na výše uvedené adrese Radia BONTON je anketa Tvuj parťák do města.
Na třetím řádku ANETA shání podporu na zakoupení snubních prstýnků. Prosím čtoucí, dejte jí hlas a to kliknutím na jméno Aneta nic vás to nestojí. Snoubenec Anety / Vojtíšek/je dlouholetý kamarád / sitotek/ o kterého jsem se několik let staral. Nyní je již dospělý a bude ženit, / a budou mít miminko/ takže všem dík za klik na odkaz....ale rychle , jen dnes 24.2 2011 všem děkuje martin11
Na třetím řádku ANETA shání podporu na zakoupení snubních prstýnků. Prosím čtoucí, dejte jí hlas a to kliknutím na jméno Aneta nic vás to nestojí. Snoubenec Anety / Vojtíšek/je dlouholetý kamarád / sitotek/ o kterého jsem se několik let staral. Nyní je již dospělý a bude ženit, / a budou mít miminko/ takže všem dík za klik na odkaz....ale rychle , jen dnes 24.2 2011 všem děkuje martin11
Pokud chcete hlasovat vícekrát, je potřeba zavřít stránku rádia Bonton, smazat cookies (ne netu najdete návod pro váš prohlížeč), pak znovu otevřít rádio Bonton a znovu hlasovat
Pokud chcete hlasovat vícekrát, je potřeba zavřít stránku rádia Bonton, smazat cookies (ne netu najdete návod pro váš prohlížeč), pak znovu otevřít rádio Bonton a znovu hlasovat
Pomozte mi někdo , držím to na 46 procentech, ale nestíhám klikat tak rychle, abych zvrátil výsledek.
Naposledy upravil(a) Ilem dne čtv 24 úno 2011 23:22, celkem upraveno 1 x.
...dík za podporu Anety a Vojty....nevím jak hlasování dopadlo...ale je to jedno....svatba bude třeba ibez prstýnků / má to být začátkem prázdnin/ nebo jim ty prstýnky zadotuju....ale je hezké , že jste se snažili....na setkání u Jeffa máte u mě pifko.....hezký den všem martin11
martin11 píše:...dík za podporu Anety a Vojty....nevím jak hlasování dopadlo...ale je to jedno....svatba bude třeba ibez prstýnků / má to být začátkem prázdnin/ nebo jim ty prstýnky zadotuju....ale je hezké , že jste se snažili....na setkání u Jeffa máte u mě pifko.....hezký den všem martin11
Podle mě to ještě neskončilo. Kdy? Nikde to tam není.
Dneska jsou moderní prstýnky z chirurgické oceli , stojí pár stovek a jsou hezké.
Mladá je taky má.
Hlavně ať jim to klape.