Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 552

Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Palova hořkost v puse

Příspěvek od milda »

Palo píše:.. jídla či pití se mi objeví hořkost v puse. ...
Ahoj Palo,
kdybych neznal tvůj názor na vitamín C, řekl bych, "dej si Céčko" :lol: Ale, bez pr*ele: je možný, že ti právě tohle chybí. (Můj názor)
Jinak je pravda, že ty bereš všechno v koňských dávkách, takže ať tak, nebo onak, tvoje tělo by si určitě ulevilo a srovnalo by se,
kdybys dal pár dní nějaký odlehčovací kůry.

PS: užívám koloidní minerály a po nich mám taky apsolutně jinou chuť jídla......


murjel
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: sob 22 led 2011 1:03
Bydliště: Praha

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od murjel »

Palo píše:
hanka píše:Tak mě napadá, což takhle změnit jim prostředí, které mají rády, třeba pitím živé - t.j. zásadité vody, když ony jsou rády v kyselém? :ethink: Nebo sem dejte jiný nápad, jak dosáhnout zásaditosti v těle, čtu tohle fórum a vím, že je tady spousta chytrých hlav!
:lol: :lol: :lol:
Hanko dík za bezva příspěvek.

Zásaditost = jedlá soda :)

Piju šťávy YO - takové ty "prý" bez konzervantů a barviv. Nachystám vždy půllitr a na začátek dám asi půl lžičky jedlé sody.
Jednou mi sody došly a byl jsem pěkně nervní :) Má žena varuje, že si na to tělo zvykne... Lidé vždycky ví, co způsobí někomu snížení příjmů :lol: Vždycky na to myslím, když se mě snaží někdo o něčem přesvědčovat :lol:
Jo hezky se změní chemická barva na přírodní. Ale chutná to líp než s tou chemickou barvou :lol: Chuť je jako když byly ty šumáky, jesltli si pamatujete... :) Zrušili je, chtějí přece okyselovat orgány lidí...

Ještě poznámka... Na alergologii jsem dostal Helicid... Pálení žáhy mi prakticky dlouhodobě smizelo... Nechápu to :lol:
Podle toho, že napsali Helicid, pak by to svědčilo pro Helicobakterie. Také jsem to měla. Léčba byla drastická 3 druhy antibiotik najednou - magistra v lékárně, která mi to vydávala a moje známá, když si to přečetla, tak mi jenom řekla: holka po tom se musíš pozvracet. Nebyla daleko od pravdy. Zvracela jsem jako divá, prostě žaludek to nebral. Na dotaz telefonem doktorce co s tím, mi řekla doktorka, že to prostě vyzvracet nesmím, jinak bude léčba neúčinná. Mořili mne takhle 1/2 roku, než konstatovali po dalších testech, že Helicobakterie je pryč. Netrvalo to tak dlouho a po dalším 1/2 roce byl opět v žaludku. Následně jsem se dozvěděla z televize, kde promítly dokumentární film, že tahle bestie byla objevena teprve v roce 1992 a jeden věděc dokonce vypil roztok, ve kterém ty bakterie byly a následně zemřel a to jenom proto, aby dokázal, že jsou to bakterie, které můžeme získat a normálně v těle nemusí žít. Také bylo údajně zjištěno, že se tahle potvora dnes nalézá již v žaludcích kojenců hned po narození. Tedy, když kojenec nepožívá normální stravu, tak by mne zajímalo, jak se do těla toho malinkého človíčka tahle bestie dostane. Jinak než v čaji, nebo mateřském mléce, případně umělou výživou to být nemůže. A potom je otázkou, kdo tam tuhle bestii pouští a umísťuje. On totiž tenhle hnusný parazit je nejen nepříjemný překyselením žaludku a následně pálením žáhy, ale také způsobuje žaludeční vředy a rozleptává stěny žaludku, takže následně může dotyčný i krvácet přes stěny žaludku do břišní dutiny. Prostě tohle je parazit, kterého je potřeba likvidovat. Naivně jsem se domnívala, že když snížím kyselost žaludku, že to bude v pořádku, ale nebylo. Tahle bestie si ze žaludečních šťáv vytváří čpavek a tím se krmí - alespoň tak to stojí na internetu. Můj první návrh doktroce byl - tak mi řejněte, co ta potvora baští a já to nebudu jíst a vyhladovím ji. Doktorku jsem rozesmála svoji naivitou. Nejsem ale doktor a nemohu znát všechno a také to přiznávám. Takže jestli máte někdo Helicobaktera, tak buďte opatrní na kyselé. Tím, že máte chuť na kyselé, tak ho dobře živíte a přiživujete. Já přiznávám, že jsem dost často snědla i flašku kyselých okurek, či nakládané zeleniny na posezení, prostě jsem na to měla chuť, protože ta bestie chtěla baštit. Takže máte-li tuto chuť , nechte si ji zajít a raději dejte bestii něco jiného, třeba jablko, nebo něco podobného, ale ne kyselého, protože ona si z těch kyselin vytvoří čpavek a nabaští se.
Držím všem palečky, aby nemuseli baštit hnusná antibiotika, která sice možná léčí, ale ne vše a nejsou vždy vhodným lékem, protože tyhle bestie stejně nezvládnou. Tahle bestie se po čase opět objeví a všechno se opakuje. Kde přežívá to nevím, na to už jsem se neptala, prostě jsem si odřekla kyselá jídla a třeba i knedlo, vepřo a zelo dělám na způsob plzeňska nebo moravského zelí na sladko. Je to jedlé a chutná to, i když zpočátku to bylo nezvyklé.


Přestože ministerstvo zdravotnictví pořádá každým rokem sběr prázdných makovic, setkávám se s nimi na každém kroku.
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

murjel píše:... Helicobakterie. ..
Je to lehýnce jinak.
Helicobakter pylori není parazit, je to prostě bakterie, která normálně a správně žije v tenkém střevě a je tam dokonce něčím i užitečná a potřebná. Ve zdravém organizmu se nikam jinam nešíří - v tlustém střevě nemá zřejmě potravu a do žaludku se jí nechce, protože kyselina solná ji zabíjí.
Problém nastává v okamžiku, kdy je v žaludku té kyseliny málo. Pak se tam Helicobakter radostně rozšíří a začne fungovat tam. Jeho zplodinami jsou také kyseliny, ale úplně jiné, než které tam mají být. Jedním z důsledků je to, že začnou porušovat uzávěr mezi jícnem a žaludkem, takže se do jícnu vrací stále více žaludečních šťáv, které ovšem mají jiné, než správné složení, takže narušují sliznici jícnu. Lékaři to definují jako překyselení, které "důmyslně" likvidují třeba antacidy. Paradoxně tím usnadňují Helicobakterovi život, protože tím neutralizuji jeho výkaly, které by bránily jeho rozšiřování.
Druhým důsledkem je to, že Helicobakter žije na jakýchsi ostrůvcích, kolem kterých je vyšší úroveň jeho kyselin. Tím je žaludeční sliznice narušována na některých místech víc, než je pro ni únosné a tím vznikají vředy.
Tělo potřebuje v žaludku kyselinu, a když nemá dostatek správné kyseliny solné, tak vezme za vděk i jakýmikoli jinými kyselinami - to je zřejmě důvod, proč není schopné nahradit samo ty špatné kyseliny kyselinou správnou.
Když začneme do žaludku dodávat kyselinu solnou, tak na jistý čas je žaludek překyselen. Ovšem docílí se tím toho, že Helicobakter v žaludku zahyne a udrží se jen v tenkém střevě, kam normálně patří. Tím také do žaludku přestane dodávat svoje zplodiny, takže tam zůstane jenom kyselina solná. Pak už jen záleží na tom, jestli ji tam budeme muset dodávat dál, a nebo se obnoví její správná produkce.
Takže shrnutí - není to překyselení, ale špatné kyseliny.
Není správné kyseliny likvidovat, ale nahradit špatné tou správnou.
Narušený jícen je vhodné nejprve zklidnit pomocí "inhibitoru protonové pumpy", např. Nolpazou, ale po jeho zhojení je vhodnější přejít na doplňování kyseliny solné buď jejím přímým podáváním a nebo Betainem HCl.

Upozorňuji, že se jedná pouze o můj osobní názor a není to způsob léčení, který by byl podložen příslušnými testy. Pokud se jím chce někdo řídit, měl by to napřed konzultovat se svým lékařem - určitě ho tím velice potěší :D

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

murjel píše:
Podle toho, že napsali Helicid, pak by to svědčilo pro Helicobakterie. Také jsem to měla.

No, že se bavíte o těch vředech. Půtovo shrnutí je velice dobré. Ještě bych k tomu dodal, že Helicobacter je v těle dost důležitý. Kompletně ho vymydlit není ideální, jenom nepatří do žaludku a dvanáctníku. Sám jsem si vyléčil dvanáctníkový vřed před cca dvaceti pěti lety skotskou whisky, a to přes všechna lidově-MuDrlantská varování a velmi hlasité protesty mé starostlivé, byť i pobloudilé půle.

Šest neděl každé ráno první věc po vyčůrání velký panák na lačno a deset minut počkat s kafem, nebo snídaní atp. Ano, nijak jsem se při tom dietně neomezoval. Po dvou týdněch byly příznaky pryč, ale jednak jsem si chtěl být jistý, že to je určitě pryč a jednak se mi ta kůra velice líbila a byla i o hodně lacinější než ta farmácie. :D. Toto se odehrálo poté, co mne MuDr léčil už tři měsíce nejdříve Prepulsidem, který i Americká FDA eventuelně odvrhla do odpadkového koše ještě než se plně provalilo, že ty vředz jsou bakteriílního původu, a to už je co říct, jde-li o ortodoxní farmaceutikum, později dost drahým Pepsidem za tenkrát 85 chechtáků na 4 týdny, kterého dnes koupím přes pult za 3 doláče dvakrát větší balení, pokud ho budu chtít, jako že nemám zájem. Jenom jsem si to ze zvědavosti obhlédl.

No, a aby se to nepletlo, ten doktor, Australan, co si vypitím nákazy helicobactera přivodil nákazu, možná už skutečně zemřel, ale před těmi dvaceti+ léty si to zase hned vyléčil právě antibiotikama a tím vyvrtal slušnou díru do příjmů pharmy a chirurgie. Takže, Tvá paní doktorka Ti možná řekla tak nějak pravdu, ale ne celou a nevyumělkovanou pravdu a rozhodně mořná i pravdu, ale velice zkreslující pravdu.

Takže asi tak a Půtovi bodík +1 :good: za pěkný souhrn.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Buďme stále o něco chytřejší - diskutujme..

Příspěvek od hanka »

Jak přínosné je pro nás všechny tohle fórum, je nejlépe poznat tehdy, když se čtou příspěvky od začátku do současnosti. Krásně je vidět průběh našeho přemýšlení se znalostmi, které jsme měli k dispozici tehdy a jejich pomalou změnu s novými znalostmi, které přicházely díky tomu, že se o věcech diskutuje.
Bez diskuze bychom se nezamýšleli nad důležitostí HCl v našem organizmu a její role v těle a díky diskuzím víme teď více, než jsme věděli před rokem, a když takto budeme pokračovat dál (za což se moc přimlouvám!), to, co víme teď, může být za rok buď zase trošičku jinak ...anebo se naopak utvrdíme v tom, že právě to dneska zjištěné je správné :lol: .

Proto doporučuji všem novým členům, aby dříve, než přistoupí k "sebeléčení" podle zdejších doporučení, nejdříve dočetli až do současnosti. Nebudou pak muset procházet stejnou cestou poznávání, jako ti, kteří cestou procházeli před nimi a přitom nacházeli nové věci. Murjel, je moc fajn, že čteš od začátku, ale s úsudkem ještě chvilku počkej, dočteš se ještě další informace... ;) .

Nechci odrazovat od čtení příspěvků od začátku, naopak, nový člen tak získá přehled o všem, co se na fóru diskutovalo, a hodně se poučí. Bude tak "v obraze" a může pak pokračovat s přihlédnutím k již proběhlým zkušenostem jiných. Všichni noví, jen čtěte, může být, že přitom zjistíte, že při našich úvahách jsme něco přehlédli a je to ještě trochu jinak ... ;) . Trochu přitom sledujte i datumy založení vláken, které vznikaly v průběhu diskuzí - lépe vám to pomůže vyznat se v procesu vzniku nových informací...
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 23 led 2011 22:05, celkem upraveno 2 x.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

shrnutí

Příspěvek od hanka »

I mně se líbí, jak to poota shrnul + 1 :good: .

Ani Slávkův návod na léčení dvanáctníkových vředů není špatný, myslím, že najde ochotné následovníky + :good: :D . Abych řekla pravdu, docela poslední dobou uvažuji o tom, jestli by tahle metoda nebyla výborná na vyhánění v š e c h parazitů ze střev, jak to tady někde už radil Jarda1 v případě červíků s následným zapitím ricinovým olejem poté, co se opilí paraziti pustí střev....chtěla jsem to poradit i Magnei, ale včas jsem se vzpamatovala, aby to nebrala jako zlehčování jejího trápení s Uršulou ..... Ale možná už alkohol s olejem zkoušel někdo i s velkými parazity ve střevě a třeba s úspěchem - lidové recepty mají většinou něco do sebe ..... :ethink: . :lol:.
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 23 led 2011 22:33, celkem upraveno 1 x.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: shrnutí

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hanka píše:lidové recepty mají většinou něco do sebe ..... :ethink: . :lol:.
Nazdar HAnko,

Hádám že ne nadarmo se tomu říkalo "otrávit červa"

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: shrnutí

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: Hádám že ne nadarmo se tomu říkalo "otrávit červa"
Ahoj Slávku,

je to tak, jak říkáš, a my pořád hledáme zvláštní metody... já ale měla na mysli třeba tasemnici a podobně - něco velkého, na co tady bereme Vermoxy apod. A přitom je tady celkem příjemný a levný způsob vypuzování ...:pivko: :).
Měj se fajn, Hanka.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Magnea
Starší člen
Příspěvky: 120
Registrován: úte 21 dub 2009 16:06
Bydliště: Medzi Amerokou a Europou
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: shrnutí

Příspěvek od Magnea »

hanka píše:I mně se líbí, jak to poota shrnul + 1 :good: .

Ani Slávkův návod na léčení dvanáctníkových vředů není špatný, myslím, že najde ochotné následovníky + :good: :D . Abych řekla pravdu, docela poslední dobou uvažuji o tom, jestli by tahle metoda nebyla výborná na vyhánění v š e c h parazitů ze střev, jak to tady někde už radil Jarda1 v případě červíků s následným zapitím ricinovým olejem poté, co se opilí paraziti pustí střev....chtěla jsem to poradit i Magnei, ale včas jsem se vzpamatovala, aby to nebrala jako zlehčování jejího trápení s Uršulou ..... Ale možná už alkohol s olejem zkoušel někdo i s velkými parazity ve střevě a třeba s úspěchem - lidové recepty mají většinou něco do sebe ..... :ethink: . :lol:.
Hanka , ten ricinovy olej s vysokokvalitny konakom si odkladam ako Bonus, tento recept je pre mna az prilis lakavy, aby som Ursule nezacala spievat kazdy vecer nakoniec uspavanky (alebo ona mne ):) Ja ho mam v zalohe a pride rad aj na neho :)
Neviem ci u mna to nie je tak, ze niekedy musim ist obklukami , aby som nasla skratky ;)


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: shrnutí

Příspěvek od hanka »

:) Když ono se to musí udělat hodně brzo ráno, žádné zpívání ukolébavek ....hezky překvápko. Když takovou dobrotu hladová Uršula po ránu zmerčí, neudrží se a bude se oblizovat do bezvědomí :) . Jenom aby jsi neupadla do příjemného bezvědomí i Ty a nezapomněla ve správnou dobu na ten ricinový olej :lol: . Ale beze srandy - určit ten správný odstup bude kumšt...vlastně i správné množství, ten Jardův recept je asi určený na malé parazity... :ethink: . Ačkoliv... vždyť nevíš, jak je Uršula velká, třeba jsi ji ze sebe už dostala pryč, a nebude třeba nic vypuzovat ;).
Myslím, že všichni uvažujeme obloukem, jakmile nás potká něco nepříjemného. Lidové recepty nás vůbec nenapadnou - když je velký problém, musíme na něj hledat také velká řešení. Zapomínáme, že i naši předkové měli podobné problémy, jako my dnes a taky je museli nějak řešit. Kolikrát v životě jsem slyšela tu známou výmluvu mužů, že "otravují červy" a přece mě v souvislosti se skutečným problémem parazita ve střevě tohle nenapadlo. A myslím, že nejen mne, jinak by se tady o téhle možnosti mluvilo...až na Jardu1 (na straně 57) - ten muž to má v hlavě moc hezky srovnané :good:. A samozřejmě Slávka - jako vždy trefil hřebík rovnou na hlavičku :lol: .
Držím Ti palce, Magneo, aby se s Tebou ta potvůrka Uršula konečně rozloučila a bez problémů Tě opustila. :lol:
Ahoj, Hanka.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Odčervení s koňakovou sklenkou v ruce

Příspěvek od Bardioc »

Originál tohoto návodu je v knize "Jak se zbavit parazitů" od Gennadije Malachova, která se tu již objevila. Dovolil jsem si příslušnou pasáž (strana 191 a 192) převést z pdf do textu:

Odčervení ricinovým olejem a koňakem

Toto je efektivní metoda, zaměřená na očistu trávi­cího ústrojí od parazitů. Po ránu se na lačný žaludek pije směs padesáti mililitrů vysoce kvalitního koňaku, který má tři až čtyři hvězdičky, a stejné množství rici­nového oleje.
Mechanismus působeni procedury je následný: ko­ňak paralyzuje hlísty (doslova se jim opijí), takže se ne­mohou pevně přisát ke střevním stěnám ani se schovat do nějakého zákoutí v těle. Ricinový olej pak způsobí průjem, který je vyloučí ven z těla.
Stejnou proceduru opakujte i další den. Někdy se stane, že napoprvé metoda nepomůže a hlísti nevy­jdou. Pokud vycházejí napoprvé i napodruhé, je nutné proces zopakovat i potřetí a v případě nutnosti i po­čtvrté. O tom, že se všichni hlísti z těla vyloučili, se přesvědčíte podle toho, že žádni ve stolici po defekaci nejsou.
U dětí očista probíhá trochu jinak. Vzbuďte dítě ko­lem první až druhé hodiny v noci a dejte mu pít nějaký velmi sladký nápoj, například čaj, šťávu z kompotu, sirup nebo zavařeninu. Dvacet až třicet minut poté mu dejte dávku ricinového oleje. Dávky se vybíraji individuálně podle věku a pohybují se mezi patnácti až třiceti gramy; hlavní je, aby se dostavil průjem. Následujícího dne proceduru opakujte a provádějte ji po celou dobu, dokud hlísti vycházejí z těla (čili do­kud jsou přítomní ve stolici).
Tato metoda se dá kombinovat s léčbou Trojčátkem nebo pelyňkovou detoxikací podle Afanasjeva. Samo­statně se hodí na vyhánění velkých hlistů. Například škrkavek a podobně.
Přiklad č. 6:
Dívenka ještě nemá ani dva roky (přesněji 1.8 roku), ale už je často nemocná: mívá zánět průdušek, prodělala zápal plic, dostala spoustu injekci i antibio­tik a trápí ji neustálý chropot. Po prvním dni koňakové léčby s ricinovým olejem z ni vyšla obrovská třiceti­centimetrová škrkavka a za ni spousta hlenů.
Odčervení dětí:
Děti obzvlášť často trpí helminty a není divu, vždyť si rády hrají na pískovištích, hrabou se v zemi a také mají rády zvířata, s nimiž se mazlí a hladí je. Onemocněni se navenek projevuje různými příznaky: náhlá ztráta hmotnosti a viditelné hubnutí, nevolnost a zvraceni, chudokrevnost, bolesti hlavy, narušeni nervové soustavy, rychlá únava, avitaminóza, malátnost, úbytek obraných sil organismu a mnohé další. Některé z těchto příznaků však mohou doprovázet on­kologická onemocnění. Dítě bude léčeno na všechny možné nemoci, ale podaří se pouze potlačit příznaky, nikoli přičinu. Testy na hlísty je třeba opakovat třikrát, protože není jednoduché je odhalit. Přesto pitva zemřelých v devadesáti procentech prokazuje hlísty ve střevech!
Jak postupovat, když je vaše dítě nemocné a nikdo přesně neví, čim a jak je léčit?
Příklad vyléčení hlistů

Uvádím příběh, který mi poslala žena, matka dvou nemocných dcer.

Jedna z dívenek byla dlouho nemocná a léčila se u různých doktorů. Žádný však neuvedl konkrétní dia­gnózu a myslelo se, že jde o onkologické onemocnění. Osm měsíců chodila na protirakovinnou terapii, a to jí definitivně zničilo zdraví. Dítě umiralo. Matka ji tedy odvezla z nemocnice a doma si všimla podivných útva­rů v dceřině stolici: obsahovala hlísty různého tvaru a velikosti, někdy spletené do klubíčka, jindy samostat­né. Matce bylo jasné, že léčba ji zabila ditě. Dívenka zemřela jako pětiletá.
Žena oplakávala dcerku celý rok, ale pak šla do prá­ce a tam se seznámila s mužem, lékařem, který jí vy­právěl, že kdysi sám trpěl podobnou nemoci. Řekl jí, že její dcera mohla být vyléčena za pět dní. O několik měsíců později této ženě onemocněla druhá, tříletá dce­ra a měla stejné příznaky jako zemřelá starší dívenka: změněný krevní obraz, zvětšená játra a podobně. Tak se znovu vydali k lékařům a ti dospěli k závěru, že jde o dědičnou nemoc. Zapamatujte si: když lékaři nechá­pou přičinu nemoci a neví, jak nemocného léčit, tak se vymlouvají na dědičnost a maji další obecné nicneřikající výmluvy.

Ahoj


Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Koňak a vožralí červi.

Příspěvek od Batles »

Dobrá práce, Bardioci!
Už se těším na ranní pařbu! :D A ti vylezlí červi zpívají? :D
Bylo by možné použít místo koňaku domácí slivovici 60%?


Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: Koňak a vožralí červi.

Příspěvek od Bardioc »

Osobně soudím, že ten koňak bude asi nenahraditelný. Pravý koňak je složením přeci jenom jiný, než čistý destilát.
Jinak co se týče toho červího zpěvu, tak u některých lidí bych to při následném použití WC viděl na rušení ranního klidu! :)


Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Odčervení s koňakovou sklenkou v ruce

Příspěvek od jani »

Bardioc píše:Odčervení ricinovým olejem a koňakem

Zde je celá knížka od Malachova - Jak se zbavit parazitů
http://image.craftcom.net/07_forum_upra ... 24x768.pdf
zajímavá je stránka 192 - 195 / ale jinak samozřejmě i celá knižka, zrovna tak, jako jeho další moudré knihy ...
Jen mě tak napadlo, pití ricinového oleje do dost ble, co zkusit projímadlo epsomskou solí ?


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Odčervení s koňakovou sklenkou v ruce

Příspěvek od jani »

Zdenku, pečti si pečlivě stránku 194 a 195 tam je podrobný popis včetně množství i časů, proto jsem to sem dala, taky mě to zaujalo a příští týden chci prubnout .....


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“