Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Obecné choroby
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Cimírku díky moc!!!
Totiž, tyhle informace byly zatím pouze spikleneckým šepotem pár pomatenců... Člověka to potěší černý na bílým od chytrýho člověka.
ten homocystein mi normálně udělal husí kůži jak struhadlo....zase se mi v hlavě ozvalo typické suché plechové cvaknutí.
Je tam fůra info,které jsou nesmírně cenné.
pro zajímavost....když jsem se dozvěděl, že ve školce smráďata nedostávají rybí tuk, tak jsem vsteky brunátnej tento žádal v lékárně. Nemají... Nemají nikde. Distribuce zastavena... Myslím, že se začalo stavět soukromé sanatorium pro rachitické děti......
Totiž, tyhle informace byly zatím pouze spikleneckým šepotem pár pomatenců... Člověka to potěší černý na bílým od chytrýho člověka.
ten homocystein mi normálně udělal husí kůži jak struhadlo....zase se mi v hlavě ozvalo typické suché plechové cvaknutí.
Je tam fůra info,které jsou nesmírně cenné.
pro zajímavost....když jsem se dozvěděl, že ve školce smráďata nedostávají rybí tuk, tak jsem vsteky brunátnej tento žádal v lékárně. Nemají... Nemají nikde. Distribuce zastavena... Myslím, že se začalo stavět soukromé sanatorium pro rachitické děti......
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
šedý zákal
Ahoj.Míval jsem velké problémy s očima a často jsem musel nosit tmavé brejle kvůli zánětům a pod. Potom jsem našel na netu firmu duovize a ta slibovala zázraky. Zajel jsem do Prahy,nechal se vyšetřit a v říjnu 2010 jsem byl na operaci.Trvalo to asi deset minut,nic nebolelo,druhý den mi sundali zalepení a zázrak se konal.Už je pryč šedý zákal a kupodivu i ty záněty a navíc už nepotřebuju brejle ani na dálku a ani na blízko. A to už jsem měl dost dioptrií a bifokály už mi nechtěli nikde udělat,že je to moc silný. Ta operace se jmenuje prelex,ale bohužel je dost drahá a já měl ten šedý zákal tak malý údaja proto na něj zdravotní pojištovna nepřispěla. Ale nelituju toho,dobře vidět za to stojí. Ahoj Zdenek
-
- Starší člen
šedý zákal
Ahoj.Míval jsem velké problémy s očima a často jsem musel nosit tmavé brejle kvůli zánětům a pod. Potom jsem našel na netu firmu duovize a ta slibovala zázraky. Zajel jsem do Prahy,nechal se vyšetřit a v říjnu 2010 jsem byl na operaci.Trvalo to asi deset minut,nic nebolelo,druhý den mi sundali zalepení a zázrak se konal.Už je pryč šedý zákal a kupodivu i ty záněty a navíc už nepotřebuju brejle ani na dálku a ani na blízko. A to už jsem měl dost dioptrií a bifokály už mi nechtěli nikde udělat,že je to moc silný. Ta operace se jmenuje prelex,ale bohužel je dost drahá a já měl ten šedý zákal tak malý údaja proto na něj zdravotní pojištovna nepřispěla. Ale nelituju toho,dobře vidět za to stojí. Ahoj Zdenek
-
- Zasloužilý člen
-
- Starší člen
operace očí
Ahoj. Vyšetření 1000 Kč,zákrok prelex to je multifokální čočka do pouzdra čočky stávající jedno oko 29000Kč náklady na cesty a ostatní asi 3000Kč.
Operaci mi nejdřív nedoporučilo několik očních lékařů a už vím proč. Oni nepotřebují vyléčit ale potřebují stálé zákazníky. Tato firma je soukromá a jde jí o jméno proto nebyl žádný problém.Operace nebolí ani nikterak neobtěžuje.Pikantní na tom je,že jsem si vyjednal první kontrolu a sundání zalepení hned dsruhý den u nás ve špitále a shodou okolností mi kontrolu dělala t a doktorka,která mně přesvědčovala že mi nic a nikdo nepomůže. Když mě prohlídla ,tak čuměla jako kobyla před velkým kopcem a bylo jí dost trapně. To samé při druhé kontrole,kdy mi zase nevěříla druhá,co mi předepisovala brejle.Tam jsem musel číst rakové velikosti,které ani ona nepřečetla s brejlema. No komedie,ale hlavně že zase vidím jako naprosto zdravý člověk Vřele doporučuji nastudovat stránky této firmy a kdo má nějaké problémy,tak a´t jim pošle mail a oni poradí co a jak. Ještě k té prohlídce.Stojí sice 1000Kč ale tato prohlídka trvala asi 3a půl hodiny tou nejmodernější technikou a řeknou vám po pravdě co vám vlastně je a jak by šel problém řešit. Nikdy jsem před tím takovou prohlídku očí nezažil.Ahoj Zdenek
Operaci mi nejdřív nedoporučilo několik očních lékařů a už vím proč. Oni nepotřebují vyléčit ale potřebují stálé zákazníky. Tato firma je soukromá a jde jí o jméno proto nebyl žádný problém.Operace nebolí ani nikterak neobtěžuje.Pikantní na tom je,že jsem si vyjednal první kontrolu a sundání zalepení hned dsruhý den u nás ve špitále a shodou okolností mi kontrolu dělala t a doktorka,která mně přesvědčovala že mi nic a nikdo nepomůže. Když mě prohlídla ,tak čuměla jako kobyla před velkým kopcem a bylo jí dost trapně. To samé při druhé kontrole,kdy mi zase nevěříla druhá,co mi předepisovala brejle.Tam jsem musel číst rakové velikosti,které ani ona nepřečetla s brejlema. No komedie,ale hlavně že zase vidím jako naprosto zdravý člověk Vřele doporučuji nastudovat stránky této firmy a kdo má nějaké problémy,tak a´t jim pošle mail a oni poradí co a jak. Ještě k té prohlídce.Stojí sice 1000Kč ale tato prohlídka trvala asi 3a půl hodiny tou nejmodernější technikou a řeknou vám po pravdě co vám vlastně je a jak by šel problém řešit. Nikdy jsem před tím takovou prohlídku očí nezažil.Ahoj Zdenek
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: operace očí
Kdo a kde Ti to dělal?. Na dotaz prelex je poměrně dost odkazů. viz.
http://www.lekari-online.cz/ocni-lekars ... mele-cocky
http://www.lekari-online.cz/ocni-lekars ... mele-cocky
-
- Starší člen
šedý zákal
Ahoj. Firma se jmenuje DUOVIZE a je v Praze na náměstí I P Pavlova. Operovala mně paní primářka Valešová. Znovu opakuji,mohu jenom doporučit. Opravdu jsem neviděl a zase opravdu vidím. Ahoj Zdenek
-
- Zasloužilý člen
mno...
Skvělé, díky morse za ochotu...
Ještě bych tě poprosil, jestli bys napsal, zdali ty oči byly samostatná story, nebo důsledek... třebas cujkrovka, vysokej tlak, ledviny nebo tak cosi. A když napíšeš, jak dlouho jsi blbě viděl a kolik jsi měl na očích dioptrií před operací, tak to bude komplet......
Joo, a co v šeru? vidíš lépe v šeru??? A co v autě, když v noci míjíš protijedoucí auto se světlama, je to přijatelný??
Já vím, potřebuju vědět kdeco....
Kámošově mamince to dělali grátis v brně a vidí naprosto dokonale... Lépe jak její syn a to je sedmdesátnice...
Ještě bych tě poprosil, jestli bys napsal, zdali ty oči byly samostatná story, nebo důsledek... třebas cujkrovka, vysokej tlak, ledviny nebo tak cosi. A když napíšeš, jak dlouho jsi blbě viděl a kolik jsi měl na očích dioptrií před operací, tak to bude komplet......
Joo, a co v šeru? vidíš lépe v šeru??? A co v autě, když v noci míjíš protijedoucí auto se světlama, je to přijatelný??
Já vím, potřebuju vědět kdeco....
Kámošově mamince to dělali grátis v brně a vidí naprosto dokonale... Lépe jak její syn a to je sedmdesátnice...
-
- Starší člen
oči
Ahoj. asi v pátém roce si nějaká teta všimla že začínám šilhat a tak jsem se dostal do rukou očních lékařů.Dostal jsem se do oční školky ve Dvře Královém a tam se na mně vyučil jeden dnes už zesnulý docent tak,že se mi pohrabal v oku a já od té chvíle jsem na něj prakticky neviděl.Později jsem byl ještě nějaký čas v oční škole tamtéž ale bez jakéhokoliv dobrého výsledku. Takže jsem byl víceméně slepý na jedno oko.Asi ve čtyřiačtyřiceti letech se mi najrdnou začalo kazit i oko druhé.Znáš to,nejdřív stačí dát noviny jenom o trochu dál.potom na délku paže a nakonec máš jednu ruku krátkou.Takže brejle.Jenomže každý půlrok je další půlka dioptrie až je situace neůnosná v práci i doma.Brejle překáží a stále se někde ztrácí a navíc jsou neustále zašpiněné. Já když jsem stál u letadla za vrtulí při seřizování třeba karburátorů,tak jsem musel brejle pořád chytat a tím byly i víc a víc zasraný od oleje a pod. Takže jsem to začal řešit až jsem se na konec po letech dostal až k té operaci. Navíc,když si spočítám kolik jsem dal za brejle na dálku ,na blízko a bifokály jako komfort každý rok,tak když tu jěště budu alespoň 5 let,tak ta operace byla zadarmo a jako bonus dobře vidím.Svítící auto vidím víc,protože ta čočka je něco jako fersnel a tak jsou zvýrazněný soustředný kruhy a to světlo jé výraznější. Na dálku i na blízko čtu u očaře na 150procent. Ahoj Zdenek
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Kontaktní čočky - pomoc!
Ahoj,hnizdojan píše: Nedávno jsem zjistila, že mám dioptrie - teda aspoň si to myslím. Špatně se mi zaostřuje. Takže ještě než půjdu k očařovi, ráda bych znala své možnosti. Abych měla jak argumentovat, pokud mi bude nutit brýle. ..
jestli dokážeš zaostřit aspoň na "sklo", zkus si přečíst Norbekova - aby ses s tím nemusela hledat, dávám to sem rovnou jako přílohu.
Je to sice trošku delší, ale zase to není jenom o těch "okách".
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Re: .
Já občas také vidím jakoby ve vzduchu létat průsvitné kuličky a průsvitné "bakterie". To sem ale netušil že by to mohlo být něco se srdcem. Já myslel že je to "vedlejší efekt" toho že si z nudy rozostřuji zrak. Je zajímavé když rozostřím zrak tak po chvíli koukání do zrcadla začínají postupně odcházejí rysy úst a vynikají jiné, pak občas vypadám třeba jako mongol l...jardax píše: kouknu proti bílému pozadí, tak to je hukot - jen tak se tu vznáší stovky drobků. které si občas vzpomenou, že jen tak nebudou létat, ale začnou se pohybovat a kmitat kde jen můžou....
Tma na to vrhá nové světlo
- jardax
- Zasloužilý člen
- Dal: 56 poděkování
- Dostal: 104 poděkování
Re: .
Pídil jsem se, co to vlastně vidím, až jsem narazil na
http://www.zbynekmlcoch.cz/info/ostatni ... nomen.html
Tak si říkám - no jo, stárnu Ale jak jsem se hlouběji začal zajímat o boreliózu... je to jeden z příznaků
http://www.zbynekmlcoch.cz/info/ostatni ... nomen.html
Tak si říkám - no jo, stárnu Ale jak jsem se hlouběji začal zajímat o boreliózu... je to jeden z příznaků
Sinus pilonidalis
Zdravim, ma niekto skusenosti s tymto ochorenim ?
Trpim tym cca rok, pod skalpel sa mi nechce kedze by to mozno bolo aj zbytocne (je tam vysoka pravdepodobnost recidivy). Existuje nejaka alternativna metoda liecenia tohto ochorenia ?
Momentalne mi to neprekaza nijak zvlast (akurat s toho vyteka hnis alebo co neboli to len ked na to pritlacim), ale rad by som sa toho zbavil.
Dik.
Trpim tym cca rok, pod skalpel sa mi nechce kedze by to mozno bolo aj zbytocne (je tam vysoka pravdepodobnost recidivy). Existuje nejaka alternativna metoda liecenia tohto ochorenia ?
Momentalne mi to neprekaza nijak zvlast (akurat s toho vyteka hnis alebo co neboli to len ked na to pritlacim), ale rad by som sa toho zbavil.
Dik.
-
- Stálý člen
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
operace oka
Tak jsem po operaci šedého zákalu v oku, ale dobrý zrak mi to nepřineslo . Zákal sice nemám, ale vidím velice špatně jak do dálky, tak na blízko - nemůžu zaostřit oko, mám pocit, že v oku mám přetáčecí lupu, která mi blýská ze strany oka, nepřečtu nápisy na obchodech, ani knížku či noviny .... Jsem vděčný za neoperované oko, díky němu mohu napsat tento text do počítače a něco si přečíst, oko sice tou námahou trpí a večer je už taky celé rozostřené, ale jsem rád, že je to aspoň takové. Nejvíce je asi zmatený mozek, který neví, co s tím. Podle Norbekova trvá 21 dnů, než mozek přijme novou skutečnost - tak nevím, jak se smíří s přetáčecí lupou ...měl jsem smůlu, musím doufat že bude líp ...
Zdravím všechny a dík.
P.S. Omluva - zkrátil jsem text oproti původnímu, zbytečně jsem rozepisoval věci, které s konečným výsledkem nemají co dělat.
Zdravím všechny a dík.
P.S. Omluva - zkrátil jsem text oproti původnímu, zbytečně jsem rozepisoval věci, které s konečným výsledkem nemají co dělat.