Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

HCL- Užívání ústně-zkušenosti uživatelů

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
isabel
Zasloužilý člen

Re: Betain

Příspěvek od isabel »

no právě..a taky jse si to dala až po jidle což už asi taky moc nepomůže...zitra zkusím ty 3 tablety teda :D

isabel
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

užívání HCl

Příspěvek od kutil »

Ahojky vespolek--
Já neberu žádný prášky s HCl ale koupil sem si 35 % kyselinu v lékárně a naředil na 10 % (cca)
Ze začátku jsem si bral 10 kapek do 2 dcl vody, nastala okamžitá úleva a obnovení povlaku sliznice v jícnu do 3 dnů až sem kulil oči :roll: .
Ale pak nastalo ouha a opět pálení žáhy = přebytek HCl. Tak sem začal snižovat dávky a ono se to opět stabilizovalo.
Po 14 dnech beru jen homeopatickou dávku 3 kapek a to jen po obědě, večer už je to zase moc :shock:
Tak sem to omezil na jednu dávku 3 kp. těsně po obědě a zatím je to OK.
Můj názor je ten, že se tělo těmi dotacemi HCl stabilizovalo a už opět funguje jak má ;)
Nyní zkusím HCL úplně vysadit a budu si hlídat jen větší dávky jídla v poledne a uvidíme...
V každém případě díky gewovi za info o HCL a Palovi za propagaci ve fóru. Bez vás bych se asi do smrti trápil s přebytkem žaludečních šťav-grrrrrrrrrr
H.v.

isabel
Zasloužilý člen

Re: užívání HCl

Příspěvek od isabel »

TAK TO vidím tak,že si budu muset najít nějaký komprosmis..nějakou určitou dávku která by byla tak akorát :D

isabel
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Herxka z HCL?

Příspěvek od hanka »

Palo píše: No jednu herxku mám od začátku května.... Vykašlávám ještě teď... Ale teda teď to je jen vykašlávání... Ze začátku nechybělo moc, abych zalehl... Když mám takový nějaký pocity, tak dám MMS1 a mám jistotu, že nelehnu ;) No vypadá to, že to neunesla nějaká potvora na plicích ;)

S HCl klidně pokračuj, brzy bude klid ;) Ale moc se mi nezdá, že by se HCl dalo považovat za jedinečný "řešitel" všech problémů. Řekl bych, že je to jen "vyhazovač" toho špatného, čeho je nejvíc, takže pak by šlo o neustálé užívání, nebo nárazové preventivní...

....S HCl se podle mě nedá moc dosáhnout herxky a když tak jen krátkodobě - max. denní nebo tak nějak...
Zase máš pravdu :lol: . Ráno jsem se probudila jako velký marod, vypadalo to, že po snídani zalehnu. A zatím se mi doslova na počkáíní ulevilo a po dalších dávkách HCL k jídlu se už nic nedělo.
No, ale nevím, jestli je to tak dobře, něco by se dít mělo - přece to zlepšování :) !!!
Souhlasím s Tebou, HCL asi nebude všechno řešit, "něco" pořád ještě chybí, pořád to není ono.....

Tu herxku máš pěkně dlouho, zkoušel jsi mírnou inhalaci MMS-kem?
kutil píše:....Můj názor je ten, že se tělo těmi dotacemi HCl stabilizovalo a už opět funguje jak má ;)

To by bylo skvělé, kutile :) ! Uvažovala jsem, co teď bude dál ...jestli doživotní užívání HCL k jídlu - to mě ale nadšením moc nenaplňovalo.
Myslíš, že bys mohl změřit pH, jestli se upravilo i to? Já jsem s 10% HCL právě začala, a musím říct, že jsem neskutečně kyselá, v článku o HCL od Merlina (Gewa) se píše, že se pH upraví.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
isabel
Zasloužilý člen

Re: žáha....

Příspěvek od isabel »

laik píše:Zdravím
u mě platí jedno...
když se necpu masem ani uzeninama čí smaženým jídlem ,vůbec nepocituji žádný problémy....
toť moje léčení zažívacích problémů ....
:bye:
mně například pálí žáha i ze suchého rohlíku,čisté vody..a dokonce i když nic nejím..a na gastru pry problem žadný neviděli takže fakt jsem z toho uplně mimo co to teda mám ;)

isabel
kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

isabel píše:....mně například pálí žáha i ze suchého rohlíku,čisté vody..a dokonce i když nic nejím..a na gastru pry problem žadný neviděli takže fakt jsem z toho uplně mimo co to teda mám ;)
Tak přesně tyto stavy znám a proto sem přestal držet jakékoliv diety. To se zřejmě šprajcují nějaké ty kvasinky v těle co se brání nedostatku HCl. Mě se tyto stavy ztratily právě přidáním HCl ke stravě....
Ale problém bude v tom dávkování a jak rozlišit pálení žáhy z přebytku HCl nebo z působení breberek? Toť otázka?
V každém případě mi pomáhá jen lehce osmažená nastrouhaná brambora na pánvičce. Né do křupava, ale jen aby změkla.
Dá se jíst brambora i syrová, ale není to ono ;) Předsmažená je chutnější a u mě 100% zabírá a do 5 min je po pálení žáhy....
H.v.
PH si neměřím, nemám čím, zatím su spokojené se stavem kterého sem s mmskama a HCl dosáhl ;)

isabel
Zasloužilý člen

Příspěvek od isabel »

jsi moje krevní skupina..taky těžce odolávám dobrýmu jídlu! :lol: :laugh: :mrgreen: nedokážu si představit že byc jedla celý život syrovou stravu a jen zeleninu..a kafe zrovna ted taky řeším..po tom zácbvatu žlučníku si dělám ruzné náhražky-melta a tak ale není to ono..a dneska jsem si dala po delší době kafe a nic mi to neudělalo!

jinak jsem dneska pokračovala třetím dnem samovyšetření..a jak to dopadlo???ani po 3tabletách betainu HCL mi není špatně,ani mně nepálí žáha--takže moje dávka podle toho testu by měla být

3 tablety betainu HCL před každým jídlem..super co?

možná že díky tomu mi z té kavy nebylo blbě..že to ty travící enzymy hezky zpracovaly.

Jen pořád nemám vyřešený v jakém odstupu od betainu brát MMS aby se to "nemlátilo"

Betain by se mel brát 20minut před jidlem....aMMS půl hodiny po jidle..stačí to tak,co myslíte?? :lol:
:lol: :lol: :lol:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

tak fakt už nevím..žáha pálí dál jako čert i když beru HCL.. :cry:

isabel
kutil
Zasloužilý člen

Re: .

Příspěvek od kutil »

isabel píše:tak fakt už nevím..žáha pálí dál jako čert i když beru HCL.. :cry:
Holka zabrzdi se v rozletu a čti pořádně co kdo píše. Ne jen letem světem, ale zamysli se nad obsahem....
Co jsem psal o tom, že sem musel snížit dávku HCl :?: že mi to večer nesedlo a pálila mě žáha :!:
Já nevím jestli je to přebytkem HCL nebo reakci breberek-grrr Beru to jako zjištěný fakt a vracím se tam kde sem přestal. 3 kapky HCL byly moc, tak sem snížil napřed braní před každým jídlem, když to večer nesedlo tak před večeří a dnes sem to zkusil nevzít a dobrý...
Ale :!: dal sem si 10 kapkový mmsko a žáha jak blázen :roll: Z teho usuzuji že to není HCl kem ale breberkama co se brání mmsku. Je to laitská úvaha, ale jak jinak to nazvat :?:
Když sleduješ po čem ti je zle, tak musíš rozlišit zda jsi měla HCl nebo ne. Tělo je příliš složitá chemická továrna abysme jí rozuměli. Proto nejsem příznivcem radikálních řešení a braní hrstí prášků na cokoliv..........
Přeber si to jak chceš, ale zkus na den dva vysadit to HCl a sleduj co to udělá. Ta brambora zabírá na oba případy do 5 min.
Vydržať
H.

isabel
Zasloužilý člen

Re: .

Příspěvek od isabel »

kutil píše:
isabel píše:tak fakt už nevím..žáha pálí dál jako čert i když beru HCL.. :cry:
Holka zabrzdi se v rozletu a čti pořádně co kdo píše. Ne jen letem světem, ale zamysli se nad obsahem....
Co jsem psal o tom, že sem musel snížit dávku HCl :?: že mi to večer nesedlo a pálila mě žáha :!:
Já nevím jestli je to přebytkem HCL nebo reakci breberek-grrr Beru to jako zjištěný fakt a vracím se tam kde sem přestal. 3 kapky HCL byly moc, tak sem snížil napřed braní před každým jídlem, když to večer nesedlo tak před večeří a dnes sem to zkusil nevzít a dobrý...
Ale :!: dal sem si 10 kapkový mmsko a žáha jak blázen :roll: Z teho usuzuji že to není HCl kem ale breberkama co se brání mmsku. Je to laitská úvaha, ale jak jinak to nazvat :?:
Když sleduješ po čem ti je zle, tak musíš rozlišit zda jsi měla HCl nebo ne. Tělo je příliš složitá chemická továrna abysme jí rozuměli. Proto nejsem příznivcem radikálních řešení a braní hrstí prášků na cokoliv..........
Přeber si to jak chceš, ale zkus na den dva vysadit to HCl a sleduj co to udělá. Ta brambora zabírá na oba případy do 5 min.
Vydržať
H.

já si dala HCL jenom rano..vykoušela jsem si jej dát i odpoledne..dát si i MMS..vše ze stejným výsledkem..samozřejmnějsem to dělala s odstupem..jinak brambory znám,mám je vyzkoušený-nezabírá...na mně né. :?jediný co zabírá jsou prášky omeprazolum,jenže já je jíst nechci ale asi budu muset.Normlní člověk se nají a odbrkne si..ja se najím a cítím že bych si chtěla brknout a najednou šílená kyselot a žere mi to jícen.Necítm že by mi pracoval žaludek-jako že by trávil nebo něco..prostě tam to jídlo leží jak leklá ryba ..nesmím si ani lehnout na pravy bok a už vůbec se předklonit,protože mi ta kyselina začne téct do jicnu ještě víc.I když mně to dělá i ve stoje takže je to jedno.

A taky nechápu teda smysl toho samovyšetření které jsem dělala..když jsem si dala 3talety a nebylo mi z toho špatně a podle toho testu bych si měla dávat 3tablety po každem jidle a přitom mi to nedělá dobře

isabel
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: čistota HCl

Příspěvek od hanka »

Craft píše: Zatím jsem nic na téma fyziologické HCL nehledal ani nečetl, takže netuším. Pokud mi cestou něco padne do oka, dal bych vědět.

...* Asi ta klasická zředěná HCl pod 3,5% bude asi fakt lepší než betainHCl, který jsem kdysi taky zkoušel a nic takového jsem při něm nezažil.
Jsem ráda, že i na Tebe HCL tak působí, já dostala včera večer další herxku (druhou od 28.5., kdy jsem začala s 10% HCl - při jídle 15 kapek) a dneska pokračuje dál. Různé pobolívání se stěhuje z místa na místo, intenzita pocitů chřipky se taky mění. Po užití HCL se to vždycky změní - zlepší bezprostředně po podání, zhorší ale herku po několika hodinách. No, je to fakt zajímavé. S malými dávkami fyziologického HCl pod kůži by to mohlo být ještě zajímavější :) !
S Betainem nemohu porovnávat, nemám ho.

Já mám pH zatím ještě kyselé, ale je pravda, že to pravidelně nesleduju. Takže Ty už máš první výsledky, a vypadají slibně... že by místo zásadité směsi bylo lepší HCl?

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lena

HCL

Příspěvek od lena »

ja jsem vcera zacala s HCL a svete div se, jsem dnes vstala s uplne vybornym pocitem. Jiste vcera jsem citila dost veci,
ktere me obtezuji jiz nekolik let mozna cely zivot, jenom cim jsme starsi tim je to namahavejsi.

Dnes mam pocit hladu, ktery vlastne nikdy po ranu nemam, musim vetsinou jist az tak kolem 10-11 hodiny.

Neco ta kyselina dela, zaludek se hlasil hned a to dost s pocitem trochu jakoby paleni zahy, pote zase ruzne reakce dalsich organu, kde mam potize jiz dlouho, jako je tahnouci bolesti v noze, prsty u nohou, pata u nohou, podivny pocit u srdce, take jsem citila jemne pohyby u slinivky, jater, no nevim co jeste, ale zase se to behem noci urovnalo
a mam pocit, ze to bude mit take ucinek na vahu, coz jsem velmi rada, nebot stale na to koukat kolik toho snim, co snim,
aby vaha zase nestoupla je dost neradostne.

HCL je jednicka,

diky Palo, :!: :lol: ze jsi nas na to privedl. Existuje HCL vlastne dlouho, ale pokud nedostaneme spravnou informaci, pak neni mozne
ten spravny prostredek najit ci vyzkouset.

Jeste jsem zvedava jak to bude fungovat dohromady s MMS. Ale to az budu mit na to cas, asi o vikendu.

p.s.: co jeste chci dodat, melo by se s HCL zacit pomalu, nebot telo se s tim musi take vyrovnat, neco podobneho jako pri MMS, pomalu ale jiste, jinak je nas organizmus pretizeny.
schazi nam pote pozornost. Ja to sama pozoruji.

:P

lena

dalsi zkusenost s Betainem HCl

Příspěvek od lena »

Tak jsem provedla dalsi ocistu jater, sice by to mohlo lepe patrit do vlakna ruzne ocisty, ale jde me hlavne o Betain HCl. Provedla jsem dalsi ocistu a druhy den jsem si vzala trochu rozpusteneho Betainu HCl ve vode, jeste vlastne neubehla doba 2 hodiny, kdy se muze pit. Ja mela, ale velkou potrebu pit, asi tim vedrem a proto jsem si dala trochu vody s Betainem HCl. Zajimave je, ze pred tim me konecnik nepalil, ale po vziti jenom opravdu par kapek do vody, bylo paleni opravdu dost intenzivni. :P Drive jsem tento problem nemela, ani pri drivejsich ocistach. Tento pocit jsem zaznamenala jenom jednou a to pri ociste cislo 1. Mam pocit, ze v tele bylo neco radne blokovane a tech par kapek to vyresilo. Myslim si, ze ta palivost je pro streva velmi dulezita ci pozitivni, nebot to znici mhoho nezadoucich hostu jako jsou ruzne bakterie ci paraziti.

Nevim je to jenom muj vlastni nazor. Snad ma nekdo k tomu jinou informaci.

Jak uz to zde bylo ve zprave popsano, asi ti nezadouci hoste opravdu vyrobu ci volny kolobeh teto kyseliny blokuji a tim padem neni telo schopne se samo lecit ci se uzdravit, ackoli proto delame hodne, spravne se stravujeme ci bereme ruzne bylinkove preparaty a co ja vim co jeste.

Toto byl muj dalsi pozitivni zazitek s Betainem HCl. ;)

Proto pisu HCl je jednicka ! ! ! :!:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: dalsi zkusenost s Betainem HCl

Příspěvek od Palo »

lena píše:...rozpusteneho Betainu HCl ve vode... Proto pisu HCl je jednicka ! ! ! :!:
Můžu se zeptat, proč rozpouštíš Betain HCL ve vodě? ;) Není to zbytečné?

Betain HCL - jak zjišťuji, jak je opravdu velice dobrá věc. Bolest hlavy? dám si Betain HCL a do hodiny je klid ;) Pálení žáhy? dám si jeden nebo dva Betainy HCL a je klid. Je mi blbě při MMS? Betain HCL... ;)

Je o to velký zájem, velice dobré zkušenosti. Brzy budu objednávat další várku ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

Re: dalsi zkusenost s Betainem HCl

Příspěvek od lena »

Palo, no ja beru jenom trochu prasku, zatim jsem se neodvazila vzit vice, nebot to pusobi i v malem ci homeopatickem mnozstvi.

myslis, ze bych to mela vyzkouset v tobolkach? na to jsem se jeste nedostala a nejak se trochu bojim, aby to nebylo prilis
silne a me to v zaludku neudelalo diru. ale jak je videt tobe to slouzi dobre, asi to vyzkousim.

Jak pises, opravdu to zabira pri vsech nedostatcich ci potizich, bolest, nevolnost atd.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“