Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mastička
Zdravím
Jsem četl o mastích z obsahem kol.stříbra.....hmmmm
co vy na to ?....Já jen že než bych začal plnit kelímky, tak bych do kýble z mastičkou štrngl třeba decánko KL, nechal vyvařit a odpařit tu vodu....a ...nevypaří se mě takhle ale i to stříbro???....
Jsem četl o mastích z obsahem kol.stříbra.....hmmmm
co vy na to ?....Já jen že než bych začal plnit kelímky, tak bych do kýble z mastičkou štrngl třeba decánko KL, nechal vyvařit a odpařit tu vodu....a ...nevypaří se mě takhle ale i to stříbro???....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
PWD,TDS,CE
ahojte,mam v tom trocha chaos s cim merat vyslednu-pozadovanu koncetraciu µS/cm alebo ppn ? prepocty medzi µS/cm a ppn sa dost lisia,teda kupit tu zmienovane PWD ci TDS alebo CE meter dakujem za odpoved
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: PWD,TDS,CE
Máš chaos i v písmenkách zkratek a pořadí písmnenek ve zkratkách. PWT metr měří jen do 2 mikrosiemens, takže je dobrý jedině k měření kvality vstupní vody. TDS je to samé, jako EC metr, jen je překalibrovaný na ppm, zpravidla pro roztok NaCl. Ani jedním z těchto přístrojů nezměříš přesné množství stříbra. Přepočítávací koeficient vodivosti na ppm se u stříbra pohybuje od 0,8 do 1,2 a záleží na mnoha okolnostech, z nichž některé ještě ani neznáme. Jediné spolehlivé řešení je nechat si udělat rozbor.Clovek píše:ahojte,mam v tom trocha chaos s cim merat vyslednu-pozadovanu koncetraciu µS/cm alebo ppn ? prepocty medzi µS/cm a ppn sa dost lisia,teda kupit tu zmienovane PWD ci TDS alebo CE meter dakujem za odpoved
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
dakujem za odpoved ... pardon za chaos v pismenkach ale mam sadru na pravej ruke tak sa mi trocha horsie dube do klavesnice,takze ten koeficient nie je konstanta.Ak je TDS meter nakalibrovany na meranie NaCl tak je asi najlepsie merat EC metrom a potom si zvolit koeficient od aktualneho rizikoveho stupna a politickej situacie v Afganistane od 0,8 do 1,2 a Bingo este raz dakujem za odpoved aj ked som si na nu odpovedal sam
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
PWT by HANNA má rozsah merania 0,1 - 99,9 mikroS/cmIlem píše:...PWT metr měří jen do 2 mikrosiemens...
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
OK, toto rozdělení jsem četl na nějakých stránkách zabývajících se vodivostí. Jestli tuto konvenci výrobci dodržují, to nevím. V každém případě s ním stejně přesný obsah stříbra nestanoví. Jen velmi přibližně.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Na orientačné meranie (s prepočtovým koeficientom) to postačuje, a mám to preverené aj cez labáky.
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Existuje alergie na koloidní stříbro?
Ahoj,
existuje alergie na koloidní stříbro? Nemyslím Herc reakci, ale opravdovou alergii.
Manželka byla na měření na přístroji Diacom a jedním z výstupů je údajná alergie manželky na stříbro.
Problém je v tom, že nevím, zda tomu Diacomu můžu věřit.
Štve mě to hlavně proto, že vlastním od Crafta mašinu na koloidní stříbro a tudíž ten koloid občas užíváme.
existuje alergie na koloidní stříbro? Nemyslím Herc reakci, ale opravdovou alergii.
Manželka byla na měření na přístroji Diacom a jedním z výstupů je údajná alergie manželky na stříbro.
Problém je v tom, že nevím, zda tomu Diacomu můžu věřit.
Štve mě to hlavně proto, že vlastním od Crafta mašinu na koloidní stříbro a tudíž ten koloid občas užíváme.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Existuje alergie na koloidní stříbro?
Existuje alergie na metalické stříbro. Lidi, kteří ji mají nemohou například nosit stříbrné řetízky - mají z toho vyrážky. Takový člověk nemůže používat ani koloidní stříbro.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
KS versus ozón
Dobrý den, uvažuji z podobných důvodů jako ostatní o zakoupení přístroje na tvorbu KS . Pročítám různá fóra a články, a ráda bych se zeptala, zda někdo z vás srovnával nebo má znalosti o rozdílu v účincích a působení KS a ozónu. O ozónu se také píše, že ničí viry, bakterie a plísně, působí v organizmu synergicky, pomáhá při chronických nemocech atd. Informace jsem čerpala např. ze stránek http://www.therapy.cz/lecebna-praxe-ozonoterapie.php. Píše se zde např: (cituji) Sledováním lymfocytů T4 a T8 byl prokázán imunostimulační efekt u mnoha infekcí, včetně virových. ... Velice často se podaří vypěstovat bakterie, které přežívají nitrobuněčně. Ukazuje se, že tyto bakterie mají význam u mnoha chorob, např. arterioskleróze, ale i třeba arthroze, či některých malignitách. Tato onemocnění významně vyčerpávají imunitní systém. Ozon jako plyn, který má vliv na bakterie, viry a plísně proniká do buněk zcela bez problémů. Má proto velký význam u nitrobuněčných infekcí. atd atd
Váhám tedy mezi těmito dvěma způsoby alternativní léčby (V mém případě se jedná o plicní chlamydie, oslabenou imunitu, problémy se zuby...). Zdá se mi, že léčba ozónem může mít méně vedlejších účinků než antibiotikum KS a bude asi bezpečnější, na druhé straně KS je možná účinnější ?
A dále by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost s přístrojem na výrobu ozónu, pokud bych se rozhodla pro něj, na trhu jsem nalezla OZ 1000 na http://www.zapper.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=70
Píše se, že je to generátor a směšovač ozónu s vodou, který pohání sám sebe, což zní trochu zvláštně. Zajímal by mě názor někoho technicky zdatného, zda by takovému výrobku důvěřoval?
Děkuji za názory.
Váhám tedy mezi těmito dvěma způsoby alternativní léčby (V mém případě se jedná o plicní chlamydie, oslabenou imunitu, problémy se zuby...). Zdá se mi, že léčba ozónem může mít méně vedlejších účinků než antibiotikum KS a bude asi bezpečnější, na druhé straně KS je možná účinnější ?
A dále by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost s přístrojem na výrobu ozónu, pokud bych se rozhodla pro něj, na trhu jsem nalezla OZ 1000 na http://www.zapper.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=70
Píše se, že je to generátor a směšovač ozónu s vodou, který pohání sám sebe, což zní trochu zvláštně. Zajímal by mě názor někoho technicky zdatného, zda by takovému výrobku důvěřoval?
Děkuji za názory.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: KS versus ozón
Nazdar Lennis,lennis píše:Dobrý den,
Děkuji za názory.
Bez garancí, ale osobně bych si vsadil na ozon. S těmi plícemi, no, ozon se ve vodě měni na peroxid vodíku, to zaprvé. To Ti snad něco řekne. Krev si z toho bere zase peroxid, především nejspíč bilé krvinky, ale možná červené, stejně jako si berou kysličník chlornatý. To nevím.
Ale, co jsem tak pochytal po netu, ozon dýchaný ve velmi malém množství ale průběžně řekněme ve spánku v místnosti s ozonátorem, který toho nevyprodukuje přespříliš, to z plic vybije cokoliv a eventuelně i dost věcí z těla. Setkal jsem se na jedné rakovinné diskuzi se svědectvím manželského páru, kde oba měli rakovinu, který se tím, i když ve spolupráci s dietou, oba vyhrabali z té rakoviny.
Kolidní stříbro jsem dost dlouho popíjel a nemohu tvrdit, že by pro mne něco moc udělalo, i když je to asi taky dávkováním a přípravou. Nicméně jsem na to měl a mám Sota Instrument udělátko a kvalita asi nebyla nejhorší, i když asi také ne špičková. Nikdy jsem se však nesetkal nikde s nikým, kdo by tvrdil něco, co by mohlo naznačit, že ozon neudělá pro člověka daleko víc než to stříbro, ba naopak. Taky na něj nejsou alergie.
Tady tedy máš jeden názor a prosím Tě, ber to jenom jako názor.
Taky bych se být tebou podíval na Godzilu ve vlákně Zapery. Mně to bezpochybně (doloženo laboratorními výsledky) vyčistilo krev od bakterií, rozpustilo shluky červených krvinek a eventuelně je to vyléčilo, pěkně se zakulatily a vytvarovaly, jak to má být a zbavilo mne to kyselosti krve. Navíc je to jednoduché jak facka a v podstatě zadara po domácku sestrojitelné. Potřebuješ akorát půl hodinu až hodinu denně se tomu tak na dva až tři měsíce věnovat. Naprosto garantuju, že to tak funguje. Bolet to nebolí, správně provedeno to ani není moc cítit, pokud vůbec, a dá se při tom třeba klepat do kompu, nebo číst atd.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
Díky, Slávku, za názor. Stáhla jsem si i dva dokumenty o té godzille, tak budu studovat Měj se hezky, lennis
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lennis.lennis píše:
Tak abys to neměla tak jednoduché, tak názor z druhé strany tábora. Kyslík je velmi silné přírodní antibiotikum se všemi pozitivními ale i negativními důsledky. Moc se nemluví o tom, že kyslíík nás sice drží naživu, ale zároveň je hlavní příčinou stárnutí organizmu. Proto se doporučuje jíst hodně antioxidantů. Je to na delší rozbor a asi ani nemá cenu sem přepisovat informace z internetu, stačí, když si vygůgluješ něco o volných radikálech. Takže v žádném případě není pravda, že ozón má méně vedlejších účinků. KS při rozumném užívání má pouze ten vedlejší účinek, že je po ukončení kůry vhodné obnovit střevní mikroflóru třeba nějakými živými jogurty. Jinak podobného účinku, jako generátorem ozónu dosáhneš peroxidem vodíku. Je tu o něm celé vlákno.
Osobně to řeším tak, že nejdříve používám KS a občas, když je třeba tvrdší zásah, tak peroxid vodíku.
Ale kvalitních generátorů KS je jako šafránu. Většinou vůbec nemají míchátko, některé ani stabilizaci proudu. Lepší je použít něco hotového. Pokud možno od některého výrobce, který dodává i atest, a ten atest, aby byl aktuální. Setkal jsem se s výrobci, kteří sice dodávali atest, ale několik let starý na 20 ppm a ve skutečnosti tam bylo 7 ppm.
Tak nevím, jestli jsem ti pomohl, protože sehnat skutečně kvalitní KS je docela problém. Já si ho dělám sám vlastnoručně vyrobeným generátorem, protože rozbory ani jednoho z testovaných dodávaných výrobků mě neuspokojily. Netestoval jsem KS, které se teď prodává zde na fóru. Původní Habanův koloidek měl kvalitu velmi dobrou.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Co říká Ilem je sice jaksi pravda, ale je to pravda ortodoxního establišmentu a doporučuji zase postudovat oba tábory. Ono je to s tou oxidací a stárnutím trochu jinak. Ortodoxní pavěda hází kde co do jednoho pytle a pak z toho lezou takové blbosti, jako že je kyslík a oxidace příčinou stárnutí. Je to stejná kravina jako tvrzení že MMS je jed, bez uvedení podmínek a specifikací funkcí jednotlivých hormonů a tělesných procesů. Ale postuduj si sama.Ilem píše:
Ahoj Lennis.
Tak abys to neměla tak jednoduché, tak názor z druhé strany tábora. Kyslík je velmi silné přírodní antibiotikum se všemi pozitivními ale i negativními důsledky. Moc se nemluví o tom, že kyslíík nás sice drží naživu, ale zároveň je hlavní příčinou stárnutí organizmu. Proto se doporučuje jíst hodně antioxidantů. Je to na delší rozbor a asi ani nemá cenu sem přepisovat informace z internetu, stačí, když si vygůgluješ něco o volných radikálech. Takže v žádném případě není pravda, že ozón má méně vedlejších účinků.
Jinak jedním z nejnedostatkovějších antioxidantů v dietě je selén a info je zde na vlákně Selén - základní fakta.
Postranním účinkem ozonu je také akutní otrava ozonem. Něco takového se Ti koloidním stříbrem nepovede. Ale je to v dávkování. Prostudovat.
Na straně druhé jsem narazil na mnoho reportů, kdy vnitrožilní peroxid a ozonace krve, což je jedno a totéž provedeno jinak, měly pozoruhodné výsledky. Nejpozoruhodnějším co jsem kdy chytil na požívání koloidního stříbra bylo odstranění revmatismu a pár jiných potíží Otcem Smurfem (Papa Smurf), kterému se ne nadarmo říká Papa Smurf, protože je modrej jak nový džíny. Ale je pravdou, že toho do sebe lil a lije litry už roky a vařil to jak hotař srot pro koně. Pořádným stříbrem k tomu modrání nedojde.
Jestli chceš ozon jenom na pití, máš skutečně lepší a lacinější peroxid.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.