Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
roughboy
Zasloužilý člen

Re: Onrřej

Příspěvek od roughboy »

Nechcem ti brat ilúzie a ani nechcem znevažovat nejakého liečitela.........ale dnes je velká moda diagnostikovat parazitov.
Ked si chceš overit, ktorý liečitel je dobrý a ktorý je podvodník...poradím ti. necaj si najskorej urobit všetky diygnostiky(či už na parazitov alebo na funkciu hociktorého orgánu v ludskom tele..........chod za tebou vytypovaným liečitelom povedz mu že si začiatočník že sa v ničom nevyznáš a v živote si zo sebou nič nerobil........budeš sa divit kolko liečitelov ta sklame.
...... a potom možeš povedat aká diagnostika je dobrá alebo nie a ktorý liečitel je fakt dobrý a ktorý podvodník.
R.

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

..

Příspěvek od Ondřej »

lena: Tuším, že doporučená max dávka je 30 kapek denně. Já dosáhl pouze asi 20-22 denně, poněvadž už mi bylo hnusně, jak kdyby mě znásilnil Hitler. Takže plán jsem nesplnil, ale projel jsem to dvakrát. Kolem toho jsem se krmil vit.C. Borelii jak Palo nemám, ale chcípli například: euritrema, echinococus granulosus, diphylobothrium latum. Ještě jsem napřílad měl nějaké parazity v sítnici. Když jsem si hrál s psychowalkmanem, tak to blikání neměli rádi a v sítnici mě občas silně píchlo. Při těch vyšších dávkách MMS mě taky píchalo, jinak vůbec... Bylo celkově citít, že byla překonána nějaká hranice.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

Pokud má Salvia vzorky s cizopasníky, nebo software, který tyto vzorky obsahuje, pak je schopna diagnostikovat cizopasníky. Na co by ty vzorky jinak byly? Evidentně nemáš se Salvií zkušenosti, možná s nějakým jiným EAV. Salvia měří pouze na jednoum místě a to je srdeční meridián na dlani. Evidentně o tom nic nevíš, plácáš tu nesmysly.

Prosím kohokoliv, kdo byl na Salvii (na Salvii! ne na nějakým jiným EAV!), aby to co tvrdím, potvrdil nebo vyvrátil.

Popis výrobce je mi k ničemu, když se vzorky s cizopasníky vůbec nepočítá a v celý Český republice má tyto vzorky jen pár diagnostiků. Samotnou Salvii bezpochyby několikanásobně více lidí.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Prístroj salvia je iba jediný a to tento:
http://www.joalis.cz/salvia.html

a ked nevieš nájst čo dokáže ten prístroj robit tak ti to sem vložím.

SALVIA
Přístroj pro vegetativní funkční test dle Schimmela

Stručná prezentace přístroje "SALVIA“ pro vegetativní funkční test dle Schimmela

Vegetativní funkční test je odvozen od metody Dr. med.Reinholda Volla, kterou jmenovaný popsal v roce 1954.
Modifikace tohoto testování, uvedená do praxe Dr.med. Schimmelem je v podstatě zjednodušenou metodou původního Vollova testu.
Dr.Reinhold Voll využíval při testování několika stovek testovacích bodů, rozmístěných na kůži měřené osoby.
Dr.Schimmel používá jediný komplexní bod a naměřené změny srovnává s testovacími standardy.
Dr.Voll využil znalostí akupunktury a možnosti ovlivnit funkci organismu prostřednictvím kožních bodů a okrsků. Předpokládal, že cesta z kůže k orgánům není jednosměrná a tudíž lze využít i druhého směru od orgánů ke kůži.
Pravděpodobným nositelem elektrických změn v kůži jsou změny ve vegetativním nervovém systému, který reaguje na děje v organismu.
Jak je známo, vegetativní nervový systém tvoří hustou síť, která funkčně propojuje celý organismus.
Empiricky bylo zjištěno, že vegetativní funkční test reaguje na interakci mezi testovaným materiálem a měřenou osobou.
Tak je možné nepřímo usuzovat na reakci po aplikaci jakékoliv biologicky aktivní látky, například potraviny, alopatického či homeopatického léku, alergenu, léčivé rostliny apod.
Porovnáním s vytvořeným standardem je možné orientačně usuzovat na funkci orgánu nebo systému. Z tohoto hlediska může přístroj být využit k orientaci při tvorbě zdravého životního stylu z hlediska dietologického, přírodně léčebného a nebo může být využit lékaři k orientační diagnostice, která pak již může být cíleně rozvíjena.

Už som tu písal...je jedno aký preparát vložíš do rezonančnej komory...či to je alopatický, homeopatický...atd..... alebo aj parazit.......funkcia prístroja je stále rovnaká...urobí iba orientačnú diagnostiku...(orientačnú preto lebo je tam dost aspoektov, ktoré dokážu diagnostiku veeeelmi ovlivnit)
a s tým meraním jedného meridiamu je maximálny nezmysel......jeden meridian ti nedokáže vyhodnotit ako bude telo reagovat na všetky tebou opisované parazity. lebo každý parazit je niekde inde.
ale to by si o tom ako to funfuje v ludskom organizme, (čo s čím súvisí, aké procesy v nom prebiehajú..atd) a diagnostikovaní musel niečo vediet...a o tom ako vidím nenáš ani najmenšie tušenie.

Takže žiadne diagnostiky parazitov.......ked vložíš vzorku do prístroja ten ti iba vyhodnotí ako tvoje telo bude reagovat ked sa náhodou ten parazit v nom objaví...
či sa z vloženým parazitom telo dokáže vysporiadat samo alebo nie......
čo sa trýka preparátov tak záleží len na každom vlastníkovi salvie aké vzorkové preparáty si kúpi. takže nie že by malo preparáty parazitov len pár ludí...ale je to tak že testovat parazity na ludský organizmus tým ostatným vlastníkom salvie príde zbytočné. ovela doležitejšie je nájst poruchy v jednotlivých dráhách a odstránit tie. ked odstrániš poruchy v dráhách tak cudzopasník sa nemá dovod vyskytnút.
NEPODÁVAJ SKRESLENÉ A ZAVÁDZAJÚCE INFORMÁCIE...VÁŽ SI ZDRAVIA INÝCH LUDÍ.
R.

Peter
Zasloužilý člen

Příspěvek od Peter »

:good:

Osoba, která nedokáže pochopit funkci přístroje z návodu k použití (vůbec nemluvím o tom, že chápe co je to diagnostika dle Volla), si udělá živnost a vydělává na, mírně řečeno, neinformovanosti jiných.
Je tato osoba podvodník?
Je člověk, který takové osobě pomáhá taky podvodník? Nebo jenom vůl :?:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

roughboy píše:Dr. Schimmel používá jediný komplexní bod a naměřené změny srovnává s testovacími standardy.
Nemáš se Salvií žádné zkušenosti, jen vycházíš z textu, co se píše u Salvie. To co jsem uvedl v citaci, o tom jsem mluvil předtím, toto je u Salvie úplně normální. Pokud to dělá někdo jinak, není moje starost. A co se týče cizopasníků, tak je mi jedno co si o tom myslíš, v každém případě to u mě fungovalo naprosto perfektně, narozdíl od klasické medicíny. Je celkem zajímavé, že co jsem se zbavil motolic (na vlastní oči), tak Salvia přestala řvát, že to mám. Neměla by Salvia řvát dál, jako že ty cizopasníky nechce, jak Ty tvrdíš?
Diagnostika, kde je konkrétní zdravotní problém se - v případě kam chodím - provádí za pomocí softwarového filtru a pořád na stejném místě. Je celkem možné, že bez toho softwaru by se to muselo bodat třeba do těch palců u nohy. Tohle není kompletní Salvia a o té já se tu nebavím.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Palo, A o to jde. +1 :good: :good: :good: Já sice nejsem vzdálen se trochu v těch teoriích poňoupat, někdy to něčemu pomůže, ale praktické výsledky tlučou teorii po makovici kropící konví.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Arogantní a nadutý diktátor.

Příspěvek od Palo »

Ulítla mi jedna věc, tak to taky okomentuju.

Mluvil jsem o syntetickém vitamínu C. Víš, že citron neobsahuje prakticky žádný vitamín C a přesto má mnohem lepší účinky než vitamín C? A víš, že když vitamín C nahradíš kyselinou HCl, tak dosáhneš ještě lepších výsledků? Zkus pořemýšlet, proč jsou lidi dopovány syntetickým, předraženým vitamín C, když můžou užívat lacinou HCl s mnohem lepšími výsledky?
Navíc syntetický vitamín C vůbec nevyřeší pálení žáhy, což znamená, že se zdravím pomalu nemá nic společného!

Vitamín C narozdíl od HCl NEŠAHÁ po cizopasnících. Na cizopasnících postavily farmaceutické firmy byznys. Proto neexistuje žádná farmaceutická diagnostika, která by potvrdila existenci cizopasníka v těle. A když ano, tak horkotěžko ve střevech a i tam to bývá velmi často negativní - proč asi.

Netvrdím, že vitamín C nijak nezlepšuje zdravotní stav. Považuji ho za šidítko pro organizmus, místo HCl. Nějaké účinky má, ale oproti HCl naprosto mizerné.

Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Keď som pred časom napísal svoj názor na syntetický vitamín C tak ma tiež skoro ukameňovali.
Dlhšie som tu nič nenapísal, to však neznamená že som nič pre zdravie nerobil. Asi 2 mesiace som pil intenzívne kotvičník, od Pala som bral Paraziquel a našiel som si konečne aj prácu.
Tak som zhodil cca 10 kíl, pred týždňom som vyšlapal na Rysy, ešte by som rád niečo zvládol.
Na Pala mi nešahajte. :evil:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Arogantní a nadutý diktátor.

Nazdar Palo,

+1 :good: Aby jsi si nepřipadal osamocen, jsem na směsi HCl s rozpuštěným chloridem a síranem draselným, ústně, v relativně velmi malých dávkách, které jsem zvyšoval, ale stejně to nic není proti PMS1. Nicméně, skoro mě přestalo během necelých 14 dnů bolet po nějakých 6-7 letech břicho, skoro mne přestal bolet žlučník, skoro mi přestalo škubat v nohou, a téměř mi zmizela bradavice kterou mám od nepaměti.
To jsem opustil všechny předešlé pokusy s kde čím, abych si byl jistý, že jde o HCl, at' to udělá co chce.

Mám objednané jehly, takže jak to příjde, začnu testovat naostro injekce HCl podle Fegusona na psovi, tedy na sobě, dokud mám vůbec ještě nějaké problémy na kterých testovat. Jo, sranda je, že zase začínám číst bez brejlí, což už jsem nemohl taky nějakých 4-5 let.

Případ rakoviny slinivky který sleduji, se na HCl stále lepší.

Takže tady není vůbec pochyb o účincích HCl a jsem si jistý, že v kombinnaci s MMS1 je to ještě větší dělo, pokud na to je žaludek. Po operaci (Whipple) je bohužel žaludku půl a nejde to.

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Hm.

Deane píše:Keď som pred časom napísal svoj názor na syntetický vitamín C tak ma tiež skoro ukameňovali.
Dlhšie som tu nič nenapísal, to však neznamená že som nič pre zdravie nerobil. Asi 2 mesiace som pil intenzívne kotvičník, od Pala som bral Paraziquel a našiel som si konečne aj prácu.
Tak som zhodil cca 10 kíl, pred týždňom som vyšlapal na Rysy, ešte by som rád niečo zvládol.
Na Pala mi nešahajte. :evil:
+1 :good:

Ahoj, Slávek.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

PMS

Příspěvek od Mo »

Ja teda pridám svoje postrehy, ak môžem.
Hlavne by ma zaujímalo, ale naozaj, čo máte proti PMS?? lebo vôbec nie som chemik, ale ak niekto užíva MMS, tak PMS je jeho stráviteľnejšia verzia, lebo je to MMS s BetainomHCL, a je to, pre mňa určite na žalúdok znesiteľnejšie, a hlavne to môžem užívať - nemám nechuť, ktorú som nevedela prekonať, ja teda neviem, aký v tom vidíte problém?? Je to MMS a HCl, môže sa to piť tekuté, komu sa nepozdáva práškové, i keď ako tu bolo písané, tekutý MMS sa vyrába z práškového, tak toto už som sa dlho chcela spýtať, aký v tom kto vidí problém, rada sa poučím. Ospravedlňujem sa, že nepoužívam chemické názvy, schválne, aby som to nepoplietla.
Mám rakovinu, vy si myslíte, že mi chemoterapia pomôže?? nie?? tak prijímam návrhy, Palo bol jediný, ktorý mi povedal, toto by mohlo pomôcť, nie je to drahé a malo by to byť rýchle, vďaka HCl, neberiem to v enormných dávkach, max. 3xdenne, aj to som mala po týždni prestávku, asi dvojtýždňovú, užívam hrebíček - to je prírodná vec, nie?? a teraz pomaly zase začínam s PMS, pomaly zdôrazňujem. Teda, aby som nekrivdila, ešte jedno odporučenie na alternatívneho lekára som dostala, začo ďakujem ;) je to dobrý pocit vedieť, že niekto vám chce pomôcť, keď si vy neviete rady.
Ono je naozaj ľahké povedať, že toto je zlé, ale teda povedzte, čo je dobré, úpravu stravy, Breussovu kúru (mám za sebou), a zvýšený pohyb - to dodržujem, a ďalej?? ale až potom som mala "nejasné výsledky", tak ak to funguje, tak nie hneď, a ani neviem, v akej miere, či sa iné nestihne rozšíťť a pod. ... Ale dodržujem to aj naďalej, lebo to považujem za správne.
Pala opravím len v tom, že sa mi "zatiaľ" rakovina podľa onkológov nevrátila, mala som "nejasné výsledky", preto som išla na diagnostiku k Ing. Bláhovej, tá našla onkoviry, ale aj bez toho som chcela riešiť tie nejasné výsledky určite radšej takto, ako na onkológii. Mimochodom, sú ľudia, ktorí tvrdia, že ani táto diagnostika nie je správna, alebo korektná, tak čo je správne?? presné?? alternatívne?? a Ing. Bláhová mi po týždni užívania PMS zistila úbytok 90% vírov, pochybujem, že to zmanipulovala, keďže som sa nieliečila jej preparátmi.
Tak neviem, naozaj, veď výsledky hovoria za všetko, nie?? Pre mňa je najdôležitejšie, ak sa to nevráti, mms užívajú tisíce ľudí, tak mi to tu občas príde tiež tak, že sa mám obhajovať pred ľuďmi, ktorí chcú liečiť normálnou medicínou, lebo zjreme, a za to sa ospravedlňujem, tu tie iné riešenia a rady nevidím, ale rada sa poučím, naozaj, lebo ak vek určuje to, čo môžem vedieť, znalosti a vedomosti a tak, odhliadnuc od vzdelania a záujmov a snahy, tak neviem nič

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: PMS

Mo píše:Ja teda pridám svoje postrehy, ak môžem.
+1 :good:
Nazdar Moniko,

Velice Ti děkuji, že jsi to tady takhle na rovinu pověděla. Ono to totiž pomůže dalším si přebrat, kde chce pomoct a pomáhá a kdo si jenom léčí své ego a zavádí. Mohu si jenom přát, aby se lidi vykašlali na zdravotní tajnůstkářství zavedené MuDrologií a vylezli z děr s tím, jak si, pokud si, pomohli a čím, stejně jako nepomohli s čím, a rozkecali to. Ono by pak bylo daleko těžší pro MuDrology to popírat a držet si falešný status a jedni by měli šanci se přiučit od druhých.

Pal'o, jako člověk člověku Ti také děkuji za tvou snahu a práci. Jen víc takových. +1 :good:

Ahoj, Slávek.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Ja teda pridám svoje postrehy, ak môžem.
Taky přidám svůj postřeh. Již jsem psal, že MMS (s kyselinou citronovou) sice udělalo u mne kus práce, ale po delším užívání vyvolalo nechuť až nepřekonatelný odpor. U PMS je to v pohodě. Ale musel jsem (v mém případě) udělat malou změnu.

Bral jsem poslední dobou jen 10 (1:1) kapek jednou denně a večer mne pobolíval žaludek. Při aktivaci NaClo2 kapalina zežloutla a po chvíly se barvila do hněda. Dal jsem tady polovinu kapek HCl. Barva se nezměnila, ALE ŽALUDEK SE UKLIDNIL. Pro jistotu beru na noc Betain HCl.

Teď jsem objevil novou rostlinku, jako doplněk ke kotvičníku. ŽENŠEN PĚTILISTÝ. Mám ho v truhlíku a pěkně roste. Je to ale jenom pro ty, kdo chtějí tady strašit do sta let a déle. A TO JSEM PRÁVĚ JÁ.

Kluci, do toho.
Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Deane »

děda Slavík píše:Teď jsem objevil novou rostlinku, jako doplněk ke kotvičníku. ŽENŠEN PĚTILISTÝ. Mám ho v truhlíku a pěkně roste. Je to ale jenom pro ty, kdo chtějí tady strašit do sta let a déle. A TO JSEM PRÁVĚ JÁ.
Čo to? Kde to? píšte, som samé ucho!!! :?:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“