Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
gembe
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: pát 07 led 2011 16:23
Bydliště: Žilina

Re: m,no

Příspěvek od gembe »

Díky.


Uživatelský avatar
mekac
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: pon 31 kvě 2010 13:11
Bydliště: ždírec n.D
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: nádor

Příspěvek od mekac »

Iv píše:
mekac píše:Známého pes (russel teriér - cca 10-15kg) (asi 4 letý) byl už jednou operován na nádor ...
Dovolil bych si: ty dvě kapky MMS aktivované je správně na váhu . ...

Je to již pár měsíců a známého pejsek je pořád s námi. Jak píše Iv, kterému velmi děkuji za rady, - je to zapouzdřené. Pes žije a nemá žádné příznaky a podle vyšetření ani žádné metastázy. Vypadá to velmi nadějně. Takže všem přeju hodně úspěchů a toto je důkaz, te MMS pomáhá i v tomto případě - tedy podle doktorů - Zhoubný nádor kosti (u oka) !


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Mekac

Příspěvek od Iv »

Jsem velmi rád, že se vše zdařilo, jen jednu malou poznámku. Pejsek bude asi velmi citlivý na vnější podněty a hlavně na prostředí v kterém žije. mnoho lidí si to neuvědomuje a považuje pejska jen za nějaké zvíře, které nemá paměť, cit, nepociťuje smutek, radost a jiné aspekty, opak je pravdou, proto dávejte u Vašeho pejska pozor na stresující situace, jež považuji za hlavní příčiny rozjezdu nádorových onemocnění, tak jak psala o této problematice i kolegyně Hanka ve vlákně Zdraví, o psychických problémech, s následnými nemocemi. Pozitivní pocit pejska ve "smečce" je nenahraditelný, nejen pro něj, ale i pro tu "lidskou smečku". :good:


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

agresívní tumor na střevě u kočky

Příspěvek od Majka »

Ahoj, jmenuji se Majka a dnes jsem se stala novýn členem tohoto diskusního fóra. Už od 10.1. surfuji jak blázen po netu a sháním informace, jak pomoci mé kočičce Cilce (10,5roku, váha +/- 4kg) . Toho 10.1. jí na veterině zjistili 7cm velký, agresívní tumor na střevě. dali jí 1-2 týdny života a kotizonovou injekci, aby se jí trochu ulevilo a odlehčilo a my dostali ještě čas na to se s ní rozloučit.Po té kortizonce se docela vzpamatovala a tvářila se skoro, jako by jí nic nebylo. Nejdříve jsem tento úspěch připisovala terapii s javorovým sirupem s jedou sodou, kterou jsem vyčela na netu. Ale chyba lávky, bylo to přece jenou tou injekcí, protože asi po 10-ti dnech kočka zapatičtěla, přestala žrát a byla čím dál pasivnější. Rohodli jsme se bojovat dál a získat čas na další alternativní léčbu. Tak se šlo na další kortizonovku, která už ovšem nezabrala tak rychle a úspěšně, jako ta první. Pak mi Batles, kterého znáte i z toho fóra, poradil koloidní stříbro, které jsem náhodou měla doma po ruce. To, zřejmě spolu s tou kotizonovkou, postavilo kočku opět na pár dní na nohy. Ale ty intervaly se bohužel stále rapidně zkracují. Mezitím jsem na netu vyšťourala MMS. Včera mi to poštou přišlo, ale z těch všech vašich diskuzí jsem zmatená z toho, jak a kolik jí toho podávat. Po přečtení zdejších 13stránek o tom, jak léčit zvířata pomocí MMS, soudím, že bych jí měla, pokud to tedy zvládnu bez pomoci mých mužských, kteří jsou doma pouze ráno a večer, dávat MMS asi 4 dny v hodinových intervalech 6x po sobě a pak si snad troufnout na Kláru. Teď jen nevím, po kolika kapkách jí to mám dávat. Teď už je zase bohužel ve stavu, kdy skoro nic nežere (občas si dá řici na ždibíček šunky, kterou jinak miluje) a nepije a tím pádem se ani nevyprazdňuje. Ještě občas jde čůrat. Naveterině jsme také byli upozorněni na nebezpečí, že pokud by nádor začal prorůstat do střeva a to se ucpalo, kočka by se tím pádem nemohla vyprazdňovat, došlo by k otravě a následně k smti. To, doufám zatím snad nehrozí, protože pokud nastala období, kdy se jí dařilo lépe a žrala, tak chodile celkem dobře i na velkou.
Teď si taky nejsem jistá, zda to MMS nebude dělat problémy, když to bude teď už dostávat víceméně nalačno. Když tak sleduji, kolit toho dostávají ti 20-ti kiloví pejsci v případě zhoubného nádoru, tak si troufám tipnout jí to dávat 6x po hodině po jedné kapce. A nebo mohu začít už rovnou se dvěma? A ještě jedno bolavé místo problému: co když to sama nebudu zvládat a tím pádem jí to nebudu moci dát 6x denně, ale budu odkázaná na mužovu a synovu pomoc při jejím držení a tím pádem jí to budem schopni aplikovat pouze 2x denně. Jak mám dávkovat v této patové situaci? Ona totiž Cilka, co se týče odporu ke všemu, co se do ní chce nacpat bez jejího souhlasu, je stejný bojovník, jako ten dříve zmíněný kocour, tuším, že Hanky. Takže teď pro přehled shrrnu všechny své otázky: 1)po kolika aktivovaných kapkách MMS dávat v případě hodinových intervalů 6x za den?
2)pokud to klapne, stačí to dělat pouze ty 4 dny a pak přejít na Kláru?
3)jak by mělo vypadat dávkování při té KLáře?
4)jak dlouho by měla ta KLára trvat?
5)co by mělo následovat po ní na udržování, popř. jako prevence?
6)jak postupovat a dávkovat MMS v případě, že budem schopni to kočce podávat pouze 2x denně?
7)a v případě, že to, dá-li Pán Bůh, úspěšně zvládneme a Cilka přežije, jak dlouho a jaké dávky jí
podávat dále?
Děkuji předem moc vám všem milovníkům zvířat, kteří mi přispějete svými bohatými zkušenostmi a dobrou radou na pomoc!!!
Určitě se zase ozvu a budu informovat, jak se to celé dál vyvíjí. Zatím ahoj, Majka


Majka
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

Dobojováno, Cecilka umřela

Příspěvek od Majka »

Dokonáno jest, Cecilka umřela ve čtvrtek, 3.2.2011, ve 13.30.
Nešlo to už zvládnout, v jejím případě bylo už asi na všechno pozdě, zvracela už i čistou vodu a očividně trpěla. Nedalo se dělat nic jiného, než ji nechat uspat. Ať je jí země lehká a její milá kočičí dušička najde konečně klidu v kočičím nebíčku! Amen.
Se zármutkem Majka


Majka
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Dobojováno, Cecilka umřela

Příspěvek od hanka »

Cítím s Tebou, Majko, je mi to líto - nejtěžší je dívat se na utrpení našeho mazlíčka ......


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

poděkování Hance

Příspěvek od Majka »

Milá Hanko, i když se neznáme a jsem na fóru nová, je od Tebe moc milé, že jsi projevila účast.
Dovedeš si představit, jak je mi bídně, bulím, kudy chodím. Je to ještě příliš čerstvé...
Díky moc za pochopení! Majka


Majka
Ivona Siskova
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 04 úno 2011 15:08
Bydliště: itálie

Lieshmanioza u psa

Příspěvek od Ivona Siskova »

Má někdo zkušenosti s léčením lieshmaniza pomocí MMS u psů?


isis
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobojováno, Cecilka umřela

Příspěvek od Iv »

Majka píše:Dokonáno jest, Cecilka umřela ve čtvrtek, 3.2.2011, ve 13.30.
Nešlo to už zvládnout, v jejím případě bylo už asi na všechno pozdě, zvracela už i čistou vodu a očividně trpěla. Nedalo se dělat nic jiného, než ji nechat uspat. Ať je jí země lehká a její milá kočičí dušička najde konečně klidu v kočičím nebíčku! Amen.
Se zármutkem Majka
Je mně to velmi líto, vím ze své zkušenosti co jsou to za pocity, když odejde přítel, byť zvířátko, vím ze své zkušenosti jak to moc bolí. Trochu mne i mrzí, že jsem nenahlíd spíš, ten nádor však už byl dost velký. Ale,.....pokud jsou mé zkušenosti správné, příroda to právě tak končí, když dojde ten čas, zvířátka přestanou přijímat jak potravu, tak i vodu a nenaděláte nic a ony to vědí.
Jinak jak píšete o té Kláře, to by jste už nedělala po té 4denní terapii, musí tam být přestávka pro zotavení imunitního systému a ten počet kapek na váhu byl dobrý, ale dal bych ze začátku dvě, pokud by to přijala, aspoň do budoucna, mrzí mne to.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

Díky za účast

Příspěvek od Majka »

Ze zármutku nad Cilčiným odchodem se léčím prací a rozptyluji se různými činnostmi, jen abych na to tak nemusela myslet. No, pomalu to jde, ale doma mi ji připomíná kde co...
Pro útěchu nám zbyl ještě její 14-ti letý partner, kocour Adélo. Ten je naštěstí zatím docela fit, svoje si prožil jako kotě. Dostali jsme ho se silnou kočičí rýmou a neuvěřitelným zánětem dýchacích cest a očí. Veterinář ho sice začal léčit, ale tvrdil, že do rána nepřežije a nabízel uspávací injekci. Odmítli jsme s tím, ať si příroda sama poradí a vyplatilo se to. Kocour je sice díky tomuto prodělanému onemocnění poloslepý, ale žije pouze v bytě a tak mu to zase až tak nevadí.
Ty oči mu ale stále dost slzí a levé i často zhnisává. Podle veterináře se to vyléčit už nedá. Ale všimla jsem si určitého zlepšení stavu vždy, když za nějakým jiným účelem bral antibiotika. Po jejich vysazení se ale vše pomalu vrátilo do původního stavu.Tak mne napadlo, že i v jeho případě by se jistě dalo použít MMS, obzvláště když už jsem to nakoupila kvůli Cilce. Ale nejsem si jistá, jak intenzívní kůru bych mu měla nasadit, aby to na to zabralo. Myslela bych vždy po dvou dnech ráno a večer nejdříve po 1/2 kapce, pak za dva dny zvednout na 1, za další 2 dny na 1,5 a posledních, řekněme, 6 dní zůstat na 2 kapkách. A pak dále asi jednou v týdnu ráno a večer po 1 kapce. Mohlo by to tak stačit a nebo by to chtělo silnější kalibr?
Hezké dny v přicházejícím předjaří!
Majka


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Majka

Příspěvek od Iv »

Pokud mohu poradit, tak zkuste kapat do očí a to jen jednou denně, když se to začne lepšit obden a pak již jen dle potřeby. Namícháte pro oči tento roztok: Použijte jednu kapku MMS, dvě kapky kyseliny citronové a počkejte tři minuty a pak přidejte polévkovou lžíci opthalu(stačí i destovaná voda). Pak kapátkem do oka nakapete a velmi důležité - nechte působit přesně dvě minuty - přesně !!!!! Pak po tomto úkonu už zase vypláchněte kukadla Opthalem, nebo destilkou, měli by se pak zlepšit i cesty dýchací. Jinak pokud je kluk fit, tak mu můžete dát jen jednu kapku do pití, stačí 1x týdně, jako prevenci, vzhledem k jeho věku.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

Odpověď pro Iv

Příspěvek od Majka »

Díky za tip, určitě to vyzkouším, ale začnu nejspíš až v klidu o víkendu. Jen mám prosím ještě jeden dotaz. V tom balení MMS, které jsem jsem si objednala, byl přibalen už i aktivátor, 50-ti% kyselina citronová. Tzn., že za normálních okolností jsem aktivovala 1:1. Jak to mám udělat v tomto případě, když se to bude kapat do očí?
Ještě jednou díky za odpověď i za trpělivost, kterou se mnou máte! Mějte se hezky! M.


Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

PS:

Příspěvek od Majka »

A ještě jeden malý dodatek. Do toho pití, nemýlím-li se, přijde neativovaná kapka, že?
Ovšem nejsem si jistá, zda není na závadu, že on tu misku s vodou zdaleka nevypije celou. Ve zkutečnosti, jako většina koček, pije pouze minimálně nebo skoro vůbec ne. Co s tím v tomto případě?


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpověď pro Iv

Příspěvek od Iv »

Majka píše:Díky za tip, určitě to vyzkouším, ale začnu nejspíš až v klidu o víkendu. Jen mám prosím ještě jeden dotaz. V tom balení MMS, které jsem jsem si objednala, byl přibalen už i aktivátor, 50-ti% kyselina citronová. Tzn., že za normálních okolností jsem aktivovala 1:1. Jak to mám udělat v tomto případě, když se to bude kapat do očí?
Ještě jednou díky za odpověď i za trpělivost, kterou se mnou máte! Mějte se hezky! M.
Jak píše Humble ve svém spisu: O něco více kyseliny cironové nevadí. Vezměte čistou sklenici,do ní dejte jednu kapku vašeho originálu aktivátoru a přidejte objemově jednu stejnou kapku vody. Z takto naředěné sklenice jedna kapka z tohoto naředění bude odpovídat přibližně dvěma kapkám. Takže do kukadla v tomto případě to bude 1:1, jedna kapka originál MMS + jedna kapka z naředěné sklenice, počkat 3minuty, pak doplnit polévkovou lžící vody a nakapat do očí a nechat působit jen dvě minuty a pak proplach.
S tím pitím uvidíte, napřed bych to zkusil přímo do misky, třeba mu to zachutná a vyprázní misku, jinak pak nassát ředěný roztok vodou do malé stříkačky(jistě že bez jehly) a zboku okolo stoliček stříknout ke kořenu jazyka, tam ho to přinutí polknout.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Majka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01 úno 2011 21:24
Bydliště: Mnichov, Bavorsko

Odpověď obdržena a přečtena

Příspěvek od Majka »

Tak jo, díky, budu se řídit těmito radami!
S pozdravem Majka


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“