Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
*MMS-2*
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
Pokud mají bazénovou chemii, tak to budou mít třeba pod jiným názvem... Pokud máš problém číst na štítcích bazénové chemie - z čeho se to zkládá, pak pořid ze zmíněného odkazu. Pořád vidíš někde nějaké zbytečné problémy...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Třeba teď to máš v Brně a navíc akčně v Globusu: http://www.globus.cz/common/action_offe ... _brno.html (str. 27).aragonit píše:jo a kde jsi ty to vlastně koupil..?Běhal jsem po Brně jako blázen a nic!
Hornbachy a Bauhasy nefungují..ani osvedčené drogerky.:-(
Problém je v tom, že výrobce na webu neuvádí co jsou "další složky upravující užitné vlastnosti přípravku" - http://www.marimex.cz//admin/obrazky/fo ... 60_130.pdf - to by chtělo zjistit dotazem přímo na marimex.cz
Tak jsem Ti moc nepomohl, ale kdybys to potřeboval jen do bazénu, tak vlastně ano :-)
jo jo pod jiným názvem..to rozhodně riskovat nebudu..asi sáhnu po osvedčeném modrém šípu..jen mám strach že si toho koupím kilo, nějak mi to nesedne a pak to skoro celé budu vyhazovat do popelnice..:-(
jo, podobné sračky mají všude..ale já nechci lušit a dotazovat výrobce, mám z toho celkem obavu...HajHou píše: Třeba teď to máš v Brně a navíc akčně v Globusu: http://www.globus.cz/common/action_offe ... _brno.html (str. 27).
Problém je v tom, že výrobce na webu neuvádí co jsou "další složky upravující užitné vlastnosti přípravku" - http://www.marimex.cz//admin/obrazky/fo ... 60_130.pdf - to by chtělo zjistit dotazem přímo na marimex.cz
Tak jsem Ti moc nepomohl, ale kdybys to potřeboval jen do bazénu, tak vlastně ano :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No víš, mám tu taky nějakou nabídku a ta je přesně pro takové přemýšleče jako jsi Ty. V případě Brna se stačí se mnou domluvit na předání např. 60 g chlornanu vápenatého a 100 ks tobolek, tohle všechno u mě vyjde na 80 Kč a máš kompletek na testování a udělání si vlastního názoru.aragonit píše:jo, podobné sračky mají všude..ale já nechci lušit a dotazovat výrobce, mám z toho celkem obavu...
Jak Tě tak znám, tak jsi bába pohodlná a vykašleš se i na tuhle možnost a budeš pořád kňourat A když Ti to dovezu a Ty to vyzkoušíš, tak budeš zase kňourat, že je ten chlorovej odérek z žaludku opravdu hrozný a že to nemá smysl. V tom případě doporučuju přisypat práškové HCl, jedna ku jedné. Tím vytvoříš T-MMS2 a budeš první, kdo to vyzkouší a zjistí, že je to mnohem příjemnější a účinnější než obyčejné MMS2 bez HCl.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Taky z toho mám ten pocit o kňourání... Řešit tady: "asi sáhnu po osvedčeném modrém šípu..jen mám strach že si toho koupím kilo, nějak mi to nesedne a pak to skoro celé budu vyhazovat do popelnice" - kolik jsi nechal za celý život v lékárnách? Tak si holt dokoupíš ten bazén, no. Jinak ale nabídka od Pala je, řekl bych, kulantní...
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
chlornan...
Zdravím
Přebytky klidně odeberu.....já to sice nepapám ale koupem se v tom.... (no ,občas si při plavání loknu a i dcerka to chce furt pít ,tak asi proto sme pořád zdraví.. )
Přebytky klidně odeberu.....já to sice nepapám ale koupem se v tom.... (no ,občas si při plavání loknu a i dcerka to chce furt pít ,tak asi proto sme pořád zdraví.. )
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jo, tak to je slušná nabídka..hele na to abych si udělal názor mi stačí lžička toho modrého zázraku, kolik by stála lžička?:)Palo píše: V případě Brna se stačí se mnou domluvit na předání např. 60 g chlornanu vápenatého a 100 ks tobolek, tohle všechno u mě vyjde na 80 Kč a máš kompletek na testování a udělání si vlastního názoru.
V lékárnách jsem nenechal skoro nic páč na ty sračky neveřím..
Re: chlornan...
a jsi z Brrna..?laik píše:Zdravím
jinak mám taky trochu strach z toho že mi to zůstane v krku..jako když jsem kdysy bral antibiotika:-(Mám s tím potíž a někdy ani zapití nepomůže..proto jsme si vzal 5ks 0 a 5ks 1 abych zkusil co ještě snesu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: chlornan...
To jsou pořád problémy... Tak to zajím trochou jídla, ne? Třeba kouskem rohlíku
Budeš asi hodně zabreberkovanej Ty to budeš potřebovat jako sůl
Budeš asi hodně zabreberkovanej Ty to budeš potřebovat jako sůl
...
..ohledně toho rohlíku jsme si vzpomněl, jak se vlastně má jíst pří používání MMS2?
Na lačno asi ne?
Na lačno asi ne?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Vyzkoušej a uvidíš Já bych to bral hodinu před jídlem, kdy je v žaludku dost žaludečních šťáv, aby to MMS2 vůbec fungovalo.
Nebral bych ho při škytavce nebo pálení žáhy, protože by to nemělo smysl, účinek by nebyl žádný.
Nebral bych ho při škytavce nebo pálení žáhy, protože by to nemělo smysl, účinek by nebyl žádný.
aha, to je oproti MMS1 úplně opačný postup, rozhodně teda nechci být pokusný králík, když už to máš vyzkoušené ty a další..
Takže to po ránu do sebe hrknout a pak po jaké době zase člověk může jít aby to mělo dost času na zpracováíní té látky?
Takže to po ránu do sebe hrknout a pak po jaké době zase člověk může jít aby to mělo dost času na zpracováíní té látky?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Původní návody na MMS1 a MMS2 jsou vesměs stejné. Můj postup je odlišný od obou návodů z důvodu poznatků. Narážím na nesmyslné návody ze strany autora MMSx.
Zkus si pokaždé příspěvky po sobě přečíst, aby bylo jasné na co se ptáš - jít kam?
Zkus si pokaždé příspěvky po sobě přečíst, aby bylo jasné na co se ptáš - jít kam?