Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Výbava vhodná při kolapsu civilizace.

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Mno, myšlenka to je nádherná, ovšem tak pouze k duševní onanii.
I ta však stačí k obveselení.... sám určitě víš, že se tady nechystá otrokářský hnutí, ani nic podobnýho. Jen se rádi bavíme. A na úkor nepřizpůsobivejch to chutná nejlíp.
Každopádně by ti sígři dělali po tisíci len něco užitečnýho......
Myšlenka s mamutem nemusí být tak příšerná. Uvažoval jsem o změně ovcí za bizony....
A mamuti velcí jako kráva.... To by bylo terno. Mamutí stejk na chili.... :lol: :lol: :lol:
To víš, láska prochází žaloudkem....

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od martin11 »

...zdravím...mno BIZON....velmi dobrý nápad :idea: . bizona ti cikorka neukradne, mláďátko si , na rozdíl od ovečky bizonka pohlídá...a co na to úředníci...??....zdraví martin11 :lol: p.s. držím ti palce :good:

... věřím, že se " TO " povede ......
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

A pokud bys ho přecejenom načapal při krádeži, tak jejich maso prý chutná velmi podobně. :evil: Non

:ethink: :D ;)

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Hm

Příspěvek od Iv »

Přesýpací hodiny se už nějakou dobu dávno převrátili, dnešní strach je jen Váš pocit ze změn, které ještě nestačíte chápat. Copak to nevidíte: Wikileaks, Oteplování , NASA, Globalizace nezdařená.....mám pokračovat? Jen vytrvat!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 09 pro 2010 0:28, celkem upraveno 1 x.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...dík za lepší vize budoucna...

Příspěvek od martin11 »

Čtoucí zdraví martin11 :lol: a Iv obvzláště :good:

Před několika dny jsem se zde rozzlobil na Soumrakbohů, nad jeho černou vizí budoucna. Nevím, kam ten člověk chodí na ty hrozné myšlenky, ale jak výše napsal Iv.....změna už dávno nastala. Kdo chce, tak ji vidí nebo si ji najde nebo jinak podle svého objeví.
No a ten, koho tato pozitivní změna nezasáhla, tak to má blbý, protože ho "něco" nemá rádo a nedopřeje mu se radovat jak ze součastnosti, tak z věcí příštích.. :idea: :lol: .....hezký večer, a klid a mír v duši Vám přeje martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: ...dík za lepší vize budoucna...

Příspěvek od Pego »

ja, ja, je to tak, kdo to nechce citit/videt, at aspon neprudi a neotvira vrata starym skazenym energiim. je to parada, jen to nestracet se zretelu -> + + + + + + + + :good:

Prijemne a klidne proziti adventu vsem!

PS Zivot v zlobe, nenavisti, zavisti atd. je zivotem promarnenejm a vzdycky bude... kdo to nepochopil, nemuze do dalsiho levelu...
PPS Martine Karkulkovic, promin... ...nejak sem si dovolil krast tvoje "..." :)

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

to přátelé

Příspěvek od Iv »

Jen bych ještě dodal k mému příspěvku výše jednu věc pro ty, co mají pořádnou depku se zdělovaček. Pro okamžiky příští je pro naše končiny dobrá relaxační literatura: Liška Bystrouška a Dobrý voják Švejk, snad tu hloubku pochopíte. Liška = lid obecný, kurník= banky, myslivec=elity, Švejk=lid obecný,tedy český. Na strach a štvaní jim hoďte BOBKY, je to jen záměr. Mayové nebyli národ hňupů, předpověděli katastrofu dobře, ale pro dnešní vládnoucí elity( ty jim zničili jejich celé národy- jak se do lesa volá ...), vy se uživíte a budete vychovávat své děti dál, jen oni zůstanou "nějak" bokem. Ztratit moc je u nich už jen na špagát. :bye:
P.S. Pegy - Level je velmi výstížné slovo ........!!!!! :good:
Honzo(Kutil) -- cirgulka fajne, ale mně stačí v lese pilka zlodějka a hlavně na agát, ten hoří i syrovej-zahřeju se, procvičím svaly a kosti a pocit dobrej a ještě se pejsek vyvětrá se mnou a navíc hodí taky bobek, jako kdyby mi dával znamení - co víc si přát, že jsem odrbal o korunu vládnoucí elitu, která si pomalu dělá nárok i na můj pšouk a navíc jsem udělal něco pro své zdraví. Drž se ( ne ale zábradlí) a každou svini kterou potkáš přetáhni baldou, když ne skutečně, tak aspoň imaginárně - ono to vyjde na stejno, ikdyž se zpožděním. !!!
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 09 pro 2010 1:35, celkem upraveno 1 x.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

To přátelé II.

Příspěvek od NAVAR »

Iv to napsal hezky. Co bylo platit už nemusí, to my tvoříme realitu potažmo i budoucnost. Proroctví mohou být eliminována, ještě ty předpovědi podle Orwella kdy nedopadly, tak to bude ještě lepší.
Jak tak koukám máme s Ivanem stejné rituály. Občas jdu ručně srubnout soušku, chodím do státního. Je to rozcvička po ránu a satisfakce za to když mi stát zvedne poplatky :)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: To přátelé II.

Příspěvek od Iv »

Správná cesta Lišky BYSTROUŠKY!!!! Všichni tak reagujte ve svých možnostech a zůstanete sví a bude od nich rychlejc pokoj .rychleji :good:
P.S. Navar- a po dobře vykonané rozcvičce si zapálím na pařezu cigáro, tam obecní zajíc, tam srnka a ptáci nebeští ti do toho vřískaj - lepší pocit neznám, někdy(ale jen někdy-vždyť bez bab by to bylo taky na levačku) lepší než s babou v posteli. :devil:
A neříkej mi Ivane-připadám si jak rus v zákopě(ikdyž dík že Skopčáky eliminovali). :laugh: Raději Iv, je to aspoň po francouzky, ala pátá Rota.
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 09 pro 2010 2:26, celkem upraveno 3 x.

NAVAR
Zasloužilý člen

Re: To přátelé II.

Příspěvek od NAVAR »

Mohli by jsem si spolu někdy dát pivo, dělám to totiž úplně stejně :) A psa beru taky s sebou. Je to jedna z nejlepších relaxací a dobrých satisfakcí. 1kg dřeva to je při 100%-ní účinnosti cca 13,6MJ, přepočteno na elektriku - polínko k nezaplacení.
Měj se.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Faktem zůstává, že se určitě něco děje. Přichází na mne takovej divnek klid, pohoda a smíření. Ne že bych ze svých kokotin slevil, ale spousta kolemjdoucích mi připadá rozmazaná, nezřetelná, taková mlhavá......
Příroda bude z každé kalvárie lidstva těžit, ať se stane cokoli.
Stačí pár let neobdělávat půdu a les je na světě.Právě les je ten chrám, kam chodím s pokorou a modlitbou.
Možná lidé dostali příležitost a tu promrhali. Snad už jsou dávno kostky vrženy a příroda kouká nervozně na hodinky, kdyže to už vypadnem.....enem my to ještě nechápem a mačkáme ty čudlíky na mobilech jak smyslů zbavení....

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Mám podobný pocit. Akorát z některých kokotin jsem slevil :)

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

...tak to sme traja :) už druhý týždeň sa za ničím neženiem, obklopil ma kľud a pohoda, čo sa mi uplynulé roky v predvianočnom období nestávalo...

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: ...dík za lepší vize budoucna...

Příspěvek od chiq »

martin11 píše:...změna už dávno nastala. Kdo chce, tak ji vidí nebo si ji najde nebo jinak podle svého objeví. No a ten, koho tato pozitivní změna nezasáhla, tak to má blbý, protože ho "něco" nemá rádo a nedopřeje mu se radovat jak ze součastnosti, tak z věcí příštích...
presne tak, Martine :good:

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování

Trend LOHAS

Příspěvek od aNONym »

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“