Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hřebíček

Příspěvek od Palo »

Tak již delší dobu praktikuju namletý hřebíček... Původně jsem měl pomletý dost nahrubo, ale stačilo to na to, abych na toaleťáku zahlídl vedle zrnka hřebíčku "dvě nitky", co vypadaly jako centimetrové tasemničky ;) Ještě jsem to občas proložil koloidním stříbrem... Jen pro zajímavost - předtím jsem při užívání HCl měl ve stolici něco, co vypadalo jako cysta s echinokokem (ten byl naměřen na Salvii i na Oberonu).

Ve své podstatě jsem navyšoval dávky - dvě tobolky zarás, tři, pět, osm, deset...

Pak jsem měl jemněji mletý hřebíček. Ten jsem doslova narval do tobolek co to šlo. Opět jsem skončil na deseti tobolkách braných zároveň.

Jako ideální je zdá se dojít postupně na 5 tobolek třikrát denně, alespoň takto tři dy po sobě. Mám podezření, že to jde i do hlavy, ale nevím, jak tam to bude úspěšné s likvidací potvor ;) V každém případě jsem zjistit pozitivní účinky, cítím se zas o hodně líp, než před 14 dny.

Výsledek užívání hřebíčku se může objevit klidně až za týden, a může to být hodně velký rozdíl ;) Zlepšení sleduju v náladě, celkovém pocitu a v lepší aktivitě - opět kus "únavy" je pryč.

Když to porovnám s ostatními věcmi, tak hřebíček vede v poměru cena / účinek / snesitelnost.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

hrebicek

Příspěvek od lena »

ano muzu take rici, ze hrebicek zabira velmi dobre, staci provest par dnu a hned se clovek citi lepe, dokonce staci kdyz
udelame kuru, ze denne rozkouseme i par hrebicku primo v puse,(v ustech mame vlastne take mnoho nezadoucich bakterii) sice je chut ne primo zajimava, ale da se to vydrzet,
toto doporucovala jedna abatyse Hildegarda z Bingenu, ktera lecila priblizne v11. stoleti, kde mela vidiny ruznych
metod leceni. dokonce kousanim hrebicku doporucovala jako lecbu, huceni v usich.

zabiji to vlastne ruzne larvy ve strevach, coz je dulezite, aby nebylo mozne dalsi tvoreni techto potvor do
dalsiho stadia. nesmime zapominat, ze telo si denne techto veci nachyta dost, jidlem, ovzdusim, vymenou podani
ruky dalsim osobam ci pohlazeni zvirat atd. zijeme s tim, proto neni nutne se toho bat, ale s tim zit v jakesi balanci, ale
bez ocist organismu neni mozne se citit dobre.

pokud nicis zarodky ve strevach pote to ma urcite take ucinek na hlave, nebot jsou vsechny tyto
cizopasnici propojeny od hlavy az k pate. ja kdyz delam ku prikladu ocistu jater, tak citim tahlou zvlastni
bolest i v malicku ci prstech u nohy, takze neni divu citlivosti hlavy,

isabel
Zasloužilý člen

očista

Příspěvek od isabel »

jdu se pochlubit..udělala jsem včera 2.jaterní očistu při první ze mně nevylezlo vubec nic a tedka alespon něco..nejvetší kamen má asi 1cm..je to trochu fotákem zvětšené...za ty 4dny diety a hladovky jsem teda uplně KO ale alespon se něco povedlo..jen nevím ale asi to nejsou ty kameny co viděli na ultrazvuku..ty by byly vápennaté bílé neb :?: o černé že?
Naposledy upravil(a) isabel dne ned 13 čer 2010 21:27, celkem upraveno 1 x.

isabel
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: očista

Příspěvek od poota »

isabel píše: ale asi to nejsou ty kameny co viděli na ultrazvuku..
S tím si nelam hlavu, hlavně, že jsi něco "snesla" - co je venku, to tam už nepřekáží!
+1 :good:
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
isabel
Zasloužilý člen

Re: očista

Příspěvek od isabel »

ty jsi tak strašně moc hodný..moc díky za bodík :D :lol: :D

isabel
isabel
Zasloužilý člen

pro DENNYHO

Příspěvek od isabel »

Dívala jsem seže ty máš ty kameně hodně zelené..já je mám spíš do žluta..nevíš Denny jestli ty moje jsou ty co jdou vidět na ultrazvuku? :?:

isabel
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: pro DENNYHO

Příspěvek od Denny »

Ty "šiško", ty to moc řešíš! Pokračuj a sama uvidíš ty výsledky. Jen proboha už přestaň na sobě aplikovat všechny ty hokuspokusy, které děláš. Již máš něco za sebou, takže uvažuj, co ti udělalo dobře a co ne. Toho se drž!
Na to, co ti Dr.-ci našli nehleď, nedá se jim věřit. Mi našli pouze písek a sama vidíš, co ze mně vychází :!: (Spíše musím napsat, že vycházelo! Po osmé a deváté očistě již provedu jen jednu, jaksi pro jistotu, ale až za měsíc).
Jinak ti k úspěchu blahopřeji a vydrž!!! Bude to stále lepší +1 :good:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
aldrtik
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Různé druhy očisty

Příspěvek od aldrtik »

Denny píše:...hlásal řecký lékař Hippokrates již někdy v 5. století před n. l. Od něho také pochází proslulé poučení, že "člověk se rodí zdráv a všechny nemoci do něj vcházejí s jídlem".
Jezis rekl:
Ne to, což vchází v ústa, poskvrňuje člověka, ale což z úst pochází, toť poskvrňuje člověka.

Kdo ma pravdu? Preci ten, kdo je zivy. Hippokrates zemrel a nezije. Jezis zemrel mucednickou smrti a zije - kdo tu nevidi rozdil musi byt slepy.
Podstatou cloveka je vzpoura proti Stvoriteli, proto je porouchany - nemocny a smrtelny.
Hippokrates sledoval pouze bidnou casnost - tu chvilku co se tady clovek pachti za marnosti, protoze dokonalosti ze sve podstaty neni schopen dosahnout - neni totiz Buh.
Kdezto Jezis myslel nejen na casnost ale hlavne na vecnost, protoze ta nekonci.
Dobrou zpravou je, ze se clovek nemusi spokojovat s nedokonalosti, kterou si sam privodil, ale muze adoptovat to, co mu bylo nabidnuto Stvoritelem:
nesmrtelnost v dokonalosti po celou vecnost.
Casnost je zde proto, aby clovek zretelne dal najevo, jestli mu staci jeho vlastni bidne snahy a tim odmitnuti Jezise, nebo totalne rezignuje na ten "raj", ktery si sam v zivote vypachtil a uzna Boha a prijme Jeho nabidku. Jinak mu nezbyva nez vecnost mnohem bidnejsi nez je ta casna.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Detoxikace těžké kovy

Příspěvek od NAVAR »

Někde jsem tady na fóru viděl příspěvek ohledně vyloučení těžkých kovů z těla a nemohu to najít, poradíte mi prosím. Buď to byla nějaká látka a nebo směs bylinek atd. Každopádně budu vděčný za jakékoliv info.
Děkuji.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
lena

Re: Detoxikace těžké kovy

Příspěvek od lena »

me je znama

chlorella pyrenoidosa - vodni rasa a kapky koriandru

chlorellu staci brat nekolik tobolek denne k jidlu po jidle nebo jen tak na lacno, cisti telo od tezkych kovu jako napriklad amalgan ze zubu a take dalsi tezke ci jedovate latky. pochazi to ze studii nemeckeho doktora Dr.Klinghardta, ktery zije ve Spojenych statech.

K tomu je dobre brat koriandr ci kapky techto bylin, aby mohl byt vyloucen amalgan take z nervu atd.

staci par kapek a pote je nutno vzit nekolik tobolek chlorelly, nebot ta to okamzite vaze a vylucuje. jenom samotny koriandr neni vhodny, nebot to musi byt pote vylouceno z tela.

Take dobre zabira medvedi ci divoky cesnek, ktery roste hojne na jare v lese, kde je dobra vlhkost. Staci si nasbirat a ususit, je to take z dalsich studii.

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Filipínský léčitel Lino v ČR a na Slovensku

Příspěvek od martinq »

Možná by rád někdo navštívil mistra mezi léčiteli:

Filipínský léčitel Lino v ČR a na Slovensku

8.7. 2010
čtvrtek Plzeň Andrea Borsuková Čajovna-kavárna Relax
Bolevecká náves 6/7, Plzeň-Bolevec 608603034 andrea.borsukova@centrum.cz
9.7. 2010
pátek Plzeň Jiří Skobla Cestou Harmonie, V šipce 6 605900107 cestouharmonie@email.cz
10. 7. 2010
sobota Praha Pavel Filipovský Karlova 25, Praha 1, 200 m od Staroměstského náměstí 773666606 magnet@volny.cz
11.7. 2010
neděle Praha Hana Kubáčková Karlova 25, Praha 1, 200 m od Staroměstského náměstí 602590699 hana.erkan@gmail.com
12.7. 2010
pondělí volno volno volno volno volno
13.7.2010
úterý Košice Adriana Tobiarčíková AURACENTRUM HILARIS
Krivá 18, 2. poschodie č.d.204 +421917/388935 adri.tomanikova@zoznam.sk
14.7.2010
středa Košice Adriana Tobiarcikova AURACENTRUM HILARIS
Krivá 18, 2. poschodie č.d.204 +421917/388935 adri.tomanikova@zoznam.sk
15.7.2010
čtvrtek Banská Bystrica Adriana Tomaníková AURACENTRUM HILARIS
Kalinčiaková 11 +421917/388935 adri.tomanikova@zoznam.sk
16.7.2010
pátek Bratislava Marta Látalová +
Katka Koledzaiová Čajovňa CAMELLIA - FENG ŠUEJ Centrum,Mlynské luhy 60
821 05 Bratislava 2 +421902/534292 rinkatka@gmail.com
17.7.2010
Sobota Bratislava Marta Látalová +
Katka Koledzaiová Čajovňa CAMELLIA - FENG ŠUEJ Centrum,Mlynské luhy 60
821 05 Bratislava 2 +421902/534292 rinkatka@gmail.com
18.7.2010
neděle Holešov Gabriela Holčáková Obchůdek u Sanothiela, Malá ul.13 777321954 holcak.gabriela@seznam.cz
19.7.2010
20.7.2010
úterý Frýdlant nad Ostravicí Lenka Hlavenková Poradna pro zdraví a osobní rozvoj Lucie, Náměstí č. 5, 1. patro 775363399 17lenka.h@seznam.cz
21.7.2010
středa Ostrava Lumír Kraina Oáza poznání – Chittussiho 13, 732200700 lumir.kraina@brain.cz
22.7.2010
čtvrtek Haluzice u Kyjova Martina Wilczkeová,
Miroslava Hladíková Haluzice u Kyjova (Nesovice, Snovídky, Haluzice) 608973798 michael.haluzice@centrum.cz
23.7.2010
pátek Haluzice u Kyjova Martina Wilczkeová,
Miroslava Hladíková Haluzice u Kyjova (Nesovice, Snovídky, Haluzice) 608973798 michael.haluzice@centrum.cz
24.7.2010
sobota Prostějov Zuzana Holcmanová Banksia, Plumlovská 19a 775190773 zuzana.holcmanova@seznam.cz
25.7.2010
neděle Holešov Gabriela Holčáková Obchůdek u Sanothiela, Malá ul.13 777321954 holcak.gabriela@seznam.cz
26.7.2010
27.7.2010
úterý Šumperk Dana Mullerová Lékařský dům, M.R. Štefánika 3 736645470 dana.kulisek@seznam.cz
28.7.2010
středa Brno Martina Vaverková,
Hana Horáková Jugoslávská 124b 776 336636
775 282229 martina@obnovaenergie.cz
29.7.2010
čtvrtek Havlíčkův Brod Lucie Rabensová Bývalá ZŠ, Rubešovo nám.171 604718827 info@lucierabensova.cz
30.7.2010
pátek Hradec Králové Gabriela Kluhová Abeceda poznání, Malé náměstí 129 (nad antikvariátem) 774996312 gabriela@abecedapoznani.cz
31.7.2010
sobota Hradec Králové Gabriela Kluhová Abeceda poznání, Malé náměstí 129 (nad antikvariátem) 774996312 gabriela@abecedapoznani.cz
1.8.2010
neděle Domažlice Andrea Borsuková Centrum slunce, Mgre. Staška 62 608603034 andrea.borsukova@centrum.cz
2.8.2010
pondělí Domažlice Andrea Borsuková Centrum slunce, Mgre. Staška 62 608603034 andrea.borsukova@centrum.cz
3.8.2010
úterý Louny Lenka Mervinská Ezoterická poradna SOWIA, Osvoboditelů 2649, budova bývalého Telecomu, Immotelu, 1. patro, dveře č. 210 608 967 777 LMervinska@seznam.cz

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Rowatinex-prej taky dokaze rozpustit písek a kameny...

Příspěvek od muflon »

Od známého co měl LEDVINOVOU KOLIKU,PÍSEK V MOČÁKU ATD...a nechce dělat nějaké očistné kůry, spoléhá jen na to co koupí v lékárně...tak ten mi řekl že mu pomohly hodně kapky s názvem Rowatinex které jsou výtažky rostlinného původu pokud jsem to správně pochopil(nejde o reklamu ale o pochopení proč a jak něco funguje...):

Docela mne zajímalo na jakém principu ty kapky fungujou... :?:

Bližší info o Rowatinex:
http://www.lekynainternetu.cz/p/rowatinex-kapky-10-ml/

(..není vhodný pro pacienty s těžkými a opakovanými kolikami, anurií a při těžkých a recidivujících infekcích močových cest...)

Charakteristika:
Rowatinex je směs terpenů, která zvyšuje vylučování moče, zmírňuje křeče močových cest a umožňuje rozpad, rozpouštění a vyplavování ledvinových a močových kamenů. Je účinná při akutních i chronických zánětech močových cest a překrvením ledvin přispívá ke zvýšenému vylučování moči.
Urolithiáza, nefrolithiáza, renální onemocnění spolu s příznaky, které je doprovázejí.
ROWATINEX podporuje rozpad, rozpouštění a vyplavování ledvinových a močových kamenů a preventivně působí proti tvorbě kamenů nových. Má spasmolytický účinek, zvýšeným prokrvením stimuluje funkci ledvin a zvyšuje diurézu. Působí proti zánětům močových cest, má protektivní účinek na koloidy v moči a zvyšuje obsah glukuronidů v moči.

Složení - účinné látky:
Terpeny, Pinenum (+ ß), Camphenum, Cineolum, Phenchonum, Borneolum, Anetholum

Použití: Ledvinové kameny, Močové cesty, Močové kameny, Záněty močových cest

PS:

TERPENY:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Terpen
-pro příklad:
Přehled terpenů:
Menthol (máta peprná), kafr (dřevo kafrovníku), geraniol (růžový olej), fytol (chlorofyl,
vitamín A), β-karoten (mrkev), lykopen (rajčata), xantofyl (žluté barvivo listů), přírodní kaučuk (latex).

muflon
Zasloužilý člen

Sanogel, Enterosgel

Příspěvek od muflon »

Pro mnohé velmi časově vytížené lidi místo zdlouhavé detoxikace bude možná schůdnější cestou :?: výrobek Enterosgel nebo asi lépe Sanogel...:

...je velmi vhodné jakoukoliv léčbu začít detoxikací. Potom má lék, bylinka či jiný léčebný prostředek mnohem větší účinek, než v zaneseném, přiotráveném těle....zabezpečí kompletní detoxikaci organismu, upravuje stolici, evidentně zlepší funkci slinivky, jater, ledvin a normalizuje hodnoty krve a moče. Očistí střevní sliznici, ochrání ji před poškozením a umožní obnovení střevní mikroflóry. ... rovněž sníží alergické reakce organismu.

... napomáhá absorbovat středněmolekulární toxické látky a odpadní produkty metabolismu z tlustého střeva a krve, pomáhá zlepšovat funkci tlustého střeva, slinivky, jater a ledvin, blahodárně působí na žaludeční a střevní sliznici, na kvalitu krve a moče, velmi příznivě působí na obranyschopnost organismu.Nevstřebává se. Nemá vedlejší účinky.

...je vhodné používat při detoxikaci organismu, zejména při zažívacích, střevních a průjmových potížích různého původu, infekcích, gynekologických a diabetických potížích, při jaterních, žlučníkových, ledvinových a kožních problémech, blahodárně působí při alergiích a astmatu, je vhodný během a po užívání antibiotik a chemoterapie, po různých otravách a ve stomatologii, má příznivý vliv na střevní mikroflóru, napomáhá odbourávání alkoholu z krve.

pan Jarda píše:
...na jednu stranu jde opravdu o prostředek výborný i když nehorázně předražený, ale to odpovídá jeho schopnostem, protože levnější léčiva taková kouzla nedovedou. Nicméně je pravdou i druhá strana mince, že se to dá vyčistit i bez těchto předražených preparátů, ale trvá to mnohem déle, což v dnešní době plné spěchání a stresu také není ideálem. Shrnul bych to tak, že bezchybně funguje oboje, přičemž jedno je skoro zadarmo, ale chce to čas a druhé je rychle, ale vyžaduje to naditou šrajtofli. Člověk si tedy nemusí vybírat, zda něco funguje méně a něco více, ale zda zaplatí, nebo obětuje čas a to jsou v konečném důsledku také peníze.
Naposledy upravil(a) muflon dne stř 01 pro 2010 13:55, celkem upraveno 1 x.

roughboy
Zasloužilý člen

Re: Akce na Enterosgel

Příspěvek od roughboy »

muflon píše:Pro mnohé velmi časově vytížené lidi místo zdlouhavé detoxikace bude možná schůdnější cestou :?: výrobek Enterosgel:

Porovnání cen:
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=ent ... =&max=&o=3

Ahoj Muflon.

už som ti písal....čo sa týka užívania enterosgelu je to reklamný tah. najskorej písali užívanie 1 den a teraz na nových baleniach už uvádzajú užívanie 3x denne. (nie je ti to divné???). ked chceš aby enterosgel vobec fungoval tak potrebuješ užívanie 3x denne po 15g po dobu minimálne 12dní. Vtedy sa to prejaví aj na krvných testoch. (takže užívaním 1x denne nevyriešiš absolutne nič).
Písal som ti že sanogel..... čo sa týka sorbcie má ovela lepšie výsledky. (prepočet ceny si urob sám).
Ale súhlasím s tebou....je to drahé......je to ako uvádzaš. záleží na človeku akú cestu si zvolí.
R.

muflon
Zasloužilý člen

Re: Akce na Enterosgel

Příspěvek od muflon »

roughboy píše:... ked chceš aby enterosgel vobec fungoval tak potrebuješ užívanie 3x denne po 15g po dobu minimálne 12dní. Vtedy sa to prejaví aj na krvných testoch. (takže užívaním 1x denne nevyriešiš absolutne nič).
Písal som ti že sanogel..... čo sa týka sorbcie má ovela lepšie výsledky. (prepočet ceny si urob sám).
...
Na http://sanogel.eu/ píšou ohledně Sanogelu že :
Po dobu očistné kúry užívejte Sanogel 2x denně. (Pacientům s chronickými problémy doporučujeme 3x denně).

...tak jestli vono to nebude stejné u obou...(účinná látka je stejná-Hydrogel kyseliny metylkřemičité)

Ještě na tom odkaze píšou o Sanogelu:
- do dvou týdnů se normalizují akutní poškození jater a slinivky břišní, viry, toxiny, nebo radionuklidy (AST a ALT po infekční mononukleóze se znormalizovalo za 10 dnů) do 6 měsíců je možné kompletně zregenerovat játra.
- oproti podobným produktům je měřitelný
- užívání 2 hodiny po jídle
--------

Enterosgel zase má PODOBNĚ uvedeno:
1 až 3x denně 2 hodiny před jídlem nebo 2 hodiny po jídle nebo lécích. Celková denní dávka pro dospělé je 45 g přípravku.

Dědek kořenář(B.Nový) píše o Enterosgelu(dále jen KŘEM):

Pro detoxikaci:
Celkovou detoxikaci doporučuji absolvovat při nejrůznějších potížích. První detoxikační kúra by měla trvat 3-8 týdnů podle zdevastovanosti organizmu. Podle potřeby lze opakovat kratší 1-3týdenní kúry až čtyřikrát ročně. Optimální dávkování je 1 polévkové lžíce, tedy asi 15 g 3×D, u rakovin dvojnásobek. Dodavatelem navržený způsob užívání je rozmíchat ve vodě a pít mimo jídla, kdy KŘEM nejvíce uplatní svoji vysokou sorbční schopnost na toxiny, což by rozředěním natráveninou při jídlech nefungovalo (tedy asi hodinu před jídly nebo 2-3 hodiny po jídlech). Je třeba, aby byl prostor trávení volný a draze se nedetoxikovala toliko natrávenina.

Pročítal jsem klinické zprávy a informace dodavatelů a nabyl jsem dojmu, že v rusky mluvících zemích se už ani ničím jiným moc léčit nemusí. Faktem je, že popisované změny v krevním obraze jsou po dvou týdnech až neuvěřitelné.
KŘEM se v rusky mluvících zemí používá pro eliminaci salmonely, úplavice, lupénky, ekzémů, těhotenských gestóz, cukrovkových změn a kvůli nim uřezávaných končetin, ledvinových problémů, jaterních poruch se žloutenkami a mononukleózou v první řadě, anémií, leukémií a snad všech typů rakovin, včetně veškerých vedlejších účinků jejich i ostatní terapie chemickými sajrajty. Dále pro řešení bércových vředů, otoků a hnědých nohou, revmatizmu, ztuhlých a vrzajících kloubů, páteřových a svalových bolestí, cévních poruch a nadměrné hladiny cholesterolu, únavového syndromu, depresí, migrén, odvykacích abstinenčních příznaků, závislostí a intoxikací všeho druhu (i kocoviny), stařecké demence a omezení funkce mozku všech věkových skupin (mozku, tedy mimo politiky, příslušníky, byrokraty a funkcionáře).
A co nejvíc – pomáhá při kompletní údržbě trávicích orgánů, tedy počínaje průjmy, zácpami, záněty střev, záněty slinivky, žlučníku, jater, žaludku, záchvaty žlučníkových kolik, zanesenými žlučovody, vředy, Crohnovou chorobou, celiakií, ztenčením a zanesením střev, přes veškeré alergie po rakoviny těchto orgánů s klinicky prokazovaným úbytkem úmrtnosti asi o třetinu. Přitom nemá žádné interakce s léky. Není ani jak, protože KŘEM se chová hydrofobně a chemicky inertně. Váže patogenní mikroby, plísně a viry, ale hodnou střevní symbiotickou vegetaci žádoucně výrazně méně.
Vzhledem k tomu, že naše levnou potravou devastovaná střeva vítězí v počtu rakovin na celém světě, je toto informace k zamyšlení (kdo má čím nebo kdo si na to někoho zjedná…).
Důsledkem onoho zamyšlení, je další náznak, že za většinu našich zdravotních potíží může i strava, a že jestli je na tvrzení o KŘEM jen desetina pravdy, tak to přece stojí za pokus. Takzvaně – no, nekupte to… Druhým důsledkem by mělo být rozhodnutí investovat do preventivní sebeopravné kúry.

Uvádím dva modely podávání:
První je doporučený dodavatelem: 3× 1-3 lžíce rozmíchat v 1-2 dcl vody a užívat nalačno (2 hodiny po jídlech a 2 hodiny před jídly).
Druhý, můj, je snazší a účinnější: 1-2 lžíce rozmíchat do 2 dcl vody a vypít na noc, případně lze účinek zesílit další porcí přibližně za 5 hodin.
Pokračovat lze KŘEM dál, viz bod 1).
Spočítal jsem, že Enterosgel 225 g po 15 g 3×D vychází přesně na 5 dnů. Tedy na 30 dnů první kúry bude potřeba nejméně 6 balení Enterosgelu po 380 Kč je 2280 Kč, což vzhledem k tomu, že se jedná vlastně o takovou spotřební nárazovku, je tak na hranici akceptovatelnosti.Optimální dávka na jednu kúru je tolik balení Enterosgelu, kolik vám je desítek let.
http://www.bylinkar.cz/zbozi-a-produkty ... l-p54.html

Dále píše:
Problém tohoto přípravku je v tom, že jeho účinek 1) je velmi dlouhodobý a málo zřetelný, 2) krátkodobý a dosti zřetelný, ale to málokomu, kdo mě nezná, dojde včas, že by to měl brát systematicky a kdo si nepřečte tento můj názor, tak si důležitost mezi oběma mozkovými buňkami nespojí (kdo má…). To je ovšem jeho smůla a naopak hmotná výhoda a perspektivní perspektiva pro pozůstalé…

Toto vše je jen můj osobní a toliko vlastní názor mimo obecná dogmata, takže obecně lidem s jiskrou v oku (při pohledu ze světla do tmy) doporučuji se držet opatrného návodu na etiketě schváleného odborným úředníkem.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“