zdraví Vás martin 11 a to hlavně se Třetím Vánočním Adventem - klídek , mír a pohodu
Tak a dopráce. Magneticý pístový motor v mém podání, jak napsal Adam výše je skutečně spíše umělecké dílo, / a to hlavně proto, že jsem více výtvarník nežli technik
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
/. tvar - formu, kterou to v současnosti má pozorovatele spíše zavádí do oblasti sci-fi. vyzkoušel jsem si zde konstrukci, která mě provází dlouhá léta. Magnetismus / vlastnost feromag. materialů / se skutečně , při současných znalostech
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
k věčnému phybu / PM / využít nedá. ALE....je tu stále to ale, které mě dohnalo k tomu tu konstrukci porodit. Několik přátel zde, / gromit, JOVA, Filuta, Poota, Akord, 1220, Sao, Lajoš, adambenda, Spaceball, JiMi...a konečně i šťouralové....Karban, hatlík, stepanpepan a spol./ mě postupně směrovali k této neobvyklé konstrukci. pro někoho to asi bude zklamání../ děda Slavík/ že to nemyslím tak úplně vážně. Prostě jen ověřuju, co se nedá ověřit na výkresu. / prostě já to neumím ověřit jinak , nežli modelem /
Bohužel od setkání jsem na to nesahl, jsou i věci lidské, ale polotovar je na stole , denně kolem chodím.../ mám dílnu v kuchyni...k velké radosti té mojí..../ denně kolem chodím, a přemlouvám ty magnety ke spolupráci. jsou tvrdohlaví, tváří se , jakoby nic, a přitom je v nich taková síla.
Nějak jsem se zde moc rozpovídal, ale to hlavně proto, aby si někdo nedělal naděje, že příští zimu budeme topit magnety. tak...
v mém hledáčku zájmu je jiný projekt, který není zas tak beznadějný. Už jsem o tom několikrát diskutoval. Tím zázrakem by měla být KAVITACE. Zbírám informace, co , kde , kdo a jak. Moc toho není. Jev / kavitace/ je hlavně škodlivý. využití této škodlivosti je nějak opomíjeno. No uvidíme. Hezký víkend, pánové louskejte oříšky, ať vám ty Vaše mohou upéct dobré Vánoční kousky......zdraví Vás martin11
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
11.12 2010
... věřím, že se " TO " povede ......