poota píše:Jarin's píše:
Musim tady na foru zabrzdit. Tyto nikam nevedouci debaty hrozne odebiraji cas a energii.
Je lepe ten cas venovat necemu co ma vyznam.
Přesně o tohle "jim" jde - znechucovat a rozkládat, brát čas a chuť sem něco psát a donekonečna se dohadovat. Přitom jejich "tupost" není skutečná, ale jenom záminkou pro to, aby v tom mohli pokračovat libovolně dlouho a proti jakýmkoli argumentům. Zkus se na ně dívat tak, že tu nejsou dobrovolně, ale mají to příkazem - i když se k tomu nikdy nepřiznají.
A ještě jedna věc - nikdy sem nedají nic, co by komukoli mohlo byť jen sebeméně v něčem pomoci.
Zdravím - poota
P.S. Jeden bodík máš ode mně - i když většinou je lidem dávám bez upozornění.
Pánové, máte samozřejmě pravdu a pokud je nejvhodnějším řešením skutečně si toho prostě nevšímat...., zkusím z toho udělat nějaký kompromis - třeba mě časem napadne způsob řešení, který nebude zbytečně plýtvat časem a lidskými silami, nechám tomu přirozený drontí průběh.
Akord píše:Adam sem dal obrázek, ke kterému čekal vyjádrení, príliš to opet odbehlo od tématu. Já jsem se vyjádril, čekám, kdo se prípadne vyjádrí další. ...
Akord, děkuju za připomenutí a mrzí mě, že jsem si sám podpořil to, aby se to zamluvilo... Tudíž, rád bych svou chybu napravil, vrátím se k ignorování fanatických negativáčů a připomenu obrázek, který dle mého skrývá o něco málo víc, než jen prachobyčejnou hádanku..
Zalomeným vodičem volně uchyceným v očkách protéká stejnosměrný proud zespoda nahoru, všechny magnety jsou pevně vetknuté v konstrukci a co jsem minule úplně nezmínil, všechny magnety mají stejné rozměry a stejné magnetické vlastnosti. Bude se na obrázku za těchto podmínek něco dít? Pokud ano, co..
Zatím reagoval pouze Akord a Slávek K. do SZ... Oběma pánům děkuji!
A koukám, že i Jarin's, tak super
A Jarin'sovi též děkuji, ale přecijen bych byl rád, kdyby mi ty magnety neoddělával..