![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Epilepsii nelze paušalizovat, ani dohledat podle eeg.
Životospráva bude to nejpotřebnější a chlast v jakémkoli množství je naprostá šílenost. i bez prášků.
Záchvaty samy odezní a pokud zrovna postižený neřídí auto, vlak či letadlo... vlastně i kolo je nebezpečné. Samozřejmě že indikovaným pacientům okamžitě seberou papíry na jakýkoli dopravní prostředek.
Záchvaty nebolí, pokud sebou nepráskne na schodech.
Zlepšovák příroda určitě má. Hořčík v pravidelných dávkách, žádný alkohol a před spaním kozlíkové kapky.... valeriana oficinalis, někdy též valeriánské kapky.Nebo doma zalít kozlíkový kořen špiritusem ALE BRÁT PO DETETI KAPKÁCH!!!!
Jináč z toho je kick down
Jo, a ještě vařený vepřový kůže a hovězí šlachy... posiluje to bilanci kolagenu a v mozku se začnou zesilovat mezizávitové povlaky. Ono to fakt funguje, enem ne ty tablety z lékárny nee.Nevím proč.
Moje bejvalá šla z pěti záchvatů měsíčně na jeden za rok i dva.
Brala koncem i prášky, aby se zbavila toho jednoho ročně a pak se na to napila a..... možná nové lsd s velice agresivním průběhem. Alkohol rozhodně zvyšuje počet záchvatů. Prokazatelně.
A je úplně buřt, ešli se pije ráno nebo v noci. Jedno pivo neva, pět už určitě a šnaps je hotovej vrah..Záchvat přijde jindy, než pije.I bez medikamentů je to naprd.
Epilepsie je vrozená, poúrazová, vlivem drog a ta poslední signalizuje změny v nitrolebních poměrech a tlacích. Šel bych na nějakou rezonanci nebo jiné neinvazivní vyšetření... Můj skvělý kamarád sebou třikrát prásknul a.... našli mu tam holubí operabilní vajíčko....je to klikař.
Epilepsie nevznikne sama od sebe. Dobrý neurolog z brna si ke mně jezdí pro jehněčí, tak můžu bejt chytrej...
Rozhodně přeju rychlé jednání, chladnou hlavu,cílevědomou disciplínu a hodně štěstí..
ps.