Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS a celoročná nádcha.

Příspěvek od chiq »

Netreba tak drsaticky, koloidné striebro si už vyskúšal? Ja by som začal naprv s ním - 3 x denne jeden hlt čo najdlhšie podržať v ústach. A ak máš možnosť vlastnej výroby, tak čo najvyššiu koncentráciu.


lena

Re: MMS a celoročná nádcha.

Příspěvek od lena »

jaka koncetrace je nejlepsi? ja jsem cetla 30,

nevim jak se to presne pise

diky


mishelle
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 08 črc 2010 22:04

MMS a ekzém

Příspěvek od mishelle »

Ahoj,

chcem začat užívat mms kvoli ekzému, kt. ma trápí od detsva. Teraz mám 22 rokov, prečítala som toho už vela, ale chcem počut názory ludí čo s tým majú skúsenosti. čo je najvhodnejšie proti ekzému? kúpele al. pitie? Myslíte, že v takom mladom veku, to človeku nemože zanechat nejaké negatívne následky? Ďakujem za odpovede.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: ekzém

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Michelle,

Podívej se do mých překladů tadyhle, třeba tě něco napadne. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=30

Pokud ne, skoro mi zmizela bradavice na ruco po 6ti dnech 2400 - 3000 mg chloridu draselného denně, zatím bez HCl. Tyhle mrchy nejsou o moc lehčí bez pálení než exémy. Mám ji od ani si nepamatuju. MMS by mohlo, ale ještě jsem se nikde nesetkal s tím, že by to exémy zvládlo. Někdo možná ví víc.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: ekzém

Příspěvek od muflon »

mishelle píše:Ahoj,

chcem začat užívat mms kvoli ekzému, kt. ma trápí od detsva. Teraz mám 22 rokov, prečítala som toho už vela, ale chcem počut názory ludí čo s tým majú skúsenosti. čo je najvhodnejšie proti ekzému? kúpele al. pitie? Myslíte, že v takom mladom veku, to človeku nemože zanechat nejaké negatívne následky? Ďakujem za odpovede.

Co se tyka MMS tak vyborne zkusenosti co se tyka kuze a ekzemu, jsou s koupelemi v mms1(aktivovanem v prislusnem pomeru v aktivatoru(vetsinou kys.citronova)(!!)-NAVOD NA KOUPELE POHLEDEJTE A PECLIVE SE JIM RIDTE at si spise neuskodite nespravnym davkovanim a pouzitim.
Jeste stoji za to precist vlakno o MMS2. Jinak MMS1 pomuze take cistit a proto lze opatrne zacit, ale zde bych nejake rychlejsi zlepseni neocekaval, pripadne na koupele(mms1):
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1659
ke zkusenostem s MMS2:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1592

A pak (mozna ta hlavni pomoc)-zde mas dostatek cteni na dlouhe zimni (letni) vecery (dny)... :lol:
(soustredit se spise na zde uvedeny odkaz kde muzete dostat i osobni pomoc) :

http://www.zdravi-az.cz/Forum/search.ph ... mit=Hledat

PS: musis(pokud chces) ale cist vice nez jen prvni podvlakno....(NETYKA SE TO JEN ATOP.EKZEMU- v tom a take v jinych vlaknech na zdravi-az.cz jsou prispevky lidi kteri se ptaji i na jine druhy ekzemu...)

PODSTATA:
Host píše:
Jardo, pokud je ekzém problémem nečisté krve, která je zanesena toxiny, měl bych primárně čistit játra a ledviny ? Střevo se má předpokládám vyčistit na prvním místě hlavně proto, aby se ten bordel z jater v něm nezadrhl a spolehlivě vyloučil ?
Lze to čistění krve nejdřív zahájit pomocí ostropestřece (preferovat semena, olej nebo tablety?) případně čaji (nimba apod.) anebo je stěžejní očista popsaná na stránkách a měl bych se rovnou pustit do ní ? Po přechodu na jídelníček dle stránek, se mi většina ekzémů téměř ztratila, ale jedno ložisko pořád zlobí, tak špekuluju co ještě není v pořádku...

pan Jarda odpoved:
Primárně čistit střeva a sekundárně játra a ledviny, střeva mají vždy hlavní slovo. Můžete použít ostropestřec mariánský v semínkách, nebo jako kaši v oleji z téže rostliny, oboje jsem zde již popisoval, tak pohledejte. Podle mého názoru je nevhodnější a nejrychlejší mechanické čištění, tedy výplachy střev a jaterní kůra s olejem. Čaje také lze používat, ale základ je v očistách. Vyčistit celé tělo nějakou dobu trvá, nemůžete chtít toxiny střádané řadu let odstranit za pár týdnů.


roughboy
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: stř 02 čer 2010 22:22

Re: ekzém

Příspěvek od roughboy »

pan Jarda odpoved:
Primárně čistit střeva a sekundárně játra a ledviny, střeva mají vždy hlavní slovo. Můžete použít ostropestřec mariánský v semínkách, nebo jako kaši v oleji z téže rostliny, oboje jsem zde již popisoval, tak pohledejte. Podle mého názoru je nevhodnější a nejrychlejší mechanické čištění, tedy výplachy střev a jaterní kůra s olejem. Čaje také lze používat, ale základ je v očistách. Vyčistit celé tělo nějakou dobu trvá, nemůžete chtít toxiny střádané řadu let odstranit za pár týdnů.[/quote]

Vieš...riešit eksém povrchovo je metoda ktorá pomože len na chvilku.......aj forma krémov alebo zábalov.
načo budem posobit na miesta postihnuté zvonka, ked mi nefunguje mikrocirkulácia......celý problém je v tom ako si písal....črevá, játra a ledviny...
t.s. je atomová elektráren ludského organizmu a zdroj kde sa vstrebáva voda(samozrejme tých funkcií má daleko viacej. ja uvádzam len tie, ktoré podporujú liečbu eksému.). preto je najnutnejšie dokonale vyčistit t.s......
ale v jednom s tebou nesúhlasím. vyčistenie čriev od toxinov može trvat aj 14 dní. máme to vyskúšané na velkom množstve pacientov.
my nezačíname žiadnu liečbu bez vyčistenia t.s....až ked započne jeho očista začíname nasadzovat bylinné extrakty a procedúry. pri vyčistenom t.s. je vstrebatelnost prípravkov do organizmu ovela vyššia a ich účinok funguje ovela skorej.
R.


lena

Re: ekzém

Příspěvek od lena »

mishelle píše:Ahoj,

chcem začat užívat mms kvoli ekzému, kt. ma trápí od detsva. Teraz mám 22 rokov, prečítala som toho už vela, ale chcem počut názory ludí čo s tým majú skúsenosti. čo je najvhodnejšie proti ekzému? kúpele al. pitie? Myslíte, že v takom mladom veku, to človeku nemože zanechat nejaké negatívne následky? Ďakujem za odpovede.
vubec se nad tim nezamyslej a ber mms, je to vyborna pomoc na udrzeni zdravi.

delala bych koupele, ve vane 20 aktivovanych kapek a brala mms oralne, ale zacala bych pomalu, jedno jestli jsi mlada, bud rada, ze mas tuto moznost, nebot cim jsme starsi tim hure telo neco odbourava. muzes timto prostredkem se brzy vseho zbavit. v tvem veku je to vynikajici vec. takhle si uzijes zivota lepe. negativniho nemuze nic zustat ba prave naopak. zlepsis dokonce psychicke potize, pokud nejake mas. :D :D


Uživatelský avatar
Nso ci
Starší člen
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 15 črc 2010 19:06
Dal: 268 poděkování
Dostal: 36 poděkování

MMS a veľmi riedke vlasy

Příspěvek od Nso ci »

Srdečne po prvý raz zdravím fórum,

ani neviem, či správne zaraďujem moj príspevok, ak nie, snáď mi bude odpustené. Dnes som dostala balíček s MMS. Mám tiež spústu príznakov, ktoré mi už dlhšie našepkávajú, že s mojím telom nie je všetko o.k. Kým začnem, prečítam dôsledne knihu...Na jedno som ale veľmi zvedavá - či už niekto môže potvrdiť pozitívny účinok liečby pomocou MMS aj na vlasy. Dlhé roky lekári nezistili, čo je v mojom prípade príčinou ich postupného vypadávania až za hranicu únosnosti :oops: :( :cry: .Z tých príznakov a aj chorôb vymenujem napr.: silnú koxartrózu, kŕčové žily zatiaľ v kľudovom stave, prekonanú(?) a v minulosti chirurgicky riešenú sinusitídu, nespavosť, nechtovú plieseň, ktorá sa mojej lekárke vždy zdá vyliečená, pokiaľ sa neobjaví znovu :oops: , najnovšie asi pred rokom pľúcne chlamýdie, vykazujúce abnormálne hodnoty po využití 4 balení Sumamedu a kto vie, o čom ešte neviem :roll: . Tak ma napadlo, keďže sa MMS používa aj do kúpeľa (ešte nie som úplne v obraze), či tou nezistenou diagnózou nemôžu byť nejaké baktérie, resp. nevedome prenesená plieseň do vlasovej pokožky a teda či by mi nepomohlo MMS pri umývaní vlasov. Máte niekto skúsenosti, prosím? Apropo, ak MMS vraj páchne, čo potom, keď človek vylezie z kúpeľa do kt. pridal MMS? Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť.

K vlasům viz příspěvek níže.

Velmi doporučuji pravidelnou večerní koupel nohou!

Postup:
12 aktivovaných kapek do ploché nádoby, do které se akorát vejdou obě nohy tak, aby voda stála kousek nad kotníky. Voda by měla být tak teplá, jak jen snesete. Máčejte nohy vždy 20 minut, pak jen lehce osušit - nedrhnout ručníkem - a nechat uschnout. Garantuji Vám, že do týdně zmizí veškerá plíseň a odumře i ta pod nehty. Nehty pak (po odmočení to jde snadno) sestřihnout co nejkratší a vyškrabat z pod nich ztvrdlou kůži. Nemusíte všechno najednou, každý den kousek. Nehty pak dorostou a budou zdravé. Po týdnu každodenně, přejděte na koupel nohou dvakrát týdně.

Současně si připravujte koupel celého těla, stačí rovněž jen 12 kapek, a ponořte hned potom, jak vlezete do vany, i hlavu, a během 20 minut koupele to několikrát zopakujte, je dobré si pokaždé promnout pokožku hlavy. Tento postup spolehlivě zlikviduje veškeré plísně na povrchu těla. Před koupelí v MMS se osprchujte a použijte výhradně mýdlo! Žádné sprchové gely! Vřele doporučuji červené mýdlo Protex, mám s ním dlouholeté vynikající zkušenosti - nahradí každý deodorant! Nikdy nepoužívejte na zbytek těla stejný ručník, jako na nohy! Alespoň ne v době, kdy se budete zbavovat plísně.

Pach MMS velmi rychle vyprchá, je to jako byste šla z bazénu, tam to také nevoní. :D

Velmi důležitá je desinfekce obuvi!! Vytáhněte staré vložky z bot a vyhoďte je. Udělejte si aktivovaný roztok z 20 kapek do nějakého malého ručního spreje, např. od 30ml Septonexu, nemáte-li ho, kupte v lékárně a tu sračku z toho vylijte... Aktivované kapky doplňte do 30 ml vodou. V uzavřené nádobce vydrží tento roztok týden. Vystříkejte jím vevnitř (pozor, ne zvenčí, MMS odbarvuje!) boty, dvakrát po sobě, a nechte je hodinu v igelitovém sáčku. Pak pořádně vyschnout. Po týdnu zopakovat. Tuto proceduru nepřežije žádná plíseň, takže se nohy znovu nenakazí. Bota pak doslova voní novotou a stejně tak budou po týdnu vonět i Vaše ponožky... M.


Uživatelský avatar
Daria Lori
Starší člen
Příspěvky: 195
Registrován: úte 26 led 2010 15:17
Bydliště: Modena - Italie
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS na velmi ridke vlasy

Příspěvek od Daria Lori »

Ja pouzivam 5 zaktivovanych kapek dolitych trochou vody a trochou samponu, normalne to dvakrat nanest na vlasy jako sampon a dela to divy. Vlasy rostou, houstnou a dokonce znici detske vsi!!! :P


Uživatelský avatar
Nso ci
Starší člen
Příspěvky: 105
Registrován: čtv 15 črc 2010 19:06
Dal: 268 poděkování
Dostal: 36 poděkování

Účinok MMS na veľmi riedke vlasy

Příspěvek od Nso ci »

Tisíceré vďaky za odpovede anjelom bez krídiel...Neviem, ako inak poďakovať za rady a nové nádeje, neviete, čo pre mňa znamená prečítať si o možnosti zlikvidovať pleseň za tak krátky čas. Rovnako už pochovaná nádej týkajúca sa vlasov...Váš čas strávený písaním odpovedí a nezištným úmyslom pripomeniem nebesiam kým dnes zaspím, aby nezabudli, že anjelov nosí aj táto Zem...Škoda, že medzi smajlíkmi chýba kvet... :)


lena

koupel

Příspěvek od lena »

ano muzu take potvrdit, ze koupele jsou pro telo a plet, vlasy to nejlepsi, po kazde koupeli se citim skvele, jako omlazena

dokonce jsem cetla jeden prispevek jedne lekarky, ktera pacientce (tezka nemoc) doporucuje koupele i znovu pouzit, ktere uz pouzila,
staci prilit dostatek horke vody a znovu se v teto vode koupat. doporucila jenom pouhych 5 aktivovanych kapek a tuto
koupel pouzit 3x denne, aniz by pridala dalsi nove kapky. take ale u toho bylo 10 kapek DMSO, ktere ucinek zvysuji, to je
nam zde jiz dobre znamo.

pacientka popisuje velmi pozitivni ucinky jiz po nekolika dnech (je to z jineho fora, ktere navstevuji)

preji hodne zdaru ;)


kaccke
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 15 črc 2010 8:31

Hyperfunkce štítné žlázy a Crohnova nemoc

Příspěvek od kaccke »

Nema tady, prosim, nekdo zkusenosti s lecenim techto nemoci pomoci MMS? Dekuji Katka


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Hyperfunkce štítné žlázy a Crohnova nemoc

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Katko.

MMS by snad mohlo pomoc s Crohnovou chorobou hlavně s klystýry, ale se štítnou žlázou nejspíš ne. Podíval bych se spíš do vlákna http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Vybalancování tělesné chemie by to snad zvládlo. Hodně poštudovat, především originální materiály bude na místě.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
roughboy
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: stř 02 čer 2010 22:22

Re: Hyperfunkce štítné žlázy a Crohnova nemoc

Příspěvek od roughboy »

kaccke píše:Nema tady, prosim, nekdo zkusenosti s lecenim techto nemoci pomoci MMS? Dekuji Katka
Ahoj Katka.
na tú štítnu žlazu velmi dobre účinky zaznamenali z organickým jodom... je to dost drahé.

http://www.regeza.sk/obchod/fortuna-vita-p-323.html


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Hyperfunkce štítné žlázy a Crohnova nemoc

Příspěvek od Slavek Krepelka »

roughboy píše: Ahoj Katka.
na tú štítnu žlazu velmi dobre účinky zaznamenali z organickým jodom... je to dost drahé.

http://www.regeza.sk/obchod/fortuna-vita-p-323.html
Nazdar Katko,

Ach jo.

Než se dáš do nějakého kupování, ověř si, s čím si zahráváš. Štítná žláza a její přívěsky regulují činnost všech žláz s vnitřním vyměšováním a tím celý hormonální systém. Pokud tedy tato žláza nepracuje jak by měla, důvodů může být několik, z nichž je na prvním místě nedostatek jodu, což je případ 100% populace kromě přímořských oblastí světa, kde se cpou nejenom rybama, ale i chaluhama. Dlouhodobý klinický a statistický výzkum na téma nedostatek jódu provedl Dr. Abraham a dospěl k vyhodnocení, že Muž, by měl do sebe dostat průměrně cca 13 mg jódu denně, zatímco žena by do sebe měla dostat cca 17.

Důvodem je, že stejně jako štítná žláza a její přívěsky jsou na jódu velice závislé, je na něm u mužů také velmi závislá činnost prostaty a u žen zdraví prsů. Prsa jsou poněkud více náročná na jód a poněkud větší než prostata a proto zde je rozdíl mezi ženami a muži.

Jenže, na druhém místě stojí právě ta regulace dalších žláz a zatímco nadprodukce, což je tvůj případ, je jasným znakem snahy této žlázy vyrovnat činnost jiné, či jinných žláz, nejspíše nadledvinek a jejich produkci adrenalinu, ale může jít i o slinivku, či jiné a vše dohromady. V tom případě lze jódem štítné žláze momentálně pomoct, ale neřeší se tím problém s ostatními žlázami a hlavně problém, který tyto ostatní žlázy zatěžuje. V mnoha případech může extra jód ve skutečnosti celý problém zhoršit, i když to není časté.

Nedostatečná funkce je skoro vždy zapříčiněna nedostatkem jódu, stejně jako je tento nedostatek nejzávažnější příčínnou rakoviny prsů a prostaty. Nedostatečnost, také může být zapříčiněna kombinací nedostatku jódu a vyčerpání kapacity štítné žlázy a jejích přívěsků při chronickém, i když klinicky nepozorovaném vyčerpání, či onemocnění jiných žláz. Zde je doplnění jódu kritické, stejně jako je velice prospěšné zapátrat, což doktoři nikdy nedělají, po příčinách takových důsledků.

Takže, dodáváním jódu v obou případech, at' už nedostatečné, nebo přehnané činnosti štítné žlázy a/nebo jejích přívěsků, ve veliké většině na nějaký čas zalepí viditelný problém, někdy i napořád, ale zatraceně často se problém vrací. Toto je důvod, proč jsem Ti doporučil se podívat do HCl, protože HCl srovnává celkovou chemii rovnováhy kaselin a zásad v těle, čímž následovně srovnává činnost hormonální a látkové výměny v těle.

Pakli-že je tento problém odstraněn, a to je problémem, nebo se stane problémem každého z nás, díky mizerné dietě a stressu, málo pohybu atd., je pořád nasnadě doplňovat jód, kterého je v potravinách šílený nedostatek. Jenom pro zajímavost, denní konzumace 100 mg není normálně absolutně problém a je pro člověka bez přehnané aktivity štítné žlázy často předepsaná i ortodoxními doktory v Českých zemích na různé problémy i po dobu 3 měsíců. S přehnanou aktivitou bych však byl s takovou dávkou opatrný, nemusí to dobře dopadnout a může to vést k selhání štítné žlázy. Nicméně dávkování 20mg denně je považováno za bezpečné.

No, to řečeno, kdo si není vědom, že s dodáváním jódu je nezbytně nutné dodávat také selenium, je nejen pavěda, ale i mizerný obchodník. Selénium totiž napomáhá srovnat funkce těch druhých žláz, stejně jako napomáhá správnému využití dodávaného jódu.

To řečeno, kupovat velmi mastné organické, boinické a jiné ické doplňky jest pošetilostí a trikem prodejců jak vycucat z nevědomých lidí prachy za produkty, které sice udělají svou práci, ale nejsou potřeba. Jódový doplněk vymzšlený více než století zpátky a používaný s velice dobrým úspěchem je Lugolova směs. Tato směs obsahuje jednal ijodát draselný, a jednak volný jód ve vodě. Normy na koncentraci jsou po světě, různé v rozmezí 2% až 5% pro zdravotnické účely a nevím jaké pro řekněme akvaristické účely, můj je skoro 12%. Tento roztok se pak dává po kapce, či více, podle koncentrace a rozhodnutí do sklenice vody. Zaručuji Ti, že to příjde daleko laciněji než nejaké ické doplňky a udělá Ti to přinejmenším stejnou službu.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“