operacii odstranit, tak mu len spravili nejaky presek zaludkom(poprerezavali a poodrezavali co sa dalo)... Potom relativne dlho nemohol jest a dostaval len infuzie, pretoze sa mu tvorilo prilis vela zlce (sonda), a okrem toho voda zo zaludka odtekala hadickou asi 4l denne (chore jatra). Ked konecne sondu vybrali a mohol zacat s jedlom (po takmer mesacnom hladovani a dokonca mu ani pit nemohol) tak som mu raz dala javorovy sirup so sodou ale nechcel velmi experimentovat, pretoze chcel najprv doliecit zaludok - stehy a tak... tak som ho nechala, ked trochu zosilnie.. ale prave som sa dozvedela, ze doktori to s nim vzdali a ziadna dalsia liecba uz zrejme nebude... dopuju ho oblbovakmi, aby nemal take silne bolesti... tak som znovu sadla za net a hladam dalsie moznosti a vcera som sa dostala na tuto linku s mms (citala som o tom prvy krat¨) ... dnes som si objednala knihu "Zásady pouzivania MMS aj kompletny balicek MMS ale pride mi to najskor v utorok a domov na slovensko pojdem az cez vikend... Tak sa chcem aspon opytat, ci v takomto stave moze uzivat mms (zrejme len po jednej dvoch kvapkach - lebo je naozaj velmi slaby a je len vyvar). Dakujem za akukolvek pripomienku...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)