Zde jsem nasla informaci, (nebot ctu ruzne zkusenosti na jednech nemeckych strankach) zde je take link
http://www.jimhumblemms.de/node/24
a nasla jsem take tento zajimavy clanek. Nechala jsem to prelozit volne pres google, toto jenom pro
velke pesimisty. Ale i tak si musi kazdy najit tu svoji cestu sam. Je k tomu nutno velka porce vlastni sebeduvery.
Übersetzung von Deutsch in Tschechisch
Přezkoumání Doc, 20.09.2010
Ahoj,
Jsem lékař v německé nemocnici a byly pomocí MMS vyléčen 17 pacientů s nádorovým onemocněním v tomto, někteří lidé v konečné fázi. Pokud se ven bych přijít o svou práci a pravděpodobně by jít do vězení!
Teď jsem se zamilovala do ženy a ona nebude mít finanční prostředky, protože nevěří, že to pomáhá. Prosím publikovat tuto recenzi, snad přesvědčeni, že i ostatní lidé tak, aby konečný blbec to zkusit alespoň!
Děkuji vám!
Doc
Muj preklad take volny, ktery dava vice smyslu (jenom kdyby to bylo treba):
Jsem lekar v jedne nemecke nemocnici a bylo pomoci MMS vyleceno 17 pacientu s nadorovym onemocnenim nekteri v poslednim stadiu. Pokud bych se o tom zminil na verejnosti, prisel bych o svou praci a pravdepodobne bych sel do vezeni!
Ted jsem se zamiloval do jedne zeny a ktera nechce o tomto pripravku ani slyset natoz to brat. Nebot neveri, ze to pomuze. Prosim Vas o zverejneni meho prispevku, snad to pomuze lidem, kteri nemaji odvahu to vzit a preci jenom tu zkousku s MMS udelaji.
-----
Erfahrungsbericht von Doc, 20.09.2010
Hallo,
ich bin Arzt in einem Deutschen Krankenhaus und habe mit MMS 17 Krebspatienten in diesem geheilt, teilweise Menschen im Endstadium. Wenn das
raus käme verlöre ich meinen Job und käme vermutlich ins Gefängnis!
Jetzt habe ich mich in eine Frau verliebt und sie will das Mittel nicht nehmen, weil sie nicht glaubt dass es hilft. Bitte veröffentlichen Sie diesen Erfahrungsbericht, vielleicht überzeugt es diesen und andere Menschen ja sich den letzten Ruck zu geben es wenigstens auszuprobieren!
Vielen Dank!
Doc