Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
neoaghata
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 16 kvě 2009 18:44

Re: Kocky a STRAVA,MMS,Aloe Vera,vit.C

Příspěvek od neoaghata »

muflon píše: Mate nekdo zkusenost s odcervovanim kocek??? Rozpustit tablety asi nejde...Ti nasi kocouru zadne tablety nechteji a plivou, tak pouzivame vse spise tekute- to jim stece do krku... :roll:
Já tu tabletu zašťourám kočkám do kostičky masový konzervy a oni to bez problému sní. Když to náhodou vyplivnou, tak jí omatlám v tý šťávě a strčim do jiný kostičky. Sní to vždycky a je to bez násilí, ale musíš pořídit konzervu s většíma kostkama, v kapsičkách jsou ty kostičky moc malzý.Ale takovou, co jim bude zároveň chutnat. Myslim, že nějakej Kitekat je na to dobrej.

Poraďte mi, jak byste dávkovali mms u mojeho psa (cca 32kg). Už jsem to tu psala zmateně do nového vlákna - za což se omlouvám, nějak jsem tohle vlákno přehlídla.
Pes má rakovinu, myslim, že je to od kůže, vždycky se mu zvrhne drápek a pokračuje to na prstík - ten se otevře, hnisá a krvácí. Následně mu veterinář uřízne prst a dá to na chvíli pokoj. Po roce nebo i půl roce se mu ale většinou zvrhne další drápek. Už má takto uříznuto 5 prstů a teď se mu to udělalo na dalším. Zkusim mms než ho odvedu zase na amputaci. V aktivovanym stavu to dobrovolně nevypije a násilím to s nim jde dost těžko, je totiž bojovnější než já. Četla jsem, že se tu, že se jim dá dávat neaktivovaná kapka do vody, to jsem zajásala, to by šlo, on dost pije, ale asi to nebude stačit. Pak tu někdo dával aktivovaný mms do housky, to by asi taky šlo, jestli se v tom to mms nevybije, tak bych řekla, že se žrádlem sežere všechno. Pak koupele, buď celý nebo mu strčit do aktivovanýho mms v lavoru aspoň tu postiženou nohu, ale tady se bojim, že to bude pálit, když je to otevřená, rána, která každou chvíli krvácí. Jestli máte někdo nápad, případně byste mi poradili dávkování, prosím o rady. Pes je na chalupě, dnes tam jedu s mmskem a vrhnu se na něj. Pak určitě poreferuju.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

To neoaghata

Příspěvek od poota »

Neaktivovaná kapka do vody je bez problémů, takže tu určitě.
Když to sní v housce nebo něčem podobném, tak taky není co řešit - prostě to do té housky třeba stříknout stříkačkou.
Psům většinou nevadí courat v mokru, dokonce některé podezírám ze spříznění s kachnami, takže mu tu nohu zkus postavit do misky s aktivovaným a rozředěným MMS. Možná nepochopí, proč by v tom měl stát. Kdyby to nešlo, tak zkus ten odličovací tampón (né ten podlouhlý "s křidélky" :lol: )
Prostě jednoduše ověř pokusem, co z toho je správně.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
peterde
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 úno 2010 7:45
Bydliště: SR

kozny problem u psa (alergia na slnko?)

Příspěvek od peterde »

u nasho psa bieleho svaiciarskeho ovciaka sa pravidelne pocas leta (slnecne dni) objavuje problem s podrazdenim koze na urcitych miestach tela (v okoli slabin, na slabinach, ...postupovalo to po oboch stranach trupu a zadnej casti stehien od konecnika nadol. Vzdy to zacina vylizovanim a vykusovanim slabin.rozdrazdena pokoska scervena, po kusani sa tvoria drobne chrasticky. postupne sa cervenanie a vypadavanie srsti rozsiruje samovolne po stranach bokov a brucha....takto to postupuje cele leto az do jesene.po skonceni horucav sa srst a koza vracaju do normalu.
v minulosti sme pouzivali veterinarny sampon, co pomohlo iba chvilkovo. ked sme sa minuly rok v jeseni dozvedeli o mms, hned se si ho zadovazili. Od tej doby, inu vodu ako s neaktivovanym mms nedostavaju. zapaly na piskoch prakticky zmizli vo velmi kratkej dobe. pes sa zdal byt v poriadku do zaciatku tohoto mesiaca . pisky su stale ciste ale problem na slabinach sa zacina znova. cize nas povodny predpoklad ze nejaky zapal na piskoch si kusanim prenasa na slabiny sa zda byt nepodlozeny.
rozmyslali sme nad aktivovanym mms v nejakom pomere a aplikovat priamo na kozu.... len ten pomer??? kolko kvapiek by malo byt dostatocne ucinnych? ako dlho nechat na kozi? splacnut alebo nechat vysusit?
za vsetky rady vopred velke dik


rudog
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: pát 04 pro 2009 21:51

včely

Příspěvek od rudog »

Dobrý deň,
nemá niekto skúsenosti,alebo neskúšal niekto použiť MMS pri včelách?
Ďakujem


neoaghata
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 16 kvě 2009 18:44

Re: To neoaghata

Příspěvek od neoaghata »

poota píše:Neaktivovaná kapka do vody je bez problémů, takže tu určitě.
Když to sní v housce nebo něčem podobném, tak taky není co řešit - prostě to do té housky třeba stříknout stříkačkou.
Zdravím - poota
Tak hlásim zprávy z bojiště. Psa léčim trojitou Klárou a zatim jsem se dostala na 7 kapek, 6krát denně. Akorát mi to už v samotnym rohlíku nesní,tak mu na něj dávám kus salámu nebo tlačenky.. myslíš, že se to mms na tý tlačence vybije než doputuje do žaludku?
Už to tak dělám asi 9 dní plus mu 4 krát denně máčim nohu v lavoru se sedmi aktivovanými kapkami mms, ale zatim žádný zlepšení, spíš je to furt horší. Jen jednou mi ty dvě dávky po sobě vyblil a jednou měl průjem, jinak na to ani nijak nereaguje. Tak nevim.

Za jak dlouho tak může být vidět zlepšení u nádoru?

-------------

1/ Potřebuje bezpodmínečně změnit "ubytování". Hned.
2/ Schází údaje jako rasa a věk.
3/ Co na to vet? Co diagnostikoval a co doporučuje?
4/ Jak žere (a hlavně co) a vyměšuje?


lena

Re: kozny problem u psa (alergia na slnko?)

Příspěvek od lena »

annade píše:u nasho psa bieleho svaiciarskeho ovciaka sa pravidelne pocas leta (slnecne dni) objavuje problem s podrazdenim koze na urcitych miestach tela (v okoli slabin, na slabinach, ...
u zavirat to neni jinsi, jako u lidi, snazila bych se mu davat do vody mms, a nedavat mu nic jineho pit, staci kdyz zacnes s 1 aktivovanou kapkou, uvidis jak se rychle jeho situace zlepsi. jinak se podivej do vlakna o zviratech, procetla bych si to pozorne a najdes urcite podobne zkusenosti jinych. ma urcite parazity, proto je nutne jeho telo vycistit. pro zvirata jsou take dobre preparaty.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 33&start=0

jsem take v jinem forum a zde pisou castou prave o psech, uz po jedne kapce je videt za par dnu velmi pekne zlepseni a pes dokonce beha a to pred tim nejak neslo.

a taky bych ho v tomto koupala, vyzkousela bych slabou lazen tak asi s 3 aktivovanyma kapkama, nebo alespon mu tyto mista namacet. ale dulezite je mu to davat take pit.

hodne zdaru ;)


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ekzém na slabinách

Příspěvek od Merlin »

Nejčastěji se jedná o napadení parazity - roztoči. Ačkoli se pes nepotí, dochází v horku k určitým změnám chemie v kůži. Zejména na méně ochlupených místech pak vzniká prostředí, které kožním parazitům vyhovuje.
Chováte drůbež?


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
peterde
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 úno 2010 7:45
Bydliště: SR

Re: Ekzém na slabinách

Příspěvek od peterde »

Nie drubez nechovame , ani susedia...prakticky s drubezi nase psi neprichadzaju do kontaktu. skor je to predispozicia (ako casto byva pri bielych plemenach psov) na vedsiu nachylnost na kozne problemi. mame este ceskoslovenskeho vlciaka a ten je uplne v pohode(co sa koze tyka)..ale to je uplne inak vybaveny pes...velmi tazko sa to da porovnat u tychto dvoch plemien.
Tento psik sa dostal k nam vo velmi zubozenom stave vo veku 2 rokov, prakticky ihned sa na nom museli a aj sa dost vyzurili viacery veterinari az ho dostali do relativne dobreho stavu. (problemi s klbmi prednych koncatin zapali oci, usi, vypadavajuca srst (nemyslim plznutie v lete ;o) )... na jeho vysku mal iba 24kg. po 5-tych km isiel na troch nohach...
Po 1 a 1/2 roku sme ho vypiplali na nepoznanie. Energia z neho uplne srsi(niekedy je to az na skodu...) teraz ma svojich idealnych 36 kg vyborne osvaleny, vyborna kvalita srsti, oci usi bez zapalu zvlada v uplnej pohode nase 25km "vychadzky".... v podstate jediny problem ktory zostal je tato jeho reakcia koze na obdobie jula-augusta...snad sa podari i to uplne odstranit pomocou mms.
v podstate stale je na veterinarnej diete (podpora klbov) a do kazdeho zradla dostava cajovu lyzicu Schindeleho mineralov (mimochodom skvela vec!) + rybi tuk
skusili sme urobit postrek na priamu aplikaciu rozprasovacom priamo na postihnute miesta, podla druhej knihy. po druhom postreku zapal ustupil(neomyvali sme to ,cize sme to nechali vyschnut na kozi... kedze to kozu dost vysusuje, pes ma tendenciu si takto osetrene miesta skrabat...
Momentalny stav: nezhorsuje sa to ...uvidime ako sa to bude vyvijat dalej.

co sa tyka pouzitia mms vo vode na pitie, ako som uz spominal : inu vodu ako obohatenu o mms nase psi nedostavaju! Kazdy den cerstvu (na 1l vody 3kvapky MMS).. od novembra 2009.


lena

mms + HCl

Příspěvek od lena »

tak je mu prece jenom lepe, jeste bych zkusila pridat Betain HCl jak to tu nekde je popsano i pro zvirata je tato zaludecni kyselina
dobra.

i zvirata maji minulost, podle toho jak popisujete, ze prisel v zubozenem stavu i tato vec ma na zvirata vliv,

mozna by bylo dobre par kapek z bachovych kvetin, vytestovat kyvadlem nebo tensorem, co zvire potrebuje.


Riga
Stálý člen
Příspěvky: 46
Registrován: sob 22 srp 2009 20:21
Bydliště: Prostějovsko

odčervení koní

Příspěvek od Riga »

Po delší době jsem zase zde.Odčervovala jsem naše koně.Nic z nich nevyšlo.Abych měla jistoto,dala jsem jim Panacur.Ani po něm jsem nic nenašla.Vypadá to,že MMS odčervuje.Máme březnovou kobylku.Hříbata bývají často začervená.Dobře jsem se dívala,ale ani u hříběte jsem nic nenašla.Koně jsou kulatí,to znamená,že červy nemají,díky MMS.
Co se týče kašle u koní,jak jsem doporučovala už dřív,říkala Katerina1,že koník nekašle a srst má výborně zhojenou.MMS má vedlejší účinky:koník je prý tak vitální,že se nechce nechat ani chytit.Když ho přivezla,stál se svěšenou hlavou,nechtěl žrát a kašlal.Tak tedy léčí MMS.


neoaghata
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 16 kvě 2009 18:44

Re: To neoaghata

Příspěvek od neoaghata »

Merlin píše:1/ Potřebuje bezpodmínečně změnit "ubytování". Hned.
2/ Schází údaje jako rasa a věk.
3/ Co na to vet? Co diagnostikoval a co doporučuje?
4/ Jak žere (a hlavně co) a vyměšuje?
Co to znamená, že potřebuje změnit ubytování? Já už to tu někde psala. Je to střední knírač, je mu 11 a vet diagnostikoval spinocelulární sarkom (už mu takhle uřízli 5 prstů, ale do třičtvrtě roku se to objeví jinde) a doporučuje, jako obvykle uříznout prst a to, co nejrychleji. Žere granule a pak, co mu máma nastrká a toho je dost, různý salámky,tlačenky, piškoty a další kupovaný dobroty pro psy. Ale vyměšuje v pohodě.
Teď mu dávám devět kapek, každý dvě hodiny. Začala jsem to dávat do piškotů a s tim to sežere uplně v pohodě. Trochu už se bojim, abych ho tim spíš nezabila, váží 30 kg. Co mě ale zaráží je, že mu to nic viditelně nedělá, nemá ani průjem. Jeden den teda mi to vyblil a pak celej den spal, ale to bych spíš řekla, že měl nějakej úpal než, že by to bylo mmskem, protože ten den jsem až do večera vynechala a večer jsem mu zas šoupla 9 kapek a další den každý dvě hodiny 9 kapek a už byl v pohodě.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Utěk z lopaty

Příspěvek od Iv »

Váha pejska 20 kg/10 let/Kokr. Čtyři kapky + dvacet = tři minuty počkat, vzít malou injekční stříkačku(2,5ml) a roztok nassát a doplnit vodou. Pak z boku mordy (kolem poslední stoličky) zasunout injekční stříkačku(bez jehly) a obsah pomalu vstřikovat, reflexně to bude polykat. Potom nasát do stříkačky čistou vodu a vstříknutí opakovat, aby se roztok rychleji dostal do žaludku. Dělal jsem to první dva dny a to po jedné hodině(přesně- dle Vašeho popisu, je ta nemoc stále vpředu, musíte ji předběhnout) po dobu šesti hodin(přesně), po těchto dvou dnech již udržovací Kláru 4+4 za jeden den. Někdy je lepší méně,ale častěji, zatím utekla Vetovi z lopaty - třeba Vám to pomůže.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
neoaghata
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 16 kvě 2009 18:44

Re: Utěk z lopaty

Příspěvek od neoaghata »

Tak já zkusim dva dny 6 kapek (+30), akorát tou injekcí do huby to neprojde, dám to do piškotu a pak mu dám napít a po těch dvou dnech se vrátíme k tomuhle dávkování, co máme teď. Myslíš, že tak by to mohlo jít? Plus 4krát denně tu packu koupem v misce se 5ti kapkama (+25) zředěnýma vodou. Akorát mi teď volala máma z chalupy, že musí vynechat mms, protože pes bleje a mms piškoty odmítá (doteď je žral dobrovolně a rád) tak jsme se dohodli, že dva, tři dny vynecháme a pak zkusíme těch 6 kapek po hodině. Ach jo, kdyby tak člověk aspoň věděl, že to pomůže.

Smysl to má vždy.


neoaghata
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 16 kvě 2009 18:44

ubytování

Příspěvek od neoaghata »

co je to tu za ducha, co píše tim modrym písmem :D Napsal bys,cos mylel tim, že má změnit pes ubytování? To jako, že bych ho měla někam přestěhovat? A proč?


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Utěk z lopaty

Příspěvek od Iv »

neoaghata píše: Akorát mi teď volala máma z chalupy, že musí vynechat mms, protože pes bleje ...
Neoaghato - hernajs, když pes po tom bleje, tak mu musíte snížit počet kapek tak, aby nezvracel, to Vás nenapadlo ??? Já být tím psem, tak Vás navíc kousnu do sediny a pořádně !!! Tak jak jsem psal: každou hodinu dejte tak 4 kapky( váš pejsek naráz asi víc nezvládne) + 20 a to po dobu šesti hodin(8 hodin jak u lidí by byl pro pejska asi záhul-nastavit budík), aspoň ty dva dny to nějak vydržte a pak další dny jen udržovací Kláru a pak uvidíte. Ten "Duch" měl na mysli to, jestli Váš pejsek rád nespí na místě, kde je třeba křižující záření podzemní vody(kočky na takových místech taky rády lehají, těm tato místa vyhovují, ale psům to neprospívá), jen pro jistotu mu změňte polohu pelíšku. Jinak pak už je to na někom, co je nad námi .... Přeji pejskovi uzdravení a Vás bych kousl ! :devil:


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“