kolem má 12 cívek a uprostřed bude asi taky civka.Honí tam několik magnetů nebo sou to ocelové válce?Impulsem to vybudí a pak mu to vyrábí šťávu?Nandat tam nějakej slušnej kondík a mohlo by se to točit pořád

Moderátor: rival
Bohužel jsem to viděl bez zvuku, nemám ovladač na ZK. Lepší je asi to první video ze série. Domnívám se, že uprostřed je velký toroidní magnet, zmagnetovaný na délku a satelity jsou toroidy, též zmagnetované na délku. Všechny magnety jsou v nemagnetickém pouzdře, které sílu magnetu trochu utlumí a satelity se pak lehce otáčejí po obvodě. Asi jsem se teď touto teorií znemožnilkenybalboa píše:tu je lepší video
kolem má 12 cívek a uprostřed bude asi taky civka.Honí tam několik magnetů nebo sou to ocelové válce?Impulsem to vybudí a pak mu to vyrábí šťávu?Nandat tam nějakej slušnej kondík a mohlo by se to točit pořád ? Asi to nebude tak jednoduchý co?
Sorry urcite je tu hromada dalsich kteri magnetum rozumi lip a kteri si precetli v AJ dostupne texty k Searlu.Explorer píše:To s těmi čtverci jsem nepochopil. Neumim moc anglicky a tak to všechno co seženu vždycky protáhnu translátorem - to je potom četba na vykloubení mozku, však víme :-)))
To,že SEG točí, alespoň v modelu na stole a rusům při průměru okolo metru a váze 350kg je fakt. Je tady ale zřejmě problém s rozběhem. Rusové to rozbíhají elektromotorem a Searl má kolem cívky s jádrem o kterých jsem se z počátku domníval, že jsou tam jako zdroj vyráběného napětí. Zdá se, že jsou všechny spojeny paralelně. kloním se, ale spíš k tomu, že slouží k rozběhu válečků.
Napadlo mě, existovaly v letech 1946-1956 kdy SEG vznikl neodymové magnety ??? Tak z čeho to ten pan Searl vytvořil ?
Kód: Vybrat vše
http://video.google.com/videoplay?docid=-8635897559220353909
Jsem členem diskuze na tomto fóru snad jen kvůli free energy. Pokud jde o seg, tak díky rozpisu použitých materiálů jsem si setavil totožnou věc co má John Searl. Pokud jde o poznaty, tak bez osciloskopu toho moc říct nemůžu, ale jde funguje to.bardo píše:nejake novinky? nebo se uz prislo na to ze je to blbost?