Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Animálnosti
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Animálnosti
Zde můžete v případě zájmu pokračovat v diskusi s Animalem. Přesunuté příspěvky pocházejí z vlákna Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
Rival
To radši ať je špatně jemu
dál je řada teček, to mu nadávám ale nepíšu to. .......................................................................................................................................................
.........................................................................................................................................................
.........................................................................................................................................................
Tento totiž bude mít posléze utrum
Na pojmy a dojmy už nedojde.
Přeju hezký zbytek dne
K.
Rival
To radši ať je špatně jemu
dál je řada teček, to mu nadávám ale nepíšu to. .......................................................................................................................................................
Tento totiž bude mít posléze utrum
Na pojmy a dojmy už nedojde.
Přeju hezký zbytek dne
K.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Vzchop se Hanko
Díky za dobrou zprávu, možná se mi podaří i usnout .1220 píše:......Tento totiž bude mít posléze utrum ...
Tak špatného člověka jsem chválabohu ještě nepotkala - doufám, že byl první i poslední....
Dobře, že jsi mu vynadal, trošku si přisadím..........................!
Dobrou noc, Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásady...
Animále ty nedovedeš být vůbec na nikoho hodný ani vstřícný, proč to tak je netuším, Tvoje sítě a cestyAnimal píše:Merlin ty buď nevieš čítať alebo nerozumieš po slovensky . Píšem že som si čítal pepeho príspevky a nie Slávkove . Kedže Slávek ma z toho čo som doposial od neho čítal ničím nepresvečil že aspoň z časti rozumie tomu o čom pîše , jeho príspevky a to nech sú kdekolvek ma zatial nezaujímajú . Animal
jsou nevyzpytatelné. Nebudu Ti česky ani slovensky ani maďarsky ani sanskrtem vysvětlovat o koho všeho ses tady celkem zbytečně otřel.
Na tomhle foru takový kousky admin celkem bez skurpulí vypíná - dá si totiž poradit.
Zařiď se podle toho vrať se zpátky kus cesty a přijď kdykoliv jako normální- to znamená jako někdo kdo je v normě se základní slušností.
Re: Když...
Hanko nestačilo , ešte stále chceš intrigovať a manipulovať ? Ako sa ti páči moja kontramanipulácia , si spokojný ? Asi nie kedže ako manipúlátor amatér nemáš ani šajnu o tom o čom to v skutočnosti je . Animal
Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pro hanku
Tak mám, hanko, dojem, že Ti Animál tímhle jaksi naznačuje, že on, je manipulátor profesionál.Animal píše:Hanko nestačilo , ešte stále chceš intrigovať a manipulovať ? Ako sa ti páči moja kontramanipulácia , si spokojný ? Asi nie kedže ako manipúlátor amatér nemáš ani šajnu o tom o čom to v skutočnosti je . Animal
Jak vidíš, prozradí toho na sebe dost - a stačí ho k tomu nechat jenom chvíli kecat.
+1 pro Tebe - a nenech se znechutit, to by mu udělalo radost
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
1220 nevim kto si čo si , tvoje príspevky s ktorými som sa po tieto posledné "nabité" dva dni stretol mi nič nehovorili takže som ich viacmenéj preskakoval . Čo som potreboval nájsť už som za tieto dva dni našiel a čo som potreboval v sůvislosti s ním si zistiť som si už zistil , takže može dať to utrum kludne aj hneď . Animal
Re: Pro hanku
Poota musím uznať ste tu zvĺáštna partia - mám na myslí ten zvišok čo tu zostal . Podla vás človek ktorý sa bráni je manipulátor a človek ktorý útočí je manipulovaný - tu už niet čo dodať , to hovorí za všetko . Niet divu že tý čo o veciach naozaj niečo vedia odtialto sami odchádzajú . Animal
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Testík
Já testy zrovna nemusím, ale občas je na místě udělat výjimku...jaké pudy v kom dřímají...
Petr 2 píše:
Jak bylo presne tohle porekadlo z poradu jana krause? Sebepoznani prinasi toleranci, tolerance uctu, ucta privetivost, privetivost laskavost a laskavost lasku.
Zda se ze sebepoznanim to zacina. Proto doporucuji jeden psychotest a hlavne se na nem zamyslet ze uz jen vzhled obliceje ovlivnuje to jak se kdo ke komu individualne chova, a jak vznikaji prirozene sympatie, jak nesympatie, a estli ma cenu se jimy trapit. neboli jinak receno: neni na svete clovek ten jenz by se zavdecil lidem vsem.
nahodim odkaz.
Zde test:
http://www.help24.cz/index.php?page=psy ... as-drimaji
Tento test je inspirován (převzali jsme fotografie a terminologii) podobným testem od Lipóta Szondiho, maďarského psychiatra z 19. století, který chtěl odhalovat skryté sklony osobnosti podle sympatií a antipatií, jež v lidech vyvolávaly fotografie psychopatů. Vycházel z principu „svůj k svému“ a z poznatku, že na druhých většinou nejvíc nesnášíme to, co se nám nelíbí na nás samých a co potlačujeme.
Existují dva způsoby potlačení:
Popření: Úplně odmítneme své skryté sklony a kompenzujeme je tím, že se začneme chovat zcela opačně.
Sublimace: Skryté sklony nahradíme sociálně přijatelnějšími, nebo dokonce užitečnými postoji, uměleckými aktivitami, koníčky...
Petr 2 píše:
Jak bylo presne tohle porekadlo z poradu jana krause? Sebepoznani prinasi toleranci, tolerance uctu, ucta privetivost, privetivost laskavost a laskavost lasku.
Zda se ze sebepoznanim to zacina. Proto doporucuji jeden psychotest a hlavne se na nem zamyslet ze uz jen vzhled obliceje ovlivnuje to jak se kdo ke komu individualne chova, a jak vznikaji prirozene sympatie, jak nesympatie, a estli ma cenu se jimy trapit. neboli jinak receno: neni na svete clovek ten jenz by se zavdecil lidem vsem.
nahodim odkaz.
Zde test:
http://www.help24.cz/index.php?page=psy ... as-drimaji
Tento test je inspirován (převzali jsme fotografie a terminologii) podobným testem od Lipóta Szondiho, maďarského psychiatra z 19. století, který chtěl odhalovat skryté sklony osobnosti podle sympatií a antipatií, jež v lidech vyvolávaly fotografie psychopatů. Vycházel z principu „svůj k svému“ a z poznatku, že na druhých většinou nejvíc nesnášíme to, co se nám nelíbí na nás samých a co potlačujeme.
Existují dva způsoby potlačení:
Popření: Úplně odmítneme své skryté sklony a kompenzujeme je tím, že se začneme chovat zcela opačně.
Sublimace: Skryté sklony nahradíme sociálně přijatelnějšími, nebo dokonce užitečnými postoji, uměleckými aktivitami, koníčky...
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Animálovi
Zde pro Tebe manipulace : všimni si o koho všeho si se v tomto sloupku otřel a vzpomeň si na na zásady, které se vyučují v mateřské školce , svobodně se rozhodni, zda se omluvíš, pak žij blaze.Mně si ničím neurazil, ale je jich cca 5.
Když to nejde, a nevíš o tom ,že to jde , tak se pak nediv .
Možná si čekal víc,
K.
Svoboda je pochopená nutnost.
Když to nejde, a nevíš o tom ,že to jde , tak se pak nediv .
Možná si čekal víc,
K.
Svoboda je pochopená nutnost.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
muflonovi
Pěkný testík +1
je to jasný cokoliv si vybereš, máš něco potlačeno....
Díky
K.
Jinak podle Komenského lze moc věcí vychytat u dětí do šesti let, názory na to jsou souhlasné .
Např zde :
http://userweb.pedf.cuni.cz/paideia/dow ... istek2.pdf
je to jasný cokoliv si vybereš, máš něco potlačeno....
Díky
K.
Jinak podle Komenského lze moc věcí vychytat u dětí do šesti let, názory na to jsou souhlasné .
Např zde :
http://userweb.pedf.cuni.cz/paideia/dow ... istek2.pdf
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Viem citat a po slovensky rozumiem velmi dobre. Viem dokonca aj pisat, bez pravopisnych chyb.. (červeně.. )Animal píše:Merlin ty buď nevieš čítať alebo nerozumieš po slovensky . Píšem že som si čítal pepeho príspevky a nie Slávkove . Kedže Slávek ma z toho čo som doposial od neho čítal ničím nepresvečil že aspoň z časti rozumie tomu o čom pîše , jeho príspevky a to nech sú kdekolvek ma zatial nezaujímajú . Animal
Reagoval jsem na toto: "... Slávek sa tu hrá na Kanaďana (Slávky čo kšefty s TRKmi ti už tak v Brne nesipú keď si tu pomaličky potichúčky "razíš cestu" na kšeftovanie so zdravým?)", protože je to velká blbost.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Když někomu chybí argumenty...
Hanko, máš vždy měkolik možností. Například.hanka píše:Chvíli tady člověk není a po návratu se nestačí divit.
Sedla jsem si k počítači s úmyslem obhájit můj včerejší ústup od podezíráni Animala z manipulatorství a připomenenout nejen jiným, ale i sobě, moje zásady, které jsem pod vlivem tématu nevědomky potlačila:
1)- vždycky posuzovat lidi kladně - než někoho odsoudím, napřed v něm pohledat to dobré, protože nikdo není jenom dobrý nebo špatný; pak posoudím jak moc špatné vlastnosti to jsou a jak hodně mi vadí a až pak k tomu člověku zaujmu postoj.
2) - nedělej jinému to, co nechceš, aby jiní dělali tobě.
Když jsem si předevčírem uvědomila, že jsem se nechala strhnout intuicí, neměla jsem z toho dobrý pocit a bylo mi Animala líto. Později se ten pocit umocnil, když jsem v něm poznala Pepeho (a Hmm... to je jedno, kolik nicků má - zkrátka člověka, se kterým jsem se už dřív bavila, ale neodsoudila jsem ho, přestože jeho slovník a chování se mi nelíbily - bylo v jeho názorech něco, co mi imponovalo), který si dal nový nick a tím pádem jeho imponující vlastnosti se ještě neměly možnost projevit, protože je Animalem krátce....Na to všechno jsem myslela, když jsem opravila názor na Animala (Pepeho, Hmm.. atd.). Dokonce jsem šla tak daleko, že jsem mu přes jeho přítele 1220 (reakcí na jeho příspěvek) odpověděla i na jeho urputný požadavek (jak si představuji kontramanipulaci proti manipulátorům) a podala mu tímto způsobem ruku. Normální člověk by podanou ruku zaregistroval a na odpověď zareagoval....
A on si mezitím za zády zjišťoval informace na lidi z fóra, aby je pak mohl překroutit a s manipulujícím komentářem použít proti nim !!!
Nejsem nejmladší, nějaký pátek mám už za sebou - za svůj život jsem poznala spoustu různých lidí, dobrých, špatných, přejících, závistivých, pomlouvačů atd., atd... Nikdy jsem nepoznala STB na vlastní kůži, přiznám se, že jsem si o lidech, kteří popisovali jejich metody myslela, že přehánějí a nasazují jim psí hlavu - říkala jsem si: lidé přece tak špatné úmysly nemají.... dělali jenom svoji práci....plnili příkazy, museli se nějak živit....kdyby nemuseli, určitě by to nedělali....dokonce: chudáci, tak hnusnou práci museli dělat!
....A tady někdo úplně dobrovolně, o své vlastní vůli si dává tuhle práci - celé dva dny! - a je maximálně spokojený, kolik materiálu se mu podařilo vyšťourat a jak krásně se dají s vhodným komentářem překroutit a použít proti oponentům!
K takovým akcím se může snížit pouze člověk, kterému chybí argumenty ve sporu a když nemůže útočit pěstí, tak používá podpásovky.
Je mi z Tebe špatně, Animale - prosím, aby jsi opustil moje vlákno, tady nemáš co dělat!
Nechat to plavat.
Jako zakladatel vlákna použít tlačítko Delete, či oslovit Rivala
Nechat Animala jako objekt zkoumání
Donekonečna se žlučit
A nebo si v praxi vyzkoušet kontramanipulaci (doporučuji šachovou starategii "vidlička koněm")
Já se doslova křením pod fousy, s několika těžkotonážními manipulanty jsem měl tu čest, pár roků jsem se v psychologii hrabal, takže pokud mi to vyloženě citelně psychicky či fyzicky neškodí, nechávám to plavat. (J. Kirschner - Vítězit bez boje)
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Merlin vidým že ta potešyla moja gramatyka tak vyeš ti čo , pár i/y ti sem pryhodým nech sy máš čo vifarbovať . Anymal
-
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
pro Animala
Nazdar Animale, nevěřím že by zde byli tak špatní lidé že by kvůli nim překotně další odsud utíkali.
Jenom jsi to vzal za špatný konec. Kdyby jsi rozumně napsal argumenty které se ti nelíbí, určitě by si o tom s tebou někdo rád popovídal.
Ale formou výpadů proti článkům, to si přiznej, že ani ve skrytu duše nemůžeš čekat jiné reakce.
Zcela věřím že jsi jinak zajímavý člověk, že máš svoje přednosti, ale ta zaťatost ti v životě zadělává dost velké problémy.
S pozdravem eXiT
Jenom jsi to vzal za špatný konec. Kdyby jsi rozumně napsal argumenty které se ti nelíbí, určitě by si o tom s tebou někdo rád popovídal.
Ale formou výpadů proti článkům, to si přiznej, že ani ve skrytu duše nemůžeš čekat jiné reakce.
Zcela věřím že jsi jinak zajímavý člověk, že máš svoje přednosti, ale ta zaťatost ti v životě zadělává dost velké problémy.
S pozdravem eXiT
Re: pro...
Argumenty ktoré bolo treba k tomu dodať a za ktorými si stojím (manipvlácia/kontramanipulácia hanka/Animal) boli dodané - každý súdný človek pri nezaujatom čítaní ich tam vidí . Z mojéj strany a už nie len k tomuto dodávam to mexikánske manano... . Animal