Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Mystika KS

Příspěvek od Craft »

Jak to tak čtu, tak někteří už pasovali KS do sféry homeopatické, neboli informatik :roll: Ne, že by se Ag v homeopatické podobě nevyrábělo, ale dávat informační charakter KS už je na mě moc.
21x před užitím protřepat (standard u tekutých homeopatik) a pak ta věc s alobalem mě opravdu pobavila :D
Lidi neblázněte... informatika jsou sice fajn věc, pokud jsou dělaná na míru, ale tady tohle už je doslova přitažené za vlasy. Prováděl jsem za dobu, co se výrobou KS zabývám mnoho testů, ale ani jeden neprokázal rapidní snížení účinku, natož jeho znehodnocení při běžném skladování. Mnoho lidí už zapomíná kolik elektromagnetického smogu je dnes kolem nás, to by vyrobené KS bylo do 24 hodin absolutně neúčinné, kdyby bylo až tak choulostivé, jak se všeobecně uvádí. Takže pokud někdo doslova neopírá zapnutý mobil o nádobu s KS, nestaví jej na pořádný transformátor nebo stolní radiostanici se slušným vysílacím výkonem a nebo jej neohřívá v mikrovlné troubě, nemusí se rychlého znehodnocení KS vůbec obávat. Daleko důležitější je uchovávání KS o vyšších koncentracích vyrobeného elektrolýzou v nádobách, které propouští minimum světla a neuvolňují žádné látk, např. některé plasty.
Díky Světluško za info, ale pro mě především z hlediska záručního, zdravím Hranice - Drahotuše ;)

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Re: Mystika KS

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Určitě máš pravdu a to i logickou, ale to, co jsem vložila, není ani z mé hlavy, ani mé tvrzení, ale to vše se píše v odkazu, který jsem včera vložila.
Také mne to velmi překvapilo, co se tam píše..
Přeji nádherný den, světluška

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Koloidní stříbro.

Příspěvek od Batles »

Ahoj Crafte,
také jsem se musel pousmát o 21ti protřepání KS. To přesně odpovídá paragrafům pro potencování homeopatik. Vyrábím si je sám už mnoho let z organických i anorganických materiálů.
Mimochodem, tvoje generátory KS jsou nejlepší, komfortní i se servisem. Moje dcera Monika si před pár dny jeden objednala a myslím, že jí ho ukradnu a podstrčím jí ten svůj od Ravo zapperu :D a řeknu jí, že obalové krabičky se značkou máš od nich :D :D !

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

KS

Příspěvek od Craft »

Ahoj Batlesi,

ono protřepávání všech tekutých preparátů je všeobecně vhodné provádět a to i KS před užitím, ale normálka, mě pobavilo právě to přesné protřepávání 21x, co se uvádí i u homeopatik. Holt 20x je málo a 22x už zase moc.... a zazvonil zvonec a pohádky od stromové víly je konec :D
Je pravda, že mezi komerčně prodávánými generátory na výrobu KS jsou nemalé rozdíly, ale GKS100 od zapper není údajně taky špatný, ale nezkoušel jsem ho. Ale to máš jako se vším, chleba taky dneska peče plno pekařů, ale pouze některé jsou opravdu chlebem se vším všudy ;)
Už jsem taky zaznamenal i několik podnikavců, kteří pomocí našich přístrojů vyrábějí KS na kšeft. Nejsem sice z toho zrovna nadšený, tím spíše kolik si za to tito "podnikavci" účtují, když vím, kolik jsou režijní náklady na výrobu KS a ještě mnohdy šíří bludy, ale pokud ten přístroj doslova neodvaří, jak jedou ve velkém, tak to neřeším. Nicméně legální vůči zákonům v našem kocourkově jejich počínání určitě není.
Teď řeším něco jiného a to přenos signálu na krátkou vzdálenost pomocí plasmy, protože už mě nebaví držet elektrody při zaprování a pomalu se tím prokousávám, protože to není zrovna jednoduché, aby to nebylo zároveň ústřední topení, ale také tady údajně mohou být rizika v případě ionizujícího zážení (x-ray, gamma) v případě nekontrolovaného napájení VN vs. VF, jak jsem se na internetu dočetl, tak si to chci nejdříve ověřit, ale dle mě by se to mělo týkat pouze vakua (např. elektronky, obrazovky) a ne zařízení plněných plynem, ale jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. Sehnat dneska radiometr neboli dozimetr je ale něco. Dříve se to dalo splašit celkem snadno, tj. za dob Svazarmu, jeden takový ruské výroby se nám v klubu taky povaloval. V nouzi se dá sice použít i CCD prvek z digi foťáku, jak jsem zjistil, což je sice pouze z nouze ctnost, ale aspoň něco.
K těm informatikům: Dostala se mi do rukou taky kopírka na informatika, vot balšáája ťééchnika, s tou se dají dělat zajímavé věci, nejen kopírování 1:1, ale i vytvářet rozdílné potence a přenášet informace nehledě na skupenství matičního vzorku a kopie a fakt to funguje (ověřeno Salvií), holt Rusáci se nezdají :)

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dozimetry

Příspěvek od Merlin »

dneska jsou k sehnání ve skoro každé prodejně s vojenským oblečením a proprietami. Někde dokonce i všechny tři u nás kdysi užívané typy. Cena lidová - od 150 do 350 Kč...

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Batles
Zasloužilý člen

KS

Příspěvek od Batles »

Pane jó, přenos signálu pomocí plasmy? To jde naprosto mimo mé chápání, ale už aspoň vím, proč umíš vyrobit tak skvělé mašinky.
Mám dotaz. Tvůj Zapper je přenosný mimo PC? Nebo je třeba provádět aplikace výhradně se zapnutým PC?

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dozimetr

Příspěvek od Craft »

Díky Merline za tip, ale to už mě napadlo a prošel jsem všechny armyshopy na internetu a nikde nic, dokonce i aukro. Snad kamenné obchody. Pokud by jsi o nějakém za lidovou cenu věděl, byl bych ti vděčný.

Batles:
Už dávno jsem chtěl vyrobit něco pro bezkontaktní aplikaci, ale nebyl nějak stále čas a chuť se do toho pustit, ale napadl mě celkem levný způsob pomocí zařízení, které vymyslel Tesla, tak si ověřuju, jestli to bude fungovat stejně slušně jako plasma generátor od zapper.cz, který je pro našince k mání za 126 000kč, no nekup to za ty prachy :) Nicméně i u něj jak jsem zjistil je co zlepšovat. Kdo se před něj posadí, po chvílí zjistí, co mám na mysli ;) To stejné platí o dodávaném obslužném software, pokud PC přejde do režimu spánku, plasma se zastaví a už nelze pokračovat od místa přerušení, ale pouze od začátku, prostě SW s tímto nepočítá, což má mnoho lidí poměrně často na notebooku nastaveno a pomůže až zrušení režimu spánku. Výrobce taky neuvádí jestli se jedná o tzv. EMEM systém nebo Barre-RF systém. No a po osobních zkušenostech s plasmou RPZ14 od zapperu jsem si řekl, že bych se mohl pokusit o něco mnohem levnějšího a menšího s dosahem do cca. 3m. Ale napětí už používám od 16kV, plasma RPZ14 používá cca. 8kV. Ale zatím je to vše ve fázi experimentování, takže uvidíme jestli se zadaří.

Pokud si přečteš popis CPZ je tam uvedeno následující:
Ovládání, nastavování, editace, zálohování prostřednictvím počítače
Takže pro jeho chod je nutný zapnutý PC, protože je ovládán softwarově ;)

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

niečo z iných zdrojov

Příspěvek od chiq »

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: niečo z iných zdrojov

Příspěvek od Craft »

Ten odkaz jsem již kdysi při hledání dostupných informací na netu také četl, každopádně koloidní - ionické stříbro (pokud budeme škatulkovat), o kterém je i toto vlákno a které lze zakoupit legálně v lékárnách, i když jako kosmetický doplněk (Ag100), tak nelegálně prostřednictvím internetu (domácí výroby), tak toto ionické stříbro funguje velmi dobře a osobně mi přijde mnohem bezpečnější, než jiné druhy. Čemu se akorát doporučuji vyhnout na sto honů je ono proteinové stříbro o šílených koncentracích (100 a více ppm).
Naposledy upravil(a) Craft dne sob 24 črc 2010 12:04, celkem upraveno 1 x.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Modulování plasmy signálem

Příspěvek od Craft »

Vím, že to sem, nepatří, ale nechce se mi kvůli tomuto spíše informačnímu příspěvku zakládat nové vlákno, tak to hodím sem a taky jsem se o tom již tady před nedávnem zmínil. Po překonání některých nemalých konstrukčních problémů (tím netvrdím, že jsou všechny už úspěšně překonány :) )a částečném ověření na nevyzařování ionizujícího záření, zjišťuji několik přinejmenším zajímavých postřehů. Při ladění konstrukce a chodu plasmy vždy pocit mírného mravenčení kůže na malých a ojedinělých místech těla, což je přinejmenší zvláštní, jednou dokonce pocít slabého tlaku na pravé straně hrudníku. Do cca. 1 hodiny vždy pocit silné únavy (ospalost). Nicméně další dny značný pocit energie a při tom mi stačí i 6 hod. spánku, což není u mě vůbec obvyklé. Pokud s plasmou experimentuji další dny již takové pocity nejsou moc citelné, citelnější je to vždy pokud na ní pracuji po více jak 3 dnech. Asi nejmarkantnější to bylo jak jsem ji spustil poprvé, pocit lechtání v nose, s občasným zakýchnutím, slabé pobolívání dutin a také ono mravenčení na kůži. Je to přinejmenším zajímavé, protože takové poměrně citelné reakce jsem nepociťoval ani při aplikaci komerčně vyráběné plasmy RPZ14 i když nějaké slabounké reakce podobného charakteru také byly. Nechám finální podobu pak ověřit u terapeutů a zároveň diagnostiků, kteří mi pomáhali i s testováním zapgenu CPZ a uvidíme, zda to nejsou pouze nějaké mé subjektivní pocity, protože chci mít jistotu, jako u všech svojich výrobků. Jako zdroj signálu používám svůj CPZ. Nicméně pokud by ta plasma šlapala podle mojich představ, byl by to nejen cenově, ale i rozměrově velmi zajímavý konkurent plasmy RPZ14. Nicméně dosah tipuju tak do 2m (ve větší vzdálenosti od sebe jsem to zatím neměl), oproti plasmě RPZ14, která má 5 až 15m, ale na klasickou místnost se mi to zdá zbytečné a tam stačí i pohý 1m. Nicméně dosah budu znát přesněji až mi dorazí potřebný měřící přístroj.
Naposledy upravil(a) Craft dne sob 24 črc 2010 16:33, celkem upraveno 1 x.

Batles
Zasloužilý člen

Plasma

Příspěvek od Batles »

Crafte, klobouk dolů nad tvou prací a výzkumy! Každé pocity které vnímáš jsou důležité, obzvláště když je můžeš porovnat s jiným přístrojem.
Držím palce a těším se na tvoje výsledky :D

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

meso... meso...

Příspěvek od chiq »

:ethink: ...som vôbec netušil, aký sajrajt, čo som si doma vyrobil, ma dostal hrobárovi z lopaty nazad do života...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

stříbro

Příspěvek od la »

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: stříbro

Příspěvek od Craft »

To není nic nového pod sluncem. V článku se sice uvádí, že zákaz prodeje pro Evropu je platný od 1.1.2010, ale v ČR je to již od roku 2007, kdy byl překlasifikován z doplňku stravy na léčivý přípravek, čili léčivo a oficiálně je to stvrzeno přílohou č.4 k vyhlášce 225/2008, viz. http://craftgen.eu/ostatni/prilohy_225_2008_Sb.pdf
A stejně je vyrobeného KS plný internet, protože mnoho lidí nemá o této vyhlášce, natož příloze ani potuchy :)
Jenom upřesním pro neznalé, že tato příloha určuje seznam povolených a zakázaných prostředků pro výrobu potravinových doplňků.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: stříbro

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Crafte,

Ono je to ještě asi trochu jinak. Zákaz, pokud to funguje jako tady, se sice vztahuje na koloidní stříbro, ale jenom jako na potravinový doplněk. To znamená, že ho nelze jako takový presentovat a propagovat a nelze vychvalovat jeho účinky při vnitřním použití prodávající organizací, nebo jedincem. V momentě, kdy výrobek není takto presentovaný, a je presentovaný jako třeba mazání na kolena, nebo na vlasy, nebo na vyvolávání duchů, již se na něj tento zákaz nevztahuje.

Dám Ti příklad na to pokrytectví:
Tetracyklin je v Kanadě samozřejmě jenom na předpis a zkus ho dostat bez něj. Týdenní dávka pro člověka na předpis 16 doláčů, což je děsná lacinka v poměru k jiným antibiotikům. Pak vlezeš do ušmudlaného obchodu s potřebami pro farmáře a bez předpisu koupíš za 13 doláčů zase týdenní dávku tetracyklinu, ale pro krávu. No a kráva váží řekněme 600 kg / 75 kg na člověka a máš z toho tetracyklin pro 8 chlapů na týden, nebo pro jednoho na 8 týdnů.

Člověk se v tom musí rozkoukat a jak říká Jarda Ovčák, hrát s nimi to d'ábelské pexeso. Pokud tedy chceš prodávat KS, musíš ho propagovat reklamama jako potravinový doplněk tak, aby se to nedalo legálně dostopovat k tobě. Pak je tedy na snadě, že zde začnou hrát velkou úlohu "jedinci", kteří to rozmáznou kde se dá, k čemuž je internet jako stvořený. Pokud by to člověk chtěl otočit proti těm hajzlům, mohl by s klidem poukazovat na to, že i ortodoxní establišment rozpoznal nesmírnou léčebnou cenu koloidního stříbra při nejmenším na úrovni antibiotik a proto ho začal regulovat jako léčivo, ne jako jídelní doplněk. :ptrain: :jump:

Ahoj, Slávek :baby: :smoke:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“