Hezky napsané, obzvláště to že voda se snaží "uhýbat" Ano je to tak, uhýbá vše co se do něčeho nutí i já
Kdysi tady psal Iv že voda se nemá moc znásilňovat a měl pravdu.
Ono totiž když jsem u té rezonance tak jak má být stabilní rezonanční obvod který se pořád mění, že....? mám na myslí změna dialektrických vlastností vody při vývinu, změna plochy atd. Meyer měl taky na těch trubkách zářez, je zcela možné že to ladil i do mechanické reonance, vlnov délka zvuku v kapalinách to jsou stovky Hz. Ne nadarmo Meyer, hladil ve videu vyvíječ (kontola teploty a rezonance) atd. Pročpak tam měl buzení z alternátoru buzeného zřejmě generátorem a preferoval skupiny pulsů...
Kmitočet se dá najít, nahrubo stačí laditelný generátor se zesilovačem. O něco lepší výsledky jsem měl když jsem před vyvíječ dal tlumivku nebo pár desítek metrů drátu, celý systém byl pružnější a měl malý činitel tlumení (opak reprosoustavy-zesilovač) kde je činitel tlumení poažadovaný co nejvyšší.
Samozřejmě toto jsou moje poznatky, někdo už může být dál, já jsem si jenom trochu hrál poněvadž mne malinko vyhecoval brácha.
Jinak samozřejmě že většinou každý člověk který na něco přišel a pokud opravdu přišel, tak má tendenci s jiskrou v očích všem zájemcům vysvětlovat detaily. Takový ten typ nadšeného vědátora.
Pokud si není 100% jistý výsledky své práce tak raději udržuje tajemno aby ho nějaký šťoural nepoložil na lopatky.
Jo jo, svět je vícebarevněj a ještě že tak, jinak by byla nuda.
kutil píše:lepič píše:Bulganin, pochlub se, jestli to není tajný.
Sakra chlapi obuďte se a otevřete oči!
Nesmíte věřit všemu co je napsáno na skle
Mockrát sem si tu na fóru ověřil že se někteří dokáží úžasně bavit na náš účet. Pokud neuvidíte to tolik opěvované zařízení v kopletním stavu a v provozu tak tomu nemůžete věřit
Milan je odborník na elektroniku a dokáže vám skutečně vyrobit a dodat co si vymyslíte.
Ale uvažeujte k čemu vám to bude?
Například jakýkoliv generátor pulzů na rozklad vody je na NIC
protože voda dokáže reagovat na rezonanční pulzy a uhýbá tomuto kmitočtu. Pokud nebudete mít zpětnou vazbu která by reagovala na tyto změny (změna napětí a proudů vlivem změny plochy bublinkami, změnou PH, teploty atd... je tam příliš mnoho faktorů které ovlivňují proces rozkladu vody).
No a zpětnou vazbu vám nikdo nevyrobí pokud nemáte nalezen ten kmitočet při kterém se voda rozkládá. Je to kruh který se ještě nikomu zde na fóru nepodařilo uzavřít.
Ještě jednou, kupujte jen kompletní zařízení které před vašimi zraky tu vodu skutečně rozkládá
Žádné sliby a vytáčky že je potřeba jen to či ono aby to běželo..... Právě ta maličkost nám všem chybí k tomu, abychom byli kingové.....
Vydržať
H.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.