Zdravím všechny na tomto fóru!
Je to už nějaký ten pátek, co mě neustále bolí hlava. Nejhorší je to vždycky ráno po probuzení. To mám pocit, že ani nevstanu z postele. A jelikož jsem student, nemůžu se ani pořádně soustředit při učení. Zpočátku jsem tomu nevěnoval moc pozornost. Myslel jsem si, že na mě jenom "něco leze" a že to za chvíli přejde. Ale nepřešlo...místo toho mám pocit, že mě ta hlava bolí čím dál víc.
Mimochodem, nikdy jsem neléčil nemoci způsobem, že když je mi trošku blbě, beru hned prášek. A taky, musím zaklepat, jsem nikdy nijak vážně neonemocněl, dokonce jsem nikdy nebral žádná antibiotika. Takové ty sezónní chřipky jsem vždycky řešil česnekem, ovocem, medem...prostě "po přírodnu", a proto bych hned ze startu do sebe nechtěl začít házet všelijaká farmaka.
Když jsem začal zvažovat, z čeho bych takové migrény mohl mít, napadla mě jedině jedna možnost - voda z pramene. Asi před třemi měsíci jsem začal pít vodu, která teče z kopce nedaleko mého bydliště. Pramen není nijak označený, je to prostě trubka ve svahu, ze které neustále teče voda. Čert ví, co jsem to vlastně pil...
No, pil jsem to asi měsíc, týdně asi 4 dvoulitrové lahve. Pak jsem přestal (myslím, že mě už nebavilo pro tu vodu pořád chodit). Pak jsem si začal tak nějak více všímat té bolesti.
A tehdy jsem také poprvé narazil na toto fórum. Nejprve jsem to řešil mými osvědčenými metodami, tedy nasazením česneku. Schválně jsem koupil ten španělský z Albertu, který by snad mohl být kvalitnější než všude prodávaný čínský. Po týdnu papání této dobrůtky (ještě společně s cibulí) se však žádná větší změna (kromě trochu rozbouřeného střevního ústrojí a většího poprckávání
) nekonala. A tak jsem se začetl více do tématu "Zdraví -> MMS - Miracle Mineral Solution -> Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace".
Teď vypíšu příznaky z první strany tohoto tématu, které osobně pociťuji nejvíce:
- bolest a tlak v hlavě (bolí prakticky celá hlava, ne jen na určitém místě)
- šumpískot v uších
- únava, slabost (+ nemožnost se pořádně vyspat - "do růžova", jak se říká)
- zmatek, potíže v myšlení (ve škole velké problémy s tímto)
- změny nálad, podrážděnost
- krátkost dechu, nemožnost popadnout plný/uspokojující dech
- zvětšený účinek alkoholu a zhoršené kocoviny (všiml jsem si, že alkohol v hlavě cítím už po půllitru piva nebo sklence vína)
Ještě jsem zjistil, že příznaky zhoršuje jakékoliv jídlo kromě čerstvého ovoce a zeleniny a extrémně zhoršuje alkohol.
Zatím největší změny pozoruji při kousání několika kusů hřebíčku v puse a následně jejich polknutí. To se bolest jakoby posune na stranu hlavy ke spánkům, ale nezmizí.
Ještě jsem myslel, jestli to nemůže být třeba nedostatkem vitamínu D (těm, kteří ví o "geoinženýrských projektech" k eliminaci slunečního záření, a kdo ví čeho ještě, nemusím vysvětlovat). Mám vyhlídnutý
tento, bohužel obě varianty (1000IU i 2000IU) jsou nedostupné, takže jsem ještě nevyzkoušel. Pokud někdo znáte jiného výrobce, který by nabízel D3 ve vyšších dávkách k zakoupení v Moravskoslezském kraji, určitě napište.
Co se týče stolice, ta je teď poněkud řidší...už to nejsou takové fajné tuhé hovínka, jako předtím :-) Ale ještě jsem se v ní nevrtal, ani jinak detailněji nezkoumal.
A teď konečně k MMS. Už je to delší doba, co jsem o tomto léku četl, ale nikdy jsem neměl důvod jej vyzkoušet. Teď už jej s radostí uvítám. Jen bych potřeboval poradit, jestli MMS1 nebo MMS2, případně co ještě k tomu a podobně.
Vím, že mnozí s tím máte mnoho zkušeností a určitě budetě vědět, co a jak...
Osobně to vidím na nějakou větší dietu, pročištění organismu, případně nějak upravený jídelníček. Dost taky fandím tomu MMS.
Ano, nebylo to úplně nejstručnější, ale snad jsem to všechno napsal srozumitelně...
P.S. Jinak jsem úplně zdravý - žádná rýma, kašel, vyrážky, bolesti břicha, průjmy, atp.
Všem díky za rady