Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

ghostik
Stálý člen

roupy

Příspěvek od ghostik »

zdravim našel jsem toto forum na googlu a tak se chci zeptat ohledně mých problémů s roupy... byl jsem už u doktorky a vyzvedl si vermox nyní jsem přesně 7 dní po prvním užití tablety a přesto se mi stále stává hlavně když sedím na tvrdé židli, že ty mršky furt cejtím a šimrá to... je to normální? neměli by všechny ty mrchy po jedné tabletě chcípnout už po 3 dnech? v letáku je napsané že další tablety se berou až po 2 resp. 4 týdnech od prvního užití... mám opravdu toto schema dodržovat přestože evidentně všechny nechcípli?

a ještě bych se chtěl zeptat jak likvidaci roupů co nejvíce urychlit kromě požívání vermoxu omezuju sladké, občas si "pochutnám" na 5-6 stroužcích česneku a teď zkouším i sušený chili papričky (polykám nadrobno nakrájený s vodou) . děkuji

jinak současně s vermoxem ještě beru 2x denně lactobacilus acidophilus

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Shrnutí koncentrací HCl

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Ahoj, to je jediné co jsem dobře pochopila :) , ale vyjadřování v jiných koncentracích mě dost mate - např.
Co se týče té HCl co mám, tedy 10% chemické/technické(nikoliv lékárenské) koncentrace, mělo by stačit aktivovat 3 díly tekutého chloritanu sodného 1 dílem této kyseliny. Předpokladem pro následné dolití je dostatečné zežloutnutí směsi (možná i zlehka hnědnoucí). Aktivace může trvat o něco déle (o pár vteřin více) než při aktivaci 2:1.
- proto to volání o jednotném jmenování HCl. Vím, jde to vypočítat, ale mnohem lepší by bylo, kdyby to šlo bez propočítávání na lékárenskou koncentraci. Díky, Hanka. :lol:
No hanko, nevím, co Tě trápí. Když máš 3,5% kyselinu HCl (10% lékárenskou), aktivuješ s ní MMS 1:1. Pak Tě tyto texty vůbec zajímat nemusí, leda je pravidlem to zežloutnutí.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: roupy

Příspěvek od Palo »

ghostik píše:zdravim našel jsem toto forum na googlu a tak se chci zeptat ohledně mých problémů s roupy... byl jsem už u doktorky a vyzvedl si vermox nyní jsem přesně 7 dní po prvním užití tablety a přesto se mi stále stává hlavně když sedím na tvrdé židli, že ty mršky furt cejtím a šimrá to... je to normální? neměli by všechny ty mrchy po jedné tabletě chcípnout už po 3 dnech? v letáku je napsané že další tablety se berou až po 2 resp. 4 týdnech od prvního užití... mám opravdu toto schema dodržovat přestože evidentně všechny nechcípli?

a ještě bych se chtěl zeptat jak likvidaci roupů co nejvíce urychlit kromě požívání vermoxu omezuju sladké, občas si "pochutnám" na 5-6 stroužcích česneku a teď zkouším i sušený chili papričky (polykám nadrobno nakrájený s vodou) . děkuji

jinak současně s vermoxem ještě beru 2x denně lactobacilus acidophilus
Vermox je výsměch, je příliš slabý. Silnější je namletý hřebíček. Když česnek, tak domácí, nikoliv z obchodu čínský či španělský - chemicky upravovaný. Čínskýho či španělskýho by se muselo sníst tak 5x více, než českýho, aby to mělo stejnej účinek. Vyzkoušej ten hřebíček - namlet, do tobolek vel. "0", postupně navyšovat o 1 do deseti (jednou denně). Pak poreferuj. Chilli funguje, ale na to jak je to ostré, tak je to také slabé. To bys musel do sebe narvat tolik chilli, že by Ti to utrhlo pr... zadek.
S tím hřebíčkem - pokud máš jen střevní problémy, pak není nutné přidávat Betain HCL. Mělo by to fungovat i bez něj. Jakmile ale máš cizopasníky i jinde než ve střevech, bez Betainu HCL se jich nezbavíš, navíc bez předchozího propucování PMSkem či alepsoň MMSkem (atk. HCl).

Baru
Nový člen

Re: paraziti-příznaky,...

Příspěvek od Baru »

Palo píše:No jiné řešení než užívat hřebíček v tobolkách mne nenapadá. Je celkem dost silný, tak pokousat stejné množství může dělat problémy. Mě se osvědčilo nenutit se vše hned spolykat okamžitě, ale třeba v průběhu 10 minut. To se celkem dá. Zlehka každou tobolku zapít a jak tělo snese další, tak užít... Vyzkoušej a poreferuj...
veď ja som ich pomaličky prehĺtala, rýchlo sa mi totiž ani nedá... ako iný spôsob ma napadlo tie klinčeky pomlieť, dať do vody a vypiť. Niekedy to vyskúšam...

vďaka za objasnenie tej HCl, už v tom mám úplne jasno! :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: paraziti-příznaky,...

Příspěvek od Palo »

Baru píše:...ako iný spôsob ma napadlo tie klinčeky pomlieť, dať do vody a vypiť. Niekedy to vyskúšam...
No vyzkoušej, ale řekl, bych, že nakonec řekneš "zlaté tobolky" ;) P.

ghostik
Stálý člen

Příspěvek od ghostik »

Palo píše:Vermox je výsměch, je příliš slabý. Silnější je namletý hřebíček. Když česnek, tak domácí, nikoliv z obchodu čínský či španělský - chemicky upravovaný. Čínskýho či španělskýho by se muselo sníst tak 5x více, než českýho, aby to mělo stejnej účinek. Vyzkoušej ten hřebíček - namlet, do tobolek vel. "0", postupně navyšovat o 1 do deseti (jednou denně). Pak poreferuj. Chilli funguje, ale na to jak je to ostré, tak je to také slabé. To bys musel do sebe narvat tolik chilli, že by Ti to utrhlo pr... zadek.
S tím hřebíčkem - pokud máš jen střevní problémy, pak není nutné přidávat Betain HCL. Mělo by to fungovat i bez něj. Jakmile ale máš cizopasníky i jinde než ve střevech, bez Betainu HCL se jich nezbavíš, navíc bez předchozího propucování PMSkem či alepsoň MMSkem (atk. HCl).
Supr díky za rychlou odpověď. Hřebíček... čoveče to jsem ještě neslyšel určitě zkusím... Jinak česnek papám právě domácí ze zahrádky sice byla slabá úroda (malé stroužky) ale furt to bude lepší než kupovaný to ano. Než jsem se dostal k vermoxu tak jsem si dával každý den na noc 6 stroužků toho domácího a nepřišlo mi že by to pomohlo a přitom jsem se při polykání toho rozmačkanýho česneku s vodou vždycky málem poblil xD. Jinak roupy jsem četl že se můžou kromě střeva dostat max u ženských do pochvy resp do močáku?? roupy mám už podruhé po roce a tehdy jsem se jich zbavil tak že jsem si bral vermox skoro každý týden a snědl jsem všech 6 tablet .

"namlet, do tobolek vel. "0", postupně navyšovat o 1 do deseti (jednou denně)"

omlouvám se ale nepochopil jsem co je to velikost 0 ani co si myslel tím zvyšováním

taktéž nerozumím zkratkám Betain HCL, PMS a MMS, ale to snad není nutné když to jsou jen roupy ve střevě

Ono by bylo hlavně zajímavé zjistit, proč tam ti roupi bydlí, proč se vracejí, a hlavně - odkud se berou? V dnešní době to není tak docela normální. U vás doma musí být nějaký zdroj. Tzn. přeléčit nejen sebe, ale i celou rodinu včetně domácích zvířat! Nemá smysl vynášet popel do popelnice, když ho vzápětí někdo donese zpátky a vysype v předsíni... ;)

ghostik
Stálý člen

...

Příspěvek od ghostik »

nemusím tu popisovat jak moc normálně dodržuju hygienu (příjdu domů ze školy- umeju si ruce, pohladim psa-umeju si ruce, vynesu koš-umeju si ruce) ale teď vím na 99% proč jsem si je zase přivodil. prostě jsem před spaním našel uhrák a praskl mi v prstech ale řikám si kašlu na to a usnul jsem... a ráno jsem si samozřejmě už ty ruce neumyl... no můžete si domyslet kde jsem ten uher měl. a nějak podobně jsem to asi chytil i poprvé před rokem. já nevím se mi to vždycky povede.... no teď tady budu pro všechny čuně ale to je mi fuk. příště už si dám ku*va pozor kam šahám.

jinak abych to shrnul tak teď zkouším ten hřebíček: mám celej pytlík hřebíčku kerej jsem zavřenej položil na prkýnku a roztloukl jsem to paličkou ... jiná možnost jak to nadrtit u nás doma není. a teď jelikož jsem nezjistil co se zde myslím těmi tabletami tak si každej den nasypu do jednoho hrnku trochu hřebičku zaleju trochou vody a druhej hrnek naplním vodou ... pak rozvířím vodu s hřebíčkem klopím to do sebe a zaleju vodou s druhého hrnku.... funguje to skvěle a je to hned. jenže to dávkování je nepřesný ale aspoň něco.... dále jsem si strčil do řiti česnek aby se tam ty potvory neschovávali před učinkem hřebíčku a vermoxu. no a k tomu beru ten vermox. zatím čekám kdy to začně učinkovat. vermox jsem měl předminulý pátek a minulý pátek. předtím (před braním vermoxu) jsem se místo hřebíčku ládoval česnekem domácím ze zahrádky 6 stroužku denně.... a stále cejtím v zadnici šimrání ale hlavně když mám na sobě džíny jinak doma v teplákách ani když du spát tak je cejtim minimálně.

takže to srhnu:
1.týden česnek (5-6 str. na noc)
2.týden první tableta vermoxu + česnek + občas chili
3.týden / tento/ druhá tableta vermoxu + nadrcený hřebíček který beru od neděle

a stále je cejtím v zadnici.... je to trochu lepší ale ne o moc...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

ghostik píše:omlouvám se ale nepochopil jsem co je to velikost 0 ani co si myslel tím zvyšováním
Želatinové kapsle či tobolky mají různé velikosti. Když půjdeš do lékárny a řekneš, že chceš po nich (objednat či nachystat) 200 ks tobolek velikosti "nula", tak budou vědět o co jde. Mají tuším objem 0,69 ml. nebo tak nějak. Ochota lékárny je věc druhá. Při té příležitosti se jich můžeš zeptat i na kyselinu chlorovodíkovou.

Užíváš jednou denně tobolky plné namletého/nadrceného hřebíčku. První den jednu, druhý den dvě, třetí den tři a takhle až do deseti. Vždy jednorázově, jednou denně. V případě nějakých problémů na nějakou dobu vysadit. Snad stačí pro vysvětlení.

Betain HCL se k tomu hodí, jsou to tablety s žaludeční kyselinou - jednoduše řečeno. Pokud je mít nebudeš, tak sebe láduj velké množství čerstvé citronové šťávy - co zvládneš, třeba naředěný ve vodě. Sám mám Betain HCL, citron nepoužívám, tak ani netuším, kolik je ho potřeba. Jde o to neutlouct imunitu samotným hřebíčkem, pak by mohl být s imunitou problém - nebude funkční než se stabilizuje žaludeční kyselina. Možná seženeš i tu tekutou HCl, o které jsem se zmiňoval nazačátku. Detaily ohledně HCl si najdi v tomto vlákně:

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1631

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

játra a hřebíček, postupy DK na parazity

Příspěvek od muflon »

Tak sem trochu na rozpacích...Bř.Nový(dědek kořenář) nedoporučuje užívat na parazity hřebíček (zatímco pelyněk a další byliny doporučuje, +další postupy-např.ostrop.kaše...a další).....
a to z důvodu že se velmi špatně odbourávají aromatické látky hřebíčku ze střev...:

V dizkusi na svém webu píše Dědek kořenář k antiparazit. postupům:

Ty stejné třísloviny které má k dispozici jako účinné látky ořešák mají i dubovky(dubové kapky) a tím, že si aplikujete dubovky do krku, tak vlastně automaticky nahrazujete předpokládaný antiparazitální vliv ořešáku.

Hořčiny v lepší kombinaci než jen z pelyňku vám dodá úspěšnější směs Zeměžlučová 12K. Uvažovat o přítomnosti významného množství thujonu v kapsli se limitně blíží nule, protože vysublimoval již při jemnodrcení.

Hřebíček nedoporučuji ani nenahrazuji, protože jeho aromatické složky játra odbourávají jen velmi nesnadno.

(přitom i JZ jej běžně doporučuje..., ale buď jako kůru, nebo jeden den v týdnu pravidelně....)
--------------

Velmi zajímavá souvislost mezi braním OO-KH(dědkovi specielní ostrop.kašičky a oleje), s antiparazitickými účinky (spolu s některými dalšími postupy) :
výběr z diskuze viz zde:
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 082#p15082

---------------------------------
Roupi (novější verze)

Roup je v našem prostředí běžná bestie sající naši krev zevnitř. Lékař do něj jde Vermoxem ap., ale mnohdy je to málo a ta bestie šimrá na noc v konečníku za pilného kladení obrovského množství vajíček.
Vajíčka roznášíte jakýmkoliv pohybem po trenýrkách a dojdou po nohách až do ponožek i nahoru na břicho! Nejinfekčnější jsou ruce, šatstvo a postel. Kdekoliv se dotknete nohy nebo okolí konečníku, vždy jich na ruce několik ulpí. Je to jejich povinnost. A potom zákeřně čekají, než si strčíte prst neumytý naším dezinfekčním Bylinoglycerinovým mýdlem Dědka kořenáře do pusy nebo potravu takovou rukou ohmatanou. A za tři týdny večer se můžete potěšit novou generací roupovitých šimralů. Nechápu, jak vědí, že jdete spát a že přišel jejich čas se hemžit ven, ale to není jejich problém. Váš jo!

Pokusně jsme aplikovali do konečníku asi 5 ml Měsíčkového oleje MO, aby se jim to smekalo, a jednou v životě jsem zkusil sám na sobě aplikace několika kapek neředěných Dubovek RK za účelem zrychlení jejich konce v sobě. To byl ale konec můj... a dvakrát! Zaprvé to by můj konec zad a zadruhé jsem byl pálením dubovek v konečníku tak paralyzován, že jsem byl úplně imprdelizován. A přitom vůbec nevím, jak dopadly ty potvory... Utěšuji se domněnkou, že jim bylo hůř, ale kdož ví? Proto to bylo jen jedinkrát; tudy cesta nevede. Proto jsem vymyslel to mýdlo se silicemi TTO, levandule a tibetský jalovec (drobátko smrdí), bylinami Řepíkové směsi REK a jejich enormně čistící a vysušující vliv eliminoval glycerinem a olejem z konopí (a povedlo se k mé spokojenosti; vy si to koupit můžete nebo ne, ale to už je vaše starost, názor roupa je mi jasný...).

Na lůžkoviny kromě praní platí UV-C záření, ale to je jen na dezinfekčních UV lampách nebo na speciálním vysavači Raycop na vysávání matrací plných kousků odloučené pokožky (1-3 g za den, tedy až 1 kg za rok!) a ji žeroucích roztočů, jejich výkalů, prachu a vajíček vašich roupů, který máme skladem (ne, která!). Takže doporučuji alternaci Leninova doporučení z 5.1.: Vysávat, nasávat, sát!
Část vajíček se dá vymrazit sušením peřin na mrazu pod -18 °C nebo teplotou žehličky rozžhavené na režim lnu.

Vnitřně doporučuji užívat Ostropestřecovou kaši OO-KH třeba jednu až několik lžic najednou a nalačno, což ovšem může být žlučníkový problém, protože je to o oleji a olejnatce. Proto doporučuji také Zeměžlučovou směs 12K 1 lžička do decky vody 3×D před jídly a případně kdykoliv by se bouřily žlučovody s typickou bolestí v pravém podžebří. Zeměžlučová směs 12K roupům vadí a stejně jim vadí i Šalvějová směs LPK, které doporučuji spíše mimo jídla 2-4 lžičky do 1-2 dcl vody. Tyto koncentráty doporučuji přidat buďto do vody nebo lépe do čaje z pelyňku, čekanky a šalvěje (1+1+1 lžíce drcené vonící! drogy spařit 15-25 minut v horké vodě 0,5 l s pokličkou; scedit rozředit studenou, přidat LPK a po douškách pít – tohle těžko chuťově vydržíte vy, natož roup...).
Ostropestřecová kaše OO-KH velmi efektivně roupa vyhání mechanicky stíráním ze stěn střeva, kde zapřisáhle saje vaši krev plnou živin a rychle zraje. Při setření již ale má mnohem menší šanci se opět přisát a pokračuje s natráveninou ven. Silice šalvěje, čekanky a pelyňku ho oblbují, česnek a pálivé koření ho dráždí k neposednosti a to je další důvod, proč má problém s přisáváním a má chudinka hlad a nezraje do pohlavní svěžesti zakončené imprdelizujícím šimráním. Odchod nezralých roupů nezpozorujete, ale hlavně, že šli. Vadí to ale i škrkavkám a dalším červům častým hlavně v jižních oblastech, kde přírodní výběr lidem upřednostnil silné pálivé příchutě v potravě.

Česnek doporučuji přidávat do pomazánkového másla asi půl hlavičky na kelímek (mňam!!!) nebo drtit do uvařené polévky a tak vůbec těsně před podáváním, kdy se aliicin nejlépe uplatní a teplem nepromění v nefunkční sloučeniny. To, že se cítíte po česneku tak dobře, že to nemohou necítit i jiní, lze neutralizovat nabídkou jednohubek s oním pomazánkovočesnekovým máslem a dalšími lahodnými ingrediencemi. Potom se i oni budou cítit dobře.
Lze očekávat i příchod střevní povětrnosti (flatulence), což zase špatně snáší okolí, ale naštěstí pro vás i roupi.
Vymýšlejte si jídla s česnekem. Zlepšují i krevní tlak.

Pro podporu kvalitní peristaltiky:
Zadbalon a 4×D uvolnění páteře na něm minutu. 4×D cvičení Novpoklon, které dělají masáž střev i zlepšují inervaci do jejich svaloviny od míchy. Uddijány hned potom. To je cvičení z jógy, kdy při zádrži dechu ve výdechu vtahujeme (pohybem bránice nahoru) břicho dovnitř a povolujeme asi 20× na jeden výdech. Při tom se opíráme rukama o stůl či stehna v mírném předklonu. Opakujeme obvykle 3-4× za sebou. Je to velmi intenzivní masáž střev a nelze ji dobře dělat brzy po jídlech.
Lze doporučit i masáž zad Prvním mazáním K1 + Měsíčkovým olejem MO směrem od zadku k lebce.

Roupi to nevydrží v uvedené kombinaci s vámi déle než 3 dny. A nastavte si budík na 3 týdny. Jestli se ještě objeví, tak jste nebyli důslední na hygienu. Jestli se objeví jindy, jste reinfikováni a můžete začít znovu.
Roupova vajíčka bohužel roznášíte podáním ruky a čehokoliv v ní drženého, sednutím si na neomyté prkénko záchodu nebo kamkoliv, kde se otřel někdo infekční před vámi. Proto se odhaduje promořenost populace tímto parazitem na 80 %. Tedy problém není jen v tom, jestli ho máme nebo ne, ale jak se ho zbavit, když obtěžuje.

Pravidelné užívání Ostropestřecové kaše OO-KH pro játra a ostatní dobré důvody ji užívat je permanentní profylaxe jako bonus.

Rekapitulace 0-10 bodů důležitosti:
10 Ostropestřecová kaše OO-KH
6 Zeměžlučová směs 12K
5 Šalvějová směs LPK
4 tekuté dezinfekční Bylinoglycerinové mýdlo Dědka kořenáře
3 speciální vysavač na matrace Raycop
1 Měsíčkový olej MO + násadec + injekční stříkačka 10 ml
1 Zadbalon
1 První mazání K1

Ostatní:
9 sušené vonící byliny pelyněk, čekanka a šalvěj
8 česnek čerstvý
7 Vermox aj. od MUDr.a
2 Uddijány
1 Novpoklony
1 masáž zad

B. Nový, http://www.dedekkorenar.cz, v.100130

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: játra a hřebíček, postupy DK na parazity

Příspěvek od Palo »

muflon píše:Hřebíček nedoporučuji ani nenahrazuji, protože jeho aromatické složky játra odbourávají jen velmi nesnadno.
Z dlouhodobého užívání hřebíčku bych možná obavy měl, avšak osobně na něj nedám dopustit, jakožto krátkodobé ač poměrně ostré kůry.
Pokud mi hřebíček z těla vyžene všechny cizopasníky bez vyjímky, tak dva týdny na hřebíčku (včetně HCl) s lehkou, byť i dlouhodobější zátěží jater klidně investuji...

Mám tu nachystané nějaké další bylinky, které se chystám vyzkoušet... Následně poreferuji, avšak do tohoto tématu už to patřit zřejmě nebude, jelikož žádný cizopasník (většího charakteru) mi již nadiagnostikován nebyl...

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Příspěvek od muflon »

Palo píše:
muflon píše:DĚDA KOŘENÁŘ:Hřebíček nedoporučuji ani nenahrazuji, protože jeho aromatické složky játra odbourávají jen velmi nesnadno.
Z dlouhodobého užívání hřebíčku bych možná obavy měl, avšak osobně na něj nedám dopustit, jakožto krátkodobé ač poměrně ostré kůry.
Pokud mi hřebíček z těla vyžene všechny cizopasníky bez vyjímky, tak dva týdny na hřebíčku (včetně HCl) s lehkou, byť i dlouhodobější zátěží jater klidně investuji...
Palo, já ten hřebíček zatím taky užívám... ;) , napsal sem to sem jen proto, že jako u MMS a slabých ledvin...tak i u hřebíčku a slabých velmi zanešených či jinak nemocných jater to může být u někoho problém.... :!:

Proto jsme opět u ČISTIT, ČISTIT, ČISTIT...(nejdřív játra, střeva atd...a pak i parazity hřebíčkem-poměrně zdravý člověk nejspíš může hřebíček ihned...s tím opatrným najížděcím dávkováním...

Nevím, možná rada dědka kořenáře bude více aktuální u letitých...nebo cirhóze a prochlastaných či jinak nemocných játrech... :idea:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

muflon píše:Palo, já ten hřebíček zatím taky užívám... ;) , napsal sem to sem jen proto, že jako u MMS a slabých ledvin...tak i u hřebíčku a slabých velmi zanešených či jinak nemocných jater to může být u někoho problém.... :!:

Proto jsme opět u ČISTIT, ČISTIT, ČISTIT...(nejdřív játra, střeva atd...a pak i parazity hřebíčkem-poměrně zdravý člověk nejspíš může hřebíček ihned...s tím opatrným najížděcím dávkováním...

Nevím, možná rada dědka kořenáře bude více aktuální u letitých...nebo cirhóze a prochlastaných či jinak nemocných játrech... :idea:
No já Ti nevim, ale řekl bych, že ty játra budou zanesený od těch cizopasníků...
Co je lepší? Zbavit se jich, nebo nekonečně dlouho čistit játra před použitím hřebíčku?

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: ...

Příspěvek od Denny »

ghostik píše:nemusím tu popisovat jak moc normálně dodržuju hygienu (příjdu domů ze školy- umeju si ruce, pohladim psa-umeju si ruce, vynesu koš-umeju si ruce) ale teď vím na 99% proč jsem si je zase přivodil. prostě jsem před spaním našel uhrák a praskl mi v prstech ale řikám si kašlu na to a usnul jsem... a ráno jsem si samozřejmě už ty ruce neumyl... no můžete si domyslet kde jsem ten uher měl. a nějak podobně jsem to asi chytil i poprvé před rokem. já nevím se mi to vždycky povede.... no teď tady budu pro všechny čuně ale to je mi fuk. příště už si dám ku*va pozor kam šahám.
Moje rada je velmi jednoduchá. Nestačí si mýt pouze ruce, ale především řitní otvor a to proudem vody ze sprchy!!! - minimálně po každé stolici a pokud potíže přetrvávají, tak i častěji.
a stále je cejtím v zadnici.... je to trochu lepší ale ne o moc...
Ony ty potvory totiž kladou vajíčka právě především v noci (kdy díky svému hostiteli na to mají klid) hlavně v okolí již zmíněného otvoru, který jak známo je velmi citlivý a proto ono štípání, pálení a svědění, že by se jeden mohl až zbláznit.
Pokud tohle budeš po zbytek života dodržovat, pak ti garantuji, že nebudeš muset používat proti roupům žádné jiné prostředky!!!

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Roup

Příspěvek od jvj56 »

U člověka by snad stačil pořádnej výplach střev a dezinfekce prádla. Je to třeba udělat naráz u všech členů domácnosti (tím myslím i zvířátka).
Znám jeden případ z minulosti, kde nositelem byla babička a kočka. Kočka se jich dočasně zbavila ale babička to ze studu zapírala.. Dokud nedošlo k babičině hospitalizaci (za jiným účelem), kde ji vyléčili, tak se to v té rodině vracelo pořád dokola.

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

odčervení

Příspěvek od Vinc »

Jednou to nestačí. Fonková píše, že je nutné provést odčervovací kůru ve fázích. Tedy po první aplikaci vermicidu za 3 - 4 týdny, pak po 6-8 týdnech pak po 3-6 měsících. Samozřejmě všichni co jsou na jedné lodi. Není tiž znám způsob jejich množení a schovávaček. Nahodilé odčervení je jen dočasné. Imunitní systém člověka ve své "výbavě" zřejmě s červy zřejmě nepočítal :enaughty: :roll: Pro ty co to neví: Dr. Ingrid Fonk je německá internistka zabývající se léčením takzv. pro klasickou medicínu nelečitelných nemocí (způsobených parazity), podobně, jako to dělá ing. Bláhová

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“