Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re:psychika

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Tak jsem se něco málo dozvěděl...
A ještě jedna důležitá věc - stále doplňovat hořčík! ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

..depka

Příspěvek od isabel »

nechápu to ale jakmile začalo být hezky padla na mně taková depka že celý den jenom ležím nebo spím a nedokážu ani vstát z postele..nevím jestli to nedělá to,že jsem si začala dávat vyššíé dávky MMs méně často.ode dneška to zase budu brát každou hodinu..potím se ,mám návaly a nejsem schopná ničeho..ach jo...nedokážu ten stav nijak ovlivnit..i když chci :cry:


isabel
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ..depka

Příspěvek od Palo »

Dal bych si v Tvém případě MMS pauzu. Zřejmě jsi přišla o nějakou breberu. Vylež to... Pak bych pokračoval jak předtím... No ale pokud to cítíš jinak, tak to udělej podle sebe... MMS nedělá špatné stavy jen tak z ničeho ;)
Je taky celkem možné, že se ti konečně dostalo MMS k játrům - jak jsi začala brát víc kapek...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lenkas
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28 kvě 2010 23:33

Re: paradentoza

Příspěvek od lenkas »

[quote="Si.Pavel"]
Já jsem měl paradentózu ve stádiu kde mi začali pomalu vypadávat zuby! Nicméně jsem zavčas se dostal k MMS o kt. jsem před tím nevěděl. Dneska můžu říct, že mám všechny zuby v puse a dásně jako nové!Jak na to? Ihned nasadit 10 kapek MMS + 50 kapet k.citronové a stačí minimálně 3x denně kloktat. Uvidíte že to zabere. Nepoužívám a nebudu už používat žádné zubní pasty je to k ničemu. Skutečně MMS funguje skvěle!! [/quote]

Dakujem za radu,ale som asi vynimka,kazdy den poctivo kloktam a stale mam take zdurene bolestive dasna pri zadnych zuboch.
p.s.prijmem kazdu dobru radu
dakujem
lenka


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: paradentoza

Příspěvek od jvj56 »

Lenko, musíš jet od začátku, tzn. vyčistit střeva, játra,ledviny,......
Pak nasadit MMS a uvidíš, to není hned, jest-li máš ložiska zánětů mnoho, holt to potvá , ale určitě to zvládneš
Honza, držím palce! :D


Si.Pavel
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: sob 03 říj 2009 12:21

Re: paradentoza

Příspěvek od Si.Pavel »

lenkas píše:Dakujem za radu,ale som asi vynimka,kazdy den poctivo kloktam a stale mam take zdurene bolestive dasna pri zadnych zuboch.
Je jasné, že když kloktáte teprve pár dní tak hned změnu nepocítíte. Je to třeba dělat aspoň měsíc. Minimálně začněte na 10 aktivovaných kapkých. Samozřejmě řeště i příčinu proč paradentóza vznikla. Tzn. jak už tady někteří psali. Veškeré nemoci vznikají z nemocného (zaneseného) střeva. Zkuste si pořídit pH papírky na měření moč a budee vědět v jakém stádiu máte střevo


lena

Re: paradentoza

Příspěvek od lena »

lenkas píše:Ahoj,
mam vleklu paradentozu, zacala som pouzivat MMS na cistenie zubov.presli dva tyzdne a ja necitim ziadny rozdiel.
Chcela by som vediet,ci ma niekdo s tym skusenosti,lebo mne sa zda,ze mam dasna viac zapalene ako pred pouzivanim MMS.
to souhlasi, ze se musi procistit take streva, zacnete s ocistama jater, je to pod vlaknem "ruzne druhy ocisty"

co se take pouziva a zabira je potirani dasni propolisem, nebo poradne kloktat nekolikrat denne,

je to ze zkusenosti jedne kolegyne, mela take paradentozu a mela strach, ze ji vypadaji vsechny zuby, zacala potirat dasne
pravidelene propolisem a za nekolik tydnu byly dasne zcela zahojene, propolis zabiji viry, ktere se usazuji pod zuby a take to jde pres tkan k mistum, kde vezi problem s paradentozou, vetsinou sedi problem ve strevach


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: paradentoza

Příspěvek od Slavek Krepelka »

lenkas píše: Dakujem za radu,ale som asi vynimka,kazdy den poctivo kloktam a stale mam take zdurene bolestive dasna pri zadnych zuboch.
p.s.prijmem kazdu dobru radu dakujem lenka
Nazdar Lenko,

Efekt MMS1 se velice zvýší smícháním s DMSO. Co také pomůže je, míchat MMS1 1:1 a to s jakoukoliv jinou organickou kyselinou než citronovou. Tady pan Humble při vší úctě poněkud ujel. Ta citronová se velmi agresivně váže a nechce pustit a je velice dráždivá. Kapka či dvě octa do 5 kapek MMS to nabudí stejně úspěšně, stejně tak pár kapek kdejakého džusu, i malinový sirup to dokáže.

DMSO je nejaktivnější při poměru 75-90 : 1. Takže na jednu kapku aktivovaného MMS1 by mělo připadnout tak 10 kapek DMSO.

Mám to vyzkoušeno osobně. Bohužel, pokud jsou záněty hluboko, tedy v čelisti, ani tohle se k nim nedostane. Co však také velice pomůže je poválet MMS1-DMSO po zubech a dásních tak 15 minut. Totéž se dá tak půl hodiny poté udělat s chloridem hořčíku (2.5% magnesium hexachloride ve vodě prodávaném jako magnesiový olej) a DMSO. DMSO se dostane ve obchodech pro ošetřování koní a jinné zvířeny. Mělo by být alespon 90%.

Chlorid hořečnatý velice uklidnuje a také desinfikuje. Navíc snad dofejme dodává i magnesium. Každopádně ten hořčík-DMSO velice utišuje případnou bolest, i když ji zpočátku může tak na 2-3 přizvednout, a to i u zaníceného zubu. Nejlepší primitivní metodou na kterou jsem přišel, je kousek vaty, nebo ještě lépe celulosové houbičky, či gázy, nasáklé směsí a lehce přitištěné na zaníceném zubu. Pak se to překryje kouskem alobalu a vytvaruje kolem vaty, aniž bychom ji ždímali . Při troše tréningu to lze držet v puse cca 1/2 - 3/4 hodiny, než to sliny vyplaví a dá se při tom něco dělat, aniž by to človek musel držet rukama.

Paradentozu to nemusí nezbytně dostat, záleží na individualitě a nejspíše celkovém zdravotním stavu, ale dá se alespon velmi dobře kontrolovat. Absolutně nejdůležitější čas pro aplikaci je po posledním denním jídle. Před jídlem to nemá cenu, protože si člověk s jídlem natáhne do pusinky kde co.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kloktat při paradentóze??

Příspěvek od Merlin »

No to snad ne! Roztok se musí "prožbluchovat" mezi zuby, a to poctivě nejméně 3 minuty jedna dávka (jedna dávka je množství, které člověk dostane do pusy k pohodlnému "žbluňkání"). Pak to můžete klidně spolknout. Udělejte si k tomu roztok z 5 kapek MMS aktivovaného octem nebo kys. citronovou a doplňte 1 dl vody.

Je vyzkoušené a osvědčené, a to i při zánětu okostice, že asi do dvou hodin zabere stejně silný roztok doplněný o čajovou lžičku DMSO. Postup je stejný, ale v tomto případě VYPLIVNOUT.

DMSO je výhradně jen pro vnější použití, a už i v ústech je nutná opatrnost! Tato látka dokáže dopravit COKOLI, čili i různé toxiny a nečistoty, hluboko do organizmu stejně spolehlivě jako podkožní vpich stříkačkou.

Kloktejte jen tehdy, když bolí v krku, jinak je to k ničemu. ;)

U některých lidí zabírá na paradentózu úplně převrácená metoda - člověk bere mega-dávky vit. C. Můj bratr to tak před lety zdárně udolal. Bral 10g vit. C denně asi 14 dnů.
tady je ale třeba se rozhodnout - buď MMS, anebo vit. C. Obojí najednou nelze.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

paradentoza

Příspěvek od jvj56 »

Paradentóza je zánětlivé onemocnění. Použitím vitamínu C aktivuješ tělo k reakci, zda to zvládne je otázkou ?
MMS aktivuje hojení zánětů, otázkou je, zda stačí pouze výplachy úst??? :D

Právě. Tady je důležité rozpoznat, jestli se jedná o projev systémové nedostatečnosti (vikláním zubů se projevuje i skorbut - permanentní nedostatek vitamínu C). Velká množství vitamínu C musí doplňovat zejména kuřáci a převážně masožraví jedinci, považující salát a zeleninu za něco, co je dobré leda pro králíky. Následky se nemusí projevit hned, kumulují se s věkem. Nedostatek je mimo to provázen ukládáním cholesterolu v cévách, kam jej tělo deponuje v zoufalé snaze zabránit praskání cév. To všechno lze zbrzdit a opravit velkými dávkami vit. C.
(Cholesterolová dieta je nesmysl, ví se to už od osmdesátých let, ovšem nikdo se nehodlá zbavit lukrativních příjmů za úplně zbytečné, a v mnoha případech prokazatelně škodlivé "léky", které údajně mají sloužit jako "prevence proti infarktům". Pravdou je, že i mladí lidé, kteří je pravidelně brali, byli infarktem postiženi častěji než ti, kteří se obešli bez nich při normální racionální stravě...)

Jiná situace je v případě napadení dásní bakteriemi, které pronikají do zubní výstelky. Dásně ustupují a zuby ztrácejí pevné usazení. Tady zcela jistě pomůže MMS, ale je to jen pomoc z nouze. Léčbu musí provázet změna stravovacích návyků, a musí se u nich zůstat.
Osobně si myslím, že permanentní likvidace všech bakterií v ústech není až tak na místě, a pokud už ji někdo provádí, měl by to dělat už pravidelně a "jednou provždy". Jinak hrozí zmnožení odolnějších bakterií, kterým MMS předtím uvolnil prostor. Potíže s dásněmi jsou v každém případě důsledek nedostatečné stravy, která neobsahuje látky potřebné k udržení jejich zdraví.


lenkas
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 28 kvě 2010 23:33

Re: paradentoza

Příspěvek od lenkas »

[quote="Si.Pavel"]
Já jsem měl paradentózu ve stádiu kde mi začali pomalu vypadávat zuby! Nicméně jsem zavčas se dostal k MMS o kt. jsem před tím nevěděl. Dneska můžu říct, že mám všechny zuby v puse a dásně jako nové!Jak na to? Ihned nasadit 10 kapek MMS + 50 kapet k.citronové a stačí minimálně 3x denně kloktat. Uvidíte že to zabere. Nepoužívám a nebudu už používat žádné zubní pasty je to k ničemu. Skutečně MMS funguje skvěle!![/quote]

Dobry den.
a ako dlho Vam trvalo ,pokial prislo zlepsenie?Pouzivate MMS stale na cistenie zubov?
dakujem
lenka


Si.Pavel
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: sob 03 říj 2009 12:21

Re: paradentoza

Příspěvek od Si.Pavel »

Určité zlepšení nastalo asi po 2 týdnech, ale každý den minimálně 3x za den jsem kloktal a večer čistil. MMS používám pořád a budu i nadále používat aby se mi tam znova "nenastěhovaly nějaké bakterie. Dle mého názoru, ale byste měla začít očistu střeva a pravidelně měřít pH moče


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: paradentoza

Příspěvek od jvj56 »

lenkas píše: Dobry den.
a ako dlho Vam trvalo ,pokial prislo zlepsenie?Pouzivate MMS stale na cistenie zubov?
dakujem
lenka
Čas není rozhodující. To je jako zanesenej filtr, jak dlouho ho budeš čistit? Podle zanesení!!!!
Filtr je tvoje tělo. :D


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Kaz

Příspěvek od Mo »

Ahojte ;) viem, že tu máte dôležitejšiu debatu, čo je proti tomu nejaký kaz, ale chcela som sa spýtať, s mms si čistím zuby už asi dva týždne, a nemala som žiadny problém, ďasná mám v poriadku, si myslím, akutát mám vraj zlú pigmentáciu zubov, tak mám každý druhý o niečo tmavší, žltší, no ale od pondelka si čistím zuby s DMSO a mms1, no a dnes ráno veľká bolesť zuba :? štvorky, a viditeľne zvonku, niečo čierne na nej, ako kaz, vlasne akoby medzi štvorkou a päťkou, chcela som sa spýtať, či máte skúsenosti s liečbou kazov, veľmi sa mi k zubárovi nechce, hlavne teraz veľmi nemám čas, len som si čistila zuby ráno s DMSO, a potom tak po pol hodine až hodine som raňajkovala - väčšinou ovocie, a tu som čítala, že to treba večer, v Humblovej knihe som sa dočítala, že stačí aj 2x týždenne, tak som myslela, že je jedno, či ráno alebo večer, tak by som prosila o nejakú radu, ak sa dá, na ten kaz, kedy mám tie zuby čistiť, ako dlho používať to DMSO, myslím len preventívne, problémy nemám okrem toho kazu, momentálneho, ďakujem pekne ;)


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Kaz

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mo píše:no ale od pondelka si čistím zuby s DMSO a mms1, no a dnes ráno veľká bolesť zuba
Nazdar,

DMSO je vynikající rozpouštědlo a je dobrá šance, že ti způsobí nějaké potíže. Pokud jsou zuby v pořádku, problém s tím není. Můžeš zkusit ten chlorid hořečnatý, snad pomůže i tobě, ale jisté to není.

Ahoj, Slavek.

P.S. Kolik cpeš do toho MMS kyseliny a jakou? Citronová je šíleně agresivní a zdaleka jí není potřeba tolik co uvádí Humble. Už to i sám přiznal. Ta přebytečná kyselina ti děsně dráždí dásně hlavně pak v kombinaci s DMSO.

Míchat maximálně 1:1. Je lepší použít třeba ocet, nebo ještě lépe kyselinu solnou = HCl. Zředit tak 1:20 s vodou a pak 1:1 s MMS1.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“