Asi. Ale mám pravdu....Mimkutz píše:Mime dnes to číst je skoro smutný, nemáš ještě horečku ?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
JOE CELL - kde vzít materiál
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: MIM
Však ono to půjde!!!
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ocas za psem
Domnívám se, že toto vlákno svůj smysl má, škoda každé informace, která se z nějakých důvodů nekoná. Pokud se ji někdo zdráhá zveřejnit na veřejné části, může ji napsat sem a někdo další ji pak může pod svým, nebo anonymním jménem poslat dál, pokud to bude stát za to. Také jsem zvědavý, jestli se tak někdy stane.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
radost
Opravuji materiál se jmenuje tecapeek a je na http://www.ensinger.cz obrábí se jako kovy , několik druhů, materiálové listy zašlou na požádání.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Radost
Ahoj,len tak ďalej, akýkoľvek pokus má svoj zmysel. najďalej sa dostal conny, jeden z jeho týmu oživil buňku nasucho, zatiaľ len 20 % úspora paliva. Pracuje sa ďalej, možno ťa conny zoberie do svojho tímu.Ak chceš prihlás sa, ak nie určite ti niekto, z tých čo už laborovali si s tebou vymení skúsenosti.
sano
sano
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- Karel IV
- Starší člen
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: soustruh
Tohle považuji za totální kravinu. Pro Kutz....Viděl jsi někdy v reálu "malý soustruh" v délve šesti metrů?.......Mimkutz píše:a upneš tam 6000x129x3mm trubku ?Karel IV píše:Mám doma soustruh, kdyby někdo potřeboval vytočit nějakou součástku, rád vypomohu.
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: soustruh
Proč ne? Při průchodu ve vřeteni 130 mm klidně. Protože Kutzovi nejde o upnutí celé trubky, ale o postupné upichování, což soustružník hned pochopil, zatímco pilot vrtulníku ne...Mim píše:Tohle považuji za totální kravinu. Pro Kutz....Viděl jsi někdy v reálu "malý soustruh" v délve šesti metrů?.......Mimkutz píše:a upneš tam 6000x129x3mm trubku ?Karel IV píše:Mám doma soustruh, kdyby někdo potřeboval vytočit nějakou součástku, rád vypomohu.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: Jó, tak jsem blbec.....
Jak tak koukám tak dnešní fórum je zralý do boxovkárny nebo dokonce i jinam )Mim píše:
Pošlu Ti SZ - Vydržať Honza
- Karel IV
- Starší člen
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
necinnost
To ze neni nikde nic videt neznamena,ze se nic nedeje..
Ti kteri vedi se smeji. Kteri nevedi budou brzo take
Ti kteri vedi se smeji. Kteri nevedi budou brzo take
Tak kdyz uz H2 je mezi nami,ted je to o urazech..
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já a 304... ...a taky ROŠAMBO
Takže chlapi, ať víte, co se děje:
Byl za kámošem kámoša v Italinoxu, spěchal jsem tam s tím, že mají skladem 316L nebo 316Ti (mě nechutně nalákal ) a pak mi řekl, že jako sice jó, ale že si to kupujou firmy na sebe a že jim akorát řežou a že nedaj (kurwa drát!), a navíc, že jsou to firmy ze severní Moravy.
Takže jsem zas skončil u materiálu 304 - snad to na pokusy bude stačit.
Šel jsem tam s těmahle rozměrama:
141,3/3,4 ; 114,3/3,05 ; 88,9/3,05 ; 60,3 / 3,91, všechno délka 30 cm.
Něco neměli, tak se vzala alternativa:
154,0/3 ; 129,0/2 ; 88,9/1,6 ; 60,3/1,6. Chtěl to dát na flexu a já na něj "TY TY TY!" tak to milostivě dal řezat na pilu chlazenou nějaký tekutým sajrajtem. Kdybych si neřekl, mám to flexou, kurňa!!! Pila byla asi ňáká tupá či čo, tak to trvalo to řezání těch čtyř trubek hodinu...
Blbý je v tom to, že je jedna trubka řezaná z druhý strany flexou zcela jistě, tak nevím, jestli to ovlivní celou věc natolik, že to nebude fungovat. Přinejhorším tu trubku jednu koupím znova si či čo.
S těmahle rozměrama je to je to mazel jako prase, takovej docela pěknej menší vodpadkovej koš
Výsledná cena 663 Kč včetně DPH.
--
Proč to tady všechno píšu...
Varianta 2 z materiálu 316L zřejmě, pokud se hromada lidí tady nedohodne, asi nebude možná k objednání. Voda stoupá a tak bysme to měli hromadně dořešit. Navrhuju, aby se, jak psal GeWo, spočítali lidé, a rozpočítalo se to mezi všechny. A jak se budou připojovat další, tak se cena bude snižovat, a až klesne na únosnou cenu, tak se řekne cena, pošlou se prachy a objedná se to...
...jinak se toho asi nedočkáme... ...CO VY NA TO?
Byl za kámošem kámoša v Italinoxu, spěchal jsem tam s tím, že mají skladem 316L nebo 316Ti (mě nechutně nalákal ) a pak mi řekl, že jako sice jó, ale že si to kupujou firmy na sebe a že jim akorát řežou a že nedaj (kurwa drát!), a navíc, že jsou to firmy ze severní Moravy.
Takže jsem zas skončil u materiálu 304 - snad to na pokusy bude stačit.
Šel jsem tam s těmahle rozměrama:
141,3/3,4 ; 114,3/3,05 ; 88,9/3,05 ; 60,3 / 3,91, všechno délka 30 cm.
Něco neměli, tak se vzala alternativa:
154,0/3 ; 129,0/2 ; 88,9/1,6 ; 60,3/1,6. Chtěl to dát na flexu a já na něj "TY TY TY!" tak to milostivě dal řezat na pilu chlazenou nějaký tekutým sajrajtem. Kdybych si neřekl, mám to flexou, kurňa!!! Pila byla asi ňáká tupá či čo, tak to trvalo to řezání těch čtyř trubek hodinu...
Blbý je v tom to, že je jedna trubka řezaná z druhý strany flexou zcela jistě, tak nevím, jestli to ovlivní celou věc natolik, že to nebude fungovat. Přinejhorším tu trubku jednu koupím znova si či čo.
S těmahle rozměrama je to je to mazel jako prase, takovej docela pěknej menší vodpadkovej koš
Výsledná cena 663 Kč včetně DPH.
--
Proč to tady všechno píšu...
Varianta 2 z materiálu 316L zřejmě, pokud se hromada lidí tady nedohodne, asi nebude možná k objednání. Voda stoupá a tak bysme to měli hromadně dořešit. Navrhuju, aby se, jak psal GeWo, spočítali lidé, a rozpočítalo se to mezi všechny. A jak se budou připojovat další, tak se cena bude snižovat, a až klesne na únosnou cenu, tak se řekne cena, pošlou se prachy a objedná se to...
...jinak se toho asi nedočkáme... ...CO VY NA TO?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.