Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Notebook je i zadarmo drahej... Jenže, můj senior siemens nixdorf s integrovaným ščotem
mi už vyvěsuje transparenty, abych ho restartoval, resuscitoval,že nemá tu virtuální, ani tu druhou paměť, a že už chce letět do kopřiv.
I můj monitor poblikává a tváří se jako ruská barevná televize metr hluboká....oči mám od toho jako uživatel heroinu.
Přišel čas, a tak bych něco obyč, abych na tom mohl upravovat vídea v hd a fotečky. Taky net a knihovničky. Nic víc.Nejsem nějakej inžinýr z nasa nebo tuhlencten manager..... Jo, a aby to zvládlo tetrix....
Líbí se mi tenhle.....http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=86355
bude to stačit myslíš????
mi už vyvěsuje transparenty, abych ho restartoval, resuscitoval,že nemá tu virtuální, ani tu druhou paměť, a že už chce letět do kopřiv.
I můj monitor poblikává a tváří se jako ruská barevná televize metr hluboká....oči mám od toho jako uživatel heroinu.
Přišel čas, a tak bych něco obyč, abych na tom mohl upravovat vídea v hd a fotečky. Taky net a knihovničky. Nic víc.Nejsem nějakej inžinýr z nasa nebo tuhlencten manager..... Jo, a aby to zvládlo tetrix....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: mno...
Bude to stačit i s rezervou.jarda ovčák píše: Líbí se mi tenhle.....http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=86355
A jako perlička - ty 3 GB operační paměti to má proto, že Windows 7 jí víc nedokážou obsloužit, i kdyby tam nakrásně byla.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: mno...
Jo, dobrýjarda ovčák píše:Notebook je i zadarmo drahej... Jenže, můj senior siemens nixdorf s integrovaným ščotem
hlavně ho neber mezi ovce a neupusť
Dnes mi potvory rožšlapaly venkovní teploměr (mám romanovky)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: zařízení pro namagnetování
http://kdf.mff.cuni.cz/veletrh/sbornik/ ... Polak.html . NoneXiT píše:Nemáte někdo návod? Samozřejmě něco co se dá udělat za rozumnou cenu.
Potřeboval bych namagnetovat pár segmetů tak jak se nikde neprodávají.
Žádný superstroj na supermagnety.
Jinak na fóru se o tom diskutovalo např. zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 9081#19081 .
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
mno
Já začal s třema romanovkama....Romanovky jsou nejhorší svině fašistický mezi vovcema.
Do mateřské pozice skvělé, ale do velkýho stáda na ojebání. Vymejšlej útěky, plazí se pod plotem a klidně přebrodí potok. Jednou ty kurvy polezou po stromech.
Zlatý blbý texly, safolky, berišony...a kříženci.Už mám romanovek posledních 20. nejstarší má 12 let a dala mi 45 děcek....
Potřebuju notebook i k nové vášni. Chci lítat s letadýlkem a fotit i nahrávat vídeo. Viděl jsem fotky od jovy a málem mi tou nádherou spadly trencle.
Uhranulo mě to a jsem ztracenej.....
Do mateřské pozice skvělé, ale do velkýho stáda na ojebání. Vymejšlej útěky, plazí se pod plotem a klidně přebrodí potok. Jednou ty kurvy polezou po stromech.
Zlatý blbý texly, safolky, berišony...a kříženci.Už mám romanovek posledních 20. nejstarší má 12 let a dala mi 45 děcek....
Potřebuju notebook i k nové vášni. Chci lítat s letadýlkem a fotit i nahrávat vídeo. Viděl jsem fotky od jovy a málem mi tou nádherou spadly trencle.
-
- Starší člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno
Pak se pochlub , já byl s vrtulníkem na safari na Kletné :jarda ovčák píše: Chci lítat s letadýlkem a fotit i nahrávat vídeo. ....
a ještě jeden pokus u nás na vsi :
-
- Zasloužilý člen
Re: mno
Tam se asi s ovcema přestěhuju, maj tam zelenou trávu i na Nový rok.huhu píše:Pak se pochlub , já byl s vrtulníkem na safari na Kletné :jarda ovčák píše: Chci lítat s letadýlkem a fotit i nahrávat vídeo. ....
a ještě jeden pokus u nás na vsi :
A nebo špatně nastavený datum.
Na kolik přijde ta hračka?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
remno
kamera ? 0,99 , poštovné kolem 7 USD ( do deseti se vejdeš )
http://cgi.ebay.com/New-Spy-Car-Key-Cha ... 588bf232ca
vrtulník byl bazarový za tisícovku - malé otáčky , slabý motor ( kdyby něco )
datum .... hm - přišla kamera a já byl tak nadšený , že jsem hned vyběhl ze dveří a utíkal točit bizony ...
http://cgi.ebay.com/New-Spy-Car-Key-Cha ... 588bf232ca
vrtulník byl bazarový za tisícovku - malé otáčky , slabý motor ( kdyby něco )
datum .... hm - přišla kamera a já byl tak nadšený , že jsem hned vyběhl ze dveří a utíkal točit bizony ...
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
kamera v klíčence
U nás je k mání http://www.zlepsovak.cz/shop/index.php? ... cts_id=145
Moc pěkný filmy.
Moc pěkný filmy.
-
- Zasloužilý člen
mno...
Tož, nádhera, enem já chci lítat dálkový štreky....
Takže monitor, brýle nebo helma.
Vizuální kontrola výhradně přes kameru na létadle.
Ešli vrtulník nebo letadlo, to se uvidí. Zřejmě rozhodne stabilita ve větru, možnost snížit rychlost a hlavně nosnost.
Teda letová doba je priorita č1 stejně jako min dosah 3 km, nejraději 8.
Jasně že to nebude košer, ale dle zvolené frekvence nemusím ohrozit, ani omezit, což je hlavní.Kamera v hd a hlavně co nejreálnější pohled....
Foták nějakej.... jak má jova. Má na svých stránkách krásný fotky z létadla.
Už jsem létal a s mizernou kamerou to je na zabloudění.....Létal jsem i s dobrou a s hexakopterem a měl foták na pravý oko a kameru na létání na levý. asi bude lepčí přepínání.
Dokonce by šlo dvě kamerky a do každýho oka pouštět jednu......jako v dalekohledu......
Takže monitor, brýle nebo helma.
Vizuální kontrola výhradně přes kameru na létadle.
Ešli vrtulník nebo letadlo, to se uvidí. Zřejmě rozhodne stabilita ve větru, možnost snížit rychlost a hlavně nosnost.
Teda letová doba je priorita č1 stejně jako min dosah 3 km, nejraději 8.
Jasně že to nebude košer, ale dle zvolené frekvence nemusím ohrozit, ani omezit, což je hlavní.Kamera v hd a hlavně co nejreálnější pohled....
Foták nějakej.... jak má jova. Má na svých stránkách krásný fotky z létadla.
Už jsem létal a s mizernou kamerou to je na zabloudění.....Létal jsem i s dobrou a s hexakopterem a měl foták na pravý oko a kameru na létání na levý. asi bude lepčí přepínání.
Dokonce by šlo dvě kamerky a do každýho oka pouštět jednu......jako v dalekohledu......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Jak odpudit kočky.
Ty pótfory mi pořád spouštějí pohybový čidla na půdě. Non
Nevíte o něčem?
Nevíte o něčem?
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
Re: Jak odpudit kočky.
KUP si lepší čidla. Nemám s tím velkou zkušenost, ale existují PIR čidla který spustí jen na člověka, možná i opici (nevím)aNONym píše:Ty pótfory mi pořád spouštějí pohybový čidla na půdě. Non
Nevíte o něčem?
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Jak odpudit kočky.
Skus treba tohle:aNONym píše:Ty pótfory mi pořád spouštějí pohybový čidla na půdě. Non
Nevíte o něčem?
JS22 od Jablotronu
Doted jsem jich montoval cca 15 a naprosta spokojenost, na pejsky nebo kocky nereaguje, lidi chyta s prehledem. Doted jediny problem mel kamos s nejakym krizencem Irskyho vlkodava - nejak mi zapomel rict ze pejsanek ma pres metr, takze nahodil i tohle cidlo...
Nebo pokud je to ven, tak docela genialni je tahle hracka od Optexu - cena je bohuzel nekde uplne jinde.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování